FK Radnički Lukavac

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la VolimRadnicki » 20 mar 2013, 13:31

SiouxX je napisao/la:Moram ovo komentarisati jare u timu kola to je smijesno majke mi..nasa odbrana najmanje primila golova niko da ih spomene dizete tog maceta dao u gracanici nije primio loptu i ovo prvo poluvrijeme katastrofa..imaju i drugi momci ali eto ocigledno ce uvijek biti isti ;)
Zaslužili ili ne, to je pravio neko ko nema pojma kako je ko odigrao, jednostavno, vide rezultate i odaberu po par pojedinaca i stave ih. Najveće pobjede (po 4:0) su ostvarili Vitez i Radnički, logično je da će ti klubovi imati više igrača u tom "timu kola" :D

Što se tiče Jaranovića, njega je "digla" ona akneta kada je bio igrač mjeseca lige sa ubjedljivo najviše glasova. Sada da li je zaslužio ili ne, neću komentarisati.
1921
1989

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 mar 2013, 13:39

sodagrad je napisao/la:- Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv FK „Radnički“ Lukavac zbog propusta u organizaciji utakmice 17. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ – NK „Bosna“, kada su domaći navijači u 5., 17. i 56. minuti bacali petarde.

Šta reći smiješno zaista..... :)
Baš sam neki dan htjeo na ovoj vašoj temi da pitam dal vaze iste kazne i u Federalnoj ligi za pirotehniku kao i u Premijer ligi?? Gledao sam ovaj vaš izvještaj i vidim Siouxi pale baklje pa reko mozda u Federalnoj nema ti kazni..
OFK Gradina Srebrenik

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 20 mar 2013, 13:43

sodagrad je napisao/la:- Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv FK „Radnički“ Lukavac zbog propusta u organizaciji utakmice 17. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ – NK „Bosna“, kada su domaći navijači u 5., 17. i 56. minuti bacali petarde.

napravili rafal :lol:

A sto ponizavate pojedine? To kao Mace ne valja? Eto samo se pocetka sjetite, imali smo ovakvih prilika more niko ih nije znao zavrsit..Dobijemo momka koji zna dat go na dobru loptu, pa opet ga pljujete? Sta hocete??
Manite se te price, sta vas briga ko je u timu kola, bitno je da pobjedjujemo i da momci uopste ne mislie na takve budalastine kao sto su avazov tim kola.Sad u Sanskom Mostu uzet bodove i ponovo kod kuce dobit 3-4:0.
Eto i ja se slazem imamo predobro odbranu.Ja naseg kapitena najvise gotivim u ekipi.Pored svega on svaku tekmu daje maksimum i svaka mu cast.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 mar 2013, 13:44

Baš su se svi naložili na Vojvodu, smješni su.

A to što je na Jošiku u zadnje 3 utakmice palo 11 golova, a samo 1 primljen. ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 20 mar 2013, 17:08

Casp3r je napisao/la:Baš su se svi naložili na Vojvodu, smješni su.

A to što je na Jošiku u zadnje 3 utakmice palo 11 golova, a samo 1 primljen. ;)
Ma ne mogu drugačije da poremete odnose u klubu, pa pokušavaju ovako, jer igrom na terenu niko nam ništa ne može, nek pričaju i pišu šta god žele, mi znamo pravu istinu, uvijek je bilo tih ljubomornih a takvi mogu samo da ga......znate dalje sami, jesu li momci spremni za subotu da još jednom pokažu svima kako se igra i bori za svoj klub.....:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 mar 2013, 17:13

Pored voleja, lobova itsl, u subotu ćemo imati i pojačanu skok igru - vraća nam se Trumić u sastav.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 mar 2013, 17:25

**** petarde cuj kazna zbog petardi, ciganluk.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 20 mar 2013, 17:29

Casp3r je napisao/la:Pored voleja, lobova itsl, u subotu ćemo imati i pojačanu skok igru - vraća nam se Trumić u sastav.
U nedjelju sam se uvjerio da je Trumić naš najbolji igrač, kako nam je falio samo na sredini terena, žao mi je Gogića vjerovatno će on ispasti sad iz prvog sastava, ali ruku na srce imao je u zadnjoj utakmici veliki broj grešaka,,,@make tz bilo je i baklji međutim kao i uvijek dosad ni jedna nije ubačena na stazu oko stadiona, a pogotovo na teren, ali eto takav je savez......:)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2013, 17:36

Brcko87 je napisao/la:

Baš sam neki dan htjeo na ovoj vašoj temi da pitam dal vaze iste kazne i u Federalnoj ligi za pirotehniku kao i u Premijer ligi?? Gledao sam ovaj vaš izvještaj i vidim Siouxi pale baklje pa reko mozda u Federalnoj nema ti kazni..
ebiga ja sam neko ko uziva u tim ultra fazonima baklje i slicno, ali mislim da je potrebnije nekad spasiti klub da ne dobije kaznu....naprimjer u utakmicama Sloboda-Lukavac i slicne logicno da tu ce biti bakljada i slicno i klub treba da se nosi sa tim niko nas tu ne moze zustaviti :)..ali sta cu ba palit protiv Bosne niti imaju navijaca nit koji klinac..posebno sto im ni ekipa nije atraktivna.. ali eto mi mislimo da nam tribina izgleda bolje sa tim i slazem se izgleda, ali recimo moglismo sad vidjeti utakmicu Sloboda-Zvijezda be baklji gdje je tribina izgledala mozda i najbolje do sada u posljednje 2-3 gdine..doduse izgledala je bolje protiv Zelje u onm porazu od 4-0 , ali tad su naravno bile baklje i td i naravno veca brojka navijaca ...uglavnom u ovim nekim utakmicama trebali izostviti te baklje i ustediti ih za neki derbi koji dolazi :)...recimo evo Fukare ih nece paliti na ovim utakmicama zbog kluba naravno i ako budu palili bice onda gdje ima nekog ucinka , ali zato imamo udruzenje koji nece dozvoliti da klub placa tu kaznu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 20 mar 2013, 18:23

Pocelo mi se gaditi posjecivati ovaj forum zbog nekih "prepametnih" glava, sve vi znate kako je ko odigro, ko je zasluzio da bude u timu kola a ko nije, kakve ko golove daje i na koji nacin. Ko koga gura i ko kome placa. Da li ovaj treba igrati ili onaj, ko treba da ispadne iz ekipe ko ne treba. Eh zato smo uvijek bili i biti cemo provincijski klub, svidjalo nam se to ili ne. Pozzz

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 mar 2013, 19:27

lukavcan je napisao/la:Pocelo mi se gaditi posjecivati ovaj forum zbog nekih "prepametnih" glava, sve vi znate kako je ko odigro, ko je zasluzio da bude u timu kola a ko nije, kakve ko golove daje i na koji nacin. Ko koga gura i ko kome placa. Da li ovaj treba igrati ili onaj, ko treba da ispadne iz ekipe ko ne treba. Eh zato smo uvijek bili i biti cemo provincijski klub, svidjalo nam se to ili ne. Pozzz
Eh a i takvi palamudani kao ti onda dođu pa se prave englezi. Inače komentarisanje ekipe je odlika samo nekih tamo glupih lukavčana,ostali normalan svijet na kugli zemaljskoj gleda svoja posla i nikad ne daje komentare o ekipi i igračima! how yes no :roll:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 20 mar 2013, 20:44

lukavcan je napisao/la:Pocelo mi se gaditi posjecivati ovaj forum zbog nekih "prepametnih" glava, sve vi znate kako je ko odigro, ko je zasluzio da bude u timu kola a ko nije, kakve ko golove daje i na koji nacin. Ko koga gura i ko kome placa. Da li ovaj treba igrati ili onaj, ko treba da ispadne iz ekipe ko ne treba. Eh zato smo uvijek bili i biti cemo provincijski klub, svidjalo nam se to ili ne. Pozzz
Meni su svi igrači Radničkog najbolji, nekad neko bljesne više u odnosu na druge, nekad se pokaže loše, ali svi su za mene najbolji i volim ih, volim Radnički i Lukavac, a tebi ako se ne sviđa šta mi pišemo ovdje nemoj ni ulaziti i riješen problem......;)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 20 mar 2013, 22:44

Nakon dugo vremena imamo ekipu odnosno pravi TIM koji zajedno sa trenerom funkcionise kao jedna cjelina i nemojte da mi ovde sa svojim komentarima pravimo kontra sliku.Nasa ekipa igra jedinstveno i karakterno i uopste nije bitno sta je napisao neki novinar ko je u timu kola ili ko je dobio koju ocjenu.Bitno je da mi u svakom sledecem kolu ocekujemo pobjedu ako Bog da i da vise ne drhtimo ni protiv koga.Ja licno i da igramo PL imam povjerenja u ove momke i nebih odvajao ni posebno isticao ni jednog od njih.Treba se potruditi i zadrzati sve njih u ljeto da ostanu u klubu.Svi koji iskreno vole Radnicki i koji ga prate mogu potvrditi da smo mi prije godinu igrali protiv tamo nekog priluka a prije par godina nas je znao duboki potok poderati(sad bi zaplako kad se sjetim tih ponizenja ).Zbog svega toga sada svi koji vole nas klub treba da se opuste i uzivaju u igri i rezultatima Vojvodica i njegovih momaka.Sve su to vitezovi naseg kluba i skidam im kapu do poda oni su za mene svi u timu kola i svi su igraci vrijedni svake pohvale.Budimo ponosni na nasu ekipu i strucni stab.Uzdignute glave se mozemo hvaliti svojom ekipom, svojim gostoprimstvom, svojom kulturom i na kraju svojim najboljim i najvjernijim navijacima.
NIKO KAO RADNICKI SODA
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 21 mar 2013, 09:54

sjena je napisao/la:Nakon dugo vremena imamo ekipu odnosno pravi TIM koji zajedno sa trenerom funkcionise kao jedna cjelina i nemojte da mi ovde sa svojim komentarima pravimo kontra sliku.Nasa ekipa igra jedinstveno i karakterno i uopste nije bitno sta je napisao neki novinar ko je u timu kola ili ko je dobio koju ocjenu.Bitno je da mi u svakom sledecem kolu ocekujemo pobjedu ako Bog da i da vise ne drhtimo ni protiv koga.Ja licno i da igramo PL imam povjerenja u ove momke i nebih odvajao ni posebno isticao ni jednog od njih.Treba se potruditi i zadrzati sve njih u ljeto da ostanu u klubu.Svi koji iskreno vole Radnicki i koji ga prate mogu potvrditi da smo mi prije godinu igrali protiv tamo nekog priluka a prije par godina nas je znao duboki potok poderati(sad bi zaplako kad se sjetim tih ponizenja ).Zbog svega toga sada svi koji vole nas klub treba da se opuste i uzivaju u igri i rezultatima Vojvodica i njegovih momaka.Sve su to vitezovi naseg kluba i skidam im kapu do poda oni su za mene svi u timu kola i svi su igraci vrijedni svake pohvale.Budimo ponosni na nasu ekipu i strucni stab.Uzdignute glave se mozemo hvaliti svojom ekipom, svojim gostoprimstvom, svojom kulturom i na kraju svojim najboljim i najvjernijim navijacima.
NIKO KAO RADNICKI SODA
POTPIS!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2013, 15:25

Prijava NK "Bosna" Visoko protiv trenera FK "Radnički" Lukavac na utakmici 17. kola Prve lige FBiH: FK "Radnički" - NK "Bosna" na osnovu članaka 96. i 97. DP NS/FS BiH, odbacuje se kao neosnovana.
http://nsfbih.ba/novost/9805/odrzana_sj ... je_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 21 mar 2013, 17:11

FK "RADNIČKI" Lukavac, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS,
na utakmici 17. kola Prve lige FBiH: FK „Sloboda“ - NK „Bratstvo“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM od 300 KM.
:?:
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 mar 2013, 17:23

VolimRadnicki je napisao/la:
na utakmici 17. kola Prve lige FBiH: FK „Sloboda“ - NK „Bratstvo“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM od 300 KM.
Rosak s Juga bacio petardu do Tušnja...

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 21 mar 2013, 17:25

Casp3r je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:
Rosak s Juga bacio petardu do Tušnja...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1921
1989

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 21 mar 2013, 19:17

NK "BRATSTVO" Gračanica, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS, na utakmici 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ - FK „Radnički“, kažnjava se novčanom kaznom od 300 KM.

FK "RADNIČKI" Lukavac, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS, na utakmici 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ - FK „Radnički“, kažnjava se novčanom kaznom od 300 KM.

Za sta ljudi svega vam ...samo Vojvodicu tamo opravdana kazna
zbog onoga sa sudijama ali ovo????????????????????? za sta

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 mar 2013, 20:13

Bitno je da se kažnjava,razlog je nebitan. Nek se kasa saveza puni,ko &ebe klubove :cry:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.