BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Suština izjave Sušića: "Kipar je bio bolja ekipa!" :O
nasa formacija je bila 2 stopera, 2 beka/krila ostalo sve u sredinisajo10 je napisao/la:Samo da jos jednom ponovim nasu defanzivnu taktiku:

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Čim sam ja Muhameda vidio u studiu, sve mi je bilo jasno!
Žali Bože što je ova tekma bila posvećena nastradalim rudarima!

Ovaj Konjić bi i Džerzelez Zenicu opravdao

Žali Bože što je ova tekma bila posvećena nastradalim rudarima!

Ovaj Konjić bi i Džerzelez Zenicu opravdao

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 09 sep 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Posra se Edin i na odbranu i na selektora.
Ovaj kloc go do pasa u studiju daje interviju. Allahu ima li te? Pa na sta ovo lici?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Pap(e) Guardiola.sajo10 je napisao/la:Samo da jos jednom ponovim nasu defanzivnu taktiku:

- HeavensWonder
- Kontakt:
Gdje je onaj što je igrao 2 na Kipar da zajedno tugujemo 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ajax je napisao/la:Za cetiri godine nije pozvao-stvorio tog treceg napadaca. I u takvoj situaciji je poceo su dvojicom napadacaxxh2o je napisao/la:A da ubaci napadača teleća glavaa
![]()
Mozda onog Duljkovića i on može odigrati kvalitetno u napadu

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Da se citiram nisam gledao utakmicu naravnopropuh je napisao/la:Ovo tele tacno tjera raju sa stadiona i hebe nas sve u zdrav mozak...
U biti ja niti imam volje niti zivaca da ovo veceras gledam muka mi je vise i od njegovog zahebavanja sa drzavnim timom i od germanije ...
Do sad je covijek cekao repku da uziva u euforiji, igri svemu pozitivnom iako smo se znali patiti i gubiti od mnogo slabijih ekipa, ali nikad nije bila ta repka prcija jednog idiota kao sad![]()
Hvala ti pape

I nemoj da mi ko dira papeta takticara ipan nas tele odvelo na svjetsko prvenstvo
Hvala ti pape
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
JOOOOOJ MUHAMEDE DE ZAVEZI VISE, JOS TEBE SAMO MORAM TRPITI TROLU JEDAN!
Uh po*erem ti se na ono sto je bilo tecno...
Uh po*erem ti se na ono sto je bilo tecno...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 09 sep 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne kontam nikako..šta mi imamo bekove ili krila,šta su igrali Vršajević i Lulić,šta je igrao Tino,pa i Prcić(svaka čast dečku)..ovo je čista taktička nebuloza..nema krila ,nema bekova svi igraju sve..nema se tu šta prigovoriti igračima,ovo je čisti Papetov promašaj,totalno loša postavka...nula bodova..
Zalosno je ovo sto se desava pogotovo to sto mi forumasi blatimo praznu slamu a nista se promijenit nece.
Ja bi prvi volio promjene.Od selektora pa nadalje,ali nazalost realnost je drugacija.
Sve je naopako.Pocnimo od treninga.Za ove 4g. ja nisam vidio da je Susic radio ista drugo na treningu osim trckaranja,seve i igranja lopte izmedju.nema kreiranja i uvjezbavanja akcija i sl.O selektiranju igraca da ne govorim.
3 napadaca nemamo,bar ne s nasim papirima isto vazi za oba beka.
Nadajmo se da ce se nesto promjeniti........
Ja bi prvi volio promjene.Od selektora pa nadalje,ali nazalost realnost je drugacija.
Sve je naopako.Pocnimo od treninga.Za ove 4g. ja nisam vidio da je Susic radio ista drugo na treningu osim trckaranja,seve i igranja lopte izmedju.nema kreiranja i uvjezbavanja akcija i sl.O selektiranju igraca da ne govorim.
3 napadaca nemamo,bar ne s nasim papirima isto vazi za oba beka.
Nadajmo se da ce se nesto promjeniti........
DZEKO INDIREKTNO KRIVI SUSICA U PROGRAMU. ZIVIO DZEKO
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- DonCorleone
- Kontakt:
Mene vise muci sto smo mi na takve fudbalske analiticare u strucnjake trosili toliko vremena, ali hajde, valjda je to ta neka cijena foruma. Ali da individua moze toliko fulati sto se tice procjene jedne osobe, nije mi nikako jasno.PerryFred je napisao/la:Samo da pozdravim @Virtu4l,@calcio,@Emir79.
Odbrana bez Spahica truhli qrac, ne zna se ko je veci degen. Vrsajevic i Susic su ogledalo naseg selektora. Jedan veliki jad, bez glave i repa.
Sjeti se sada Virtuala i njegovog pitanja, da li Kipar ima glavu i rep

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 09 sep 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Koja je calovina ovaj Konjic hahahaahhahaha pa ne mogu da vjerujem 

FORZA MILAN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako sam bio ponosan zbog plasmana u Brazil veceras me stid zbog poraza od jedne pa skoro amaterske reprezentacije.
Postavka je bila takva da bi bilo koja ekipa veceras dosla do pobjede, naravno protivnicka a ono sto smo mi igrali nije ni nase Premijer lige.
Sarajevo bi raskomadalo ovaj Kipar.
Susic i njegovi igraci su gola kita, pogotovo Avdija koji je stvarno limitiran igrac ali eto Germania i njegovo velicanstvo su odigrali presudnu ulogu.
Siguran sam da po dolasku novog selektora Avdija nece ni dobiti poziv.
Safete Susicu, odlazi iz svetinje!!!
Postavka je bila takva da bi bilo koja ekipa veceras dosla do pobjede, naravno protivnicka a ono sto smo mi igrali nije ni nase Premijer lige.
Sarajevo bi raskomadalo ovaj Kipar.
Susic i njegovi igraci su gola kita, pogotovo Avdija koji je stvarno limitiran igrac ali eto Germania i njegovo velicanstvo su odigrali presudnu ulogu.
Siguran sam da po dolasku novog selektora Avdija nece ni dobiti poziv.
Safete Susicu, odlazi iz svetinje!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na stranu i Tin i Avdija ali Lulic na beku isto kao protiv Nigerije

- OnlyUnited
- Kontakt:
Bravo Edine, reci im...
Muhamed, cirkusant..
Muhamed, cirkusant..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Bravo EDINE! Nadam se da se selektor pronašo u tvojim riječima!
🔵⚪
Od kad ja govorim da je Pjanic gola cuna za repku,idi u Romu pa igraj jebla te ona

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”