AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Kako ih je Genaro fizički pripremio. Svaka mu čast.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Stvarno smo defanzivno beton, znaci ekipa koja svima skoro zabija nama nije stvorila neku ozbiljniju priliku
Idemo sad ovo rijesiti kao protiv Intera prije kraja produzetaka
Idemo sad ovo rijesiti kao protiv Intera prije kraja produzetaka
jesu fizički pripremljeni, ali pitanje kako će se ovo odraziti na njih u nedjelju.
prvi calabrija, pa taj da odigra 3 i po utakmice u 7 dana, bez da već sutra pročitamo da ima "mišićni zamor" i da propušta derbi, će biti ravno čudu
hakan i suso isto teško trče već dobar dio drugog poluvremena, a u njih se kao najviše uzdaš protiv intera.
ako ode na yebene penale ja gasim tv, pa yebote ako ga poslije svega popušiš na penale...
prvi calabrija, pa taj da odigra 3 i po utakmice u 7 dana, bez da već sutra pročitamo da ima "mišićni zamor" i da propušta derbi, će biti ravno čudu

hakan i suso isto teško trče već dobar dio drugog poluvremena, a u njih se kao najviše uzdaš protiv intera.
ako ode na yebene penale ja gasim tv, pa yebote ako ga poslije svega popušiš na penale...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izgleda da je Bigila nesto povrijedjen,to nije dobro,on nam treba u derbiju pogotovo sad kako igra
-
- Kontakt:
prodaj ga odma **** mu sve smotano , a i onom ko ga dovede
Pa jel moguceeeeeee
Oj mati mila pa jel moguće
Il Club più titolato al mondo!

umorilo me sve ovo, nemam snage ni psovati na njega
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj kalinic nije za osijeka , treba ga nedje nabit nogom ne treba ni feninga davat nek samo ide kloc .Pa sta ovo profula 

Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Ojjj Kale Kale, tacno sto Roup rece umorilo me sve ovo sad nemam ni snage da mu psujem
Odavno nisam gledao nas na penale,valjda bude kao 2003 protiv juvea u finalu,a nikako kao 2005 protiv nikad prezaljenog Liverpoola
Odavno nisam gledao nas na penale,valjda bude kao 2003 protiv juvea u finalu,a nikako kao 2005 protiv nikad prezaljenog Liverpoola
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ovo bi Borini rutinski riješio. Bolji od Lazia u 80 od 120 minuta. I sad kad na penale ispadnu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
1.bonaventura
2.bonucci
3.hakan
4.bilja
5.montolivo
2.bonucci
3.hakan
4.bilja
5.montolivo
gasim tv, goni sve u pizdu lijepe matere.
pa da mu je makar ovaj štakor na golu odbranio umjesto što je nabio loptu, pa bože kako onako profesionalan napadač može ošutati
čujemo se za desetak sekundi, ne mogu ja ovo
pa da mu je makar ovaj štakor na golu odbranio umjesto što je nabio loptu, pa bože kako onako profesionalan napadač može ošutati

čujemo se za desetak sekundi, ne mogu ja ovo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kale + Monto ce ga fulit 100%, samo njima nedaj loptu u noge
Jaooo ugasise nam forum 
Ja cu trenutno samo napisati Rome has fallen in 3 days!!!

Ja cu trenutno samo napisati Rome has fallen in 3 days!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
13 utakmica bez poraza. U tom periodu je bilo 6 strašno teških utakmica. A odbrana je dozvolila da primimo samo 4 gola u tom periodu. Tačnije bez primljenog gola u zadnjih 6 utakmica.
Sad 5 dana da se odmore i pripreme za derbi.
Ali kakva maestralna partija Bonuccia i Romagnolia veceras. Kao i Calabria. Strašno igraju u zadnja 2 mjeseca. Napokon pokazuju sav kvalitet. A Alessio i Calabria još puno mogu da napreduju.
Sad 5 dana da se odmore i pripreme za derbi.
Ali kakva maestralna partija Bonuccia i Romagnolia veceras. Kao i Calabria. Strašno igraju u zadnja 2 mjeseca. Napokon pokazuju sav kvalitet. A Alessio i Calabria još puno mogu da napreduju.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta nas briga u finalu smo
Kalinic panj. Bravo za Romagnolija i Donarumu

Kalinic panj. Bravo za Romagnolija i Donarumu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio, Calabria, Romagnoli, Bonucci, RR=83M ili tačnije 70M+ panj De Sciglio. A jedan Van Dijk koji ima 18 mjeseci kvalitetnog fudbala u karijeri je plaćen 85M.
e jesu našli kad će forum ugasiti u pm, za ovo trebaju glave padati
nije bila idealna utakmica, ima tu tona posla za uraditi u sredini i napadu jer se dosta srljalo, gubilo lopti i upropaštavalo dobrih kontri, ali čestitke momcima na borbi i pobjedi, na kraju ništa nije bitno osim prolaska u finale
kad se sjetiš kako su ih obrukali u onoj prvoj utakmici, a sad ni za 5 poluvremena nisu uspjeli zabiti gol, odnosno za 7 poluvremena su uspjeli postići samo jedan (počasni) gol.
bonbon i rom, kakav armirani beton, šesta uzastopna utakmica bez primljenog gola

i kako hladnokrvno izvedoše penale, a ja se sasrao
rom 3
bonuci 2
calabrija 1
zaslužio je gigi makar bod jer je vadio par dobrih šuteva al yebaji ga mora neko otpasti, ova trojica su za nijansu vrhunski odigrali.
pao olimpico po drugi put, a zanimljivo da se i finale igra tu.

nije bila idealna utakmica, ima tu tona posla za uraditi u sredini i napadu jer se dosta srljalo, gubilo lopti i upropaštavalo dobrih kontri, ali čestitke momcima na borbi i pobjedi, na kraju ništa nije bitno osim prolaska u finale

kad se sjetiš kako su ih obrukali u onoj prvoj utakmici, a sad ni za 5 poluvremena nisu uspjeli zabiti gol, odnosno za 7 poluvremena su uspjeli postići samo jedan (počasni) gol.
bonbon i rom, kakav armirani beton, šesta uzastopna utakmica bez primljenog gola

i kako hladnokrvno izvedoše penale, a ja se sasrao

rom 3
bonuci 2
calabrija 1
zaslužio je gigi makar bod jer je vadio par dobrih šuteva al yebaji ga mora neko otpasti, ova trojica su za nijansu vrhunski odigrali.
pao olimpico po drugi put, a zanimljivo da se i finale igra tu.

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 01 mar 2018, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.