FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2017, 20:52

zagor1987 je napisao/la:Ima da ginu sci do jednog i ove tuzlanske curice jer cemo pocet bejzbolkama da dezuramo kunem im se,momci se muce idu svaku tekmu,riskiraju zivote a igraju ko bijednici. Momci izdrzite
Bili su tu i igraci, vidjeli su i nadam se da su svjesni da svako usrano gostovanje neko rizikuje zivot zbog njih il se patimo zbog usranog mupa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 18 mar 2017, 20:53

FrancescoTotti je napisao/la:Ahmet blazeni kad profula zicer glavom danas ja krenuo vrat sebi da slomim...

Ubacite Hadzica u prvi tim klosari mrtvi.
Haha kralju :)
Ahmetovic, Saric, Bekici i Husejnovic su se usmrdili i u Tuzli nikad nece biti dobrodosli. Dok je druga stvar za Peru giganta - on ima naklon svih Slobodasa.
Svakome se desi los dan, momci glavu gore bice bolje.. podrzite ekipu.. 8 pobjeda nije malo. Ekipa sigurno ima kvalitet za titulu i nadam se da cete je uzeti.

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 18 mar 2017, 20:55

Izvinite momci na upadu, u ovoj saobracajnoj nesreci je li ucestvovao bus ili automobili samo? U svakom slucaju, brz oporavak momcima!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2017, 20:58

uNbx je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Sad mi javljeno, desila se nesreća malo van Tuzle. Naši navijači nastradali, autobus sa igračima i stručnim štabom je na mjesto događaja. Ima izgleda teško povrijeđenih...
Nadam se da nije nista ozbiljno. :pray:
Još nam i to treba. :( Valjda nije sranje nikakvo.
De javite kad sta bude jbt :o
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 mar 2017, 21:00

Prica o utakmici sada pada u drugi plan. Nadam se da niko od nasih nije teze povrijedjen..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2017, 21:00

haris004 je napisao/la:Prica o utakmici sada pada u drugi plan. Nadam se da niko od nasih nije teze povrijedjen..
dvije teze povrde, dvije lakse, niko nije zivotno ugrozen

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2017, 21:01

Ne znam sam ko je gori ovi u Slobodi sto slave jednu pobjedu i hvale te neke svoje igrace i dizu u zvjezde ili mi koji smo pali u totalnu depresiju i ocaj,a prije samo nekoliko dana smo bili bogovi.A ovih nekoliko pljuvaca ne treba spominjati oni od pobjede protiv Krupe prizivaju poraz da bi rekli eto jwsam vam reko,isto ko da poslije sunca cekas kisu .Ova ekipa ima kvalitet i mora zajedno sa strucnim stabom imati kontinuitet i treba da ostane na okupu dugo.Poraz je bio i proso a realno nije nam mnogo stete nanio mogu slobodno reci da nam nije nista drasticno i lose donio pogotovo ako izvucemo pouke,a o igri danasnjoj i zalaganju odnosno nezalaganju ce Cala da vidi razlog i da analizira.Poraz boli jako ali treba smiriti loptu ,izvuci pouke,jer smo sad prosli neokrznjeno i da se ovo vise nw ponovi ,jer realno i ovo se nekad mora desiti ,da odigras katastrofalbo i da izgubis.Ja poslije svih pobjeda nisam likovao i spominjo delegate jer i oni i ja smo nebitni ,moramo svi zajedno konstruktivno diskutovati bez vrjedjanja i ostalih stvari.Ja mislim da imamo sjajnu ekipu i da ova ekipa uz kontinuitet moze mnogo,a vi mislite da ne moze ,postujem ,ali hajmo zajedno pruziti podrsku da dodjemo do cilja.Jer psovanjem nasim igracima na 0:0 u 15 minuti ne mozes pomoci klubu ,ali podrskom mozes.2 boda je razlika hajmo zbiti redove
Momcima brz oporavak
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2017, 21:02

zlo87 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Prica o utakmici sada pada u drugi plan. Nadam se da niko od nasih nije teze povrijedjen..
dvije teze povrde, dvije lakse, niko nije zivotno ugrozen
Sve ce to biti ok :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 18 mar 2017, 21:04

SiouxLukavac je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:gdje nam je pitarbordo jbt

Meni bilo mrsko voziti skrenuo u nakav motel kod Lukavca... Sutra preko Doboja pa Zenice.
Đe si to? Hayat, Milenium, Senad od Bosne?
Neces dobiti odgovor,pretpostavljam,znaš i zašto...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 21:21

PAPE1 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:

Meni bilo mrsko voziti skrenuo u nakav motel kod Lukavca... Sutra preko Doboja pa Zenice.
Đe si to? Hayat, Milenium, Senad od Bosne?
Neces dobiti odgovor,pretpostavljam,znaš i zašto...
Dobio je momak odgovor. Je li to i tebe zanima a? :kafa:
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 mar 2017, 21:23

Koliko ima isfrustriranih i podmuklih ljudi jbt tito, zivot ti zgade a ne forum.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 21:28

FrancescoTotti je napisao/la:Koliko ima isfrustriranih i podmuklih ljudi jbt tito, zivot ti zgade a ne forum.
Ja sam još uvijek pod uticajem nevjerice da je lik iskoristio vijest o stradanju navijača da baci šuhvu kako su navijači napali igrače. Kakvo nepoštivanje ljudi moji su stradali. Ma fuj.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2017, 21:28

FrancescoTotti je napisao/la:Koliko ima isfrustriranih i podmuklih ljudi jbt tito, zivot ti zgade a ne forum.
Ja sam još uvijek pod uticajem nevjerice da je lik iskoristio vijest o stradanju navijača da baci šuhvu kako su navijači napali igrače. Kakvo nepoštivanje ljudi moji su stradali. Ma fuj.
I ja sam još u stanju šoka što se tiče toga, napisao bih svašta, ali neću..

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 18 mar 2017, 21:32

zlo87 je napisao/la:
I ja sam još u stanju šoka što se tiče toga, napisao bih svašta, ali neću..
pa onaj **** uvjek pise samo sranja i glumi insajdera. ne znam zasto mu ne daju ban, yebem mu pleme glupo

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 mar 2017, 21:36

Podrska nastradalim hordasima.
IZDRZITE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 21:37

Retardiran covjek to ne bi uradio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 mar 2017, 21:53

Pa lik je debil, ubaceni poltron poput kuje zorice. Vi ste gori sto ih ne ignorisete kad vec nece da ih odstrane. Kad se sjetim samo da mrtav hladan posla momka na trening 6 sati prije treninga. Pa samo zato bi ga trebalo banovati kad vec ne mozes naci djubre da mu yebes m....

Nego javljajte za ove nase momke, moze li se pomoci, treba li gdje ici dati krv?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 18 mar 2017, 21:54

Gdje se desila saobraćajka? Van Tk ili?
Solina navija za Slobodu!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2017, 21:55

SOLINA je napisao/la:Gdje se desila saobraćajka? Van Tk ili?
Srednje

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 mar 2017, 22:01

Majkl je napisao/la:Ne znam sam ko je gori ovi u Slobodi sto slave jednu pobjedu i hvale te neke svoje igrace i dizu u zvjezde ili mi koji smo pali u totalnu depresiju i ocaj,a prije samo nekoliko dana smo bili bogovi.A ovih nekoliko pljuvaca ne treba spominjati oni od pobjede protiv Krupe prizivaju poraz da bi rekli eto jwsam vam reko,isto ko da poslije sunca cekas kisu .Ova ekipa ima kvalitet i mora zajedno sa strucnim stabom imati kontinuitet i treba da ostane na okupu dugo.Poraz je bio i proso a realno nije nam mnogo stete nanio mogu slobodno reci da nam nije nista drasticno i lose donio pogotovo ako izvucemo pouke,a o igri danasnjoj i zalaganju odnosno nezalaganju ce Cala da vidi razlog i da analizira.Poraz boli jako ali treba smiriti loptu ,izvuci pouke,jer smo sad prosli neokrznjeno i da se ovo vise nw ponovi ,jer realno i ovo se nekad mora desiti ,da odigras katastrofalbo i da izgubis.Ja poslije svih pobjeda nisam likovao i spominjo delegate jer i oni i ja smo nebitni ,moramo svi zajedno konstruktivno diskutovati bez vrjedjanja i ostalih stvari.Ja mislim da imamo sjajnu ekipu i da ova ekipa uz kontinuitet moze mnogo,a vi mislite da ne moze ,postujem ,ali hajmo zajedno pruziti podrsku da dodjemo do cilja.Jer psovanjem nasim igracima na 0:0 u 15 minuti ne mozes pomoci klubu ,ali podrskom mozes.2 boda je razlika hajmo zbiti redove
Momcima brz oporavak
Slusaj ba nemoras mi ti pricat o podrsci,tu sam i kad gube i kad pobjedjuju i vazda cu tu biti jel pitanje o Tuzli il je pitanje o bilo kojem.drugom mjestu,al necu da gledam ublehe koje nece da trce a nece da trce da im nebi neko iz TZ psovo od prvog do zadnjeg koljena. Iveticu mrs iz kluba frajer ofirno nece da igra i on i Bekic malno go vna iz kluba nek idu gdje im se igra,radje cu Kadusica gledat koji grize nego ovu dvojicu. Hocu 90 minuta borbu SARAJEVO ne smije da gubi 3-0 makar i kadeti igrali,makar i ja trener bio pa da ih moj otac vodi to se ne smije desit,jos od ekipe kojoj 5 igraca fali,a ovu tekmu ce dobro.ova dvojica delegata da zapamte

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 32 gosta.