Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
propuh
-
Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:propuh je napisao/la:megaffon je napisao/la:čuj nije bilo nikad dvojbe, ccc

Normalno da nije, momak i nema neku poveznicu s nama osim sto mu je otac igrao i za Hr i za BiH.
Mali rodjen tamo, odrastao prosao sve selekcije, jos mu mati iz Hrvatske.
Ne znam sta ste ocekivali ocito je bilo da ce igrat za kockice.
I na kraju dodas da Hrvati imaju uticajnije ljude u fudbalu na svim nivoima od nas od saveza preko uefe do fife.
Ni prvi ni zadnji kojem se nadamao da ce obuci dres nase repke a on osvane u dresu neke komsijske

Ima i tekakvu poveznicu, pa oceva rodbina mu je tu, roditelji iz BiH, al haj sve to, sam je izjavljivao da nije odlucio i vukao nas za nos, sto odmah ne rece nasima ne. Ovo je bio scenario da ga Hrvati zovu, ko fol da ga mi ne otmnemo. OK izabrao Hrvatsku, ali nije nas trebao vuci za nos sa izjavama da još ne zna, mlad i fazoni bllla...,a sad kao nikad nije bilo dvojbe. E kad je on nas vukao za nos,onda i ja njemu slobodno zelim neuspjesnu nogometnu karijeru
Mislis vukli nas nasi mediji za nos, mali nikad nije rekao da ce igrat za nas i ne znam fakat cemu tolika pompa oko njega.
I na kraju mislim da mali definitivno niti je zasluzio ovih 140 stranica na ovom forumu niti toliku prasinu oko njega.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
chily-rz
-
Kontakt:
I tako je Halilovic i zvanicno postao Alilovic,valja mu Osmanu na oci

-
England
-
Kontakt:
Evo brata. možda on zaigra za BiH.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
ZOI84
-
Kontakt:
@propuh
istina nije rekao da ce igrati za nas, ali je govorio i nasem savezu i medijima da nije odlucio, pa sad kao on je uvijek znao zakoga ce
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Ja stvarno ne znam zasto se toliko prasine podiglo oko ovoga malog. Ako je BiH pored jednog Pjanica koji ce igrati jos 10 godina najmanje u vrhunskoj formi aBd spala na to da place za jednim klincem koji do sada skoro nista da nije pokazao na terenu osim sto su ga mediji napucali onda ga ****. Za razliku od npr. Kovacica koga su dosta manje eksponirali po medijima,mali napravi vec sada strasan potez prelaskom u Inter i sto je najvaznije igra i tamo dobro, ja od Halilovica jos uvek nisam video neki kontinuitet sjajnih igara koji bi me naterao da smatram da je greska sto ga se BiH olako odrekla.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Edin TM87
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto se toliko prasine podiglo oko ovoga malog. Ako je BiH pored jednog Pjanica koji ce igrati jos 10 godina najmanje u vrhunskoj formi aBd spala na to da place za jednim klincem koji do sada skoro nista da nije pokazao na terenu osim sto su ga mediji napucali onda ga ****. Za razliku od npr. Kovacica koga su dosta manje eksponirali po medijima,mali napravi vec sada strasan potez prelaskom u Inter i sto je najvaznije igra i tamo dobro, ja od Halilovica jos uvek nisam video neki kontinuitet sjajnih igara koji bi me naterao da smatram da je greska sto ga se BiH olako odrekla.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
FC BAYERN
-
Kontakt:
zakljucati i poslati u arhivu.
-
Lillard
-
Kontakt:
Alen i otac su pogrijesili sto odmah nisu rekli za koga ce igrat. Iako svatko realan je trebao znati da ce igrati za Hrvatsku.
Ali bez obzira na to, nije lijepo da se momku psuje sve po redu zato sto je ovako odlucio. To kazem jer sam nazalost procitao fejsbuk stranicu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
SarajlijaTM
Postao/la SarajlijaTM » 23 maj 2013, 14:48
Ma jbt ga,nije Zlatan Ibrahimovic da placete za njim. Meni je licno drago sto je dalje od nase repke,prvo mi je ono sve smrdilo na mamicev marketing da ga sto bolje utali,a drugo sto je pjanic 10X bolji od ovog malog i pored njega nema sta da trazi.
I nek igra za koga hoce,to je njegovo pravo,ne znam koji se k. natezete oko toga?
p.s.- bas tako,zakljucati i poslati u arhivu!
-
chily-rz
-
Kontakt:
Lillard je napisao/la: Alen i otac su pogrijesili sto odmah nisu rekli za koga ce igrat. Iako svatko realan je trebao znati da ce igrati za Hrvatsku.
Ali bez obzira na to, nije lijepo da se momku psuje sve po redu zato sto je ovako odlucio. To kazem jer sam nazalost procitao fejsbuk stranicu.
Slazem se,nema potrebe za psovanjem,momak zna cijeniti zemlju u kojoj je rodjen,.
Mnogi bi trebali nauciti nesto od njega

-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 23 maj 2013, 14:52
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
15.10 - 15.06 ...
-
robben
-
Kontakt:
ma koga zanima vise taj balavac sta je on to pokazao na terenu pa da postoji razlog da se dize tolika prasina oko njega uostalom njegov otac je igrao za nas kad nije niko htio kad se tek pravila reprezentacija ima mnogo boljih momaka od tog balavca koji se dize preko novina samo dabogda na bilino polje dosao u kockastom dresu ne treba ti veca kletva
joj hamo vidi mu glave
-
shearer
-
Kontakt:
Nikad nece biti Pjanicu ni do koljena zato ne placite za djetetom od 17 godina i cijenite ono sto imamo.
-
Razbojnik
-
Kontakt:
Nije u redu ovo vrijeđanje.
Stavite se u njegovu kozu, gledajte iz perspektive decka koji je rođen u Hrvatskoj i igrao za Dinamo i mladu reprezentaciju Hrvatske
-
Lillard
-
Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Lillard je napisao/la: Alen i otac su pogrijesili sto odmah nisu rekli za koga ce igrat. Iako svatko realan je trebao znati da ce igrati za Hrvatsku.
Slazem se,nema potrebe za psovanjem,momak zna cijeniti zemlju u kojoj je rodjen,.
Mnogi bi trebali nauciti nesto od njega

Znam vec na sta ciljas i nema potrebe za tom raspravom. Razlika između Alena i tih na koje mislis (

) je ogromna.Ja postujem BiH tako da...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Fozgen
-
Kontakt:
Ja samo ne znam zasto psovke i onakav nastup
Odabrao i? Nije ni prvi ni posljednji koji je to ucinio.
Eno sad gledam ono na facebook-u je nidje veze.
Nemojte ljudi, ostanite civilizovani i normalni

.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
-
htcxone
-
Kontakt:
shearer je napisao/la:Nikad nece biti Pjanicu ni do koljena zato ne placite za djetetom od 17 godina i cijenite ono sto imamo.
u njegovim godinama pjanic je vec bio na vratima lyona i godinu poslije je šamarao real
ovaj jos ni u prvih 11 dinama ne moze, said mu uze mjesto

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
-
shearer
-
Kontakt:
htcxone je napisao/la:shearer je napisao/la:Nikad nece biti Pjanicu ni do koljena zato ne placite za djetetom od 17 godina i cijenite ono sto imamo.
u njegovim godinama pjanic je vec bio na vratima lyona i godinu poslije je šamarao real
ovaj jos ni u prvih 11 dinama ne moze, said mu uze mjesto

Tako je
I ljudi nemojte mu psovati po fb i to, nema potrebe ponizavati se toliko zbog jednog 17-ogodisnjeg djeteta koji jos nije ni postao igrac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.