HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Respektiva

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Respektiva » 21 okt 2009, 20:50

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Hvala na čestitkama,i ako si gledao utakmicu vidio si da su nas iskreno pri kraju i vile pronosale što je promašio jedan vaš igrač...
Da Hamzagic promasio sve ... sa 11 metara :twisted:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 21 okt 2009, 21:29

Dansas utakmica dosta loša, lošija nego na što smo navikli zadnjih godina kad igraju ove dvije ekipe. Doduše i lošije su plasirane ekipe nego prijašnjih sezona. Mi imamo nevjerojatan peh sa ozljedama igrača i prosto je nevjerojatno da nam je u svakoj utakmici bilo ozljeđeno po najmanje 3-4 igrača, a dans se i Aničić ozljedio na samom početku i zamjenjen je. Još kad dodamo kartone dobro je da se ne borimo za opstanak.
Bilo bi odlično kada bismo završili među prvih 5 na kraju polusezone jer ćemo u drugom dijelu možda imatio i najbojlu ekipu kad se svi oporave i sigurno ćemo u tom slučaju moći izboriti neku od prve tri pozicije koje vode u europu.

Uglavnom, u Nedjelju očekujem bolju igru obje ekipe i naravno našu pobjedu za miran kraj polusezone.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 okt 2009, 22:57

Evo sto se kupa tice ostao je samo Borac sto se jacih tice,znaci tko god nas zapadne i sa ovako ranjenim sastavom prolazimo,naravno samo da se Borac izbjegne jer bi ga u ovom trenutku tesko prosli!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 22 okt 2009, 22:09

Evo još jedan klip sa kup utakmice gdje smo izbacili Sarajevo

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 22 okt 2009, 22:21

slika

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 okt 2009, 20:21

Ti antipolitika ne saraj po velezovoj temi saraj ovde po temi svog voljenog kluba lizete supak skriparima sad hocete i hordama i manijacima nemoj vise dolazit na temu veleza majke ti evo vidis kako je kad ja dodjem na vasu temu.
Samo jedan klub Velež Mostar

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 25 okt 2009, 14:55

Kako vas nije stid, sramite se da ovako morate igrati.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 okt 2009, 15:03

NAPOKON SE VIDJELO KO KUPUJE UTAKMICE !

SMIJEŠNO !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2009, 15:04

ako ovako svaku domacu utakmicu dobijete e onda vam svaka cast niste vi za premijer lige vas treba prvo kulturi naucit posto ste isto kerovi kad se puste sa lanca sramota fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 25 okt 2009, 15:14

Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
Utakmica je mogla otici u oba pravca ,Sarajevo po meni jace,bolje,brz i uvjek prije na lopti,nasi su podbacili u svim segmentima igre,mene je osobno stid zbog onakvog suđenja domacinu bez obzira sto se to i nama desava svako malo,prvo treba priznat DA pokradeno je Sarajevo i NE ne zelimo da nam se poklanja ako smo zasluzili poraz onda to treba sportski prihvatit,castitke na igri Sarajevu koje ce sigurno biti u vrhu a mi s ovakim mlitavim crncima,kordicem ocajnim,zadrom mr promasajem i ne nalazimo se na losem mjestu,Jovic je od njih ucinio sto se moze al ruku na srce sredina tablice nam je realnost ove godine jer ima puno boljih timova,mozda kad se ozlijđeni (ivankovic,dzidic,stojanovic,dragicevic i zizovic)vrate mozda se i na kraju uspijemo plasirati od 5 do 7 mjesta!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 okt 2009, 15:16

Sramota, ma mala je i to rjec, bruka...pu ..ti vaku ligu...sudija se izvinjava sto je dosudio ofsajd, pa je kasnije moro jedan pustit!
sta ce ovaj prenos..vidis da tu niko nema obraza
rusit savez nakon baraza
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 okt 2009, 15:18

antipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
Utakmica je mogla otici u oba pravca ,Sarajevo po meni jace,bolje,brz i uvjek prije na lopti,nasi su podbacili u svim segmentima igre,mene je osobno stid zbog onakvog suđenja domacinu bez obzira sto se to i nama desava svako malo,prvo treba priznat DA pokradeno je Sarajevo i NE ne zelimo da nam se poklanja ako smo zasluzili poraz onda to treba sportski prihvatit,castitke na igri Sarajevu koje ce sigurno biti u vrhu a mi s ovakim mlitavim crncima,kordicem ocajnim,zadrom mr promasajem i ne nalazimo se na losem mjestu,Jovic je od njih ucinio sto se moze al ruku na srce sredina tablice nam je realnost ove godine jer ima puno boljih timova,mozda kad se ozlijđeni (ivankovic,dzidic,stojanovic,dragicevic i zizovic)vrate mozda se i na kraju uspijemo plasirati od 5 do 7 mjesta!
Namjerno nisam psovo, kao što su mnogi čim je završena tekma, jer sam znao da ima normalnih kao što si ti. Valjda imaju i drugi takvo mišljenje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2009, 15:20

antipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
svaka ti cast na postu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 okt 2009, 15:21

Znam da ce post biti izbrisan od strane moderatora koji je "navijac zrinjskog" mislim zrinjski nije klub to je skup seljackih igraca poput onoga Zurzinova koji svoju silu istresa na igracima Sarajeva a sudija se pravi da nevidi pa onaj konj je trebao dobiti 2 crvena sta je sve radio sramota pa onda onaj Kordic mislim da se je 5 puta bacio u kaznenom nebi li sta izsimulirao a Stakic jeste hendikepiran pa se pravi da nevidi i oni crnci su uzeli previse sile i u njih Africki hormoni rade to nije dobro to odmah u dusevnu bolnicu poslati ma vi ste bruka od ekipe jos jednom se lijepo zahvalite Stakicu na bodu sto je bio dobrodusan i nije svirao ofsajd a nek jos jednom neko spomene da je "ZURZINOV" Ronaldinho bosanske lige ili najbolji igrac bolje mu je nek se sam ubije jer je zurzinov samo obicni siladjija hvala i ako mi neko izbrise post napustam forum a preporucit cu i ostalima jer ovaj forum uvijek stiti neostecenu stranu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 okt 2009, 15:23

mrzim_ulizice je napisao/la:
svaka ti cast na postu
Slazem se, svaka cast, nevolim zrinjski, ali ljudskost je ljudskost!
Mene zaboli ova nepravda, pa taman da je velezu ovako svirano...ti vaku ligu, ovo nije normalno
...po meni mozda je avdic i zasluzio drugi zuti, ali ako tako pise u pravilima, da igrac nesmije izaci van terena...ali da je zurzinov trebo dobiti crveni zbog udaranja, pa gol iz ofsajda...itd
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 15:23

ma svugdje ima normalnih igraca i navijaca.....samo nasa fudbalska liga je jedno obicno sranje....ove sudije stvarno treba svaku utakmicu udarati...kao one u posusju....pa da napokon sve vide...a ne da sude ko muhe bez glave...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 25 okt 2009, 15:24

FK Sarajevo je napisao/la:Znam da ce post biti izbrisan od strane moderatora koji je "navijac zrinjskog" mislim zrinjski nije klub to je skup seljackih igraca poput onoga Zurzinova koji svoju silu istresa na igracima Sarajeva a sudija se pravi da nevidi pa onaj konj je trebao dobiti 2 crvena sta je sve radio sramota pa onda onaj Kordic mislim da se je 5 puta bacio u kaznenom nebi li sta izsimulirao a Stakic jeste hendikepiran pa se pravi da nevidi i oni crnci su uzeli previse sile i u njih Africki hormoni rade to nije dobro to odmah u dusevnu bolnicu poslati ma vi ste bruka od ekipe jos jednom se lijepo zahvalite Stakicu na bodu sto je bio dobrodusan i nije svirao ofsajd a nek jos jednom neko spomene da je "ZURZINOV" Ronaldinho bosanske lige ili najbolji igrac bolje mu je nek se sam ubije jer je zurzinov samo obicni siladjija hvala i ako mi neko izbrise post napustam forum a preporucit cu i ostalima jer ovaj forum uvijek stiti neostecenu stranu
dno dna u reziji sudija nazovi igraca i nazovi navijaca zrinjskog, smijesno do jaja, ciro **** hori stadionom, tak ose navija za svoj klub, bravoooo papci

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 25 okt 2009, 15:26

FK Sarajevo je napisao/la:Znam da ce post biti izbrisan od strane moderatora koji je "navijac zrinjskog" mislim zrinjski nije klub to je skup seljackih igraca poput onoga Zurzinova koji svoju silu istresa na igracima Sarajeva a sudija se pravi da nevidi pa onaj konj je trebao dobiti 2 crvena sta je sve radio sramota pa onda onaj Kordic mislim da se je 5 puta bacio u kaznenom nebi li sta izsimulirao a Stakic jeste hendikepiran pa se pravi da nevidi i oni crnci su uzeli previse sile i u njih Africki hormoni rade to nije dobro to odmah u dusevnu bolnicu poslati ma vi ste bruka od ekipe jos jednom se lijepo zahvalite Stakicu na bodu sto je bio dobrodusan i nije svirao ofsajd a nek jos jednom neko spomene da je "ZURZINOV" Ronaldinho bosanske lige ili najbolji igrac bolje mu je nek se sam ubije jer je zurzinov samo obicni siladjija hvala i ako mi neko izbrise post napustam forum a preporucit cu i ostalima jer ovaj forum uvijek stiti neostecenu stranu
Zurzinov nije los kao igrac ali ima manu sto je zivcan i neodgojen ,te svaku 3 utakmicu ne igra zbog kartona,kordic to si upravu covjek se ove godine samo baca mada mi je bila jedna sitacija u sesnestercu sumnjiva kad je povucen s leđa a lopta ide na njega netko bi to sudio netko ne ,sve u svemu prosao sam x na kladionici :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 okt 2009, 15:26

Svaka ti čast! Malo je reći da si endem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 25 okt 2009, 15:30

Sve je to OK da priznate ..

Ali naucite se i vi kulturi i one pjesme mami pjevajte

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.