Da Hamzagic promasio sve ... sa 11 metaraZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Hvala na čestitkama,i ako si gledao utakmicu vidio si da su nas iskreno pri kraju i vile pronosale što je promašio jedan vaš igrač...

Da Hamzagic promasio sve ... sa 11 metaraZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Hvala na čestitkama,i ako si gledao utakmicu vidio si da su nas iskreno pri kraju i vile pronosale što je promašio jedan vaš igrač...
Namjerno nisam psovo, kao što su mnogi čim je završena tekma, jer sam znao da ima normalnih kao što si ti. Valjda imaju i drugi takvo mišljenje.antipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
Utakmica je mogla otici u oba pravca ,Sarajevo po meni jace,bolje,brz i uvjek prije na lopti,nasi su podbacili u svim segmentima igre,mene je osobno stid zbog onakvog suđenja domacinu bez obzira sto se to i nama desava svako malo,prvo treba priznat DA pokradeno je Sarajevo i NE ne zelimo da nam se poklanja ako smo zasluzili poraz onda to treba sportski prihvatit,castitke na igri Sarajevu koje ce sigurno biti u vrhu a mi s ovakim mlitavim crncima,kordicem ocajnim,zadrom mr promasajem i ne nalazimo se na losem mjestu,Jovic je od njih ucinio sto se moze al ruku na srce sredina tablice nam je realnost ove godine jer ima puno boljih timova,mozda kad se ozlijđeni (ivankovic,dzidic,stojanovic,dragicevic i zizovic)vrate mozda se i na kraju uspijemo plasirati od 5 do 7 mjesta!
svaka ti cast na postuantipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
Utakmica je mogla otici u oba pravca ,Sarajevo po meni jace,bolje,brz i uvjek prije na lopti,nasi su podbacili u svim segmentima igre,mene je osobno stid zbog onakvog suđenja domacinu bez obzira sto se to i nama desava svako malo,prvo treba priznat DA pokradeno je Sarajevo i NE ne zelimo da nam se poklanja ako smo zasluzili poraz onda to treba sportski prihvatit,castitke na igri Sarajevu koje ce sigurno biti u vrhu a mi s ovakim mlitavim crncima,kordicem ocajnim,zadrom mr promasajem i ne nalazimo se na losem mjestu,Jovic je od njih ucinio sto se moze al ruku na srce sredina tablice nam je realnost ove godine jer ima puno boljih timova,mozda kad se ozlijđeni (ivankovic,dzidic,stojanovic,dragicevic i zizovic)vrate mozda se i na kraju uspijemo plasirati od 5 do 7 mjesta!
Slazem se, svaka cast, nevolim zrinjski, ali ljudskost je ljudskost!mrzim_ulizice je napisao/la:svaka ti cast na postuantipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
dno dna u reziji sudija nazovi igraca i nazovi navijaca zrinjskog, smijesno do jaja, ciro **** hori stadionom, tak ose navija za svoj klub, bravoooo papciFK Sarajevo je napisao/la:Znam da ce post biti izbrisan od strane moderatora koji je "navijac zrinjskog" mislim zrinjski nije klub to je skup seljackih igraca poput onoga Zurzinova koji svoju silu istresa na igracima Sarajeva a sudija se pravi da nevidi pa onaj konj je trebao dobiti 2 crvena sta je sve radio sramota pa onda onaj Kordic mislim da se je 5 puta bacio u kaznenom nebi li sta izsimulirao a Stakic jeste hendikepiran pa se pravi da nevidi i oni crnci su uzeli previse sile i u njih Africki hormoni rade to nije dobro to odmah u dusevnu bolnicu poslati ma vi ste bruka od ekipe jos jednom se lijepo zahvalite Stakicu na bodu sto je bio dobrodusan i nije svirao ofsajd a nek jos jednom neko spomene da je "ZURZINOV" Ronaldinho bosanske lige ili najbolji igrac bolje mu je nek se sam ubije jer je zurzinov samo obicni siladjija hvala i ako mi neko izbrise post napustam forum a preporucit cu i ostalima jer ovaj forum uvijek stiti neostecenu stranu
Zurzinov nije los kao igrac ali ima manu sto je zivcan i neodgojen ,te svaku 3 utakmicu ne igra zbog kartona,kordic to si upravu covjek se ove godine samo baca mada mi je bila jedna sitacija u sesnestercu sumnjiva kad je povucen s leđa a lopta ide na njega netko bi to sudio netko ne ,sve u svemu prosao sam x na kladioniciFK Sarajevo je napisao/la:Znam da ce post biti izbrisan od strane moderatora koji je "navijac zrinjskog" mislim zrinjski nije klub to je skup seljackih igraca poput onoga Zurzinova koji svoju silu istresa na igracima Sarajeva a sudija se pravi da nevidi pa onaj konj je trebao dobiti 2 crvena sta je sve radio sramota pa onda onaj Kordic mislim da se je 5 puta bacio u kaznenom nebi li sta izsimulirao a Stakic jeste hendikepiran pa se pravi da nevidi i oni crnci su uzeli previse sile i u njih Africki hormoni rade to nije dobro to odmah u dusevnu bolnicu poslati ma vi ste bruka od ekipe jos jednom se lijepo zahvalite Stakicu na bodu sto je bio dobrodusan i nije svirao ofsajd a nek jos jednom neko spomene da je "ZURZINOV" Ronaldinho bosanske lige ili najbolji igrac bolje mu je nek se sam ubije jer je zurzinov samo obicni siladjija hvala i ako mi neko izbrise post napustam forum a preporucit cu i ostalima jer ovaj forum uvijek stiti neostecenu stranu
Svaka ti čast! Malo je reći da si endem.antipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.