FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da Zrinjski i Zeljo nisu nista bolji ili losiji od nas. I oni zaredaju pobjede pa onda izgube od autsajdera..Ravnopravno ulazimo u borbu za titulu. Bio bi zadovoljan i kupom i drugim mjestom..
MOMCI IZDRZITE...
MOMCI IZDRZITE...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Šamar se desio možda u najbolje vrijeme,jos nije gotovo ništa,podrška Cali evo i ja se stavljam na raspolaganje u toku sutrašnjeg dana ako treba krv nekome,ako neko zna nek se javi 0+
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Nasim povjedzenim navijacima zelim brz oporavak.
Sreca pa je pauza pa se mozemo konsolidovati.Rastojanje za 1 mjestom je ostala ista , al ostaje zal zbog neispaljenog metka u Tuzli.Brz oporavak momcima , nadam se da ce sve uredu biti. Na radnik bez Mersudina , Ivetica i Mihojevica
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pitam se ako je ta nasa famozna skauting sluzba bila toliko dobra, zasto nisu otkrili igraca kao sto je Zilkic? Danas nas je on sam pobjedio. Kakav majstor. Stavio cijelu nasu sredinu u svoj dzep a Sarica poslao par puta po cevape. Mlad i to bio bez kluba! Sta imas skautirati Ahmetovica, Sarica i Hodzica koji racku.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nuđen je Sarajevu u ovom prelaznom roku. Iz Sarajeva su rekli da je Liivak bolje pojacanje. Ali ovo je sve rekla-kazala, tako da treba to uzet s rezervom.MCMXLVI je napisao/la:Pitam se ako je ta nasa famozna skauting sluzba bila toliko dobra, zasto nisu otkrili igraca kao sto je Zilkic? Danas nas je on sam pobjedio. Kakav majstor. Stavio cijelu nasu sredinu u svoj dzep a Sarica poslao par puta po cevape. Mlad i to bio bez kluba! Sta imas skautirati Ahmetovica, Sarica i Hodzica koji racku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz statusa onog kera Husarića da se zaključit' da nam je Zilkić nuđen, a i u komentarima on sam kaže da ga je nudio, al' da su naši odbili. Navodno lažni Pape bio za al' ostali blokirali. Nek' su, k'o da su mene pitali. Dosta nam jedan Husarin pulen preko kojeg gore spomenuti pakaš iznosi prljavi veš iz svlačionice Sarajeva i pljuje našu djecu (ne krivim Hodžu koji je jedan od najboljih igrača ove sezone, al' menadžer mu je odron).MCMXLVI je napisao/la:Pitam se ako je ta nasa famozna skauting sluzba bila toliko dobra, zasto nisu otkrili igraca kao sto je Zilkic? Danas nas je on sam pobjedio. Kakav majstor. Stavio cijelu nasu sredinu u svoj dzep a Sarica poslao par puta po cevape. Mlad i to bio bez kluba! Sta imas skautirati Ahmetovica, Sarica i Hodzica koji racku.
P.S. brz oporavak povrijeđenim momcima!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dovest cemo ga sljedece godine.Edoni je napisao/la:Nuđen je Sarajevu u ovom prelaznom roku. Iz Sarajeva su rekli da je Liivak bolje pojacanje. Ali ovo je sve rekla-kazala, tako da treba to uzet s rezervom.MCMXLVI je napisao/la:Pitam se ako je ta nasa famozna skauting sluzba bila toliko dobra, zasto nisu otkrili igraca kao sto je Zilkic? Danas nas je on sam pobjedio. Kakav majstor. Stavio cijelu nasu sredinu u svoj dzep a Sarica poslao par puta po cevape. Mlad i to bio bez kluba! Sta imas skautirati Ahmetovica, Sarica i Hodzica koji racku.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Brz oporavak povrijedjenim momcima!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Kao i Ordagića.MortemHz je napisao/la:Pa dovest cemo ga sljedece godine.Edoni je napisao/la:Nuđen je Sarajevu u ovom prelaznom roku. Iz Sarajeva su rekli da je Liivak bolje pojacanje. Ali ovo je sve rekla-kazala, tako da treba to uzet s rezervom.MCMXLVI je napisao/la:Pitam se ako je ta nasa famozna skauting sluzba bila toliko dobra, zasto nisu otkrili igraca kao sto je Zilkic? Danas nas je on sam pobjedio. Kakav majstor. Stavio cijelu nasu sredinu u svoj dzep a Sarica poslao par puta po cevape. Mlad i to bio bez kluba! Sta imas skautirati Ahmetovica, Sarica i Hodzica koji racku.

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znaci slijedecu gledamo Bekica x2 sa Rustemovicem i suicidnim Balicem.
Ove se necu vise sjecati, poceo sam da zaboravljam. Vec sam kera istukao.

Ove se necu vise sjecati, poceo sam da zaboravljam. Vec sam kera istukao.

Pitanje za sve one koji jos uvijek tvrde da nam je Evropa SIGURNA :
Sta ce reci ako se budemo borili sa Zrinjskim za cetvrto mjesto ? Nadam se da ce Baku dovesti za trenera.
Tvrdnja da smo vec osigurali Evropu je laz. Moramo uzeti sad Radnik i da Sloboda zijani da bi bar povecali sanse. Nije ni cudo da nakon takvih lazi i pumpanja - "svi, svi svi", nas @Joker mora sve smirivati a Sekac, ja i slicni piti apaurine. A mi smo krivi sto zelimo vjerovati u te ublehe pa se onda sokiramo jer ne vjerujemo svojim ocima. Sad bi svi seratori trebali da se duboko izvinu Evanderu, Jokeru, Bordo i ostalim razumnim ljudima.
Cali i njegovom timu dati SVE sto zele i potpisati ih na 5 godina. Od ove ekipe 3 igraca mogu nositi nas dres a ostali .......
Liga je jedna od najlosijih u istoriji i zato smo svi "u pet deka". Ovaj tim moze i titulu uzeti toliko je situacija suluda. Ali za raju koja gleda FKS desetljecima ovo je ponizenje. Nije problem poraza nego kako je dosao i kakav nam je realni kvalitet. Sjecam se tekmi gdje smo na Grbavici znali fasovati peticu ali i uvaliti njima na Kosevu. To je bio drugi sport u vakat kad su nam igrali Cala, Pape, Paja, Radeljas, Barnjak, Teskeredzic, Sljivo, Hadzija i ostali. Znali smo biti dobro porazeni ali se nismo osramotili.
Trebace par hefti da se ovo provari, tek mi prolaze oziljci od Jajca na Kosevu.
Sta ce reci ako se budemo borili sa Zrinjskim za cetvrto mjesto ? Nadam se da ce Baku dovesti za trenera.
Tvrdnja da smo vec osigurali Evropu je laz. Moramo uzeti sad Radnik i da Sloboda zijani da bi bar povecali sanse. Nije ni cudo da nakon takvih lazi i pumpanja - "svi, svi svi", nas @Joker mora sve smirivati a Sekac, ja i slicni piti apaurine. A mi smo krivi sto zelimo vjerovati u te ublehe pa se onda sokiramo jer ne vjerujemo svojim ocima. Sad bi svi seratori trebali da se duboko izvinu Evanderu, Jokeru, Bordo i ostalim razumnim ljudima.
Cali i njegovom timu dati SVE sto zele i potpisati ih na 5 godina. Od ove ekipe 3 igraca mogu nositi nas dres a ostali .......
Liga je jedna od najlosijih u istoriji i zato smo svi "u pet deka". Ovaj tim moze i titulu uzeti toliko je situacija suluda. Ali za raju koja gleda FKS desetljecima ovo je ponizenje. Nije problem poraza nego kako je dosao i kakav nam je realni kvalitet. Sjecam se tekmi gdje smo na Grbavici znali fasovati peticu ali i uvaliti njima na Kosevu. To je bio drugi sport u vakat kad su nam igrali Cala, Pape, Paja, Radeljas, Barnjak, Teskeredzic, Sljivo, Hadzija i ostali. Znali smo biti dobro porazeni ali se nismo osramotili.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema @Evandera da "sere" a mi izgubili. 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
kengur je napisao/la:Pitanje za sve one koji jos uvijek tvrde da nam je Evropa SIGURNA :
ja ću se lično posuti pepelom i svima izvinuti ako ne budemo treći,izgubiti evropu u ovoj situaciji je u domenu teorije,moraš izgubiti od radnika na koševu i gomila rezultata da se poklopi da bi izgubili evropu,ne pravi situaciju lošijom nego što ona jeste jer je dovoljno i sada loša
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sljedeća utakmica (Radnik (H)) će vjerovatno pokazati naš kalibar, kvalitet, kapacitet i pokazat će gdje, kuda, kako. Osam utakmica zaredom smo pobijedili, ali vidjelo se u tim utakmicama da mi nemamo kvalitet u timu. Većinu tih utakmica smo sretno pobijedili (izuzetak ŠB), u nekim su nas i nadigrali, što znači da ova ekipa nema kvalitet dovoljan za apetite navijača i ono što je potrebno FKS. Čala je tražio provjereno pojačanje u svakoj liniji, to nije dobio. Zašto, šta je razlog, ne znam. Znači, problem je dublje prirode. Skauting služba koja je neki dan ukinuta nije ništa uradila vrijedno pomena. Čala iskorištava maksimum ove ekipe, taktički, formacijski. Protiv Slobode katastrofa na terenu. Svi očajni, akcije ni na vidiku, mentalno i fizički igrači zakazali, napadi išli i završavali centaršutevima koji su ili bili malo reći očajni ili je lopta kod Ahmetovića koji je isto tako bio - očajan. Nema potrebe da se igrači individualno analiziraju. Vidjet ćemo čemu se možemo nadati poslije utakmice protiv Radnika. Ima još deset utakmica, sreće će nam očigledno trebati. Možda je ovaj poraz dobrodošao, u pravo vrijeme. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu, zajedno do cilja.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Brz oporavak momci!!!
@nukleus,
"ne pravi situaciju lošijom nego što ona jeste"
Ne pravim ja nista jer ne mogu i da hocu. Ja samo upozoravam da budemo smrtno ozbiljni u borbi za Evropu jer nam je vrlo upitna. Bojim se da su pojedini igraci bez razloga otisi u Tuzlu sa idejom da su nam bodovi sigurni pa se nisu ni trudili. Mora se igrati kao prvo poluvrijeme sa Listicom inace bice sekiracije. Pomirio sam se da nema kvalitete ali dajte bar tu borbu i trud. Ako Listica uzme kup a mi nastavimo sa igrama iz Tuzle uz cinjenicu da smo svi u pet deka, bice svega. Nadam se najboljem i vjerujem u Calu jer sam ga gotivio i kao igraca.
"ne pravi situaciju lošijom nego što ona jeste"
Ne pravim ja nista jer ne mogu i da hocu. Ja samo upozoravam da budemo smrtno ozbiljni u borbi za Evropu jer nam je vrlo upitna. Bojim se da su pojedini igraci bez razloga otisi u Tuzlu sa idejom da su nam bodovi sigurni pa se nisu ni trudili. Mora se igrati kao prvo poluvrijeme sa Listicom inace bice sekiracije. Pomirio sam se da nema kvalitete ali dajte bar tu borbu i trud. Ako Listica uzme kup a mi nastavimo sa igrama iz Tuzle uz cinjenicu da smo svi u pet deka, bice svega. Nadam se najboljem i vjerujem u Calu jer sam ga gotivio i kao igraca.
-
- Kontakt:
Sta je bilo bilo je, idemo dalje, na oba fronta smo u igri i to je najvažnije.Nadam se da cemo u utorak izvuci mladost u kupu, a protiv Radnika bi ja izveo ovaj sastav:
Pavlović
Hodzić Novaković Balić Al. Bekić
Hebibović Sarić Rustemović Duljević
Husejinović
Am. Bekić
Pavlović
Hodzić Novaković Balić Al. Bekić
Hebibović Sarić Rustemović Duljević
Husejinović
Am. Bekić
Kad se o Ahmetu lose prica, sve ti bude jasno kakvi smo navijaci