Ma slazem se apsolutno. Daleko od toga da potenciram nesto za Ciru ili slicno. Moj licni stav je, sve osim Barbareza, ne dolazi u obzir a onda udar na savez sa njim. A protiv Cire sam bio otpocetka. Nego, eto, u stvari ta tekma u Genku, sutradan, ga je i podigla. I njega i repku. Sad kad malo saberem, ustvari, ta nas je pobjeda u Genku i skupo stajala, jer su se agonija i neke lazne vrijednosti nastavile jos godinu dana
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
@admir_sa
Ma slazem se apsolutno. Daleko od toga da potenciram nesto za Ciru ili slicno. Moj licni stav je, sve osim Barbareza, ne dolazi u obzir a onda udar na savez sa njim. A protiv Cire sam bio otpocetka. Nego, eto, u stvari ta tekma u Genku, sutradan, ga je i podigla. I njega i repku. Sad kad malo saberem, ustvari, ta nas je pobjeda u Genku i skupo stajala, jer su se agonija i neke lazne vrijednosti nastavile jos godinu dana
-
analiticar_
- Kontakt:
Barbareza postaviti za selektora a Bolica i Baljica za pomocnike, a Susicu u ime odstete kupiti dobar plac u obliznjim sarajevskim planinama i naki motokultivator da se kurchi po selu.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
postujem ovog Analiticara samo zato sto su mu analize vrhunske.analiticar_ je napisao/la:Barbareza postaviti za selektora a Bolica i Baljica za pomocnike, a Susicu u ime odstete kupiti dobar plac u obliznjim sarajevskim planinama i naki motokultivator da se kurchi po selu.....
Idiot.e jedan, kuci pa sa tatom tako pricaj, a nemoj vrijedjati covjeka koji je za sve nas ovdje fudbalski pojam. Kakav god da je trener nije ni bitno, ali je bio vrhunski igrac, bolji nego svi ovi sto ih sad imamo i zato ga treba postovati
FKS❤️1946
Zašto, jel' mu to malo? Eto, neka mu daju dvije parcele? 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
analiticar_ je napisao/la:Kao prvo, Papeta a i njegovog brata znam licno, dakle znam o kakvom se balvanu radi....
Kao drugo, te igrice sam igrao dok sam bio mali, dakle dok sam bio vasih godina....
Kao trece, fudbal igram aktivno evo vec skoro 20 godina, dakle skoro svaki dan sam u kopackama za razliku od vecine ovdje koji kopacke u zivotu nisu imali na nogama....
Stoga protestujem i glasam da se ovaj kloc odstrani od reprezentacije pod hitno jer ce je unazaditi pa cemo uskoro biti na nivou neke Estonije ili Luxemburga....
A to sto si u kopackama svaki dan i igras za neki lokalni klubic ko npr.Donja orahovica, Hrid ili Mostre visoko, ne znaci da znas sta pricas i pises. Malo si mi pri.glup za ovo, pa bi bilo dobro da obujes kopacke i nastavis praviti fudbalsku "karijeru". Mozda te Pape i pozove uskoro!!!
FKS❤️1946
ma sta ce mu parcele, ima ih on dovoljno. nego nije bitno ko je selektor, treba covjeka pustiti da radi, pa cemo mu suditi kad zavrsi posao, a ne ovako nakon 2 -3 prijateljske utakmiceVirtu4l je napisao/la:Zašto, jel' mu to malo? Eto, neka mu daju dvije parcele?
FKS❤️1946
- velez_mostar
- Kontakt:
Ja mislim da Pape nikada nece biti u stanju "nabrijati" igrace da daju sve od sebe ,da ginu ,da su ratnici ,da su najbolji na svijetu ..i sl stvari ,jer mi djeluje kao neki "ravnjak" ,ono ,sve poistilahu ,pravolinijski.
U ovom segmentu odajem priznanje Ciri ,nikad ga nisam gotivio ,uvijek sam bio protiv njega ,ali je stvarno covjek znao izvuci maksimum od igraca.
U ovom segmentu odajem priznanje Ciri ,nikad ga nisam gotivio ,uvijek sam bio protiv njega ,ali je stvarno covjek znao izvuci maksimum od igraca.
pa dobro, nije on taj tip trenera i sta sad? ne mogu na tome polju mnogi treneri primirisati ciri, ni jedan magath, ni hiddink, ni ferguson, ni sta ja znam ko vec... nije citava pamet trenerskog/selektorskog posla samo u tome koliko ces nahajcati kojeg igraca... igraci trebaju biti dovoljno nahajcani pred svaku veliku tekmu... ja jbt jucer igram nekakav nevazan turnir sa 50-100 gledatelja, pa mi srce lupa od uzbudjenja... a oni predstavljaju svoju zemlju pa im eto kao svejedno ili tako nesto... pustite safeta nek radi kako hoce, ne mogu rezultati preko noci doci... protiv njemaca smo odlicno stojali dok nije mravcev izlazak uhabao postavu. pored toga, berberovic nema kluba, mujdza nije igrao... pa sta ti hoces, sa krnjavom odbranom i fizicki nespremnom reprezentacijom da se branimo protiv vjerovatno fizicki najspremnije reprezentacije (pored engleske). I opet, primili smo dva gola iz penala.. Njemci su imali jos par dobrih akcija, a vise su sutirali s distance sto je hasagic skidao... Mi smo u prvom odlicno igrali, imali par odlicnih akcija i ja vjerujem da ima potencijala.velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da Pape nikada nece biti u stanju "nabrijati" igrace da daju sve od sebe ,da ginu ,da su ratnici ,da su najbolji na svijetu ..i sl stvari ,jer mi djeluje kao neki "ravnjak" ,ono ,sve poistilahu ,pravolinijski.
susic vec ima dobrih ideja, i to ce izgledati mnogo bolje kad reprezentacija bude kompletna... prije svega, nasao je salihovicu idealnu poziciju u repci, igrace s cetvoricom nazad i dva def. vezna. mujdza ce desno, jahic vjerovatno lijevo. Kad salihovica ne bude, onda ce vjerovatno jaha u vezu a na bok neko drugi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo ipak informacija iz pouzdanih izvora. Nedaju Papetu papire za Englesku (nesto se oduzilo s biometrijskim pasosem, a vezano za Liverpul) i ostala mu je Spanjolska liga. Vjerovali ili ne na kraju mandata Laporta mu je ponudio vodstvo Barselone uz obestecenje od nekih 40-tak mil. €. Neznam sta sad da radimo bez tog strucnjaka
Trebali bi napraviti peticiju "HZ nedaju papeta". I mi se pridruzujemo...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jesu li rekli gdje će Guardiola?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja i.......
Savez se jedino mogu vidi vraga opet ukopati bas oni sa strane koji ko biva navijaju za BIH i kad igramo osim Turske.Govori se o clanovima tog saveza.
Mazlumi nisu poslali do roka sve papire u UEFU a iz manjeg entiteta jesu.Ko biva brinu se i sekiraju za repku.
E takvi su ovi i pljuvaci selektora a bogami i igraca BIH.
Satro navijaju za BIH a i givit bi razvalili, pa makar sami sebi od glavu.
Sacuvaj me boze,drvenih filozofa.
Guardiola ce imati pravo da vodi dvije reprezentacije za kvalifikacije have,magle i velikog nicega.
Moze birati ili Kataloniju koja igra za raju ali zanemaruje taktiku ili RS koja igra kao medo kad udaras u dobos.
Savez se jedino mogu vidi vraga opet ukopati bas oni sa strane koji ko biva navijaju za BIH i kad igramo osim Turske.Govori se o clanovima tog saveza.
Mazlumi nisu poslali do roka sve papire u UEFU a iz manjeg entiteta jesu.Ko biva brinu se i sekiraju za repku.
E takvi su ovi i pljuvaci selektora a bogami i igraca BIH.
Satro navijaju za BIH a i givit bi razvalili, pa makar sami sebi od glavu.
Sacuvaj me boze,drvenih filozofa.
Guardiola ce imati pravo da vodi dvije reprezentacije za kvalifikacije have,magle i velikog nicega.
Moze birati ili Kataloniju koja igra za raju ali zanemaruje taktiku ili RS koja igra kao medo kad udaras u dobos.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest da je +30°C, ali ja mog kolegu Harisa sve slabije i slabije kontam
Valjda ću ga u novembru ponovo shvatati, kad dođe malo minusa 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci ti kao medo kad odes u zimski san,dobro kontas.Dok za visoke temperature brstis li,brstis.Virtu4l je napisao/la:Jest da je +30°C, ali ja mog kolegu Harisa sve slabije i slabije kontamValjda ću ga u novembru ponovo shvatati, kad dođe malo minusa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidis da brani Papeta citavo vrijeme,a Bgmi takmici se da stigne Neutrala po broju postovaVirtu4l je napisao/la:Jest da je +30°C, ali ja mog kolegu Harisa sve slabije i slabije kontamValjda ću ga u novembru ponovo shvatati, kad dođe malo minusa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne znam jel' do mene, ili je do Safetaharishp je napisao/la:Znaci ti kao medo kad odes u zimski san,dobro kontas.Dok za visoke temperature brstis li,brstis.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Do Guardiole je.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Njega shvatam (ipak je on simpatizer onih anamo), za razliku od nekih drugih.harry_90 je napisao/la:Vidis da brani Papeta citavo vrijeme,a Bgmi takmici se da stigne Neutrala po broju postova
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek ga brani,dokazao je se u 2 meca,djaba ce nam propast jos jedna generacija,sa kvazi strucnjakomVirtu4l je napisao/la:Njega shvatam (ipak je on simpatizer onih anamo), za razliku od nekih drugih.harry_90 je napisao/la:Vidis da brani Papeta citavo vrijeme,a Bgmi takmici se da stigne Neutrala po broju postova
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pametne glavice,dokazati se protiv Svedske i Njemacke sa bekovima kojih fakticki nemamo kad bi ih crtali i pogotovo repkama koje bi nas i sa Capelom po guzici .harry_90 je napisao/la:Nek ga brani,dokazao je se u 2 meca,djaba ce nam propast jos jedna generacija,sa kvazi strucnjakomVirtu4l je napisao/la:Njega shvatam (ipak je on simpatizer onih anamo), za razliku od nekih drugih.harry_90 je napisao/la:Vidis da brani Papeta citavo vrijeme,a Bgmi takmici se da stigne Neutrala po broju postova
U 14 godina jedina repka koja se moze nazvati velika bila je Italija.Koju smo pobijedili.
ovo sve trljanje muda.
A selektori se mijenjali,da ne govorim o onima koji su radije otisli bogu iza nogu nego da budu selektori.I pomognu repci.
Zato ni jedne.
Za postove kako rekoh,isto kao da zaviris nekome u analne otvore i steknes dojam da bi do sranja moglo doci.
Neko vise,neko manje ali rezultat svega toga je isti.
Sto se simpatizera tice onih ili ovih.
To samo maolumnik moze da razclani, i stim u vezi napravi razliku u repci.Mada ih nazalost ima takvih.
Repka nije ni vamo ni tamo,nego na jednom mjestu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 jun 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dajte Barbareza za selektora, ako nista da smirimo dusu ovim komarcima... popiste i krv i pamet...analiticar_ je napisao/la:Barbareza postaviti za selektora a Bolica i Baljica za pomocnike, a Susicu u ime odstete kupiti dobar plac u obliznjim sarajevskim planinama i naki motokultivator da se kurchi po selu.....
Nadji sebi drugu reprezentaciju i navijaj ako ti toliko smeta. Pape - htio ti to ili ne - nece otici sigurno sa kormila reprezentacije barem jos slijedecih 4-5 utakmica, a ti sad brate mozes i beton glavom razvaljivat od huje, al dzaba ti, kontas?
smiri malo dozivljaj...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.