Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Begovic je pogrijesio sto nije htio igrat, ali moramo gledat to i iz njegove situacije. On je odbio Tottenham, jer su mu u Stokeu rekli da ce bit prvi golman. Onda ovaj Pulis stalno prica kako je medju boljim golmanima u drzavi itd, ali nikad ga ne pusti da igra u vaznim utakmicama ako je Sorensen zdrav. I onda dodje jedan Chelsea i ponudi dobru lovu za njega, i odbiju. Normalno da ce se Asmir naljutit. Pulis je poznati kreten i ne zna radit sa igracima. Cesto je u svadjama sa igracima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čekao sam kraj prijelaznog roka da vidim šta će izroditi ovo Begovićevo cirkusantsko ponašanje. I nije se na kraju desilo ništa pozitivno po njega. Nije promijenio klub, nije zauzeo statrnu poziciju na golu, platio je kaznu, ostao je markiran kao nepouzdana osoba. Žao mi je kada naši ljudi zaglave u ovako glupim situacijama, ali ako izuzmemo te patriotske osjećaje drago mi je da ceh plati onaj ko se ponaša neprofesionalno i nemoralno, bez obzira o kome bilo riječ.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Jarane ako cemo iskreno, onaj ko se ponio neprofesionalno je Stoke. Pri dovođenju igraca su obecali mjesto na golu i zbog toga je odbio Spurse i dosao i manji klub, da bi sada pravili sranja sa njim. Ukoliko mu vec ne daju da brani, sto ne puste da se proda negdje, zarade pare na njemu i to je to.Taktičar je napisao/la:Čekao sam kraj prijelaznog roka da vidim šta će izroditi ovo Begovićevo cirkusantsko ponašanje. I nije se na kraju desilo ništa pozitivno po njega. Nije promijenio klub, nije zauzeo statrnu poziciju na golu, platio je kaznu, ostao je markiran kao nepouzdana osoba. Žao mi je kada naši ljudi zaglave u ovako glupim situacijama, ali ako izuzmemo te patriotske osjećaje drago mi je da ceh plati onaj ko se ponaša neprofesionalno i nemoralno, bez obzira o kome bilo riječ.
Kada to radi Maskerano onda je OK strajk bunjenje i ostalo, ali kada to radi Begovic on je nepouzdan, nemoralan i neprofesionalan.
Simptomaticno je da se to desava i Dzeki i Misketu i Spahi ...
Cuva Bog Zelju svog!
Ako ti se da pogledaj pod kolumnama čitalaca temu "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku..." jer tu ima jedan tekst koji sam napisao vezano za ovu temu. U suštini nama veze koje ime je u pitanju svaki bunt od strane igrača zbog manjka želje kluba da ga pusti je po meni manjak profesionalizma i sportskog morala. Klub je taj koji isplaćuje sumu na igračev konto i čisto pravno može ili ne mora ga prodati, ovisno o svom (klupskom) interesu. Jedino ako ih u klubu tuku ili na neki drugi način zlostavljaju onda bih se složio sa štrajkom za promjenu sredine. Meni je žao sto je nekoliko naših reprezentativaca ovog ljeta bilo u po sebe nezadovoljavajućoj situaciji jer se bojim da se to ne odrazi na atmosferu u našem A-timu. Ali ipak očekujem od njih da budu profesionalci na najvišem nivou i da te osjećaje ostave po strani te ne doprinesu bilo kakvim negativnostima kako u repki tako i u svojim trenutačnim klubovima.mirzza je napisao/la:Jarane ako cemo iskreno, onaj ko se ponio neprofesionalno je Stoke. Pri dovođenju igraca su obecali mjesto na golu i zbog toga je odbio Spurse i dosao i manji klub, da bi sada pravili sranja sa njim. Ukoliko mu vec ne daju da brani, sto ne puste da se proda negdje, zarade pare na njemu i to je to.Taktičar je napisao/la:Čekao sam kraj prijelaznog roka da vidim šta će izroditi ovo Begovićevo cirkusantsko ponašanje. I nije se na kraju desilo ništa pozitivno po njega. Nije promijenio klub, nije zauzeo statrnu poziciju na golu, platio je kaznu, ostao je markiran kao nepouzdana osoba. Žao mi je kada naši ljudi zaglave u ovako glupim situacijama, ali ako izuzmemo te patriotske osjećaje drago mi je da ceh plati onaj ko se ponaša neprofesionalno i nemoralno, bez obzira o kome bilo riječ.
Kada to radi Maskerano onda je OK strajk bunjenje i ostalo, ali kada to radi Begovic on je nepouzdan, nemoralan i neprofesionalan.
Nisam to procitao, ali mogu ti reci da ce se sigurno osjetiti. Pa samo pogledaj da je Miske zavrsio u Fiorentini, Dzeko u Milanu, Spaha u Arsenalu a Bega u CelzijuTaktičar je napisao/la:Ako ti se da pogledaj pod kolumnama čitalaca temu "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku..." jer tu ima jedan tekst koji sam napisao vezano za ovu temu. U suštini nama veze koje ime je u pitanju svaki bunt od strane igrača zbog manjka želje kluba da ga pusti je po meni manjak profesionalizma i sportskog morala. Klub je taj koji isplaćuje sumu na igračev konto i čisto pravno može ili ne mora ga prodati, ovisno o svom (klupskom) interesu. Jedino ako ih u klubu tuku ili na neki drugi način zlostavljaju onda bih se složio sa štrajkom za promjenu sredine. Meni je žao sto je nekoliko naših reprezentativaca ovog ljeta bilo u po sebe nezadovoljavajućoj situaciji jer se bojim da se to ne odrazi na atmosferu u našem A-timu. Ali ipak očekujem od njih da budu profesionalci na najvišem nivou i da te osjećaje ostave po strani te ne doprinesu bilo kakvim negativnostima kako u repki tako i u svojim trenutačnim klubovima.mirzza je napisao/la:Jarane ako cemo iskreno, onaj ko se ponio neprofesionalno je Stoke. Pri dovođenju igraca su obecali mjesto na golu i zbog toga je odbio Spurse i dosao i manji klub, da bi sada pravili sranja sa njim. Ukoliko mu vec ne daju da brani, sto ne puste da se proda negdje, zarade pare na njemu i to je to.Taktičar je napisao/la:Čekao sam kraj prijelaznog roka da vidim šta će izroditi ovo Begovićevo cirkusantsko ponašanje. I nije se na kraju desilo ništa pozitivno po njega. Nije promijenio klub, nije zauzeo statrnu poziciju na golu, platio je kaznu, ostao je markiran kao nepouzdana osoba. Žao mi je kada naši ljudi zaglave u ovako glupim situacijama, ali ako izuzmemo te patriotske osjećaje drago mi je da ceh plati onaj ko se ponaša neprofesionalno i nemoralno, bez obzira o kome bilo riječ.

Cuva Bog Zelju svog!
A možda su jednostavno nezamjenjivi svojim klubovima i zato ovi ne vide interes u njihovoj prodaji (u Begovićevom slučaju je u pitanju perspektiva za budućnost). Helem, ja opet potcrtavam najvažnije mi je da se ove igre ne odraze negativno na repku.
Evo odbio da brani i protiv Luxemburga, Francuska pod upitnikomLos*Blancos je napisao/la:RiNo je napisao/la:Sigurno je opet odbio igrati
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pravo brani veceras begovic
.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
samo još treba da i njega upropaste
Haman će biti od najvećeg golmanskog talenta u VB do vječne zamjene.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Neznam sta ti je tu smijesno, **** jedan?guber_90 je napisao/la:Pravo brani veceras begovic.
Kakve **** ima veze sa humorom.noah je napisao/la:Neznam sta ti je tu smijesno, **** jedan?guber_90 je napisao/la:Pravo brani veceras begovic.
Ako pukne pogotovo nije smijesno,vec placaj alimentaciju.
Inace, Begovic dominira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koji si ti moron frajeru da je to bolesno, smijesna je bila informacija na ss.ba da Begovic brani juce eto sta, procitaj koju vijest pa mozda ti bude jasno. Kako mozes pomislit da je meni drago, jah budale boze draginoah je napisao/la:Neznam sta ti je tu smijesno, **** jedan?guber_90 je napisao/la:Pravo brani veceras begovic.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Nema ti toga kod nas, tu ti ide ona stara 'ko ti je kriv, što si rađala'harishp je napisao/la:Ako pukne pogotovo nije smijesno,vec placaj alimentaciju.
Inace, Begovic dominira.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije bitno,bitno je da Begovic dominira.Virtu4l je napisao/la:Nema ti toga kod nas, tu ti ide ona stara 'ko ti je kriv, što si rađala'harishp je napisao/la:Ako pukne pogotovo nije smijesno,vec placaj alimentaciju.
Inace, Begovic dominira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo Begovic konacno od pocetka veceras u Liga Kupu protiv Fulhama. U glavnom nije primio gol...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Dobro je,samo neka brani!On je buducnost BIH,pravi nasljednik Hasagica!
jel' neko gledao tekmu da nam kaže kako je Beg odradio svoj dio posla 

It was turned around so that right looked wrong
- majestic24
- Kontakt:
Posto je onaj Sorensen Begovicev najveci problem,sta kazete na to da mi odemo njemu polomiti ruke i noge..pa nek onda bude No1 u Stoke Cityju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Posto je onaj Sorensen Begovicev najveci problem,sta kazete na to da mi odemo njemu polomiti ruke i noge..pa nek onda bude No1 u Stoke Cityju

Jako dubokoumno.
...što je više lome to je volim jače...
Drugačije Begović neće ni stati na gol.jacky09 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Posto je onaj Sorensen Begovicev najveci problem,sta kazete na to da mi odemo njemu polomiti ruke i noge..pa nek onda bude No1 u Stoke Cityju![]()
Jako dubokoumno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 34 gosta.