Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dean_
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dean_ » 09 maj 2012, 14:56

opet su mi odlučili dizat tlak sa ovim Sammirom...ako bi on dobio poziv(sada ili kasnije) 90% Hrvata bi navijalo protiv te reprezentacije....

vidimo da ima dosta opasnih igrača u vezi i napadu...očekujem nešto više od mladog Perisica I Mandje...i bolje igre od Modrića i Srne..od Jelavica ne očekujem previše,ali ne bi imao ništa protiv da odigra odlično

obrana je po imenima nikad slabija...igrači su ili mladi ili stari(Šimunic) ili ih jebu ozlijede(Ćorluka)....veliki test za Vidu koje će imat priliku zaradit veliki transfer, jer će sigurno igrat i to vjerojatno beka...uvijek mi se sviđao...
Lovren će morat igrat kao u klubu...Šimunić će se morat jako dobro pripremit...Strinića svi mrze iako dosad nije ništa zajebo u obrani...najviše se naravno očekuje od Ćorluke

kao što sam već prije pisao...morat će se dobro pripremit za turnirski način igranja(psihički,fizički,taktički) i uz malo sreće mogli bi preko Iraca i Talijana..

ali bez obzira na rezultat na EP i na očajno stanje u hrv,nogometu mislim da reprezentacija bar što se tiče igrača ima dobru budućnost...ima tu dosta mladih igrača koji su unutra i koji će tek uči ...nadajmo se da će se dobro razvijat i da će biti još bolji

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 maj 2012, 17:05

ma kakav sammir debil obicni
svidja mi se spisak bilica (siri)kao 23 igraca ocekujem badelja,zato jer je ilicevic ozlijedjen,nikako ne i volio kalinica,covjek nikako nije zasluzio da ide na euro
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 maj 2012, 10:21

Jučer u ZG bio sastanak Šukera i Štimca (novinari kažu tajni :lol: :lol: , a pola države zna za to).
Izgleda da se trasira put da njih dvojica podijele uloge u hrvatskom nogometu. Šuker kao predsjednik Saveza, a Štimac kao trener reprezentacije.
Jadna li nam majka ako tako bude. Šuker uopće nije loš kao osoba (imao sam priliku i upoznati ga, čak smo malo i prošvljali), a vjerujem ni kao stručnjak u vođenju Saveza, ali previše se iskompromitirao sa suradnjom sa mamićem i Markovićem, grobarima hrv.nogometa. A i mislim da nije baš posve iskren, to mu najviše zamjeram. A štimac ništa nije bolji od njih. Obični manipulator, prodavač magle i mafijaš u lijepome odijelu..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 maj 2012, 11:17

Ali meni to stvarno neide u glavu, izbornik repke bi nam treba bit trener koji je spasava Cibaliju i Zagreb od ispadanja i mjesec dana vodio Hajduk. Koji rezime ajme, oni stvarno kao da zele da ljudi dođu sa bakljama ispred saveza i izbace ih sve kroz prozor. Vise nije ni smijesno nego tragicno.

Evo Bilic izbacio spisak, nema Sammira :lol: hvala Bogu.

Evo spiska

Vratari: Pletikosa, Subašić, Kelava, Blažević

Obrana: Vida, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Vrsaljko, Schildenfeld, Strinić, Pranjić, Jurica Buljat

Veza: Srna, Dujmović, Vukojević, Rakitić, Modrić, Perišić, Kranjčar, Badelj, Iličević

Napad: Olić, Jelavić, Mandžukić, Eduardo, Kalinić

Kalinic ispred Klasnica ili Petrica, steta. To vjerojatno znaci oprostaj obojice od repke. Ostalo mi se cini ok, iako bi ja izbacio Buljata i doda Pamica. Zao mi je Tomecaka, kad ga je Ivic prepoznao kao jednog od glavnih igraca repke u buducnosti ali Cacic i Jurcic to nisu vidili. Dobro Cacic mu i daje neku minutazu, a ovaj se zahvaljuje dobrim igrama, steta valjda ce bit vise srece za njega u sljedecim kvalifikacijama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 maj 2012, 12:45

dubrava je napisao/la:Šuker uopće nije loš kao osoba
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pa frajer je našao zbirku novčića u avionu i bez beda ju uzeo - krađa, praktički; prodavao ulaznice za vrijeme SP-a '98, koje su ostali igrači dijelili rodbini i prijateljima; nije htio na SP 2002 ako mu se ne isplate premije prije, pa je jedini dobio premije prije odlaska na Istok.

:lol: :lol:

A o ovom splitskom mafijašu... šta reći, koju posluku porati? Bori se protiv ovog saveza, najavljuje tužbe, a bez problema ide preuzeti reprezentaciju, s je'benim referencama koje se ogledaju u vođenju Cibalije i Zagreba po pola sezone.

:lol: :lol:
Hayley <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 maj 2012, 13:42

:lol: :lol: :lol:
A i ti Livnjak, jebga... :mrgreen: :mrgreen:
i nije loš kakvih ima..sad ozbiljno...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 maj 2012, 14:17

Moguće da ima gorih, ne da je moguće, nego ih ima. Štimac je ljubavnicu bacio u kontejner. Ološ, malo je onih iz te generacije koji mogu dobiti epitet "čovječan", velika većina iza sebe ima velike skandale. :cry:
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 maj 2012, 14:29

Simic i Boban mi prvi padaju na pamet kao cisti, pa i Soldo,Vlaovic,Stanic. Uglavnom ovi koji su pobjegli iz ove kaljuze.

Nego sta mislite kako cemo proci na Euru? :mrgreen: Evo sezone su skoro gotove, valjda nece biti vise ozljeda.

Meni sve ovo slici na Euro u Portugalu, kiks protiv Svice i onda nesreca/lopovluk kasnije. Ista je atmosfera bila oko repke, skoro i gora kad smo na jedvite jade prosli Slovence.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 maj 2012, 14:31

Nije loš spisak za Euro, samo me zanima koga će otpisati od napadača. Ne znam koliko je Eduardo još u planovima... Jelavić i Mandžukić su, barem po meni, prvi izbor.

A što se tiče diskusije o selektoru, i ja bih volio Bobana, jer mi se baš čini kao ljudska gromada.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 maj 2012, 14:36

hm...ja mislim da nece niti jednog napadaca otpisat.

Na Euro ih ide 23 znaci 4 mora otpisat, ovako na prvi pogled to su Blazevic,Buljat,Vrsaljko i Ilicevic/Badelj. Ako bas bude otpisivao jednog napadaca to ce sigurno bit Kalinic, a na kraju krajeva treba vidit hoce li Kranjcar i Lovren bit spremni za Euro. Mogle bi ozljede krojit sastav.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 maj 2012, 13:28

Tritolone je napisao/la:hm...ja mislim da nece niti jednog napadaca otpisat.

Na Euro ih ide 23 znaci 4 mora otpisat, ovako na prvi pogled to su Blazevic,Buljat,Vrsaljko i Ilicevic/Badelj. Ako bas bude otpisivao jednog napadaca to ce sigurno bit Kalinic, a na kraju krajeva treba vidit hoce li Kranjcar i Lovren bit spremni za Euro. Mogle bi ozljede krojit sastav.
samo da kalinica ne vodi,lik je kloc,tj. balvan
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 12 maj 2012, 12:59

4 moraju ispast s ovog spiska.... vrlo vjerovatno ispada Kalinić (nema potrebe imat njega pored Jelavića),
Blažević, Buljat i možda Iličević iako bi ja prije izbacio Vrsaljka koji je u kriminalnoj formi..
btw. po meni je greška što se nije pozvao Petrić... ipak je on drukčiji napadač od sviju pozvanih + ima razoran šut, te slobodne izvodi odlično.. uvijek se sjetim njegovog gola za 2-3 na Wembleyu ufff 8-) ....
trenutno Petrić > Eduardo.....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 maj 2012, 12:48

Službeno, Bilić novi trener Lokomotive iz Moskve.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 maj 2012, 17:41

kaže lik presdjednica ga planom očarala ;)

Sada je to i službeno, Slaven Bilić potvrdio je da odlazi u moskovski Lokomotiv.

– Dragi ljudi, hvala što ste došli, kao što sam rekao da ću hrvatsku javnost obavijestiti kada dođe do promjena u planovima za moju budućnost, to sada i objavljujem. Stigao je taj trenutak, prije nisam htio izlaziti pa se pisalo da sam zatvoren. Bilo bi nekorektno i sebično obavještavati o ponudama, o razgovorima koje je moj brat Domagoj vodio u moje ime. Dio će vas reći da nije trenutak, da je trebalo čekati kraj Eura, ali to bi bilo licemjerno, nekorektno prema javnosti, igračima i HNS-u – kazao je Bilić.

Google Oglasi
Navijaj u Poljskoj
Ugovori autokasko do 10.6. i osvoji mjesto na utakmici sa Španjolskom! http://www.generali.hr" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogled je dignuo prema gore. I izrekao:

– Potpisao sam trogodišnji ugovor s Lokomotivom Moskva. Ugovor stupa na snagu nakon prvenstva Europe. Sretan sam i ponosan, idem u veliki klub, veliki grad, jaku ligu – kazao je Bilić.

Do kraja Eura više neće govoriti o Lokomotivu.

– Nakon ove presice, ta je tema zaključena, možete pitati, ali o Lokomotivu neće biti razgovara. Igrače, stožer i mene čeka nešto najvažnije i najljepše, na Euro ne idemo samo sudjelovati nego napraviti nešto veliko – kazao je Bilić.

Prije nego je obznanio svoju odluku, nije silazio s mobitela.

– O odluci sam obavijestio predsjednika Markovića, tajnika, još neke članove izvršnog odbora HNS-a. Javio sam se i dijelu igrača, onima koji su tu dugo, koje zovem senatorima, kojima nisam samo šef nego i prijatelj. Drago im je zbog mene. Neće ovo ništa promijeniti u pripremama za Prvenstvo Europe. Siguran sam da se moj odlazak u Lokomotiv neće odraziti na reprezentaciju, imat ćemo sjajno ozračje, ovo može biti samo plus – kazao je Bilić.

U Moskvu vodi kompletan stožer reprezentacije.

– Jedan od najbitnijih detalja jest to što sam dobio mogućnost da sa sobom vodim izvanredne stručnjake, radnike, ljude koji su mi lojalni, s kojima sam plakao i veselio se. U prvom valu, a nadam se da će ih biti još, sa mnom idu Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Mladen Pralija i Miljenko Rak – rekao je Bilić i najavio da će neku ulogu ponuditi i glasnogovorniku Davoru Gavranu.

Potvrdio je da je imao niz ponuda.

– Bilo je dosta klubova, za neke ste znali, kontakti su počeli nakon prve moje godine na klupi reprezentacije, to je trajalo cijelo vrijeme. Iz respekta prema tim klubovima neću spominjati imena. Idem u veliki klub, jednom smo se našli, predsjednica Olga Smorodskaja kupila me planom, energijom, željom da to budem ja, ambicijama da kroz neko vrijeme u ove tri godine napravi veliki rezultat. Ruska liga izuzetno je teška, Zenit se odlijepio, ali tu je još sedam-osam klubova koji se mogu boriti za naslov prvaka. Skupa s ovim timom mogu napraviti velike stvari s Lokomotivom – kazao je Bilić.

Lokomotiv je pratio.

– Gledao sam neke utakmice Lokomotiva, još otkako je Ibričić potpisao. Radi se o dobroj, motoričnoj momčadi, uz nekoliko pojačanja može se to podići na višu razinu – rekao je Bilić koji će na raspolaganju imati budžet za dovođenje igrača.

Prvenstvo Rusije počinje 29. srpnja, kup starta tjedan prije. Nagađa se da će Bilić zarađivati tri milijuna eura po sezoni, što je rekord za naše trenere.

– Puno će ljudi reći da idem zbog novca. Bitan je, ali nije najbitniji, neću vam govoriti o iznosu, mogu reći da sam zadovoljan, neskromno ću reći da bih negdje mogao dobiti i više, ali ovo je definitivno velik novac – kaže Bilić.

Stiglo je i pitanje o novom izborniku, Igor Štimac spominje se kao nasljednik.

– To nije moja domena, nisam se htio miješati ni u to tko će biti predsjednik HNS-a... Ma, neću da se ovo pretvori u oproštajnu presicu kad nas čeka nešto što će biti veliko. Jedva čekam da se okupimo. Otići ću ponosan, miran, ostavljam ekipu koja je pet godina među prvih deset, jedina u grupi plasirala se na Euro, ekipu koja ima balans, ozračje, zna kako se daju izjave, kako se ponaša na terenu i treningu. Ali, tko god dođe za izbornika, bit će mu teško – rekao je Bilić.

Osvrnuo se i na popis Italije za Euro.

– Nema velikih iznenađenja, drago mi je da se Cassano priključio, da je zdrav, on Italiji daje drugu dimenziju – kaže Bilić.

Zdravko Mamić kazao je da će Bilić poderati diplomu zbog nepozivanja Sammira.

– Plastificirana je diploma, ovo su nove, ne mogu poderati. Već sam puno puta rekao sve, Sammir ima talent, na bljeskove pokazuje zašto mi je bio u mislima, ali nije me do kraja uvjerio da je bolji od igrača koje imam na tim pozicijama – zaključio je Bilić.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2012, 13:41

bambina je napisao/la:kaže lik presdjednica ga planom očarala ;)

Sada je to i službeno, Slaven Bilić potvrdio je da odlazi u moskovski Lokomotiv.

– Dragi ljudi, hvala što ste došli, kao što sam rekao da ću hrvatsku javnost obavijestiti kada dođe do promjena u planovima za moju budućnost, to sada i objavljujem. Stigao je taj trenutak, prije nisam htio izlaziti pa se pisalo da sam zatvoren. Bilo bi nekorektno i sebično obavještavati o ponudama, o razgovorima koje je moj brat Domagoj vodio u moje ime. Dio će vas reći da nije trenutak, da je trebalo čekati kraj Eura, ali to bi bilo licemjerno, nekorektno prema javnosti, igračima i HNS-u – kazao je Bilić.

Google Oglasi
Navijaj u Poljskoj
Ugovori autokasko do 10.6. i osvoji mjesto na utakmici sa Španjolskom! http://www.generali.hr" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogled je dignuo prema gore. I izrekao:

– Potpisao sam trogodišnji ugovor s Lokomotivom Moskva. Ugovor stupa na snagu nakon prvenstva Europe. Sretan sam i ponosan, idem u veliki klub, veliki grad, jaku ligu – kazao je Bilić.

Do kraja Eura više neće govoriti o Lokomotivu.

– Nakon ove presice, ta je tema zaključena, možete pitati, ali o Lokomotivu neće biti razgovara. Igrače, stožer i mene čeka nešto najvažnije i najljepše, na Euro ne idemo samo sudjelovati nego napraviti nešto veliko – kazao je Bilić.

Prije nego je obznanio svoju odluku, nije silazio s mobitela.

– O odluci sam obavijestio predsjednika Markovića, tajnika, još neke članove izvršnog odbora HNS-a. Javio sam se i dijelu igrača, onima koji su tu dugo, koje zovem senatorima, kojima nisam samo šef nego i prijatelj. Drago im je zbog mene. Neće ovo ništa promijeniti u pripremama za Prvenstvo Europe. Siguran sam da se moj odlazak u Lokomotiv neće odraziti na reprezentaciju, imat ćemo sjajno ozračje, ovo može biti samo plus – kazao je Bilić.

U Moskvu vodi kompletan stožer reprezentacije.

– Jedan od najbitnijih detalja jest to što sam dobio mogućnost da sa sobom vodim izvanredne stručnjake, radnike, ljude koji su mi lojalni, s kojima sam plakao i veselio se. U prvom valu, a nadam se da će ih biti još, sa mnom idu Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Mladen Pralija i Miljenko Rak – rekao je Bilić i najavio da će neku ulogu ponuditi i glasnogovorniku Davoru Gavranu.

Potvrdio je da je imao niz ponuda.

– Bilo je dosta klubova, za neke ste znali, kontakti su počeli nakon prve moje godine na klupi reprezentacije, to je trajalo cijelo vrijeme. Iz respekta prema tim klubovima neću spominjati imena. Idem u veliki klub, jednom smo se našli, predsjednica Olga Smorodskaja kupila me planom, energijom, željom da to budem ja, ambicijama da kroz neko vrijeme u ove tri godine napravi veliki rezultat. Ruska liga izuzetno je teška, Zenit se odlijepio, ali tu je još sedam-osam klubova koji se mogu boriti za naslov prvaka. Skupa s ovim timom mogu napraviti velike stvari s Lokomotivom – kazao je Bilić.

Lokomotiv je pratio.

– Gledao sam neke utakmice Lokomotiva, još otkako je Ibričić potpisao. Radi se o dobroj, motoričnoj momčadi, uz nekoliko pojačanja može se to podići na višu razinu – rekao je Bilić koji će na raspolaganju imati budžet za dovođenje igrača.

Prvenstvo Rusije počinje 29. srpnja, kup starta tjedan prije. Nagađa se da će Bilić zarađivati tri milijuna eura po sezoni, što je rekord za naše trenere.

– Puno će ljudi reći da idem zbog novca. Bitan je, ali nije najbitniji, neću vam govoriti o iznosu, mogu reći da sam zadovoljan, neskromno ću reći da bih negdje mogao dobiti i više, ali ovo je definitivno velik novac – kaže Bilić.

Stiglo je i pitanje o novom izborniku, Igor Štimac spominje se kao nasljednik.

– To nije moja domena, nisam se htio miješati ni u to tko će biti predsjednik HNS-a... Ma, neću da se ovo pretvori u oproštajnu presicu kad nas čeka nešto što će biti veliko. Jedva čekam da se okupimo. Otići ću ponosan, miran, ostavljam ekipu koja je pet godina među prvih deset, jedina u grupi plasirala se na Euro, ekipu koja ima balans, ozračje, zna kako se daju izjave, kako se ponaša na terenu i treningu. Ali, tko god dođe za izbornika, bit će mu teško – rekao je Bilić.

Osvrnuo se i na popis Italije za Euro.

– Nema velikih iznenađenja, drago mi je da se Cassano priključio, da je zdrav, on Italiji daje drugu dimenziju – kaže Bilić.

Zdravko Mamić kazao je da će Bilić poderati diplomu zbog nepozivanja Sammira.

– Plastificirana je diploma, ovo su nove, ne mogu poderati. Već sam puno puta rekao sve, Sammir ima talent, na bljeskove pokazuje zašto mi je bio u mislima, ali nije me do kraja uvjerio da je bolji od igrača koje imam na tim pozicijama – zaključio je Bilić.

cestitke bilicu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 maj 2012, 14:39

Novi satiričko-groteskni igrokazu u HNSU :oops: u režiji Zdravka Mamića, producent: Igor Štimac, scenograf: Davor Šuker i ostala putujuća družina. Naslov predstave: Sjaši Kurta da uzjaše Murta!

Pa koja je ovo lakrdija, to je nevjerovatno. Koja smo mi banana država.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2012, 14:49

dubrava je napisao/la:Novi satiričko-groteskni igrokazu u HNSU :oops: u režiji Zdravka Mamića, producent: Igor Štimac, scenograf: Davor Šuker i ostala putujuća družina. Naslov predstave: Sjaši Kurta da uzjaše Murta!

Pa koja je ovo lakrdija, to je nevjerovatno. Koja smo mi banana država.

PROMJENE U RUSANOVOJ

Marković priznao poraz i odlazi iz HNS-a, Šuker poručio: 'Zahvalio bih se bivšem predsjedniku'

Završena je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Prvi je pred novinare izašao kandidat za novog predsjednika Davor Šuker

Fotogalerija
- Sve je proteklo u ugodnom ozračju. Zahvalio bih se Vlatku Markoviću. Početkom srpnja očekuje nas skupština i nadam se da ćemo nastaviti s uspješnim radom.

U 14.00 započela je konferencija za novinare na kojoj se novinarima obratio Zorislav Srebrić:

- Odlučio sam se povući s mjesta predsjednika HNS-a nakon Eura. Obzirom na proceduru sazivam sjednicu Skupštine saveza 5. srpnja, pročitao je glavni tajnik saveza izjavu svoga šefa.

A ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović nije želio komentirati moguće povlačenje Vlatka Markovića iz Hrvatskog nogometnog saveza. Novinari su ga pitali je li Markovićevo povlačenje iz HNS-a korak prema „isušivanju močvare“ u hrvatskom nogometu.

- Novi Zakon o sportu će riješiti brojne probleme koji su prisutni u svim sportskim savezima tako da ja ne bih komentirao današnja zbivanja u Hrvatskom nogometnom savezu jer niti ne znam što se točno događa niti koji će biti ishod, a i to je njihova unutarnja stvar. Ja kao ministar ne želim komentirati odlučivanje unutar sportskih saveza ako je ono u skladu sa procedurom i statutom. Ako se to dogodi to može ići u smjeru riješavanja problema koji su se nakupili, a koje dosadašnje vodstvo nije htjelo, nije znalo ili nije moglo riješavati - rekao je ministar Jovanović tijekom svog službenog posjeta Međimurskoj županiji.

strasno,mamic samo izmjenio podanike,a stimcu izbornicko mjesto da ga umiri,radi izbora

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 16:28

I onda netko ima obraza reći da Mamić nije krivac za ovo katastrofalno stanje u hrvatskom nogometu, čovjek koji dovodi izbornika i rutinski mijenja predsjednika.

Dno najvećeg dna.
Hayley <3

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 maj 2012, 16:44

Ma neka ga je promijenio, dosta vise. Nije kao da ce i sve to potrajati sto godina, al vrijeme za promjenu vodstva i izbornika je itekako doslo, pa ako je to moram Mamic uraditi, neka je! Nek se promjene desavaju, desavat ce se opet i u vezi njega. Sve je to prirodan proces.

Bit ce to jos jedno VATRENO ljeto!
...Život za Široki...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 maj 2012, 16:59

Šuker je legenda Hrvatskog nogometa, najbolji strijelac u povijesti i naš najpoznatiji igrač u svijetu i zaslužuje da bude predsjednik, tko ga je postavio ne bitno, a ne znam šta se ti kao navijač Dinama buniš imate 7 titula zaredom, šta te brine kakvo je stanje u Hajduku ili Šibeniku.
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.