Romariooo je napisao/la:vile vas pronosale u prvom poluvremenu, gdje su sad strucnjaci sto su tvrdili da bayo lagano ide do finala lige prvaka, iako sam i prije mislio da je bayern jako nestabilna ekipa, prvenstveno da ste nestabilni i neozbiljni kad se branite, poslije ove kanonade jednog bazela, jos sam ubjedjeniji da bi vam top ekipe mogle lagano i pet komada uvaliti
mnogi su krivili odbranu bayerna, medjutim ja kao problem vidim to sto imate u timu 3 napadaca koji ne pomazu odbranu, i jos vezni igraci takodje jako losi kad se branite, tako da odbrana i golman ostaju na streljani, sreca vam samo sto bazel nema top klas napadace koji ce kaznite nemoc bayerna u fazi odbrane, realno ovdje ste vec u prvom poluvremenu trebali primiti tri komada, sto je nedopustivo za neki vrhunski klub
Realno nismo ih primili i realno, mogli smo isto toliko i zabiti. Ne kontam sto je tebi merak doc nakon svake losije partije, i pisat ove "strucne" analize? Bude ti lakse? Primila je i Barcelona 3 gola protiv Osasune, i zaostaje za Realom 10 bodova, al' opet tvrdim da su sigurno bolji od Madridjana, i ne dolazim na temu Barce i solim pamet kako gubite prvenstvo na glupostima, kako ovo, kako ono. Mislim, nemoj me pogresno shvatiti, tema je pristupacna svima, kako simpatizerima Bayerna tako i svim ostalim forumasima, bujrum, pisete sve sto zelite, i dok je po pravilima ovog foruma. Samo mi nije jasno kakve su poente ovakvih postova.