Pasa izvoliPortillo je napisao/la:40 miliona za grijaca klupe.Air Commodore je napisao/la:Cesc dobrodosao kuci.![]()
dobrodosao kuci za 40mill, kakva opsesija

Znam da je ovo za tebe teska noc.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pasa izvoliPortillo je napisao/la:40 miliona za grijaca klupe.Air Commodore je napisao/la:Cesc dobrodosao kuci.![]()
dobrodosao kuci za 40mill, kakva opsesija
Jeste da, how yes noAir Commodore je napisao/la:Bolje bi bilo da Pique igra jer je vreca brasna kojeg Ronaldo pretrci dok trepne, ipak taj Fontas ima vise zeljeZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jel te stid radovati se kad se neki igrac povrijedi, makar on bio vrlo vazan igrac protivnicke ekipe..Portillo je napisao/la:Katalonski branic je syebo desno bedro, skracenoVrlo moguce je da je to neka teza ozljeda.
...ne trci druze, polakooZELJO DO GROBA je napisao/la:sto se Piquea tice, mozda je puno 40 miliona, al sigurno nije dato 40 milki za igraca koji ce sjediti na klupi
ZELJO DO GROBA je napisao/la:sto se Piquea tice, mozda je puno 40 miliona, al sigurno nije dato 40 milki za igraca koji ce sjediti na klupi...a jbt ovaj Rosell vazda nesto stedi, i onda da da 40 miliona za rezervu...moze al u qurcu...
ja mislim da ce on od svih veznjaka skupiti najvise nastupa...cak sam i ubjedjen..da je klasa pokazo je..
isto tako statistika govori puno o njemu..u 25 utakmica imo je cini mi se da sam neki dan vidio 13 asistencija i nekoliko golova...mislim da prosle sezone Xavi i Iniesta zajedno nisu imali toliko asistencija...
jedan vrhunski igrac je doso kod nas za malo prvise para...al jbg..kad je sve ovo otislo u pm...
Jadan on, amputirat ce mu nogu.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jel te stid radovati se kad se neki igrac povrijedi, makar on bio vrlo vazan igrac protivnicke ekipe..Portillo je napisao/la:Katalonski branic je syebo desno bedro, skracenoVrlo moguce je da je to neka teza ozljeda.
Tebra, grdno se varasthenaturalone je napisao/la:
Znam da je ovo za tebe teska noc.
pa od kada igra ta vreca brasna Real je dobio samo 1 i to nakon produzetaka...hocu reci jedva...Air Commodore je napisao/la:Bolje bi bilo da Pique igra jer je vreca brasna kojeg Ronaldo pretrci dok trepne, ipak taj Fontas ima vise zeljeZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jel te stid radovati se kad se neki igrac povrijedi, makar on bio vrlo vazan igrac protivnicke ekipe..Portillo je napisao/la:Katalonski branic je syebo desno bedro, skracenoVrlo moguce je da je to neka teza ozljeda.
Ja ovdje ne vidim nista interesantno u korist Piquea i ovdje nije on zaustavio u pravom smislu Ronalda, nego ta sistemska odbrana Barcelone. Ovo bekovsko izbacivanje u slijedecem slucaju nije vise interesantno ni u kantonalnim ligama gdje se aut izvodi iz zitaxaviesta je napisao/la:
Tamo gdje ti vidis da ce Cesc grijati klupu, da ce stagnirati pored Xavia dok ne ode u penziju, da ce se morati zadovoljiti utakmicama u kupu...Portillo je napisao/la:Jadan on, amputirat ce mu nogu.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa jel te stid radovati se kad se neki igrac povrijedi, makar on bio vrlo vazan igrac protivnicke ekipe..Portillo je napisao/la:Katalonski branic je syebo desno bedro, skracenoVrlo moguce je da je to neka teza ozljeda.
Tebra, grdno se varasthenaturalone je napisao/la:
Znam da je ovo za tebe teska noc.Ja sam cak sretan zbog transfera Cesca u Barcu obzirom da ce ovaj jako mnogo stagnirat dok Xavi ode u penziju, do tad ce se morat zadovoljit utakmicama u Kupu i povremenim ulazenjima sa klupe.
Uostalom, pobogu, gdje si ti vidio potvrdu tog transfera.
Dobro, vidim da ti uglavnom mislis da Cesc nece grijat' klubu i da ce ove sezone odigrat 55 utakmica, i tebra, jedan si od rijetkihthenaturalone je napisao/la: Tamo gdje ti vidis da ce Cesc grijati klupu, da ce stagnirati pored Xavia dok ne ode u penziju, da ce se morati zadovoljiti utakmicama u kupu...
Jbt kako vi sve znate, cudi me da se utakmice uopste igraju, treba samo vas prije svake sezone pitati ko ce biti prvak, najbolji strijelac.... i samo dijeliti trofeje, zlatne lopte, kopacke...
A ne? Trebalo bi titulu dat' mesarima, kojima je onako usput, bitnije igraca udarit' po nogama nego mu oduzet' loptu?Portillo je napisao/la: A sto se tice toga oko dodjele trofeja, to se upravo treba pitati vas. Po vama trofej treba osvojiti ekipa koja igra "naljepsi nogomet" sa najvise posjeda...
MesarimamandraX je napisao/la:A ne? Trebalo bi titulu dat' mesarima, kojima je onako usput, bitnije igraca udarit' po nogama nego mu oduzet' loptu?Portillo je napisao/la: A sto se tice toga oko dodjele trofeja, to se upravo treba pitati vas. Po vama trofej treba osvojiti ekipa koja igra "naljepsi nogomet" sa najvise posjeda...
nama nikad niko nije dodjeljivo trofeje, mi ga osvojimo...Portillo je napisao/la:Dobro, vidim da ti uglavnom mislis da Cesc nece grijat' klubu i da ce ove sezone odigrat 55 utakmica, i tebra, jedan si od rijetkihthenaturalone je napisao/la: Tamo gdje ti vidis da ce Cesc grijati klupu, da ce stagnirati pored Xavia dok ne ode u penziju, da ce se morati zadovoljiti utakmicama u kupu...
Jbt kako vi sve znate, cudi me da se utakmice uopste igraju, treba samo vas prije svake sezone pitati ko ce biti prvak, najbolji strijelac.... i samo dijeliti trofeje, zlatne lopte, kopacke...
A sto se tice toga oko dodjele trofeja, to se upravo treba pitati vas. Po vama trofej treba osvojiti ekipa koja igra "naljepsi nogomet" sa najvise posjeda, a svaka druga koja joj se pokusa suprotsaviti biva izbacena od strane sudija, dakle, najbolje da mi vama prije sezone dodjelimo trofeje i to je to, sta velis?
Jest jest, sudije nas guraju, pogotovo protiv vas kad vam trpamo 5-tice i 6-tice... Sve golovi zbog sudijskih gresaka, a vi jadni potrosite 250+ miliona na pojacanjaPortillo je napisao/la:Dobro, vidim da ti uglavnom mislis da Cesc nece grijat' klubu i da ce ove sezone odigrat 55 utakmica, i tebra, jedan si od rijetkihthenaturalone je napisao/la: Tamo gdje ti vidis da ce Cesc grijati klupu, da ce stagnirati pored Xavia dok ne ode u penziju, da ce se morati zadovoljiti utakmicama u kupu...
A sto se tice toga oko dodjele trofeja, to se upravo treba pitati vas. Po vama trofej treba osvojiti ekipa koja igra "naljepsi nogomet" sa najvise posjeda, a svaka druga koja joj se pokusa suprotsaviti biva izbacena od strane sudija, dakle, najbolje da mi vama prije sezone dodjelimo trofeje i to je to, sta velis?
Pa ja, Real igra ruzno, a sasvim slucajno je zabio 102 gola (citaj nekoliko vise od Barce) ove sezone, sto volim kad ti ovako pobijem argument, vise neg pareZELJO DO GROBA je napisao/la:nama nikad niko nije dodjeljivo trofeje, mi ga osvojimo...Portillo je napisao/la:Dobro, vidim da ti uglavnom mislis da Cesc nece grijat' klubu i da ce ove sezone odigrat 55 utakmica, i tebra, jedan si od rijetkihthenaturalone je napisao/la: Tamo gdje ti vidis da ce Cesc grijati klupu, da ce stagnirati pored Xavia dok ne ode u penziju, da ce se morati zadovoljiti utakmicama u kupu...
a to da igramo najljepsi fudbal, to je tacno i isto tako je tacno da se vise cijene ekipe koje igraju lijep fudbal nego one ekipe koje igraju ruzan fudbal (citaj Real)..da smo mi prvi favoriti u bilo kojem takmicenju u kojem ucestvujemo i to je tacno...hocu reci najbolji smo...
a haj mi reci koji bi debil od trenera ili predsjednika kluba dao 40 miliona za igraca koji cemu sjediti na klupi..
pa vidis i sam da Rosell stedi svaki euro..i sad eto on da da 40 miliona za igraca koji ce mu odigrati 10 utakmica i to one protiv drugoligasa ili nekih slabijih ekipa...ma daj covjece..
ja se smijem zakleti da ce odigrati vise utakmica od Xavia, a vjerovatno i od Inieste...i da ce imati vise asistencija od obojice...
Joj ja kraljathenaturalone je napisao/la: Jest jest, sudije nas guraju, pogotovo protiv vas kad vam trpamo 5-tice i 6-tice... Sve golovi zbog sudijskih gresaka, a vi jadni potrosite 250+ miliona na pojacanja
nece valjda daDonnie Darko je napisao/la:Zamislite da Cesc padne na lejcnickom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.