NK Široki Brijeg

ljutinar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ljutinar » 15 jul 2010, 07:33

ŠB_Fidelis je napisao/la:Hvala. :) A nista, vijece ministara nas evidentno gura van drzave, sta li, ccc, a jos im nemalo punimo federalni proracun i sve, nije red. :)
Jedini klub u BiH koji plaća sve poreze prema državi na vrijeme, pa kontaju ajd šta je to njima, oni svakako hrane ostale. Koja je smijurija ova država, vidi se i iz ovog primjera. Zato stisnuti danas zube i zaraditi lovu sami, kako to uvijek i radimo. Naprijed Široki!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jul 2010, 09:04

Neka bude rezultat kao u prvoj utakmici protiv Olimpije! Sretno!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2010, 11:04

Nadam se povoljnom rezultatu iz Beča, jer Široki to zaslužuje. Svaku godinu igraju u Evropi i konačno je došlo vrijeme da skinu skalp jednoj velikoj ekipi, sretno ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 jul 2010, 12:50

hoceli biti prenosa za vas na nekom tv-u? ja cu gledati na orf-u. pa ako vam bude trebalo orf ima svoj stream koji je vrlo dobar, ja sam gledao par utakmica sp-a i stvarno je vrlo kvalitetan stream, bez prekida itd. ali oni ce link izbacit tek par minuta prije tekme, tako da cu vam ja onda dati link ako treba

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 12:50

Takođe želim vam sreću večeras protivnik je je..n što bi se reklo ali imate kontinuitet igranja u Evropi pa sve je moguće. A ono za pare baš sam se nasmijao sinoć kad sam čuo, em mizeran iznos em vas preskočili ;) a za prenos tako vam je to kad zavisite od toga na koju su nogu ustali oni na BHT
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jul 2010, 12:53

Sretno vam, nemojte vi dozvolit da se sastavljaju vicevi po vama :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jul 2010, 13:07

sretno i vama veceras, bice zeznuto ali moguce je
želim vam prije svega dobru igru i bez povreda
i u konačninci prolaz dalje
sretno
:)
Semper Fidelis

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 15 jul 2010, 14:00

Sretno NK Široki Brijeg.

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 15 jul 2010, 14:42

velika hvala svima i valjda nam je više jasno da samo združenim snagama možemo dalje!!! jedino se protiv ovih šupaka iz saveza nemožemo borit...pozz navijačima diljem BiH ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jul 2010, 14:55

puno srece veceras a nadam se da ce biti i link-ova za live prenos ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 15 jul 2010, 14:57

brazzo je napisao/la:puno srece veceras a nadam se da ce biti i link-ova za live prenos ;)
evo ovdje je najavljeno da će biti prenos http://www.atdhe.net/

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jul 2010, 15:08

Pa, protivnik je vrlo jak, vrlo kvalitetan. Situacija je takva da i Široki moze dozivjeti katastrofu vrlo lako ako se njima otvori ili lose udjemo u utakmicu. Medjutim, ja se nadam da smo mi nesto naucili iz svih ovih godina nastupanja u europskim kupovima, a narocito prosle godine iz utakmica sa Sturmom kojeg smo mogli i morali proci po meni, a sad dolazi protivnik koji je necu reci duplo jaci od njih, ali tu je to negdje. U svakom slucaju, teska prepreka, ali nadam se da ce proraditi malo i inat kod igraca, zelja za dokazivanjem, jednim pravim iskorakom, sto je jedini segment koji nam fali s obzirom da nikad nismo u prvom pretkolu kupa UEFA/Europa Lige ispali. Sad je vrijeme za nesto bolje, vise. Nadam se povoljnom rezultatu, borbenom Širokom Brijegu i da obrana bar na nesto lici, u nju jedino, nazalost, nemam povjerenja.
No, ljudski se nadati i vjerovati, idemo ŠIROKI!
...Život za Široki...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 jul 2010, 15:43

Sretno i predstavite nam drzavu u sto boljem svijetlu

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 jul 2010, 15:55

siroki sigurno nije bez sanse, jeste da neznam toliko puno o sirokom i njihovim igracima, ali znam austriju.
austri ce biti veliki handicap sto neigra acimovic koji je glavna karik u njihovoj igri. njega ce mjenjati junuzovic, koji je isto dobar igrac, ali nema iskustvo koje ima acimovic. oni u tandemu znaju igrati vrlo dobro, jer onda austrija moze biti opasna sa svih strana. ovako je junuzovic sam i on ce morati sam stvarati akcije. inace u sredini terena ce jos igrati stankovic, hlinka, baumgartlinger i liendl. hlinka i baumgartlinger su klasicne 6 koji nisu previse dobri u ofansivi pogotovo baumgartlinger. hlinka ima veliko iskustvo on je dobar igrac glavom pa moze zaprijetiti kod kornera. stankovic me nikada jos nije odusevijo. jedino sto je postigao u karieri je sto je dao jedan hat-trick dok je jos igrao za sturm. tada je slavljen kao neka nova malda zvijezda. po meni i tada on nije bio neki igrac ali eto taj hat-trick ga je prodao u seriu b. nakon sto i tamo nije nista uspjeo vratio su u austriju ove sezone. po meni on nije neka opasnost. onda je jos tu jedan liendl, koji je po meni dobar igrac ali je jos mlad, pa nemora znacit da ce blistat u ovoj utakmici.
u napadu ce igrati linz, koji je prosjecan napadac. zna dati golove, ali cesto i fuli izgledne prilike.
odbrana nije slaba tacka austrije. mladi lindner se u zadnjoj sezoni pokazao gao dobar i perspektivan golman. dragovic ima 20 godina i vec igra u austrijskoj repki. zajedno sa ortlechnerom cini dobar tandem u odbrani. ali ja mislim da su u igri na zemlji ranjivi. na vanjskim pozivijama igraju klein i suttner. suttnera i neznam toliko, ja mislim da je on najslabi u odbrani, a klein se zna probiti i naprijed i tako se ukljuciti u napade austrije.

link za utakmicu cu postavit cim ga orf bude dao.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 15 jul 2010, 16:07

dino-92 je napisao/la:siroki sigurno nije bez sanse, jeste da neznam toliko puno o sirokom i njihovim igracima, ali znam austriju.
austri ce biti veliki handicap sto neigra acimovic koji je glavna karik u njihovoj igri. njega ce mjenjati junuzovic, koji je isto dobar igrac, ali nema iskustvo koje ima acimovic. oni u tandemu znaju igrati vrlo dobro, jer onda austrija moze biti opasna sa svih strana. ovako je junuzovic sam i on ce morati sam stvarati akcije. inace u sredini terena ce jos igrati stankovic, hlinka, baumgartlinger i liendl. hlinka i baumgartlinger su klasicne 6 koji nisu previse dobri u ofansivi pogotovo baumgartlinger. hlinka ima veliko iskustvo on je dobar igrac glavom pa moze zaprijetiti kod kornera. stankovic me nikada jos nije odusevijo. jedino sto je postigao u karieri je sto je dao jedan hat-trick dok je jos igrao za sturm. tada je slavljen kao neka nova malda zvijezda. po meni i tada on nije bio neki igrac ali eto taj hat-trick ga je prodao u seriu b. nakon sto i tamo nije nista uspjeo vratio su u austriju ove sezone. po meni on nije neka opasnost. onda je jos tu jedan liendl, koji je po meni dobar igrac ali je jos mlad, pa nemora znacit da ce blistat u ovoj utakmici.
u napadu ce igrati linz, koji je prosjecan napadac. zna dati golove, ali cesto i fuli izgledne prilike.
odbrana nije slaba tacka austrije. mladi lindner se u zadnjoj sezoni pokazao gao dobar i perspektivan golman. dragovic ima 20 godina i vec igra u austrijskoj repki. zajedno sa ortlechnerom cini dobar tandem u odbrani. ali ja mislim da su u igri na zemlji ranjivi. na vanjskim pozivijama igraju klein i suttner. suttnera i neznam toliko, ja mislim da je on najslabi u odbrani, a klein se zna probiti i naprijed i tako se ukljuciti u napade austrije.

link za utakmicu cu postavit cim ga orf bude dao.
Čini mi se da dobro poznaješ Austriju. ;) Hvala ti na izvještaju, i mislim da Široki ima šanse danas.Mislim da su skupili dovoljno iskustva da bi napravili nešto.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

rob_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la rob_do_groba » 15 jul 2010, 16:10

...ajde sretno sirokom danas..bice jedan dobar rezultat danas...ivo je majstor.. ;)
...i kad gubis tu smo mi..tvoji vjerni sinovi..limvo likČe do bagro..

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 15 jul 2010, 17:16

Sretno veceras ;)
A C A B !

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 15 jul 2010, 17:49

dabogda ispali škutori

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 15 jul 2010, 17:52

Puno sreće večeras. N.K.Široki Brijeg
Robijaši - Zenica

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 15 jul 2010, 17:57

link plz

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, Bing [Bot], Cwirek, inzomni, maho_sa, MikiPirs, Paromlinac, Samba71, worchester i 44 gosta.