Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la insider » 11 nov 2009, 17:20

Ćiro Josipu Kužeu:

Pričaj mi o Portugalu, pričaj sve što znaš, ali nemoj lažnu nadu da mi daš. Viđaš li' Ronalda s kim, ko je derpe taj, dal' mu na licu blista sreće sjaj il' još uvijek Ronaldo nije prebolio karijere kraj. Nisam sreo još reprezentaciju sličnu njoj a sreo sam repki ne zna im se broj....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 17:21

chilly00 je napisao/la:JOJ KRALJEVA , MISKE BAJRAMOVIC I SALIHOVIC TRCALI DO HOTELA NISI HTIJELI AUTOBUSOM...:))))
Najgori od sve djece. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 nov 2009, 17:21

Knele je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Knele je napisao/la:Ja nemam onaj pritisak kao protiv Belgije, Turske, Estonije (ruku na srce)

Meni je baksuzluk ako sjedim sa rajom, onda fakat uvijek kiksaju, a kad se smjestim doma uz tv i daljinski, ono sam strepim i uvijek izguramo dobro.

Doduše, sada govorim da mi je svejedno, a kad krene utakmica srce radi dvjesta na sat, tresem se čitav, strah, panika, sve živo se pomiješa.
Nekako osjecam da ce mi biti lakse gledati prvu utakmicu, nego onu u Zenici. Ne znam kako preziviti tih 90 minuta ili ne daj Boze 120 minuta. :roll: Tu utakmicu vjerovatno idem gledati na otvorenom. Svjez zrak ce pomoci da se to pregleda. :mrgreen: A i u slucaju prolaza dalje, bice ludnica po gradu. Ne bi se taj dernek smio propustiti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 nov 2009, 17:22

Jos samo 2,5 duga dana :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 11 nov 2009, 17:26

chilly00 je napisao/la:JOJ KRALJEVA , MISKE BAJRAMOVIC I SALIHOVIC TRCALI DO HOTELA NISI HTIJELI AUTOBUSOM...:))))
Gdje to procita ... haha

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 11 nov 2009, 17:27

damirfile je napisao/la:
Gdje to procita ... haha
Imas sliku na reprezentacija net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 17:31

omerbavarac je napisao/la:
Najgori od sve djece. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jah a na pitanje Ciri sto su to uradili.
Zato sto su Svabe jeb..ih :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cvrle
Kontakt:

Post Postao/la Cvrle » 11 nov 2009, 17:32

slika

Evo kompleksaša, jadni li su oni! :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2009, 17:34

Ovo mi je dobro sa portugalskog foruma:

Guilhe kaze:
Queiroz vec misli o SP, a mi jos ni smo ni tamo. I razumjem koliko je bitno biti siguran u sebe prije utakmica baraza, ali ima linija izmedju samopouzdanja i glupog podcjenjivanja nasih protivnika.

Joelzinhi na to kaze:
Istog sam misljenja. Nije trebao otvarati svoja usta. Bosanci su ponosni ljudi sa MNOGO srca, kombiniraj to sa njihovim talentom. Njima stvarno ne treba jos vise municije sto se tice motivacije...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 11 nov 2009, 17:35

slika
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 nov 2009, 17:35

Principatus je napisao/la:Ovo mi je dobro sa portugalskog foruma:

Guilhe kaze:
Queiroz vec misli o SP, a mi jos ni smo ni tamo. I razumjem koliko je bitno biti siguran u sebe prije utakmica baraza, ali ima linija izmedju samopouzdanja i glupog podcjenjivanja nasih protivnika.

Joelzinhi na to kaze:
Istog sam misljenja. Nije trebao otvarati svoja usta. Bosanci su ponosni ljudi sa MNOGO srca, kombiniraj to sa njihovim talentom. Njima stvarno ne treba jos vise municije sto se tice motivacije...
Culi su za bosanski inat ! :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 11 nov 2009, 17:36

Nakon večerašnjeg treninga Hasagić se požalio na bolove, te da se boji kikseva prilikom istrčavanja. Na svu sreću bolova više nema i Hasagić je apsolutno spreman. Znamo da je selektor Blažević već ranije najavio kako će Hasagić stajati na golu u Lisabonu.ipak hasagic
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 17:36

lejla je napisao/la:slika
vidi zlatana ko da je se usro :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 nov 2009, 17:37

Knele je napisao/la:Ćiro Josipu Kužeu:

Pričaj mi o Portugalu, pričaj sve što znaš, ali nemoj lažnu nadu da mi daš. Viđaš li' Ronalda s kim, ko je derpe taj, dal' mu na licu blista sreće sjaj il' još uvijek Ronaldo nije prebolio karijere kraj. Nisam sreo još reprezentaciju sličnu njoj a sreo sam repki ne zna im se broj....
Hehe,joj hita,hit u glavu :-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 17:40

rob do bagro je napisao/la:
lejla je napisao/la:slika
vidi zlatana ko da je se usro :mrgreen:
Jesi ,,brezrobrazan,, :mrgreen:
Ciro kaze ok je to,samo sto ih je izgalamio sto bas trcanje po tvrdom asfaltu.
,,Izhabat ce se,, 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 11 nov 2009, 17:47

dobro trci ovaj killer :D :D :D :D :D :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 17:48

Njemacki Ovcari :lol: :lol: :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 nov 2009, 17:49

Sto se tice gostujucih utakmica nase repke ,ja ih redovno gledam kuci ,sa uvijek istom ekipom ,puno se pije ,mezi ,i td...ne volim gledati vani utakmicu ,po kafanama ,jer tu bude jedan mali milion ljudi ,balavaca ,sa raznim komentarima ,naboj mi je bez veze ,narusava mi koncepcija gledanja nogometne predstave .
Inace ,kod mene bude velika galama ,ogromna euforija ,par puta sam dozivio da se razbije koji dio namjestaja ,pa je jednom antena sobna letila ,pa i luster ,jer je nakon postignutog gola jedan od kolega podigao drugog koji je glavom razbio staklenu kuglu..:D.uglavnom ,najgore je bilo protiv Belgije ,tu je i suza bilo ,ma svega..ali mi je najjaca scena...otisla mi stara (mama) kod komsinice ,a u medjuvremenu je ta komsinica primila neke podstanare ,i u tom trenutku je tu bila i ova gospodja (podstanarka) koja je tek dosla u komsiluk ,ono jako uzbudljivo pricala kako se prestravila par veceri prije ,kako se negdje neko svadjao ,vristao ,i to sve u intervalima .neko je nekoga tukao ...hahaha..a moja stara je sve to slusala ,i nakon toga joj rekla u cemu je fora ,da se ne radi o svadji ,nego o njenom sinu i kolegama mu koji utakmice reprezentacije poprate na nacin da se kosiluk digne na noge :D...
Nakon utakmica idemo vani i pijemo do sitnih sati ,uz svo slavlje na musali ,i kafanama sirom Mostara...kuci se dolazi jako rano :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 nov 2009, 17:49

TheManiacs je napisao/la:Njemacki Ovcari :lol: :lol: :lol:
Hah, bas zanimljivo svi iz Bundes Lige
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 17:56

Ir para a Bósnia :mrgreen:

'é o único ;)

valjda znate portugalski :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.