2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
Raselcic rekao da ne zeli igdje iz Oklahome ovu sezonu.
Po meni, veoma pametno, zasto da zuri sa odlukom, kad moze jos jednu godinu fino razmisliti... Onda, kad bi bio trejdan u neku ekipu, pa mozda sljedece godine ako bi se odlucio za nekog drugog, bio bi obasut drvljem i kamenjem, plus ono njemu najvaznije moci ce igrati sezonu kakvu hoce i da radi sta hoce u OKC, a to je mislim njemu top prioritet
Po meni, veoma pametno, zasto da zuri sa odlukom, kad moze jos jednu godinu fino razmisliti... Onda, kad bi bio trejdan u neku ekipu, pa mozda sljedece godine ako bi se odlucio za nekog drugog, bio bi obasut drvljem i kamenjem, plus ono njemu najvaznije moci ce igrati sezonu kakvu hoce i da radi sta hoce u OKC, a to je mislim njemu top prioritet
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sad ce Westbrook pokazat, da je KD ustvari kocio njegakokuz je napisao/la:Raselcic rekao da ne zeli igdje iz Oklahome ovu sezonu.

Iverson mode

imao je priliku igrati bez Duranta pa ne izbori ni playoff , toliko o kocenju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I zavrsio top 3-4 na Mvp listi, bruku TDs, izgubio playoff u zadnjoj tekmi s ekipom koja je i mimo KD-ija imala jos povreda, prvenstveno Ibaka. Sad ima bolju ekipu nego tad, plus je i dosta bolji igrac. MVP brojevi na sve strane ove godine.miki_92 je napisao/la:imao je priliku igrati bez Duranta pa ne izbori ni playoff , toliko o kocenju
Durant bez njega zavrsi kao pazi sad ne zamalo MVP nego pravi MVP #kocnica
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Smijesno je reci da Durant nije kocio Westbrooka.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Imao je podjednako kvalitetnu ili cak bolju ekipu nego Davis,pa mu je momcina objasnio kako se ekipa predvodi do pobjede i do play-offa,a ne uzaludno i bjesomucno nabijanje brojki kao RW.alemsa je napisao/la:I zavrsio top 3-4 na Mvp listi, bruku TDs, izgubio playoff u zadnjoj tekmi s ekipom koja je i mimo KD-ija imala jos povreda, prvenstveno Ibaka. Sad ima bolju ekipu nego tad, plus je i dosta bolji igrac. MVP brojevi na sve strane ove godine.miki_92 je napisao/la:imao je priliku igrati bez Duranta pa ne izbori ni playoff , toliko o kocenju

aaron brooks u pacersima
Da sa Ibakommiki_92 je napisao/la:Durant bez njega zavrsi kao pazi sad ne zamalo MVP nego pravi MVP #kocnica

Vidjet cemo ove sezone sta radi cika WestbrookBijelaCokolada je napisao/la:Imao je podjednako kvalitetnu ili cak bolju ekipu nego Davis,pa mu je momcina objasnio kako se ekipa predvodi do pobjede i do play-offa,a ne uzaludno i bjesomucno nabijanje brojki kao RW.alemsa je napisao/la:I zavrsio top 3-4 na Mvp listi, bruku TDs, izgubio playoff u zadnjoj tekmi s ekipom koja je i mimo KD-ija imala jos povreda, prvenstveno Ibaka. Sad ima bolju ekipu nego tad, plus je i dosta bolji igrac. MVP brojevi na sve strane ove godine.miki_92 je napisao/la:imao je priliku igrati bez Duranta pa ne izbori ni playoff , toliko o kocenju
Lagano nevjernici, uvjerit ce te se

- BijelaCokolada
- Kontakt:
Sta cemo se uvjeriti,da ce nabijati statistiku?To svi znaju..
E da li ce do PO dobaciti vidjecemo,cisto sumnjam,mada po vama treba ocekivati rezultat bolji nego prosle sezone jer ga je KD kocio
E da li ce do PO dobaciti vidjecemo,cisto sumnjam,mada po vama treba ocekivati rezultat bolji nego prosle sezone jer ga je KD kocio
Ja najvise volim kad nabija statistiku na 30-11-11 i bude najbolji igrac ekipe isforsirano
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Top 5 ako zavrsi na Zapadu, nea mu ko "a" reciBijelaCokolada je napisao/la:Sta cemo se uvjeriti,da ce nabijati statistiku?To svi znaju..
GSW
SAS
LAC
OKC
HOU
POR
UTA
DAL ili neko random,mozda MEM.. ili bude kakvog iznenadjenja, edit ipak,por nize na listi..
SAS
LAC
OKC
HOU
POR
UTA
DAL ili neko random,mozda MEM.. ili bude kakvog iznenadjenja, edit ipak,por nize na listi..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cuj Durant kocio Westbrooka
Pa bukvalno je suprotna situacija u pitanju. Ne moze glavni i najkorisniji igrac ekipe gusiti/kociti saigraca, al bas nikako.
Kao da kazes da je Jordan kocio Pippena, mislim nidje veze. Ovi bi imali bolje statistike svakako, ali to nije kocenje vec logican i normalan slijed situacije.

Kao da kazes da je Jordan kocio Pippena, mislim nidje veze. Ovi bi imali bolje statistike svakako, ali to nije kocenje vec logican i normalan slijed situacije.
UTA ce bit ispred i POR i OKC i HOU.
Ma tesko je nagadjati nije sezona ni blizu, nego eto onako kako bi volio.Belmin6 je napisao/la:UTA ce bit ispred i POR i OKC i HOU.
Mada ionako nema poente igrati nista do finala zapada i istoka,mada su i tu ishodi vrlo verovatno isti kao i ove godine
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Mede su sigurne u playoffu kao i proteklih 6 godina. Jedino da ostanu na 5 igrača.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljudi svake sezone izbacuju mede iz PO, a nema teoretske sanse da se to desi. Cak ni sa hrpu povreda.
Imaju vece sanse za PO nego OKC, a i svih drugih zapadnjaka minus Warriorsa, Spursa i Clippersa.
Imaju vece sanse za PO nego OKC, a i svih drugih zapadnjaka minus Warriorsa, Spursa i Clippersa.
Nije ti tacna konstatacija, razmisli.Donnie Darko je napisao/la:Cuj Durant kocio WestbrookaPa bukvalno je suprotna situacija u pitanju. Ne moze glavni i najkorisniji igrac ekipe gusiti/kociti saigraca, al bas nikako.
KD i bez Westbrooka je davo 32 koliko vec, a Westbrook sa KDijem je na oko 24 ppg, ove sezone prelazi 30 to sam siguran, ko koga koci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.