Sport i TV

barca_87
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la barca_87 » 09 avg 2015, 02:12

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nesto novo u tv prenosima,snimanje utakmice sa 360 stepeni kamerom

ovo je mozda buducnost prenosa ,barca eto prva krenula sa ovim snimcima ,moglo bi ovo uskoro zavladati pravo i cak u direktnim prenosima

mocno nema sta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 02:26

Mora da meni na mobitelu ne može to fino pokrenut jer stoji mi ko kamera malo lijevo iza gola ali ko udubljena i evo gledam ko tele ništa se ne dešava :rol: :rol:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 avg 2015, 07:29

JoseMourinho je napisao/la:Mora da meni na mobitelu ne može to fino pokrenut jer stoji mi ko kamera malo lijevo iza gola ali ko udubljena i evo gledam ko tele ništa se ne dešava :rol: :rol:
Imas u gornjem lijevom uglu strelice, pa upravljas kamerom kao da si reziser. :mrgreen:
Don't believe the hype.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 avg 2015, 09:12

JoseMourinho je napisao/la:Mora da meni na mobitelu ne može to fino pokrenut jer stoji mi ko kamera malo lijevo iza gola ali ko udubljena i evo gledam ko tele ništa se ne dešava :rol: :rol:
na kompu najbolje ,stavis full screen ,i lijevi klik misa drzis i pomjeras misom kameru gdje hoces :thumbup:
a moze to i na mob samo ti je kamera se pomjerila u stranu, samo drzi prst pomjeraj je gdje hoces ,nisi znao da se moze pomjerat 100% :mrgreen:

@ aki ,bezze je strelicama duplo bolje misem pomjerat
isto ko da si dole na stadionu i osvrces se oko sebe ,ugodjaj za 10 :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2015, 12:31

Maestro21 je napisao/la: Problem je druže što oni ne daju svoje programe tamo gdje je Arena, ili jedno ili drugo pa biraj. Ne znam kako su i ovo napravili da nam daju SK1 jer imamo sve arene.
Koja si kablovska pa imas sk1 ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 avg 2015, 14:45

harry_90 je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la: Problem je druže što oni ne daju svoje programe tamo gdje je Arena, ili jedno ili drugo pa biraj. Ne znam kako su i ovo napravili da nam daju SK1 jer imamo sve arene.
Koja si kablovska pa imas sk1 ?
ak si u tuzli bhb kablovsku uvedi i imas 4 arene u hd-u (u digitalnoj semi ) i sk1
ekstra ;)

MES QUE UN CLUB !!!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 10 avg 2015, 12:25

I koristim tu kablovsku, davno su mi prodali priču da im SK ne da programe pa su nekako uspjeli samo SK1 da ubace. Kako sam čuo kupio ih je Telemach, ne znam da li je istina.
Forza Milan!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 10 avg 2015, 13:45

Sport klub, vodeći sportski kanal u regionu, ne prestaje da prijatno iznenađuje ljubitelje sporta. Od ove sezone gledaoci u Crnoj Gori imaće priliku da prate i mečeve Lige šampiona i Lige Evrope.
Tako će se ova dva fudbalska takmičenja pridružiti engleskoj Premier ligi, španskoj Primeri, kvalifikacijama za Evropsko i Svetsko prvenstvo u fudbalu, fudbalskim prvenstvima Holandije, Portugala, Austrije, Rusije, Ukrajine, Švajcarske, najvećim teniskim turnirima i košarkaškim takmičenjima, Formuli 1, Moto GP-ju i drugim najvećim sportskim manifestacijama.
"U sportu, kao i u životu, najvažnije je zadržati one vrednosti koje imaš i dodati po još neki biser. Upravo to se trudimo i mi u Sport klubu. Posle nedavnog priznanja španske Primere, sa kojom smo produžili ugovor na još tri godine, i UEFA nas je prepoznala kao najozbiljnijeg partnera na teritoriji Crne Gore. Ljubiteljima fudbala mogu da garantujem, kao i do sada, najbolju sliku i najstručnije komentatore, što je i najvažnije za uživanje u velikim sportskim događajima", izjavio je Nemanja Simeunović, direktor i glavni i odgovorni urednik Sport kluba.
Sport klub će gledaocima u Crnoj Gori ponuditi najbolje mečeve sredom i četvrtkom u oba takmičenja.
Šta je za BIH :?: kuknjava

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 10 avg 2015, 14:06

Po mom misljenju bolje je sto LP ostaje na areni za BiH...ista ovakva situacija kakva ce biti u CG, vec godinama je u Sloveniji..i tamo prenose samo jednu utakmicu i to srijedom..recimo prosle godine je prednost imao Maribor..dok za razliku od toga arene prenose tokom dana od 4-5 utakmica..da se razumijemo meni je svejedno jer koristim i arene i sk-ove ali ipak mislim da to arena radi odlicno

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 avg 2015, 14:23

Naredne tri sezone Lige prvaka i EL je na Areni. SK će prenositi jednu tekmu srijedom, i to onu lošiju, te vjerovatno jednu EL terminom u 19h.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 10 avg 2015, 14:31

Card Sharing i milina,kakve crne kablovske,sve na jednom mjestu,i arene i sport klubovi i sky i digi sport,nema vaznijeg sportskog dogadaja na planeti koji nije pokriven.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 avg 2015, 18:37

SK je u CG u biti uzeo ono sto je OBN kod nas, s iznimkom EL.

Kod nas je situacija slijedeca (barem za sada, a ne postoje naznake da ce se promijeniti jer uskoro starta play-off, koji se nalazi u paketu prenosa LP-a): samo ce srijedom jedna utakmica biti free - OBN-ov first pick, sve ostale utakmice su na Areni. Takodjer, EL samo na Areni.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 10 avg 2015, 18:48

Znaci FTV/RTRS/BHT1 izgubili utakmicu utorkom i EL cetvrtkom??

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 avg 2015, 19:06

ElTigre9 je napisao/la:Znaci FTV/RTRS/BHT1 izgubili utakmicu utorkom i EL cetvrtkom??
Da, najvjerovatnije ostaju bez LP i LE, osim ako im Arena i Telekom Srbije ne prodaju prava.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 avg 2015, 19:19

Maestro21 je napisao/la:I koristim tu kablovsku, davno su mi prodali priču da im SK ne da programe pa su nekako uspjeli samo SK1 da ubace. Kako sam čuo kupio ih je Telemach, ne znam da li je istina.
ma bila je jos prije pola god. prica da je skoro sve zavrseno ali onda se nesto iskomplikovalo i od tada zastoj
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 10 avg 2015, 19:22

Jedina stvar koju sam gledao na domacim kanalima je LP utorkom.Sad su i to izgubili :rol: Ne znam stvarno da li postoji gori tv program igdje u Evropi nego u Bosni... Jos smo i jedina drzava koja ne da nije zavrsila digitalizaciju nego je nije ni pocela,BiH,Somalija i S.Koreja mislim da su jedine drzave koje nisu ni pocele digitalizaciju :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 avg 2015, 20:20

ElTigre9 je napisao/la:Jedina stvar koju sam gledao na domacim kanalima je LP utorkom.Sad su i to izgubili :rol: Ne znam stvarno da li postoji gori tv program igdje u Evropi nego u Bosni... Jos smo i jedina drzava koja ne da nije zavrsila digitalizaciju nego je nije ni pocela,BiH,Somalija i S.Koreja mislim da su jedine drzave koje nisu ni pocele digitalizaciju :rol:
U Britaniji ti je ista stvar. LP ide na BT Sportu, koji se mora platiti, a sažeci na ITV-u koji je nacionalna televizija. Isto za EL, onda EPL ide na Sky-u i BT-u dok sažeci na BBC-u.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sports_br ... ed_Kingdom

Samo što se gore kolju više nego ovi naši. Zamisli BT je izvalio 900 miliona funti ili eura, nisam siguran, za 3 sezone LP :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 avg 2015, 20:46

ovo je bolesno.... koliko love
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 avg 2015, 20:57

DANTES je napisao/la:ovo je bolesno.... koliko love
sica
http://www.forbes.com/sites/kurtbadenha ... 6-billion/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 avg 2015, 21:06

Sad gledam najavu na ftv-u za utakmicu Bate - Partizan. Možda ipak ima nade za utorak i EL. :hmmmmm:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.