FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 18 mar 2017, 19:44

Ja im neću i ne mogu halaiti za ovaj poraz, sramota u pm! Ne mogu jer je u pitanju klub i ekipa koja je u raspadu i koja je danas bila bez pet svojih standardnih igrača! Fuj! **** im sve!

Edoni
Kontakt:

Post Postao/la Edoni » 18 mar 2017, 19:48

Ja samo znam da sam vidio dva vozila hitne pomoci i vatrogasce kako idu u smjeru gdje su krenule horde/igraci. Da li je to zbog te nesrece ili neke druge, ne znam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 18 mar 2017, 19:48

Kad se bore I izgube lakse je podnjet, danas je ovo bilo sve osim birbe. Pogotovo od par pojedinaca.
UPRAVA NAPOLJE!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 18 mar 2017, 19:48

ronaldo99 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Ne znam da li je istina, ali jedan reče da su HZ napali igrače. Ne znam da li je tačno, ako neko nešto novo sazna, nek napiše.
E ovo ako je istina nek ide sve u pm,pa jbt ljudi ne smiju izgubiti tekmu,vise i navijaci i kura c, kao da smo Bogom dani pa smo samo mi navijaci bitni,ljudi igraju 10 utakmica za redom donesu 30 bodova od toga 7-8 utakmica bez gola i sad jedan poraz i odmah oni ne valjaju nevalja niko,valja klub valjaju igraca al ne valjamo mi navijaci
Reče mi jedan, e sad da li je istina, ne znam stvarno. Ali, ne bi me čudilo, jer je bogata historija napada. Ne bi bilo prvi put.

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 18 mar 2017, 19:50

ima li iko vise info? nadam se da nije istina. tesko he preboliti ali kiks se desi, ovo nam ne treba.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 mar 2017, 19:51

uNbx je napisao/la:Ne znam kako podnijet normalno ovakve blamaže. Opet nas ponizi Sloboda, i to qrčeva... Heleneise, nisam frustriran, nisam ljut, ali sam ogorčen i zakucan, prazan što ka'e @Joker.

Nisam primjetio da je neko spomenuo, po meni, mozda najveći problem ove ekipe. Ja ću se držat zelenog terena i stručnog štaba, neću dalje širit. Utakmica protiv lištice je pokazala ustvari šta nam primarno fali, to je kondicija. Širokog smo raskovali prvih pola sata, ona trka, ono praćenje, onim intenzitetom, samljeli bi svakog. Onda ide drugo poluvrijeme i pad nenormalan. Jedino to imam za zamjerku struci i ekipi koja je trebala spremit igrače maksimalno, pogotovo imajući u vidu da nemamo širine, a da će se igrat ludo i brzo u LZP.

Još jedan problem, FKS poslije odlaska Benke igra bez napadača, zašto? Nije problem u Ahmetu kao Ahmetu, on je pametan, ima klikere, ali to što se mora svaki napad vratit na 30-40 metara po loptu pa razigrat ostatak ekipe, i onda ostaje rupa. Ahmet mora imat nekog ko mu zna podvalit loptu. Da je tu Cimi npr, Ahmet bi plodio. Benko je mahom sam sebi šanse stvarao, fulao je dosta, li je bio angažovan vertikalno prema golu, a Ahmet mora igrat nešto skroz drugo.

Mehmedu svaka čast na vraćanju te pozitive među igrače, uspio je napravit nešto od mrtve ekipe. Ako ga šikaniraju po pitanju njegovih želja i zahtjeva, onda ne znam u šta će ovo ić. Kako god da završi sezona, ako ga ne ispoštuju kako znaju i umiju, i završe mu pojačanja koja hoće, nek mu je Bog na pomoći. I naklon do poda za ovu izjavu. Ne baca šuplje, iskren je i to najviše cijenim.

Morao se ovaj poraz kad tad desit, sad moraju ostat igrači hladne glave, mada ako iko od njih ferma klub 2%, ovo bi ih trebalo pogodit. Nije ništa izgubljeno, na dva smo fronta. Ja sam zadovoljan Evropom, a za trofej mislim da nemamo dovoljno snage, ali mu se neću prestat nadat. :D

Pokušat ovo zaboravit, i nagazit dalje svom snagom. Izdržali smo sve i svašta u zadnjih x godina, nije smak svijeta.
Bravo. Pogotovo to za Benku. Govorio sam i prosle sezone da je bismo trebali imati dva dobra napadaca. I sta oni urade dovedu Ahmetovica, pozdrave se s Benkom. I sta smo dobili, nista. Nek se povrijedi Ahmo, ne moze ga niko adekvatno zamjeniti, kao slucaj prosle godine s Bankarom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2017, 19:52

KenChoo je napisao/la:Ne znam da li je istina, ali jedan reče da su HZ napali igrače. Ne znam da li je tačno, ako neko nešto novo sazna, nek napiše.
Nije istina.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2017, 19:53

Joj valjda nije ništa ozbiljno s tim udesom, još nam samo to treba. :( Yebo poraz, vidite da ima i gorih stvari od jednog poraza, samo daj Bože da sve bude hairli.
A iskreno se nadam da nisu napali igrače, jarane ne možeš ga ni batinama ni uvredama naučit da bude Levandovski, sumnjam da je ikom od njih drago zbog poraza, momci su danas podbacili al' Bože moj, bi'će bolje drugi put. Ko je nervozan nek' izmlati ovog kera Husarića, majku mu pokvarenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 mar 2017, 19:56

Nadam se da nije ništa ozbiljno i da nema povrijeđenih. Ne vjerujem na napad na igrače, nisu tolike budale, bez obzira na katastrofalnu igru i visok poraz, ne treba ništa zamjerit igračima jer su do sada davali maximum.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 18 mar 2017, 19:56

Ahmetovic I crnkic su igraci manje.
UPRAVA NAPOLJE!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 19:58

nije napad na igrače sudar bio udario ih pijan neki ima teže povrijeđenih takav info sam dobio
Sarajevo ljubavi moja!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 mar 2017, 19:59

sekac je napisao/la:nije napad na igrače sudar bio udario ih pijan neki ima teže povrijeđenih takav info sam dobio
Ko je imao udes ekipa ili navijaci ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 mar 2017, 19:59

MUP KS / Sudar na magistralnom putu M-18: Saobraćaj potpuno obustavljen

18. 03. 2017. u 19:43:00 H. A.
Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Olovo u mjestu Srednje, saobraćaj je potpuno obustavljen.

Iz Operativnog centra MUP-a KS za ****.ba potvrdili su da se da saobraćajna nesreća desila u 18. 50 sati.

"U nesreći su učestovala tri vozila. Trenutno nema informacija o povrijeđenim osobama", rekli su iz MUP-a KS.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 mar 2017, 20:00

Momak nogu teze povrijedio, to je sto znam. Javim vam sve..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 20:02

gdje nam je pitarbordo jbt
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 20:03

kupus army je napisao/la:
sekac je napisao/la:nije napad na igrače sudar bio udario ih pijan neki ima teže povrijeđenih takav info sam dobio
Ko je imao udes ekipa ili navijaci ?
Navijači sad mi rečeno
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 20:03

Kako se pojavi ovaj da gurne bubicu da je neko igrače napao. Kakav otrov lik.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 20:06

Sabinho je napisao/la:gdje nam je pitarbordo jbt

Meni bilo mrsko voziti skrenuo u nakav motel kod Lukavca... Sutra preko Doboja pa Zenice.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 20:07

PitarBordo je napisao/la:Kako se pojavi ovaj da gurne bubicu da je neko igrače napao. Kakav otrov lik.
Uvijek je dobre insajderske imao, poserem mu se na nick!
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 mar 2017, 20:08

PitarBordo je napisao/la:Kako se pojavi ovaj da gurne bubicu da je neko igrače napao. Kakav otrov lik.
Fuj. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, hazarder, Kyle88, Proximic, rimljanin90, skank, Varijantas8 i 51 gost.