Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Evo navijaci od Feyenoorda
[youtube][/youtube]
evo i snimak od prvog treninga ove sezone
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
evo i snimak od prvog treninga ove sezone
[youtube][/youtube]
Borusija(M)-Nirnberg 1:0

Εργοτελης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2:3

Εργοτελης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2:3

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
wisla-ruch

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Brate odlicni su Poljaci
Jeste im u globalu navijanje slabije nego prethodnih godina,ali za ovo svaka cast.
Vikend koji je za nama doneo je mnogo dobrih sportskih dešavanja, ali je obilovao i nekim nemilim scenama od kojih su neke bile i sa smrtnim ishodom.

Nemila dešavanja na fudbalskim terenima ovog vikenda desila su se nigde drugde do u Južnoj Americi. Uzavreli temperament južnjaka provreo je i pokazao najgore strane mentaliteta brazilskog i perunaskog naroda.
Naime, utakmica između ekipe Atletiko Paranensea i Fluminensea koja se igrala na Kuritiba Areni, jednom od stadiona predviđenim za Svetsko prvenstvo 2014. godine, završio se u potpuno m haosu u subotu pošto su gosti postigli izjednačujući pogodak duboko u nadoknadi vremena.
Poslednji zvižduk sudije pokrenuo je desetine domaćih navijača koji su se skupili ispred tunela iza gola, blokirali ulaz i sprečili arbitre da napuste teren celih pet minuta.
Arbitri su se okupili na centru igrališta gde ih je od razjarene mase štitilo nekoliko policajaca.

U jednom trenutku, jedan od policajaca uperio je svoju pušku ka navijačima, a brazilski mediji izveštavaju da su na publiku ispaljivani gumeni meci.
Naoružani pripadnici žandarmerije su na kraju morali da krenu ka tribinama i prisile navijače da napuste teren kako bi sudijama obezbedili bezbedan izlazak sa terena.
Sa druge strane, za razliku od Brazila u Peruu se desio mnogo gori slučaj za vikend.
Naime, subotnji derbi između ekipa Universitarija i Aliance krvavo se završio pošto je 23-godišnji navijač gostujuće ekipe izgubio život prilikom pada sa direktorske lože Monumental stadiona ekipe Universitarija.
Naime, nakon završetka meča, domaći navijači su poleteli ka direktorskoj i VIP loži u želji da se obračunaju sa nevinim gledaocima velikog rivala Alijance kada je jedan gostujući navijač pao sa više od 30 metara.

Povodom ovog događaja, zvaničnici gostujuće ekipe Aliance zatražili su od peruanske Fudbalske federacije da se Monumental stadion suspenduje i zatvori jer ne ispunjava osnovne bezbedonosne uslove.
“Ja zahtevam da se na Monumental stadion stavi veto jer, posle ovoga što se desilo navijaču Aliance,nema nikakvih garancija za bezbednost. Mi smo takođe bili napadnuti, imali smo velikih problema da napustimo stadion, autobusi su nas čekali čitav sat. Mi više nećemo igrati na ovom stadionu, ovakvi nasilnički ispadi su jednostavno neprihvatljivi!” rekao je predsednik Aliance, Giljermo Alarkon.
Svedoci nemilih scena izveštavaju da su navijači domaće ekipe Universitarija uleteli u direktorske lože razbijajući flaše viskija i piva, napadajući sve koji su u tom trenutku bili u ložama i čak ih gađali farbom.
Takođe, napominje se da u tom trenutku nije bilo nikakve policijske zaštite na tom delu stadiona.

Nemila dešavanja na fudbalskim terenima ovog vikenda desila su se nigde drugde do u Južnoj Americi. Uzavreli temperament južnjaka provreo je i pokazao najgore strane mentaliteta brazilskog i perunaskog naroda.
Naime, utakmica između ekipe Atletiko Paranensea i Fluminensea koja se igrala na Kuritiba Areni, jednom od stadiona predviđenim za Svetsko prvenstvo 2014. godine, završio se u potpuno m haosu u subotu pošto su gosti postigli izjednačujući pogodak duboko u nadoknadi vremena.
Poslednji zvižduk sudije pokrenuo je desetine domaćih navijača koji su se skupili ispred tunela iza gola, blokirali ulaz i sprečili arbitre da napuste teren celih pet minuta.
Arbitri su se okupili na centru igrališta gde ih je od razjarene mase štitilo nekoliko policajaca.

U jednom trenutku, jedan od policajaca uperio je svoju pušku ka navijačima, a brazilski mediji izveštavaju da su na publiku ispaljivani gumeni meci.
Naoružani pripadnici žandarmerije su na kraju morali da krenu ka tribinama i prisile navijače da napuste teren kako bi sudijama obezbedili bezbedan izlazak sa terena.
Sa druge strane, za razliku od Brazila u Peruu se desio mnogo gori slučaj za vikend.
Naime, subotnji derbi između ekipa Universitarija i Aliance krvavo se završio pošto je 23-godišnji navijač gostujuće ekipe izgubio život prilikom pada sa direktorske lože Monumental stadiona ekipe Universitarija.
Naime, nakon završetka meča, domaći navijači su poleteli ka direktorskoj i VIP loži u želji da se obračunaju sa nevinim gledaocima velikog rivala Alijance kada je jedan gostujući navijač pao sa više od 30 metara.

Povodom ovog događaja, zvaničnici gostujuće ekipe Aliance zatražili su od peruanske Fudbalske federacije da se Monumental stadion suspenduje i zatvori jer ne ispunjava osnovne bezbedonosne uslove.
“Ja zahtevam da se na Monumental stadion stavi veto jer, posle ovoga što se desilo navijaču Aliance,nema nikakvih garancija za bezbednost. Mi smo takođe bili napadnuti, imali smo velikih problema da napustimo stadion, autobusi su nas čekali čitav sat. Mi više nećemo igrati na ovom stadionu, ovakvi nasilnički ispadi su jednostavno neprihvatljivi!” rekao je predsednik Aliance, Giljermo Alarkon.
Svedoci nemilih scena izveštavaju da su navijači domaće ekipe Universitarija uleteli u direktorske lože razbijajući flaše viskija i piva, napadajući sve koji su u tom trenutku bili u ložama i čak ih gađali farbom.
Takođe, napominje se da u tom trenutku nije bilo nikakve policijske zaštite na tom delu stadiona.
brate oni se jedva drze tamo. kod njih je zaista zestoka represija, pogotovo nakon finale kupa u apriluTribalian je napisao/la:Brate odlicni su PoljaciJeste im u globalu navijanje slabije nego prethodnih godina,ali za ovo svaka cast.
rennes-st.etienne

thun-basel

thun-basel
Tenerife je ispao u popularnu Segundu B, treću špansku ligu, međutim, podrška vernih navijača ni u ovom rangu takmičenja ne izostaje. Tenerife će uvek biti ponos Kanarskih ostrva.

26. septembra 2011. Tenerife je igrao na "Bernabeu" protiv Real Madrida, 9. oktobra će ponovo igrati protiv Reala, ali na Valdebebasu, gde će odmeriti snage sa filijalom kraljevskog kluba.
Uprkos činjenici da Tenerife igra u trećoj španskoj ligi, navijači kluba sa ostrva će otputovati u Madrid kako bi podržali svoj voljeni klub.
Verne pristalice Tenerifea brzo su zaboravile sliku sa Mestalje od pre dve godine, kada su od nemotivisanog domaćina izgubili 1:0 i tako ispali iz društva najboljih.

Takođe, se trude da iz sećanja što pre izbrišu prošlogodišnje sramotno ispadanje u Segundu B. Tenerife je trenutno najgledaniji tim u trećoj španskoj ligi sa 9.265 navijača po meču, ispred Ovijeda koji ima 7.767 posetilaca po utakmici.
Zanimljivo je da Tenerife u trećoj ligi ima više navijača nego Hetafe u Primeri (8.000), a samo sto manje od Rajo Valjekana (9.350).
Utakmice Tenerifea čak privlače i veliku pažnju medija. Na utakmici protiv Albasetea bilo je prisutno sedam radija, tri časopisa, jedna novinska agencija, i dva sajta.
Koliko god da im teško padaju konstantni padovi njihovog omiljenog tima, srca navijača Tenerifa će večno biti obojena u plavo - belo.
Čak je i vođa popularne meksičke grupe "Mana" na jednom od koncerata nosio dres Tenerifea.

26. septembra 2011. Tenerife je igrao na "Bernabeu" protiv Real Madrida, 9. oktobra će ponovo igrati protiv Reala, ali na Valdebebasu, gde će odmeriti snage sa filijalom kraljevskog kluba.
Uprkos činjenici da Tenerife igra u trećoj španskoj ligi, navijači kluba sa ostrva će otputovati u Madrid kako bi podržali svoj voljeni klub.
Verne pristalice Tenerifea brzo su zaboravile sliku sa Mestalje od pre dve godine, kada su od nemotivisanog domaćina izgubili 1:0 i tako ispali iz društva najboljih.

Takođe, se trude da iz sećanja što pre izbrišu prošlogodišnje sramotno ispadanje u Segundu B. Tenerife je trenutno najgledaniji tim u trećoj španskoj ligi sa 9.265 navijača po meču, ispred Ovijeda koji ima 7.767 posetilaca po utakmici.
Zanimljivo je da Tenerife u trećoj ligi ima više navijača nego Hetafe u Primeri (8.000), a samo sto manje od Rajo Valjekana (9.350).
Utakmice Tenerifea čak privlače i veliku pažnju medija. Na utakmici protiv Albasetea bilo je prisutno sedam radija, tri časopisa, jedna novinska agencija, i dva sajta.
Koliko god da im teško padaju konstantni padovi njihovog omiljenog tima, srca navijača Tenerifa će večno biti obojena u plavo - belo.
Čak je i vođa popularne meksičke grupe "Mana" na jednom od koncerata nosio dres Tenerifea.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Legia veceras...

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ma nabijem ja na racku to navijanje, kad svi izgledaju isto roboti, nema nikakve navijacke spontanosti! Izgledaju kao oni kinezi...Tribalian je napisao/la:Brate odlicni su PoljaciJeste im u globalu navijanje slabije nego prethodnih godina,ali za ovo svaka cast.
P.S. Jos se ovi Ruchovi furaju na nas, sa ovim ale ale aleooo i kad se podijele na tribini...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Joj ovog za Poljake reci da su Kinezi
Jedino sto ih ima kao Kineza
E ko sve pise ovdje,svasta.Inace Legia mi je jedna od boljih,ustvari dragi su mi 
Volim te Celik ! ! !
Ti znas ko TO SVE komentarise...Ja sam samo izneo svoj stav, tj da mi se ne svidja njihov stil navijanja(pogotovo ovi Ruchovi), svi rade iste pokrete, svi isto izgledaju, k'o da su programirani! Hebo to...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
I ja se slazem. Svi ovi Poljaci isto lutke izgledaju, svi isti. Podsjecaju me na navijace sa igrica.marconato je napisao/la:Ti znas ko TO SVE komentarise...Ja sam samo izneo svoj stav, tj da mi se ne svidja njihov stil navijanja(pogotovo ovi Ruchovi), svi rade iste pokrete, svi isto izgledaju, k'o da su programirani! Hebo to...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Emir ZENICA
- Kontakt:
e svasta...
Volim te Celik ! ! !
njihove navijace cijela europa respektuje i cijeni, sad reci kako nemaju oni spontanosti je zaista smijesno pa i cudno.. oni imaju svoje kodekse i njih maksimalno postivaju. eh sad ako je to cudno nekima onda stvarno neznam sta reci. svaka drzava ima svoju tribinu i nijedna hvala Bogu nije ista. ponekad je bolje imati svoje i to furati maksimalno nego gledati na druge..
Niko ne kaze da ih se ne respektuje ili ne cijeni! Ponavljam, ja iznosim svoj stav! Ne svidjaju mi se vizuelno i njihovo poimanje navijanja(tuce po njivama, bildanje, gruvanje steroidima)...Kazem, nisu mi prirodni, a klip vec pomenutih navijaca pokazuje da je ovo sve, samo ne spontanost... 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma oni su dobri navijaci ludi su samo ne kontaju bas pojam huliganizma kao i rusi nije huliganstvo tuci se po livadama i slicno...marconato je napisao/la:Niko ne kaze da ih se ne respektuje ili ne cijeni! Ponavljam, ja iznosim svoj stav! Ne svidjaju mi se vizuelno i njihovo poimanje navijanja(tuce po njivama, bildanje, gruvanje steroidima)...Kazem, nisu mi prirodni, a klip vec pomenutih navijaca pokazuje da je ovo sve, samo ne spontanost...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.