Ako je pun 38, bilo je 30 najmanje.... Odlicna atmosfera, i dobra partija Hajduka!Lillard je napisao/la:Svaka cast Hajduku. Ne znam koliko je gledatelj bilo, ali sigurno negdje oko 30 tisuca. Onaj treci gol, pa to se najezis makar ih ne volim.

Ako je pun 38, bilo je 30 najmanje.... Odlicna atmosfera, i dobra partija Hajduka!Lillard je napisao/la:Svaka cast Hajduku. Ne znam koliko je gledatelj bilo, ali sigurno negdje oko 30 tisuca. Onaj treci gol, pa to se najezis makar ih ne volim.
Lagano prizemljenje? sjećate se prije 2 godine Inter,sigurno si tako mislio pa si se veselio nakon 3-0 na Poljudu,pa kasnije u Milanu Hajduk lagano dobio 2-0 s tim da su mogli zabit još dva gola.Hajduk može od jačih klubova naletit na Tottenham,Celtic,Villareal,ali isto tako može i na ''jake klubove'' kao Dinamo i Partizankatarinakosaca je napisao/la:A sad u slijedećoj rundi,lagano prizemljenje protiv ozbiljnog kluba0-5
alex-del-piero kaže:
Ulogiram se na fejs, vidim notifikacija,
mislim u sebi: opet neka zajebancija.
Kliknem na ikonu, piše: Alex, come to Hajduk Split.
Hajduk? Split? Kakav je ovo šit?
U atačmentu link: proslava 100 lita.
Kliknem na njega: BTJ, vidi kolko svita!
U guglu odmah tražim službenu stranicu,
vidim novi dres, odmah stavljam u košaricu.
Gledam igrački kadar: Vlašić, Sušić. Kouassi,
a pri dnu ekrana zvir Artem Milevsky.
Idem dalje, vidim trener Igor Tudor.
Ma ovo je sve, tu osvajam Ballon d'Or.
Zovem prijatelja Tušu: Ciao Igor. Come stai?
Želim i ja doći u vaš splitski raj.
Izlazim na Poljud, koja atmosfera!
Mamma mia, ispunila mi se želja.
Zabijam suhi list sa vrha 16erca,
na Poljudu ludilo, vrište muški, žene, djeca.
Dižem bili dres da vide poruku za Tattu,
a na majici ispod dresa piše: NEKA PATU!
Informaciju o smrti velikana Hajduka potvrdili su nam iz kruga njegove obitelji te iz splitske bolnice, točnije na Klinici plućne za bolesti, gdje je bio hospitaliziran.
Vladimir Beara životnu bitku izgubio je u 85 godini života.
Rođen je 26. kolovoza 1928. godine u Zelovu kod Muča. Za Hajduk je nastupao od 1947. i zabilježio ukupno 136 nastupa i osvojio tri naslova prvaka. Kada je 1955. prešao u Crvenu zvezdu, to je bio skandal stoljeća o kojemu se godinama govorilo. Sa Zvezdom je osvojio još četiri prvenstva i dva kupa.
[youtube][/youtube]Lav Jašin o Beari
Igrao je na položaju vratara. Zvali su gaVeliki Vladimir, Balerina s čeličnim šakama i Čovjek od gume. Lav Jašin je primajući priznanje za najboljeg europskog vratara izjavio: "Za mene je najbolji vratar Vladimir Beara". Kada je suparnička momčad izvodila slobodne udarce, nije dopuštao postavljanje živog zida. Kako nije bilo televizije njegove akrobacije prerasle su u mit koji se prenosi s generacije na generaciju.
Dobro pojacanjeAndroid je napisao/la:SLUZBENO:Dejan Mezga novi igrac Hajduka
Volio bih da se Pandža vrati u Split,to bi mu spasilo karijeru i vratilo bi ga u izbor za repku...1950 je napisao/la:Milevsky i Mezga na predstavljanju u četvratakDolaze još 2 kapitalca ( stoper i desni bek )
Uz malo sreće i poštene sudije mogli bi daleko dogurat u prvenstvu
![]()
![]()
završio je on sa reprezentacijom nakon onog istupa.Imperator98 je napisao/la:Volio bih da se Pandža vrati u Split,to bi mu spasilo karijeru i vratilo bi ga u izbor za repku...1950 je napisao/la:Milevsky i Mezga na predstavljanju u četvratakDolaze još 2 kapitalca ( stoper i desni bek )
Uz malo sreće i poštene sudije mogli bi daleko dogurat u prvenstvu
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.