BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Naravno da nije jednostavno, mislim da to ovdje niko ozbiljan nije ni tvrdio i ne treba sve shvacati bukvalno.
No drugi su vec pokazali, da je moguce tako odigrati.
Nas vezni red je maksimalno uigran. U tome lezi nasa snaga, dok ce pozadi da skripi.
Ko Portugalcima daje garanciju, da ce taj protok lopte zaustaviti?
Ovo dere maksimalno:
-----------Rahimic-----Medunjanin------------
----Pjanic------Misimovic----------Lulic------
-------------------Dzeko------------------------
Nas vezni red je maksimalno uigran. U tome lezi nasa snaga, dok ce pozadi da skripi.
Ovo dere maksimalno:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jest,35-godisnji Rahimic,Misimovic koji nije godinu dana postene klupske utakmice odigrao,Medunjanin zvijezda Izraelske lige..Principatus je napisao/la:Naravno da nije jednostavno, mislim da to ovdje niko ozbiljan nije ni tvrdio i ne treba sve shvacati bukvalno.
Ovo dere maksimalno:
Odigrali su odlicno u Francuskoj,ali pitanje je mogu li u kontinitetu protiv jakih ekipa igrati tako..
Previse precjenjujemo nase igrace,ja od njih uopce i ne ocekujem da prodju ovakvog protivnika..
Pa Hugo Almeida kojeg spominjemo kao najslabiju kariku Portugalaca je clan Besiktasa koji je skoro petardom ispratio Medunjanina i Macabi..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- maxuz baxuz
- Kontakt:
To nam je mescini samo i ostalo: da nasa sredina zatvori njihovu sredinu. Medjutim tu se vraca problem iz Pariza - kondicija. Mozemo ih mi strpati u dzep prvo poluvrijeme itekako, ali se igraju dva poluvremena. Ovaj put cemo, nadam se, moci iskoristiti sve tri izmjene, ali ipak nije to to.
U ostalom mozemo mi laici ovdje naglabati se koliko hocemo, ali na kraju krajeva ostaje nam samo nadati se da ca Pape odraditi svoj pos'o.
U ostalom mozemo mi laici ovdje naglabati se koliko hocemo, ali na kraju krajeva ostaje nam samo nadati se da ca Pape odraditi svoj pos'o.
Lagan posao nema sta, jos kad pocnu padati samo od sebe ...Dylan Dog je napisao/la:Sve to tako lijepo izgleda,samo treba zaustaviti individualne prodore Ronalda i Nania i mi smo na euru,vrlo lagano,prosto ko pasulj..
Pisete o tome kao da je to maciji kasalj,ta ce Ronaldo i Nani pored Zahirovica,Mravca,a tek na Vranjesa kad nalete..
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 okt 2011, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ibricic/Berberovic/Vranjes Mravac / ? Spahic Subasic/Salihovic ?
- alan_kardec
- Kontakt:
ne znam jel` ovo bilo, ali sam mor`o postavit`

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Radije Zahirovica ili Besica na desni bek, nego Ibru. Jednostavno nije krilo/bek, sto Ciro nije kontao/nije htio da skonta. Sad vidjecmeo, o postavkama/taktikama u odbrani cemo tek kad Pape pozove par novih igraca.
Kad uzmemo u obzir da Sejo nece biti spreman, onda ja mislim mozemo ocekivati da Lulic opet zapocne na beku
Kad uzmemo u obzir da Sejo nece biti spreman, onda ja mislim mozemo ocekivati da Lulic opet zapocne na beku

realno,bušni smo ko švicarski sirGoalgetter je napisao/la:Radije Zahirovica ili Besica na desni bek, nego Ibru. Jednostavno nije krilo/bek, sto Ciro nije kontao/nije htio da skonta. Sad vidjecmeo, o postavkama/taktikama u odbrani cemo tek kad Pape pozove par novih igraca.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako nekakozgembo89 je napisao/la:realno,bušni smo ko švicarski sirGoalgetter je napisao/la:Radije Zahirovica ili Besica na desni bek, nego Ibru. Jednostavno nije krilo/bek, sto Ciro nije kontao/nije htio da skonta. Sad vidjecmeo, o postavkama/taktikama u odbrani cemo tek kad Pape pozove par novih igraca.

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Na to mozemo racunati 99% uz to da ce on drzati cijelu lijevu stranu i naprijed i nazad, nesto kao protiv rumuna u Zenici.Goalgetter je napisao/la:Kad uzmemo u obzir da Sejo nece biti spreman, onda ja mislim mozemo ocekivati da Lulic opet zapocne na beku
Licno mislim da ce Susic izvesti ovaj sastav

I meni se svidja osim Mravca u reprezentaciji,ja bi radije Bajica ili Nadarevica u tandem sa Spahom.

I meni se svidja osim Mravca u reprezentaciji,ja bi radije Bajica ili Nadarevica u tandem sa Spahom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Goalgetter
- Kontakt:
Iskreno se nadam da nece. Jednom ce se i Lulic umoriti, imat ce Nanija po toj strani, treba njega cuvati, vuci igru prema naprijed, yeben je to tempo, cak i za Lulica. Ostaje nam nada da se Sejo mozda oporavi, pa da zapocne na beku, a Lulic na krilu.maxuz baxuz je napisao/la:Na to mozemo racunati 99% uz to da ce on drzati cijelu lijevu stranu i naprijed i nazad, nesto kao protiv rumuna u Zenici.Goalgetter je napisao/la:Kad uzmemo u obzir da Sejo nece biti spreman, onda ja mislim mozemo ocekivati da Lulic opet zapocne na beku
Mislio sam da ce Sejo biti spreman do prve tekme i zbog njega sam smatrao da mozemo do pobjede u Zenici, ali eto ako ne bude on spreman cisto sumnjam da mozemo do pobjede, dok ce u revansu biti druga situacija. Papac ce tada igrati i nadam se da Spahic nece zaraditi zuti karton u prvoj tekmi... onda ne bi ni u Lisabonu imali sta traziti.
Ova ce ti dvojica jos veci belaj napraviti.Pa Duizburg u par godina uvijek se borili za ulazak u BL a sad za goli opstanak kad su ih ova dvojica ''pojacala''u cvajti.Mravac je protiv Grka bio vise nego dobar.Dylan Dog je napisao/la:Licno mislim da ce Susic izvesti ovaj sastav
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzaba sve kad mi imamo strasan napad.
Ne moze odbrana primiti koliko napad moze dati.
Idemo samo optimisticno.
Ne moze odbrana primiti koliko napad moze dati.

Idemo samo optimisticno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma da se i to nekak' riješiti. Ta, nemamo mi više samo 4 dobra defanzivna igrača. 
Trebaće Safet malo više studirati i to je to (kud hoda Nani,Ronaldo, kako dolaze do lopte, pa sve do koji su im omiljeni driblinzi
-i za ostale, naravno) i onda to prenijet igračima i vjerujem da neće biti frke. 

Trebaće Safet malo više studirati i to je to (kud hoda Nani,Ronaldo, kako dolaze do lopte, pa sve do koji su im omiljeni driblinzi

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Izgleda da cemo morati na to i ici. Daj vise golova i to je to.Omerbavarac je napisao/la:Dzaba sve kad mi imamo strasan napad.
Ne moze odbrana primiti koliko napad moze dati.![]()
Idemo samo optimisticno.

Mudonja ce ga uvaliti pa kako god,Dok se ovi hrvaju sa Dzekom a i fakju bi im mogao dohakati pa ko Kipar u lisabonu 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Istina. Medo nije uvalio ima vec jedna utakmica. 
--------------------Begovic--------------------
--Zahirovic---Mravac---Spahic-----X---------
-----------Rahimic-----Medunjanin-----------
Zasto ova formacija i postava? Zato sto Pape mozda nece ubacivati suvise novih igraca.
Mravac ce sigurno igrati pored Spahica. Dali je to najbolje rijesenje je drugo pitanje. Ponovo cujem dobre komentare o Cocalicu na TMu. Covjek je standardan.
X = Jahic ili Salihovic

Zasto ova formacija i postava? Zato sto Pape mozda nece ubacivati suvise novih igraca.
Mravac ce sigurno igrati pored Spahica. Dali je to najbolje rijesenje je drugo pitanje. Ponovo cujem dobre komentare o Cocalicu na TMu. Covjek je standardan.
X = Jahic ili Salihovic
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Istina. Medo nije uvalio ima vec jedna utakmica.
X = Jahic ili Salihovic
Hajmo da gurnemo taj Portugal u provaliju !!

Medunjanin svaku drugu zabija gol

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.