Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Studiranje
Ima li ko ovdje ustupiti kakve zemlje, stalu i krave, pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja poput Lilija
ganjam zivotnu skolu.

Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 02 dec 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Laže za fiziku, ali poslije anatomije i histologije te čeka fiziologija, biohemija, patologija, patofiziologija što je nazvati kursom smijurija.coelho41 je napisao/la:sve osim anatomije im je kurs, a i anatomija im je teška jer je u Tz svaka generacija polaže integrisano na kraju pa im bude preteško naučit odjednom sobotin atlas.UnitedWA je napisao/la:Kakvi to kursevi na medicini postoje?schweinsteiger je napisao/la:Kad vidim da se ljudi sa filozofskog,ekonomskog i onih tamo kurseva sa pmfa i medicine zale na fakultet
mene drugarica novopečena brucoškinja medicinae ubjedjuje da je njoj "Fizika 1" i "Opšta hemija" teža nego što je meni na tehnološkom bila, samo zato štoo ona studira medicinu a ja hem. ing. i jer je njeno zvanje buduće više cijenjeno u ovoj državi od mog..apsurd ba, a sto se tice pmf-a ne bi se slozio da je to jednostavno, pgtv ne matematika i fizika..
Ne znam za Tuzlu, ali u Sarajevu su prve 3 godine prejebene, poslije već možemo pričati o nivou ''kursa''. Ali svejedno mislim da onaj lik nije mislio na to što si ti želio reći.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa gore nego kad ne možeš nešto skontat, u programiranju ja nikako skontat Stringove (rad oko riječi), dok su brojevi sve ide lagano je li dođu Stringovi ne ide. A to najbitniji segment bilo kojeg prog. jezika
Najbolje je upisat nešto što voliš i imaš koristi od tog. Đaba je meni što volim meteorologiju kad od toga nema hljeba.

Najbolje je upisat nešto što voliš i imaš koristi od tog. Đaba je meni što volim meteorologiju kad od toga nema hljeba.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nema, ovdje su samo akademski građani, ne bavimo se time.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ima li ko ovdje ustupiti kakve zemlje, stalu i krave, pozz

Super, onda mu budi partner u biznisu. Kaže treba mu neko da bere maline.samo_lijevo je napisao/la:Ja poput Lilijaganjam zivotnu skolu.

Lili je u depresiji poslije ispita pa se bacio na poljoprivredu.

Unofficialpage je napisao/la:Ništa gore nego kad ne možeš nešto skontat, u programiranju ja nikako skontat Stringove (rad oko riječi), dok su brojevi sve ide lagano je li dođu Stringovi ne ide. A to najbitniji segment bilo kojeg prog. jezika![]()
Koji PL učite?
- tuzlak1987
- Kontakt:
E jeste jadni umjesto da napadamo ove sa privatnih vi bjeda sa drzavnih se medjusobno poceli 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Eto kako gledate ljude sa visine. Smijesno ti sto ljudi beru maline. Castan i posten posao.pride_of_merseyside je napisao/la: Super, onda mu budi partner u biznisu. Kaže treba mu neko da bere maline.
Lili je u depresiji poslije ispita pa se bacio na poljoprivredu.
Kakav on i skola. Otisao preko zime dok nema turista i dok prodje ova magluscina.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ozbiljno, bas mi ovo vrijeme u Sarajevu steti zdravlju, vec sam 100 KM dao na lijekove
Yebo taj zivot 
Ma nisam u depresiji, ok su mi prosle parcijale, samo sam anatomiju grohnuo...
Sutra imam statistiku, u petak anatomiju, eto ti faksa

on ocigledno ima neki problem sa medicinom, ja nemam niti omalovazavam medicinski fakultet, ali isto tako ne dam da se niti jedan drugi tehnički fakultet omalovazava, ne smijemo podcijeniti ničiji fakultet; jer ko što na medicini imaju ti predmeti koje si nabrojao "anatomija, fiziologija, biohemija, patologija, patofiziologija" tako i na mašinstvu, etfu, pmfu, tehnološkom, farmaceutskom itd imaju predmeti zbog kojih ljudi obnavljaju godine, brojne kafe ispijaju i proklinju zvanje budućeg akademskog građanina BHUnitedWA je napisao/la:Laže za fiziku, ali poslije anatomije i histologije te čeka fiziologija, biohemija, patologija, patofiziologija što je nazvati kursom smijurija.coelho41 je napisao/la:sve osim anatomije im je kurs, a i anatomija im je teška jer je u Tz svaka generacija polaže integrisano na kraju pa im bude preteško naučit odjednom sobotin atlas.UnitedWA je napisao/la:Kakvi to kursevi na medicini postoje?
mene drugarica novopečena brucoškinja medicinae ubjedjuje da je njoj "Fizika 1" i "Opšta hemija" teža nego što je meni na tehnološkom bila, samo zato štoo ona studira medicinu a ja hem. ing. i jer je njeno zvanje buduće više cijenjeno u ovoj državi od mog..apsurd ba, a sto se tice pmf-a ne bi se slozio da je to jednostavno, pgtv ne matematika i fizika..
Ne znam za Tuzlu, ali u Sarajevu su prve 3 godine prejebene, poslije već možemo pričati o nivou ''kursa''. Ali svejedno mislim da onaj lik nije mislio na to što si ti želio reći.

Cisto da se razumijemo, ima fakulteta koji po toj nekoj univerzalnoj skali tezine ne zasluzuju da se zovu fakultetima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na Fe, masinskom i gradjevini u Tuzli ljudi ranjeni, ginu dosta vise nego na medicini 
Hocu reci ima vise nagaznih mina, ali i to zavisno jer i na fe, masinstvu i gradjevini ima prelaganih smjerova, ali i zemlja teskih

Hocu reci ima vise nagaznih mina, ali i to zavisno jer i na fe, masinstvu i gradjevini ima prelaganih smjerova, ali i zemlja teskih
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nije tačno. Ja baš često razmišljam kako bi bilo super živjeti na selu, na nekom velikom imanju, baviti se poljoprivredom. I mnogo je manje stresno od ovog života.samo_lijevo je napisao/la: Eto kako gledate ljude sa visine. Smijesno ti sto ljudi beru maline. Castan i posten posao.
Poskupio Lexić?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ozbiljno, bas mi ovo vrijeme u Sarajevu steti zdravlju, vec sam 100 KM dao na lijekoveYebo taj zivot

Halali što zezam. Znaš da te razumijem.

Eto vidiš, i oni opet kažu kurs.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne mozes se ti baviti poljoprivredom i voditi zivot bez stresa, ti si zavrsila fakultet, haman 
Evo sad kontam da li da uzmem, ostao jos jedan i imam jos sa strane punu kutiju, zao mi nacinjati
Ma ne ljutim se ja nikad, samo samaraj

Evo sad kontam da li da uzmem, ostao jos jedan i imam jos sa strane punu kutiju, zao mi nacinjati

Ma ne ljutim se ja nikad, samo samaraj

@coelho41
Pa naravno i slažemo se. Medicinari jesu nažalost često sujetni i kmečavci ali šta ćeš kad je 70% toga opravdano
A samo budale mogu tehničke fakultete omaložavati, mislim da su na udaru najčešće ipak društveni fakulteti.
Pa naravno i slažemo se. Medicinari jesu nažalost često sujetni i kmečavci ali šta ćeš kad je 70% toga opravdano

A samo budale mogu tehničke fakultete omaložavati, mislim da su na udaru najčešće ipak društveni fakulteti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoces reci medicinari su cesto od rodjenja najbogatiji ljudi u gradu?UnitedWA je napisao/la:@coelho41
Pa naravno i slažemo se. Medicinari jesu nažalost često sujetni i kmečavci ali šta ćeš kad je 70% toga opravdano![]()

Sumnjam da se ta probrana ekipa ikad žali, a znamo i zaštotuzlak1987 je napisao/la:Hoces reci medicinari su cesto od rodjenja najbogatiji ljudi u gradu?UnitedWA je napisao/la:@coelho41
Pa naravno i slažemo se. Medicinari jesu nažalost često sujetni i kmečavci ali šta ćeš kad je 70% toga opravdano![]()

pričam s jeednom curom s dotičnog faksa jučer, kaže hoće u petak u vivu, al ne smije pit ima neku parcijalu u ponedeljak pa mora preko vikenda učit, pa će ponijet oko 100KM tamam da joj bude.....kontam u seb pa šta planiraš bezalkoholno naručivat za 100KM??? brod švepsa i brod koletuzlak1987 je napisao/la:Hoces reci medicinari su cesto od rodjenja najbogatiji ljudi u gradu?UnitedWA je napisao/la:@coelho41

cuj 100KM, da imam 100KM za vikend sjedio bi 2 dana sa 5 ljudi nedje hahahah
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad imas 100 KM uplatis semestarahmad_tz je napisao/la:cuj 100KM, da imam 100KM za vikend sjedio bi 2 dana sa 5 ljudi nedje hahahah

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.