NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Bravo @asunsao 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tačno sam mišljenja da kada bi izbacili ovaj smajl, da pojedini forumaši ne bi imali 20 upisa.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
zato cemo brisati takve postove, a ponavljace slati na privremeni rad u rudnike mrkog uglja u banovicima.Titova-Juga je napisao/la:Tačno sam mišljenja da kada bi izbacili ovaj smajl, da pojedini forumaši ne bi imali 20 upisa.
dosta je bilo pravljenja cirkusa od ovog podforuma
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Titova-Juga
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:zato cemo brisati takve postove, a ponavljace slati na privremeni rad u rudnike mrkog uglja u banovicima.Titova-Juga je napisao/la:Tačno sam mišljenja da kada bi izbacili ovaj smajl, da pojedini forumaši ne bi imali 20 upisa.
dosta je bilo pravljenja cirkusa od ovog podforuma
To bi definitivno bio jedan od boljih poteza administracije foruma u zadnje vrijeme. Podržavam maksimalno
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta se ovo suska slusam jutros na Radio ESPN izgleda da b mogli Howard i CP3 u Atlantu da se skupe
...tako se to radi samo mi Bullsi ce mo pokusat se zadovoljit OJ Mayom i Dalembertom da nas pojaca na centarskoj piziciji( na klupi).. doduse ja bi sa njima dovjicom bio i prezadovoljan kad bi doveli a ostavili ovo sto imaju , s obzirom kako nam ova oprava obavlja posao 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Howard je cini mi se rodjen tamo, a poznato je da CP3 zeli da udruzi snage sa Howardom. Ako to Atlanta zeli, onda vjerovatno Smith 100% odlazi ili Horford. Bolje bi bilo da ode Smith, a onda da Horford igra njemu prirodniju PF poziciju. To bi strasan posao bio Ferrya, koji je nas svojevremeno unistio jer je sve dao sto valja u nekim suludim trejdovima kako bi se jedan ego zadovoljio. Kada bi taj dvojac stigao u Atlantu, Istok automatski postaje jaci za nekih 50% i bilo bi pravo zanimljivo iduce sezone i u sezonama ispred nas.SaltCityAttack je napisao/la:sta se ovo suska slusam jutros na Radio ESPN izgleda da b mogli Howard i CP3 u Atlantu da se skupe...tako se to radi samo mi Bullsi ce mo pokusat se zadovoljit OJ Mayom i Dalembertom da nas pojaca na centarskoj piziciji( na klupi).. doduse ja bi sa njima dovjicom bio i prezadovoljan kad bi doveli a ostavili ovo sto imaju , s obzirom kako nam ova oprava obavlja posao
Salt brate, sto se vas tice, vi ne bi mogli dovesti max igrace ni da amnestirate Boozera. Sjebali su vas ugovori Denga i Gibsona. Da se manji ugovor dao Dengu, kao i Gibsonu, to bi bilo mnogo bolje i vjerovatno bi se doveo neki max igrac, iako je Boozer bio slag na tortu, ali je bio najbolja preostala opcija sto se tice slobodnih igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Atlanta
hmm, mrtav je to grad,nema publike
i ne cudi me ,ja kada sam bio sami crcni,mozda je se promjenilo nesto :mrgreen:Imam osjecaj ,da ce Dwight u Houstonu da zavrsi...Memphis panira bez Zacha narednu godinu.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jeste crnacki grad, mislim da su vecina, ali veoma fino organizovan i napredan grad. Uvijek im je slaba posjeta u NBA. Dok MLB ima solidnu, a NFL uvijek krcato.
Postovanje treba zaraditi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam koliko GM i trener iz skole SA zele igraca poput Howarda koji je egocentrik,a po meni im i ne treba,ako bi nekako uspjeli dovesti CP3a plus jednog dobrog igraca,ne superzvijezdu,ali zvijezdu koja bi se uklopila,pored Smitha i Horforda.Ako CP3 zaista hoce titulu,mislim da mu je ta ekipa sada najbolji izbor.Znaci dovedes mu jos jednog solidnog scorera na bekovskim pozicijama,koji moze kvalitetno da brani,imas vrhunskog stoppera u Smithu,a cuda bi radio u P'n'R sa Horfordom,jer covjek moze igrati i pop sa svojim konstantnim midrange sutem,koji Griffin nema...
Howard ce u Houston vjerovatno (s obizrom na njegove izjave itd.), ako ne ostane u Lakersima.
Atlanta je fin grad, bez obzira na rasu.
Atlanta je fin grad, bez obzira na rasu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Atlanta je barem po nekim iskustvima mojih prijatelja koji su bili i zivjeli tamo (ja samo prolazio nekoliko puta), ne bas tako fin grad kako pricate. Naravno, odgovor ne baziram na tome zato sto tamo zivi vecinski crna rasa.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma grad kao grad je ok,ali nema podrske kosarkasima.npr milwaukee je 100 gori ali narod voli kosarku.a bgm ta podrska nekad zna biti dosta vazna.
bio sam 10 puta, i imam rodbine koji zive tamo. Meni nije los grad uopste, nikad nisam im'o problema.Titova-Juga je napisao/la:Atlanta je barem po nekim iskustvima mojih prijatelja koji su bili i zivjeli tamo (ja samo prolazio nekoliko puta), ne bas tako fin grad kako pricate. Naravno, odgovor ne baziram na tome zato sto tamo zivi vecinski crna rasa.
Detroit u drugu ruku je nedo Allah nikom.
- Titova-Juga
- Kontakt:
A eto, valjda je svakom o.k dok se nešto loše ne desi.
Uglavnom, svugdje ima belaja, pa tako i u Atlanti.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
alemsa je napisao/la:bio sam 10 puta, i imam rodbine koji zive tamo. Meni nije los grad uopste, nikad nisam im'o problema.Titova-Juga je napisao/la:Atlanta je barem po nekim iskustvima mojih prijatelja koji su bili i zivjeli tamo (ja samo prolazio nekoliko puta), ne bas tako fin grad kako pricate. Naravno, odgovor ne baziram na tome zato sto tamo zivi vecinski crna rasa.
Detroit u drugu ruku je nedo Allah nikom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa to je normalno.Titova-Juga je napisao/la:A eto, valjda je svakom o.k dok se nešto loše ne desi.
Downtown im je preljep, nisam nesto pretezno hodo po klubovima ali je ok sve.
To je iz vizitorske perspektive, odnosno ono sto sma mogao vidjeti, najvise sam vremena proveo na strani grada gdje zive Bosanci, ima naselje jedno 10- 15 kuca sve nasi.
Znao sam za onog vaseg Salta da tamo zivi, ali za @alemsa nisam, a vidim kad se krenete nadovezivat jbt svi bili u SAD, samo ja nisamkad_kako je napisao/la:Pa Alemsa, ti druze zivi u SAD.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma alem je u houstonu ba u onoj rupi od grada hahaha..brate restorana nemaju da odes da se zgotivis ...moras u mexicki taco burito restoran otici hahha..salim se hahaha samo Atlanta nije losa odem dole cesto onako ugodno je ali je to grad ozivio tek kad su nasi poceli pristizati I kad je bila olompijada...ali eto TNT im je dole pa ce lakse se sa sa Shaqom I charlsom dovikivat kad odu dole hahaa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.