Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2015, 23:27

Ima li ko ovdje ustupiti kakve zemlje, stalu i krave, pozz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 dec 2015, 23:31

Ja poput Lilija :mrgreen: ganjam zivotnu skolu.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 02 dec 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 02 dec 2015, 23:32

coelho41 je napisao/la:
UnitedWA je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Kad vidim da se ljudi sa filozofskog,ekonomskog i onih tamo kurseva sa pmfa i medicine zale na fakultet :cry:
Kakvi to kursevi na medicini postoje?
sve osim anatomije im je kurs, a i anatomija im je teška jer je u Tz svaka generacija polaže integrisano na kraju pa im bude preteško naučit odjednom sobotin atlas.
mene drugarica novopečena brucoškinja medicinae ubjedjuje da je njoj "Fizika 1" i "Opšta hemija" teža nego što je meni na tehnološkom bila, samo zato štoo ona studira medicinu a ja hem. ing. i jer je njeno zvanje buduće više cijenjeno u ovoj državi od mog..apsurd ba, a sto se tice pmf-a ne bi se slozio da je to jednostavno, pgtv ne matematika i fizika..
Laže za fiziku, ali poslije anatomije i histologije te čeka fiziologija, biohemija, patologija, patofiziologija što je nazvati kursom smijurija.
Ne znam za Tuzlu, ali u Sarajevu su prve 3 godine prejebene, poslije već možemo pričati o nivou ''kursa''. Ali svejedno mislim da onaj lik nije mislio na to što si ti želio reći.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 dec 2015, 23:35

Ništa gore nego kad ne možeš nešto skontat, u programiranju ja nikako skontat Stringove (rad oko riječi), dok su brojevi sve ide lagano je li dođu Stringovi ne ide. A to najbitniji segment bilo kojeg prog. jezika :(

Najbolje je upisat nešto što voliš i imaš koristi od tog. Đaba je meni što volim meteorologiju kad od toga nema hljeba. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 02 dec 2015, 23:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ima li ko ovdje ustupiti kakve zemlje, stalu i krave, pozz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema, ovdje su samo akademski građani, ne bavimo se time. :tralala:
samo_lijevo je napisao/la:Ja poput Lilija :mrgreen: ganjam zivotnu skolu.
Super, onda mu budi partner u biznisu. Kaže treba mu neko da bere maline. :rol:

Lili je u depresiji poslije ispita pa se bacio na poljoprivredu. :tralala:

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 02 dec 2015, 23:38

Unofficialpage je napisao/la:Ništa gore nego kad ne možeš nešto skontat, u programiranju ja nikako skontat Stringove (rad oko riječi), dok su brojevi sve ide lagano je li dođu Stringovi ne ide. A to najbitniji segment bilo kojeg prog. jezika :(

Najbolje je upisat nešto što voliš i imaš koristi od tog. Đaba je meni što volim meteorologiju kad od toga nema hljeba. :mrgreen:

Koji PL učite?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2015, 23:39

E jeste jadni umjesto da napadamo ove sa privatnih vi bjeda sa drzavnih se medjusobno poceli :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 dec 2015, 23:42

pride_of_merseyside je napisao/la: Super, onda mu budi partner u biznisu. Kaže treba mu neko da bere maline. :rol:

Lili je u depresiji poslije ispita pa se bacio na poljoprivredu. :tralala:
Eto kako gledate ljude sa visine. Smijesno ti sto ljudi beru maline. Castan i posten posao.

Kakav on i skola. Otisao preko zime dok nema turista i dok prodje ova magluscina. :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2015, 23:45

Ozbiljno, bas mi ovo vrijeme u Sarajevu steti zdravlju, vec sam 100 KM dao na lijekove :damn: Yebo taj zivot :crazy:

Ma nisam u depresiji, ok su mi prosle parcijale, samo sam anatomiju grohnuo...

Sutra imam statistiku, u petak anatomiju, eto ti faksa :damn:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 dec 2015, 23:48

UnitedWA je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
UnitedWA je napisao/la:Kakvi to kursevi na medicini postoje?
sve osim anatomije im je kurs, a i anatomija im je teška jer je u Tz svaka generacija polaže integrisano na kraju pa im bude preteško naučit odjednom sobotin atlas.
mene drugarica novopečena brucoškinja medicinae ubjedjuje da je njoj "Fizika 1" i "Opšta hemija" teža nego što je meni na tehnološkom bila, samo zato štoo ona studira medicinu a ja hem. ing. i jer je njeno zvanje buduće više cijenjeno u ovoj državi od mog..apsurd ba, a sto se tice pmf-a ne bi se slozio da je to jednostavno, pgtv ne matematika i fizika..
Laže za fiziku, ali poslije anatomije i histologije te čeka fiziologija, biohemija, patologija, patofiziologija što je nazvati kursom smijurija.
Ne znam za Tuzlu, ali u Sarajevu su prve 3 godine prejebene, poslije već možemo pričati o nivou ''kursa''. Ali svejedno mislim da onaj lik nije mislio na to što si ti želio reći.
on ocigledno ima neki problem sa medicinom, ja nemam niti omalovazavam medicinski fakultet, ali isto tako ne dam da se niti jedan drugi tehnički fakultet omalovazava, ne smijemo podcijeniti ničiji fakultet; jer ko što na medicini imaju ti predmeti koje si nabrojao "anatomija, fiziologija, biohemija, patologija, patofiziologija" tako i na mašinstvu, etfu, pmfu, tehnološkom, farmaceutskom itd imaju predmeti zbog kojih ljudi obnavljaju godine, brojne kafe ispijaju i proklinju zvanje budućeg akademskog građanina BH :mrgreen:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 dec 2015, 23:49

Cisto da se razumijemo, ima fakulteta koji po toj nekoj univerzalnoj skali tezine ne zasluzuju da se zovu fakultetima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2015, 23:51

Na Fe, masinskom i gradjevini u Tuzli ljudi ranjeni, ginu dosta vise nego na medicini :)

Hocu reci ima vise nagaznih mina, ali i to zavisno jer i na fe, masinstvu i gradjevini ima prelaganih smjerova, ali i zemlja teskih

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 02 dec 2015, 23:54

samo_lijevo je napisao/la: Eto kako gledate ljude sa visine. Smijesno ti sto ljudi beru maline. Castan i posten posao.
Nije tačno. Ja baš često razmišljam kako bi bilo super živjeti na selu, na nekom velikom imanju, baviti se poljoprivredom. I mnogo je manje stresno od ovog života.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ozbiljno, bas mi ovo vrijeme u Sarajevu steti zdravlju, vec sam 100 KM dao na lijekove :damn: Yebo taj zivot :crazy:

Ma nisam u depresiji, ok su mi prosle parcijale, samo sam anatomiju grohnuo...

Sutra imam statistiku, u petak anatomiju, eto ti faksa :damn:
Poskupio Lexić? :?
Halali što zezam. Znaš da te razumijem. :rol:

Eto vidiš, i oni opet kažu kurs. :kafa:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2015, 23:57

Ne mozes se ti baviti poljoprivredom i voditi zivot bez stresa, ti si zavrsila fakultet, haman :tralala:

Evo sad kontam da li da uzmem, ostao jos jedan i imam jos sa strane punu kutiju, zao mi nacinjati :rol:

Ma ne ljutim se ja nikad, samo samaraj :D

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 02 dec 2015, 23:57

@coelho41
Pa naravno i slažemo se. Medicinari jesu nažalost često sujetni i kmečavci ali šta ćeš kad je 70% toga opravdano :mrgreen:
A samo budale mogu tehničke fakultete omaložavati, mislim da su na udaru najčešće ipak društveni fakulteti.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2015, 23:59

UnitedWA je napisao/la:@coelho41
Pa naravno i slažemo se. Medicinari jesu nažalost često sujetni i kmečavci ali šta ćeš kad je 70% toga opravdano :mrgreen:
A samo budale mogu tehničke fakultete omaložavati, mislim da su na udaru najčešće ipak društveni fakulteti.
Hoces reci medicinari su cesto od rodjenja najbogatiji ljudi u gradu? :)

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 03 dec 2015, 00:02

tuzlak1987 je napisao/la:
Sumnjam da se ta probrana ekipa ikad žali, a znamo i zašto :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 dec 2015, 00:05

tuzlak1987 je napisao/la:
pričam s jeednom curom s dotičnog faksa jučer, kaže hoće u petak u vivu, al ne smije pit ima neku parcijalu u ponedeljak pa mora preko vikenda učit, pa će ponijet oko 100KM tamam da joj bude.....kontam u seb pa šta planiraš bezalkoholno naručivat za 100KM??? brod švepsa i brod kole :problem:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 dec 2015, 00:05

cuj 100KM, da imam 100KM za vikend sjedio bi 2 dana sa 5 ljudi nedje hahahah

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 dec 2015, 00:14

ahmad_tz je napisao/la:cuj 100KM, da imam 100KM za vikend sjedio bi 2 dana sa 5 ljudi nedje hahahah
Kad imas 100 KM uplatis semestar :)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.