FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Mislim dvoipogodisnji i da je otisao u zamjenu za Dimitrijevica.
Perović 2.5
Sve je završeno sa Dimitrijevićem, izmirene su obaveze prema Radu
Sve je završeno sa Dimitrijevićem, izmirene su obaveze prema Radu
- " $...

VENTSPILS-CRVENA ZVEZDA
Cetvrtak 28.juli,18:00
Olimpijski stadion u Venstpilsu
Prenos:Prvo poluvreme RTS 1,drugo RTS 2
Jos malo i krece.Nova sezona za nas klub zvanicno krece sutra od 18:00,sa olimpijskog stadiona u Ventspilsu.Iz grada koji ima stanovnika koliko ce nadamo se biti na revansu gledalaca na Marakani,malo preko 40000.Iz grada koji jedva da ima neku znacajniju infrastrukturu,stadion sa tek preko 3000 mesta,hotel sa tri zvezdice je najveca kategorija u gradu.Ali Zvezda na Baltiku mora da zasija svim svojim imenom,da pokaze da je to jedna nova Zvezda ove sezone,Zvezda sposobna za krupan korak.
A prvi korak ka tome je FK Ventspils,osnovan 1997.godina spajanjem Vente i Nafte,klub koji je od toda osvojio 8 trofeja po 4 u kupu i ligi i jedan je od najboljih Letonskih klubova.Pogledao sam neke snimke,nema tu nekoga kvaliteta,liga je u punom jeku ali je Ventspils u silaznoj putanji forme,nisu pobedili na zadnje 4 utakmice,Belorusi su ih ubili u oba meca ali je svezina te sreca okrenula na stranu Ventspilsa i oni su dobili tu cast da podele megdan sa nama.
Ekipa im nije ni blizu respektabilne,sastavljena od stranaca koji ne donose neku veliku prevagu,te domacih igraca koji nisu neki poseban kvalitet da bi trebali da se plasimo.Moram reci ekipa koju smo samo mogli pozeleti u ovoj rundi takmicenja.Glavno oruzje im je duga lopta to najvise koriste i toga trebamo da se cuvamo,ako se upuste u pas igru oni su osudjeni na propast.Videcemo da li ce Maki ovaj put od prve minute,on je najbolji strelac ekipe ali ulazi sa klupe,a treba obratiti paznju i na Japanca Sata,a Sukhanov bitna karika u vezi je suspendovan zbog kartona.
Sta reci o nama,spremni kao zapeta puska,problemi u odbrani nas nisu pokolebali da sa punim optimizmom udjemo u ovaj mec,da pokusamo vec tamo obezbediti plasman dalje.Kao sto juce rekoh vrlo verovatan sastav koji mi se i namece kao jedino resenje je:Bajkovic,Reljic,Mikic,Tosic,Mijailovic,Kovacevic,Dimitrijevic,Evandro,Borja,Lazovic,Kaludjerovic.Verujemo u Robija,verujemo u momke.
Ono sto nas moze pokolebati je lose vreme i pljuskovi koje najavljuju za sutra,a teren nije neki da moze izdrzati kisu,tako da problem moze da nastane ako se na pravi blato,pa da pre svakog pasa moras cistiti kopacke od blata.Nasi momci od dolaska Robija nisu igrali na takvom terenu,imali smo srecu,da za vreme onih snegova i pljuskova uvek igramo na fantasticno pripremljenoj Marakani,a da gostujemo samo po lepim terenima,to je jedini problem koji moze da zadesi nase momke.
Bice ovo generalna proba,pred spektakl na koji ste svi pozvani 4.avgusta u Hram fudbala,da svi zajedno pozdravimo nase momke i pozelimo im sretan nastavak sezone i sto bolje utakmice.
KRENULO PA NECE DA STANE.....

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne dovodi jos nego se raspitujemo za njega bas kao i za ona tri makedonca.Kazu da taj Culafic nema nikoga iza sebe i da je veoma cudno odakle on u Zvezdi jer smatraju da on nema kvalitet.Poceo je u Buducnosti pa kada je Dulovic presao da trenira Mladost posao je i on za njim jer je bio visak u Buducnosti.Igra levo krilo sa mogucnosti centralnog veznjaka sto mi daje jos jednu nelogicnos po pitanju njegovog dovodjenja,jer ako je istina ovo sto kazu za njega onda je Djurickovic licno Borja za njega.Tribalian je napisao/la:Kazu da Zvezda dovodi nekog Crnogorca,Luku Ćulafića(16)A videh i da je Robi odbio HNS

p.s. Nas drugar Slavkan ima od mene jednu kvalitetnu kolicinu zvizduka a ako mu pridjem blize onda i porciju pljuvacke kada ga sretnem.

Jel to onaj drugar sto je za FK Rad potpisao?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Da taj drugar,cak mi ni Brigel i Psiho nisu povukli zivac svojim losim partijama kao sto je to ovaj indijanac uradio kada je ono izjavio u novinama.Tribalian je napisao/la:Jel to onaj drugar sto je za FK Rad potpisao?

Brate kao sto sam negde pomenuo,meni majka zivi u Kragujevcu,a ovaj mali je odatle,pa s toga znam da je on navijao za PFC,a Nemanja Tomic se cak pre godinu dana na jednoj zurci pojavio u nasem duxu "Dok se zemlja oko sunca krece..."Devil je napisao/la:Da taj drugar,cak mi ni Brigel i Psiho nisu povukli zivac svojim losim partijama kao sto je to ovaj indijanac uradio kada je ono izjavio u novinama.Tribalian je napisao/la:Jel to onaj drugar sto je za FK Rad potpisao?

Ma nije problem sto on navija za Partizan,ima tih primera mnogo i u sadasnjim postavama da nasi navijaju tamo,i njihovi ovamo,problem je sto on sa 21 godinom glumi neku igracinu i daje sebi za pravo da komentarise onako o klubu u koji je dosao kada ga niko nije hteo,poceo da glumi nekog Vujadina Savica ovuda,za takve igrace vrata povratka trebaju da budu zatvorena poprilicno jakim katancima. 

To si u pravu,nema price
Inace da pomenemo samo da je oko 200-220 nasih otislo u Letoniju iz Beograda.Bice i oko 100-150 jos onih iz EU kao i neki Spartakovi.Ne znam koliko smo mesta ukupno dobili,ali znam da mnogo ljudi nije htelo ici zbog duzine puta,kao ja na primer
Da je mozda neka "bitnija" tekma,verovatno bih isao i dalje od toga ako treba.Inace kolega vidimo se ja i ti na nekom blizem evropskom gostovanju kad prodjemo ove 

Inace da pomenemo samo da je oko 200-220 nasih otislo u Letoniju iz Beograda.Bice i oko 100-150 jos onih iz EU kao i neki Spartakovi.Ne znam koliko smo mesta ukupno dobili,ali znam da mnogo ljudi nije htelo ici zbog duzine puta,kao ja na primer

Odakle tolika cifra,meni rekose maksimalno 50 ljudi,nemamo gde stati toliki,cak su i ovi spremili samo kavez za 50 ljudi.
Inace batalio sam ja gostovanja,uostalom kao i sever nakon Rangersa tek poneku posle utakmicu,sada sam to ostavio bratu,ali i on kako je poceo raditi sve slabije ide na gostovanja.

Inace batalio sam ja gostovanja,uostalom kao i sever nakon Rangersa tek poneku posle utakmicu,sada sam to ostavio bratu,ali i on kako je poceo raditi sve slabije ide na gostovanja.
I ja sam čuo da će biti nekih 50ak naših navijača, inače ja dolazim najčešće na Marakanu, organizovano iz Bijeljine ima samo tako pa to i koristim.Devil je napisao/la:Odakle tolika cifra,meni rekose maksimalno 50 ljudi,nemamo gde stati toliki,cak su i ovi spremili samo kavez za 50 ljudi.![]()
Evo brate,ako te lazem,mene su slagali,to mi je rekao jedan lik koji visi kod nas na sipci kad sam ga pitao juce ujutru.Devil je napisao/la:Odakle tolika cifra,meni rekose maksimalno 50 ljudi,nemamo gde stati toliki,cak su i ovi spremili samo kavez za 50 ljudi.![]()

P.S. Evo ti gledam sad Press novine,i oni napisali da ide 200 Delija,a ti verovatno znas ko je novinar koji radi u Pressu i pise o tome.

Auu jbt ne mogu da docekam,jos malo do utakmice je ostalo a meni sve teze i teze docekati.
p.s.
Ko nema RTS,a zeli gledati prenos ima i na RTRS-u sutra od 18:00.
edit:Radakovic potpisao za Bolonju.
p.s.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Au izgleda mile ronhil postao navijac zlezde ne gotivi patlidzan viseDevil je napisao/la:Auu jbt ne mogu da docekam,jos malo do utakmice je ostalo a meni sve teze i teze docekati.
p.s.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ako ne bude prenosa na satelitskom programu RTS-a zamolio bih nekog da postavi link da mozemo pratiti utakmicu.
Unaprijed zahvaljujem!
Unaprijed zahvaljujem!
Na satelitu sigurno nece biti,ne znam odakle si hvatas li RTRS signal,ali bice verovatno na njihovom sajtu prenos ili na Tashsportu(tamo ce sigurno biti).Dongle je napisao/la:Ako ne bude prenosa na satelitskom programu RTS-a zamolio bih nekog da postavi link da mozemo pratiti utakmicu.
Unaprijed zahvaljujem!
Iz Zenice sam i pratim sve klubove sa prostora bivse Yuge,a nemam RTRS tako da mi jedino preostaje da gledam preko linka.Devil je napisao/la:Na satelitu sigurno nece biti,ne znam odakle si hvatas li RTRS signal,ali bice verovatno na njihovom sajtu prenos ili na Tashsportu(tamo ce sigurno biti).Dongle je napisao/la:Ako ne bude prenosa na satelitskom programu RTS-a zamolio bih nekog da postavi link da mozemo pratiti utakmicu.
Unaprijed zahvaljujem!
Što se tiče Radakovića Dika će dobiti po p...i, pokazao je ko je i šta je.(Ovo nije prvi put)
Ovdje će biti nekoliko linkova za prenos
http://livetv.ru/rs/allupcomingsports/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne daj Bože lošeg rezultata biće: mal teren, kiša, blato, sudija, penal, joj......
Ovo ako ne dobiju danas ne trebaju više ni igrati.
NAPRED ZVEZDO
Ovdje će biti nekoliko linkova za prenos
http://livetv.ru/rs/allupcomingsports/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne daj Bože lošeg rezultata biće: mal teren, kiša, blato, sudija, penal, joj......
Ovo ako ne dobiju danas ne trebaju više ni igrati.
NAPRED ZVEZDO
- " $...
Odbrana izuzetno losa, previse rupa ostavljaju, sreca pa jos nije nista kaznjeno.
EDIT: Andrija 0:1!
EDIT: Andrija 0:1!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.