FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boccaccio prijatelju, da li i jedan ljevak ispunjava tvoje kriterije,znam da vapis godinama za ljevakom 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Tesko je sakriti zadovoljstvo zbog cinjenice da je klub u situaciji da dovede kvalitetnog igraca,da dovede mladog igraca koji sa svojom reprezentacijom osvoji trece mjesto na svjetskom prvenstvu...To je normalno,to je ok.Ta pozitivna atmosfera je vazna,potrebna,pozeljna...Trebamo biti optimisti ali, nemamo pravo bahatiti se. Trebamo biti umjereni,skromni,ponizni spram naseg kluba.
Posebno sad,sa ovakvm stanjem na tabeli nemamo osnova za bahacenje i nema osnova da nekom prijetimo.
Situacija je teska. Nova ekipa,veliki bodovni zaostatak,malo utakmica...Kup ko kup. Nikad s kupom nisi nacisto.
Mudro bi bilo da se spusti lopta na zemlju. Dovodjenje igraca samo po sebi nista ne znaci.
Nemojte da sami sebi nabijamo pritisak. Polako,igrace se petnaestak utakmica pa cemo vidjeti. Sve je moguce...
Ali sabur nam treba,veliki.
Posebno sad,sa ovakvm stanjem na tabeli nemamo osnova za bahacenje i nema osnova da nekom prijetimo.
Situacija je teska. Nova ekipa,veliki bodovni zaostatak,malo utakmica...Kup ko kup. Nikad s kupom nisi nacisto.
Mudro bi bilo da se spusti lopta na zemlju. Dovodjenje igraca samo po sebi nista ne znaci.
Nemojte da sami sebi nabijamo pritisak. Polako,igrace se petnaestak utakmica pa cemo vidjeti. Sve je moguce...
Ali sabur nam treba,veliki.
A nema ni lajkova na fejzbuku moj jarane jarane jarani smo mi..Psajdak je napisao/la:Pile, proziva te sajo, ne znam šta hoće od tebe..sajo10 je napisao/la:Ma kakva je ova zayebancija da ce Mirza Halvadzic doci kod nas hahah![]()
odavno nesto smijesnije nisam cuo... onaj ko je iznio taj info zamolio bi da mi se obrati barem na PM...
Kakav danak neiskustvu našeg saje![]()
Đelmiča na biti špicom usta.gonga uku.rac štačenam.a nije ni kake ljepote valahi.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno, jedva cekam pripremne utakmice 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
@FKZ1921 za prvi post tj za budući plan sa igračim i dovođenjem se nadam i volio bi da idemo u tom pravcu, a za drugi o spuštanju tenzija se u potpunosti slažem. Svaka čast majstore na postovima.
-
- Kontakt:
A tek kad dodje kapitalac sto ga kraj price najavljuje, bice ludiloooo

Psajdak je napisao/la:Pile, proziva te sajo, ne znam šta hoće od tebe..sajo10 je napisao/la:Ma kakva je ova zayebancija da ce Mirza Halvadzic doci kod nas hahah![]()
odavno nesto smijesnije nisam cuo... onaj ko je iznio taj info zamolio bi da mi se obrati barem na PM...
Đelmiča na biti špicom usta.gonga uku.rac štačenam.a nije ni kake ljepote valahi.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dragi moj prijatelju domorocki, meni je bitno da ih je došlo nekoliko. Još malo da sačekamo pa da to vidimo i zvanično. Ja sam uvijek za što veći broj ljevaka,a oskudijevali smo u njima. Tu ih je sada nekoliko i svakako da sam posebno zadovoljan sa tom činjenicom. Da ne bi sada letio pred rudu,čini mi se kako je Kramarić posebno dobro školovan ljevak. To me izuzetno raduje i činjenica da smo u ovom prelaznom roku jači ili ćemo biti jači za čak petoricu ljevonogih igraca me ohrabruje. Ljevaci su posebni igrači. Njihov osjećaj za igru je poseban. Teško ih je čitati bez obzira na položaj na terenu. No,da vidimo kako će sve to ići. Poseban pozz za tebe i za raju oko tebedomorocki je napisao/la:Boccaccio prijatelju, da li i jedan ljevak ispunjava tvoje kriterije,znam da vapis godinama za ljevakom

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Nakon ovoga su nam došli Bekrija, Jadranko, Mirza i Zola. Izvjesno je da Đelma ne ostaje i otišao je mali Hadžović. Znači po ovom mom očekujem lijevog beka, napadača i krilo (ili Stana i napadačzaboljisportuBiH je napisao/la:bhsport je napisao/la:Pojacanja su svi dovedeni jer ce uci u prvih 11 i jer su bolji od alternativa na pozicijama za koje su dovedeni.
Pojacanja su iz razloga sto su dovedeni prije pocetka priprema jer je ovo prvi put da cemo kompletni proci pripreme.
Ko to ne vidi, ili je corav ili glup.
Upravo tako druže
Ovako stoje stvari po mom ukusu
Golmani: (eventulano Marijan out , neki novi in)
1. Marijan Antolovic
13. Vedran Kjosevski
30. Aldin Ceman
Bekovi: (fali još jedan iskusan lijevo)
2. Sinisa Stevanovic
6. Kerim Memija
36. Benjamin Sehic
33. Edin Hadzovic (posudio bi ga ili otpustio)
35. Adnan Alihodzic
?. Mirko Kramaric
Odbrana: (Fali jedan zbog povrede Bogdanovića)
5. Aleksandar Kosoric
22. Jasmin Bogdanovic
27. Kemal Osmankovic
37. Emir Hodzurda
?. Ismail Durakovic
Krila: (fali jedno krilo ili eventualno dva ako ode Đelma)
15. Ognjen Djelmic
23. Amer Hiros
32. Muris Midzic
?. Mailson
25. Tiago Farias
Vezni red: (fali jedan iskusan zadnji vezni)
4. Dino Hasanovic
11. Jovan Blagojevic
18. Amir Hadziahmetovic
19. Enis Sadikovic
20. Damir Sadikovic
39. Denis Zeric
Napad: (još jedan napadač dobro bi bilo jer Nedo rovit, Beganović u sredini može isto)
9. Nedo Turkovic
21. Dzenis Beganovic
?. Ivan Lendrić
29. Ajdin Mujagic
Znači ako dođu Stana (može biti i lijevi bek i krilo) i Bogičević nedostaje nam onda jedno krilo bez obzira na Đelmu, zadnji vezni i napadač. Ako bi to bilo onda mali Alihodžić i Šeha na posudbu, a Denis i Mujagić obavezno da igraju i za juniore jače tekme, kao i Kemo i Duraković. Midžić, Dino i Hiroš će imati prilike kroz slabije tekme da igraju, a i igrala su zadnja dvojica i ovu polusezonu

Danas je pisalo da bi Burekovic mogao doci(l.bek).
Burekovic, Ugljesa, Stanić, G i Djermanovic i ja bi bio prezadovoljan. Bila bi to ozbiljna ekipa, pogotovo kad se uzme u obzir da bi oni svi ostali tu najmanje godinu dana. Ne bi se morali brinuti za Evropu i sljedeću sezonu.
Burekovic, Ugljesa, Stanić, G i Djermanovic i ja bi bio prezadovoljan. Bila bi to ozbiljna ekipa, pogotovo kad se uzme u obzir da bi oni svi ostali tu najmanje godinu dana. Ne bi se morali brinuti za Evropu i sljedeću sezonu.
Nemoj ti molim te haha, sve je to bilo uredu.pile87 je napisao/la:Psajdak je napisao/la:Pile, proziva te sajo, ne znam šta hoće od tebe..sajo10 je napisao/la:Ma kakva je ova zayebancija da ce Mirza Halvadzic doci kod nas hahah![]()

A ja se izvinjavam pomenutim osoboma

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Milan ribar i ostala ekipa pljuvaca na aparatima
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Imate pozdrave od @BlueFamily ko se sjeca.Evo i mene iz banovića nakon 4 mjeseca.Taman se uhljupio tamo,ove nove u Banovićima počeo zvat došljama
VTŽ!!!

VTŽ!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nema potrebe da pljujemo Đelmića sad,razumijem Ajzeinu zajebanciju i sve to al nećemo biti kao utrpani.Neko već napisa da je prošlu zimu došao i on i Kokot da izguraju Evropu jer se nije imalo ni para za nešto specijalno,ako ne ostane Đelmić hvala mu za sve što je uradio, bio je ključan igrač u većini utakmica i uvijek smo govorili kad ne ide (a većinu ove polusezone nam nije išlo ) ''daj je Đelmi'' .Poslije svih ovih pojačanja ja bih volio ipak da ostane jer je kalibar i uz kvalitetnije igrače koji su došli sigurno je da bi i on bio kvalitetniji i da bi imao manje zapaženiju ulogu a opet bi bio opasan iz drugog plana.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Cuj ,ja sta radimo Brazzers je mekteb za nas hahah
Prije mjesec da je dosao iz Gradine igrac lupao bi se u guzicu a sad mi svejedno za Zolu recimo heh
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije mjesec da je dosao iz Gradine igrac lupao bi se u guzicu a sad mi svejedno za Zolu recimo heh
Zeljeznicar! 1921 !
Svaka cast upravi na ovim pojacanjima koja su obezbjedili
Jos mjesec i 14 dana
ali nesto kontam, ako na ovim pripremama u Antaliji budemo imali malo ozbiljnije protivnike mozda ce oni praviti stream preko svojih youtube kanala 

Jos mjesec i 14 dana

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ooo kako je jarane, budi fin sadPlavaPorodica je napisao/la:Imate pozdrave od @BlueFamily ko se sjeca.Evo i mene iz banovića nakon 4 mjeseca.Taman se uhljupio tamo,ove nove u Banovićima počeo zvat došljama![]()
VTŽ!!!

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kako sam oplako kad sam pročit'o, šta ljudima sve neće pasti na pametFormat je napisao/la:Cuj ,ja sta radimo Brazzers je mekteb za nas hahah

Što se mene tiče, još Radinović i ja preprepreprezadovoljan prelaznim rokom, ostali su samo bonus !
PS
Sladak nam je ovaj Halvadžić.. Izvinjavam se, nisam mogao izdržati, a da ne kažem

Rekoh ja da je po papire samo otišao, @Asharak konta da ga puštamo

Inače, nema naše državljanstvo, iako je već predao papire za isto

Ajzea je forumaš godine !
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Mašala nikad sretniji zbog našeg Željkana. Biti ću finMinjore je napisao/la:Ooo kako je jarane, budi fin sadPlavaPorodica je napisao/la:Imate pozdrave od @BlueFamily ko se sjeca.Evo i mene iz banovića nakon 4 mjeseca.Taman se uhljupio tamo,ove nove u Banovićima počeo zvat došljama![]()
VTŽ!!!

Mogao bi i ipeZZtop10 je napisao/la:Svaka cast upravi na ovim pojacanjima koja su obezbjedili![]()
![]()
Jos mjesec i 14 danaali nesto kontam, ako na ovim pripremama u Antaliji budemo imali malo ozbiljnije protivnike mozda ce oni praviti stream preko svojih youtube kanala

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15 i 14 gostiju.