Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jun 2011, 18:12

Ja mislim da se pojedinci više užasavaju činjenice da će on igrati u HRVATSKOJ. Da ga se veže uza Spartu Prag ili Celtic, reklo bi se nek ide, samo da igra.
Hayley <3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2011, 18:21

badblueboylivno je napisao/la:Ja mislim da se pojedinci više užasavaju činjenice da će on igrati u HRVATSKOJ. Da ga se veže uza Spartu Prag ili Celtic, reklo bi se nek ide, samo da igra.
Nije problem HRVATSKA kao Hrvatska.Uostalom tamo je i rodjen za razliku od nasih pojedinaca na forumu.Veci su kockasti od samog Spahe ili drugih kome po rodjenju pripada ta drzava.
Problem je HNL kao dno dna kvaliteta.Osim Dinama kluba ni za lijeka nema a i njega tamo neki Sherif ili kakav soson naguzi.Vise to nije ni Hajduk u HNL jer je svojom losom politikom to ucinio.Ceska je isti klinac,malo bolje stojeca a Skotska umjesto jednog tima ima dva i to je sve.
Spahic kvalitetom moze igratiu ligi petice.To je vec dokazao kod Francuza.
E drugo je ako nece,tu ga niko natjerati ne moze.
Uostalom i navijaci Hrvatske ni jednom nece biti drago da im se glavni reprezentativci vrate u HNL.Pa cak i navijali za te timove.Jer to znaci sa konja na magarca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jun 2011, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 19 jun 2011, 18:24

badblueboylivno je napisao/la:Ja mislim da se pojedinci više užasavaju činjenice da će on igrati u HRVATSKOJ. Da ga se veže uza Spartu Prag ili Celtic, reklo bi se nek ide, samo da igra.
nisi ti bas relevantan, tebi je dinamo svetinja, vjerovatno bi nasao razlog da opravdas messijev potpias za dinamo.
nema to veze sa nacionalizmom,realno razmisljanje, ali u pravu si dinamo ,danas, je nesto poput sparte iz praga, celtic je ipak gigant,neuporedivo.......
Sent from my Commodore 64

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 18:26

harishp je napisao/la:
Nije problem HRVATSKA kao Hrvatska.Uostalom tamo je i rodjen za razliku od nasih pojedinaca na forumu.Veci su kockasti od samog Spahe ili drugih kome po rodjenu pripada ta drzava.
Problem je HNLkao dno dna kvaliteta.Osim Dinama kluba ni za lijeka nema.vise to nije ni Hajduk jer je svojom losom politikom to ucinio.Ceska je isti klinac,malo bolje stojeca a skotska umjesto jednog tima ima dva i to je sve.
Spahic kvalitetom moze igratiu ligi petice.To je vec dokazao kod Francuza.
E drugo je ako nece,tu ga niko natjerati ne moze.
Uostalom i navijaci hrvatske ni jednom nece biti drago da im se glavni reprezentativci vrate u HNL.Pa cak i navijali za te timove.Jer to znaci sa konja na magarca.
Ne budali, svi navijaci Hrvatske zeljno iscekuju da se Josip Simunic prikljuci Dinamu il Hajduku, jer tamo u Njemackoj sjedi na klupi, a vamo bi igrao i mogao se nametnut izborniku ;) .. od tog da dodje u HNL izgleda na kraju nece bit nista jer ga svabe ne pustaju, al ja bi kao navijac Dinama bio sretan i da zavrsi u Hajduku jer bi covjek igrao i posotovali bi ga, nebi imao problema kao Spaha u Francuskoj, covjek i sam kaze da stranci tamo ne mogu igrat, svako malo neka suspenzija .. i ako ga u Francuskoj stalno zezaju, a nema drugih ponuda zasto nebi dosao u Dinamu

uostalom, tko smo mi da njemu sudimo jer je dosao u Dinamo il ostao u Francuskoj, ni on ne odlucuje ocul ja radit u Konzumu il na pijaci, ides tamo gdje je bolje :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jun 2011, 18:29

Nije stvar do Dinama kao kluba, ili neki nacionalizam, neko jednostavno hrvatska liga nema taj potreban kvalitet.
Spaha je u Francuskoj ''pojeo'' igrace poput Lisandra, Gignaca i Remy-a, nisu mogli disati od njega. Dovoljno govori i cinjenica da je vec u prvoj sezoni bio izabran za idealni tim Francuske lige. Uprkos ovim njegovim laktovima i skandalima, Spaha i dalje posjeduje kvalitet da zaigra za neki klub u ligi petice .. Dinamo DA, ali tek za neke 2-3 godine.
Ali kao sto napisa @harishp, ako nece, nemoze ga niko natjerat ne moze.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2011, 18:32

Ne budali @Seljakovic Marko.
Simunic sjedi na klupi jer je ocito da imaju boljeg od njega.
Spahic je sjedio samo kad ga komisija odstrani.Qurko ce sijediti ako nema suspenziju.
Znaci odmah citava konverzacija je zavrsena prije bilo kakvog pocetka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 19 jun 2011, 18:35

Goalgetter je napisao/la:Dinamo DA, ali tek za neke 2-3 godine.
Ali kao sto napisa @harishp, ako nece, nemoze ga niko natjerat ne moze.
jeste ali mora ocekivati kritike jer je to neocekivan i nepopularan potez......nece ga mnogi smatrati ozbiljnim igracem i to s pravom.......prva greska poslije potpisa za dinamo i tjeracemo ga iz reprezentacije.......

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 18:41

harishp je napisao/la:Ne budali @Seljakovic Marko.
Spahic je sjedio samo kad ga komisija odstrani.Qurko ce sijediti ako nema suspenziju.
kako god, oba su na klupi/tribinama ;)
i Simunic sjedi zbog sukoba s trenerom, a nakon sto je dosao sad novi trener on je odmah i stopirao njegov transfer u HNL ;)
da Spaha dolazi u vas klub sigurno nebi imali nista protiv, zato tisina, on zeli u Dinamo i ne budite ljubomorni .. a on ako je dobar igrac igrat ce jednako dobro za BiH kao i prije dolaska u Dinamo .. i stvarno mi je jadno kad se navijaci hvataju za glavu zbog jednog igraca reprezentacije, tog hvala Bogu ima na pretek u BiH i Hrvatskoj .. je*em ja takvu reprezentaciju koja ovisi o jednom igracu i te navijace koji misle da ce reprezentacija propast bez njega

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jun 2011, 18:50

gospodin Seljakovic je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ne budali @Seljakovic Marko.
kako god, oba su na klupi/tribinama ;)
i Simunic sjedi zbog sukoba s trenerom, a nakon sto je dosao sad novi trener on je odmah i stopirao njegov transfer u HNL ;)
da Spaha dolazi u vas klub sigurno nebi imali nista protiv, zato tisina, on zeli u Dinamo i ne budite ljubomorni .. a on ako je dobar igrac igrat ce jednako dobro za BiH kao i prije dolaska u Dinamo .. i stvarno mi je jadno kad se navijaci hvataju za glavu zbog jednog igraca reprezentacije, tog hvala Bogu ima na pretek u BiH i Hrvatskoj .. je*em ja takvu reprezentaciju koja ovisi o jednom igracu i te navijace koji misle da ce reprezentacija propast bez njega
mah lahko je vama dok"bosanci" igraju za vas... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 jun 2011, 18:54

Niko ne vidi problem u Hrvatskoj kao u Drzavi ali ta Hrvatska liga je nekvalitetnija od nase pa tamo imamo Dinamo i Hajduk gdje su ostali . Pa nasa liga je malo losija od te Hrvatske lige jer imaju Dinamo koji eto nista vise ne moze da napravi sem upada u EL i to je to zadnja stepenica a ta silna pojacanja silni novi .Zato bolje da igra u Cvajti nego u HNL !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2011, 18:59

@Seljakovicu lako je tebi yebavati,kad neces placati alimentaciju. :lol:Kod mene u potpisu pise koga treba odpandrciti :mrgreen:
A sta velis Spahic sjedi na klupi.Sjedio ili sjedi su dva razlicita vremena.U stvari nije ni jedno nego je za to vrijeme qarao mis Hrvatske :lol: Kod Simunica vrijede svi ti vremenski prilozi.Mislim na sjedenje na klupi, naravno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2011, 19:07

Celtic je kao prvo institucija za Dinamo, a kao drugo boli me qurac hoce li igrat u Hrvatskoj ili Zimbabveu, svakako je losa liga. On kao kapiten ima odgovornost da igra na najjacem nivou, to za njega znaci Ligue 1 ili Bundesliga. Prelazit u ligu gdje je jedna ekipa prosjecna, a ostali ispod toga je jadno.

Meni nije bilo drago kad su ga povezivali sa Galatasarayom, a kako se ovo razvija, to bi bio vrh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jun 2011, 19:08

harishp je napisao/la:@Seljakovicu lako je tebi yebavati,kad neces placati alimentaciju. :lol:Kod mene u potpisu pise koga treba odpandrciti :mrgreen:
A sta velis Spahic sjedi na klupi.Sjedio ili sjedi su dva razlicita vremena.U stvari nije ni jedno nego je za to vrijeme qarao mis Hrvatske :lol: Kod Simunica vrijede svi ti vremenski prilozi.Mislim na sjedenje na klupi, naravno.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jun 2011, 19:23

nihco je napisao/la:
nisi ti bas relevantan, tebi je dinamo svetinja, vjerovatno bi nasao razlog da opravdas messijev potpias za dinamo.
nema to veze sa nacionalizmom,realno razmisljanje, ali u pravu si dinamo ,danas, je nesto poput sparte iz praga, celtic je ipak gigant,neuporedivo.......
Meni je Dinamo svetinja, da, ali ja ne želim Spahu u Dinamu. Jednostavno iz razloga što ne želim da se njegovim dolaskom naglo povećaju šanse za LP, jer sam eksplicitno protiv Mamića, a samim time i protiv ovakvog Dinama - ulaskom u LP ne bi onog šejtana nikad skinuli.

Dalje, Celtic sam spomenuo u domenu lige u kakvoj se natječe. Da, kao klub je institucija i gigant prema Dinamu, ali HNL ili SPL - isti ku'rac.

Dalje, ne gledam u ovom postu na Dinamo, nego na to da bi Spahićev dolazak značio njegov kontinuitet i igranje u Europi. A, manje napora kroz ligu bi mu dalo više vremena za baziranje na reprezentativne obveze. A kvaliteta sigurno neće opasti igranjem u slabijoj ligi.
Hayley <3

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 19:32

harishp je napisao/la:@Seljakovicu lako je tebi yebavati,kad neces placati alimentaciju. :lol:Kod mene u potpisu pise koga treba odpandrciti :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
i kakve veze sad ima Mis Hrvatske, nemoj sad ispadat kompleksas ;) .. i kakve veze sad taj tvoj potpis ima?? ja u Hrvatsku predjem s osobnom, pasos nikad imao nisam :mrgreen: :mrgreen: .. i nemoj bit tako bezobrazan, jel znas koliko Bosanaca i Hercegovaca ima u inozemstvu, s svojim potpisom i njih vrijedjas ;)
i da Spaha igra u Francuskoj svaku utakmicu po 90+ sudacka i da ostane jos 30 minuta poslije trcat on i dalje govori da zeli u Dinamu, a ti mozes patit .. vidim koliko te boli to sto covjek zeli igrat za Dinamo .. ako na kraju ne dodje ti ces to proslavit ko da se BiH kvalificirala na SP, a meni ce bit manje-vise svedno, naci ce Maminjo nekog drugog .. ako pak dodje ti ces tu i dalje pisat kako ga treba maket iz repke i srat o Dinamu, a ja cu doc i samo se smijat tvojim ispadima i uzivat gledajuci Spahu i svetom dresu :D

nihco

Post Postao/la nihco » 19 jun 2011, 19:46

badblueboylivno je napisao/la:
Dalje, ne gledam u ovom postu na Dinamo, nego na to da bi Spahićev dolazak značio njegov kontinuitet i igranje u Europi. A, manje napora kroz ligu bi mu dalo više vremena za baziranje na reprezentativne obveze. A kvaliteta sigurno neće opasti igranjem u slabijoj ligi.
prijatelju,to je pilanje naopako, ne moze se mjeriti efikasnost igraca koji se nosi i bori sa napadacima engleske pl i hnl. to ne ide......jeste,imace vise prostora da se posveti reorezentaciji,takodje i porocima kojima ce biti okruzen u zg kao zvijezda br1, bez ambicije da napreduje.
licno mislim da ce, dodje li u dinamo, to biti postepen kraj reprezentativne karijere. prva greska i javnost ce ga razapeti, ionako su mnogi vec kivni........nije to pametno

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2011, 20:34

gospodin Seljakovic je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
i kakve veze sad ima Mis Hrvatske, nemoj sad ispadat kompleksas ;) .. i kakve veze sad taj tvoj potpis ima?? ja u Hrvatsku predjem s osobnom, pasos nikad imao nisam :mrgreen: :mrgreen: .. i nemoj bit tako bezobrazan, jel znas koliko Bosanaca i Hercegovaca ima u inozemstvu, s svojim potpisom i njih vrijedjas ;)
i da Spaha igra u Francuskoj svaku utakmicu po 90+ sudacka i da ostane jos 30 minuta poslije trcat on i dalje govori da zeli u Dinamu, a ti mozes patit .. vidim koliko te boli to sto covjek zeli igrat za Dinamo .. ako na kraju ne dodje ti ces to proslavit ko da se BiH kvalificirala na SP, a meni ce bit manje-vise svedno, naci ce Maminjo nekog drugog .. ako pak dodje ti ces tu i dalje pisat kako ga treba maket iz repke i srat o Dinamu, a ja cu doc i samo se smijat tvojim ispadima i uzivat gledajuci Spahu i svetom dresu :D
Nema veze nikakve,nego ti spominjem razliku izmedju sjedenja na klupi i karanj...ovaj sjedenja ispod tamo jedne. :lol: :lol:
Ako je to kompleks onda se dobrovoljno prijavljujem da lijecim komplekse na taj nacin :mrgreen: :mrgreen:
Znam ja jako dobro koliko ima Bosanaca i Hercegovaca u'' inozemstvu''.A kad bolje procitas potpis da se to uopste i ne odnosi na Bosancerose kojima je stalo do BIH repke jer u inostranstvu nikada nece biti svoji na svom,ma koliko pokusavali.Uvijek ce biti ta tajna nit.Sto se tice ''osobne''sigurno na njoj nesto i pise osim imena.Gadno je ako si se nasao na toj strani ''uvrijedjenih''ili prozvanih.
Onda cjela ova prica gubi smisao ili se odnos razgovora mjenja za 180 stepeni.
U vezi koga treba maketi iz repke o cemu ti baljezgas ili kako ti rece ''seres.Yebes Dinamo,repka je bitna.
Isto tako ko se puno smije,ponekad zna i oplakati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 21:29

harishp je napisao/la: Nema veze nikakve,nego ti spominjem razliku izmedju sjedenja na klupi i sjedenja ispod tamo jedne. :lol: :lol:
Ako je to kompleks onda se dobrovoljno prijavljujem da lijecim komplekse na taj nacin :mrgreen: :mrgreen:
Znam ja jako dobro koliko ima Bosanaca i Hercegovaca u'' inozemstvu''.A kad bolje procitas potpis da se to uopste i ne odnosi na Bosancerose kojima je stalo do BIH repke jer u inostranstvu nikada nece biti svoji na svom,ma koliko pokusavali.Uvijek ce biti ta tajna nit.Sto se tice ''osobne''sigurno na njoj nesto i pise osim imena.Gadno je ako si se nasao na toj strani ''uvrijedjenih''ili prozvanih.
Onda cjela ova prica gubi smisao ili se odnos razgovora mjenja za 180 stepeni.
U vezi koga treba maketi iz repke o cemu ti baljezgas ili kako ti rece ''seres.Yebes Dinamo,repka je bitna.
Isto tako ko se puno smije,ponekad zna i oplakati.

Ma da meni netko je*e mater u lice ja se nebi nasao uvrijedjenim ;) .. nije mene tek tako lako isprovocirat, ja sam samo dosao na ovu temu jer sam vidio da bi Spaha mogao u Dinamo i malo diskutirao, a onda sam vidio koliko ljudi seru po Dinamu, a i samom Spahicu, govore da je mentalno nestabilan, lud il sta vec .. nisam se htio petljat u te nacionalne teme, nije vazno za kog ja navijam kad igraju BiH-Hrvatska i dal uopce navijam i za kog .. i sto se tice 'osobne' osim imena pise i prezime :mrgreen: :mrgreen:
znam ja da bi Spaha napredovao vise da igra u jacoj ligi, al logicno da mi je kao navijacu Dinama drago da bi dosao u nas klub .. i ja se nadam da ce doc, a ako ne dodje onda Boze moj, ima netko drugi
meni je samo zao sto si ti zapoceo to o navijacima i na nacionalnoj razini, to nije trebalo, ja kad sam spominjao reprezentacije, rekao sam da se to tice i Hrv i BiH, a uostalom nisam nista krivo rekao

ja vidim da vecini tu smetaju one kockice na grbu Dinama, al izbjegavaju tu pricu, pa govore o HNL-u i kvaliteti lige, jer ja nigdje nisam procitao dok je Ibricic igrao u Hajduku da je liga losa i da reprezentativac mora u jaci klub, jer on se u Hajduku i prepoznao kao igrac i nije bilo nikakvih problema, tako nebi bilo problema i da je Spaha stasao u Dinamu u igraca i ostao u Dinamu, a nekim ljudima bi sigurno zasmetalo to da se Ibricic vrati na Poljud, kao sto im smeta dolazak Spahe u Dinamo

ti tu gledas interes reprezentacije koja mi je iskreno stvarno draga, al mi nisu dragi pojedini navijaci, a ja gledam interes kluba za koji navijam od kad znam za sebe, a Spahic gleda svoj interes, covjek polako privodi karijeru kraju i zeli bit s obitelji pa bi bilo razumljivo ljudi shvate da covjek zeli imat normalan zivot kod kuce, jer mu je vjerovatno preko glave te igre po inozemstvu .. meni je prikipilo godinu dana rada u inostranstvu, a ni njemu sigurno nije nista lakse, ja sam davno rekao dok sam loptu kao klinac ganjao da nebi dalje od Zagreba i Beograda i meni je razumljivo da covjek zeli kuci .. covjek mozda osjeca ludilo u glavi, znam ja dobro kako je bit odvojen od obitelji i prijatelja i mislim da bi to bilo vaznije od bilo koje reprezentacije, a i kluba, tako da mu ja nebi zamjerio i da dodje igrat za Lokomotivu il koji vec klub da je blizu obitelji

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2011, 21:34

Koja ti je draza repka opcenitio za koju navijas da skinemo sve maske sa lica.I da onda nastavimo dijalog,ili da ga odmah na startu prekinemo.Zavisno od odgovora.
Jer mi se neda komunicirati sa ovim ispod mog potpisa,ma koliko se ne-trudili.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 21:35

harishp je napisao/la:Koja ti je draza repka opcenitio za koju navijas da skinemo sve maske sa lica.I da onda nastavimo dijalog,ili da ga odmah na startu prekinemo.Zavisno od odgovora.
Jer mi se neda komunicirati sa ovim ispod mog potpisa,ma koliko se ne-trudili.
uzivaj kolega

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bordocrveni, denza, HariTz, Jegres, lol89 i 40 gostiju.