Nije, raspitao sam se mali je iz Gradačca i kažu da će biti igračina, akoi ga zaobiđu povrede.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Momak se sprda sa juniorskom ligom a prije 2 mjeseca napunio 17 godina.To je bas rijetkost.
Odma od zime prekomandovati njega i jos 2-3 momka koji pokazuju da mogu.Dugo nismo nekog ofanzivca izbacili.
Samo nek nam ne skautiraju vise Paskaleve,Turde,Chidije i 2cgl
Odma od zime prekomandovati njega i jos 2-3 momka koji pokazuju da mogu.Dugo nismo nekog ofanzivca izbacili.
Samo nek nam ne skautiraju vise Paskaleve,Turde,Chidije i 2cgl
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Meni smeta sto se taj momak vise ne spominje a odavno nismo imali veci potencijal.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:48Sve ste spomenuli samo Anesa H.Mehmedovica niste a on najbolji igrac ove generacije daleko. Cak je danas 4 gola dao ali eto sve se spomenu sem njega.
Još tek napunio 17 a ovo je u19 nivo.
Na njeg je Zekic mislio kad je rekao ima jedan malac u akademiji čudo.
Najbilji igrac u17, sad u prijateljskoj za u19 isto jedan od boljih za repku, nas najbolji igrac juniora, valjalo bi na polusezoni gurnut ga u Radnik.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ubjedjen sam da bi imali vise bodova da igraju Mujkic,Krdžalić, Hamzic, Vrban ,Mendy , Mehmedovic, Ignatov naravno uz nosioce igre 6/7 kvalitetnih iskusnih igraca tipa Gojkovic , Ristovski i slicno.
Kyle88 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 12:14Meni smeta sto se taj momak vise ne spominje a odavno nismo imali veci potencijal.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:48Sve ste spomenuli samo Anesa H.Mehmedovica niste a on najbolji igrac ove generacije daleko. Cak je danas 4 gola dao ali eto sve se spomenu sem njega.
Najbilji igrac u17, sad u prijateljskoj za u19 isto jedan od boljih za repku, nas najbolji igrac juniora, valjalo bi na polusezoni gurnut ga u Radnik.
Ako je tako, već je morao imati nekoliko nastupa za prvi tim u ovoj sezoni. Igra na poziciji krila, a mi muku mučimo sa krilima, šta se čeka i šta se treba desiti da bi dobio šansu?
Od fiktivne statistike u juniorskoj ligi nema koristi ni klub, a ni on sam. Rekreativne utakmice poput sinošnje mogu samo usporiti razvoj igrača.
Ove sezone vise je igrao poziciju napadaca jer je Ceric dobar isto no Anes je bolji.Herson je napisao/la: ↑26 okt 2025, 12:24Kyle88 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 12:14Meni smeta sto se taj momak vise ne spominje a odavno nismo imali veci potencijal.jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:48Sve ste spomenuli samo Anesa H.Mehmedovica niste a on najbolji igrac ove generacije daleko. Cak je danas 4 gola dao ali eto sve se spomenu sem njega.
Ako je tako, već je morao imati nekoliko nastupa za prvi tim u ovoj sezoni. Igra na poziciji krila, a mi muku mučimo sa krilima, šta se čeka i šta se treba desiti da bi dobio šansu?
Od fiktivne statistike u juniorskoj ligi nema koristi ni klub, a ni on sam. Rekreativne utakmice poput sinošnje mogu samo usporiti razvoj igrača.
Tek je ulazni junior tako da su vjerovatno kontali da vidi razvij u juniorima. Evo pokazao je da moze sad treba u Radnik ga gurnuti par utk da osjeti seniorski fudbal, malo je niži (mozda ce jos narast) malo mu treba vjerovatno i mase da se moze nositi sa seniorima. Treba ga tempirat od ishitrenosti ne dobijamo nista
Najboljim juniorima pocet davat sto vise minutaze, ova utakmica protiv radnika je super prilika, da ubaci bar dvoicu po 15 minuta, takodje i u prvenstvu.
Gulisa keremeh butic i mlinaric, ova cetvorka nije zasluzila da igra svaku utakmicu po 90 minuta. Posto doticnu misle da moraju igrat i da ih niko nesmije izmjenit, ja bi svaku utakmicu pored Butica koji il rezerva il bude smjenjen prvog Gulisu mjenjo ako nista sa nekim juniorim, pa onda Mlinarica (gledam tipa sad protiv sloge 82 minuta izvodi autu kamera ga priboizila lice mu se nije oznoilo, u citavoj utakmicu 2 puta tako loptu, keremeh nesto i pokusava decko je jednostavno glup i ne inteligentan ako nemamo boljeg on moze ostat.
Btw; NEZNAM JEL IKO PRIMJETIO PROSLAVU GOLU MUJKICA I PROSKAVU GOLA BUTICA PROTIV ZRINJSKOG GO KUPRESAKA U BJELJINI GO KEREMEHA U BJELJINI, takodje pogledajte kako GULI SLAVI koda smo mi primili go kao i djordjevic ristovski ekipa bez emocija koja nije kliknula sa klubom grbom.
Gulisa keremeh butic i mlinaric, ova cetvorka nije zasluzila da igra svaku utakmicu po 90 minuta. Posto doticnu misle da moraju igrat i da ih niko nesmije izmjenit, ja bi svaku utakmicu pored Butica koji il rezerva il bude smjenjen prvog Gulisu mjenjo ako nista sa nekim juniorim, pa onda Mlinarica (gledam tipa sad protiv sloge 82 minuta izvodi autu kamera ga priboizila lice mu se nije oznoilo, u citavoj utakmicu 2 puta tako loptu, keremeh nesto i pokusava decko je jednostavno glup i ne inteligentan ako nemamo boljeg on moze ostat.
Btw; NEZNAM JEL IKO PRIMJETIO PROSLAVU GOLU MUJKICA I PROSKAVU GOLA BUTICA PROTIV ZRINJSKOG GO KUPRESAKA U BJELJINI GO KEREMEHA U BJELJINI, takodje pogledajte kako GULI SLAVI koda smo mi primili go kao i djordjevic ristovski ekipa bez emocija koja nije kliknula sa klubom grbom.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Od 7000 ovih "on se sprda s ligom" poruka, kod nas je jedino dokazano da se nasi sprdaju, ali s klubom.
Nebitno je li junior ili senior.
Nebitno je li junior ili senior.
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Slažem se, djecu treba gurati, gori nece biti, pa Mujkic donese pobjedu, gledamo kurcobolju Gulija ,evo i Mlinar je grohnuo, a djeca sjede na klupi. Ima li i jedan muda da tu djecu uvede, a osobito sto sad imamo problem u21, moras gledati nesigurnog i loseg Musiju. Butic, Guli, pa sve vise i Mlinar ne zasluzuju vise prilike jer nikakvu prevagu ne donose. Očito se i dalje diktira spisak od Ajle, koji **** Mamić. A Guli hoda kao da mu je vokri jer on nije iz 101 šuta i prodate lopte zabio. Pa prvi put je sinoć zamijenjen prije 90te. A mali Mujkic ga je pomnozio s 0 kad mu je radi reda prišao da ko biva proslave. Smrdi mnogo sta, sigurno ima nezadovoljnih, te slike govore, moze Cvitan do sutra bulazniti o zajednistvu, energiji j hemiji. Toga nema, a preforsirani Guli, jos neki, pa vjerovatno i Adem samo nemir unose.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 13:48Najboljim juniorima pocet davat sto vise minutaze, ova utakmica protiv radnika je super prilika, da ubaci bar dvoicu po 15 minuta, takodje i u prvenstvu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovi što prizivaju juniore su izgleda zaboravili na šta smo ličili prošle sezone kad je na kraju ZZ počeo gurati po dvojicu-trojicu u prvih 11. Raspala Sloboda nam je držala čas fudbala na Koševu.
Ja prvi bih najviše volio da u prvih 11 imamo 5-6 akademaca s poteza Bjelave-Bardakčije-Breka-Vratnik, ali nažalost, to je samo romantika.
Ja prvi bih najviše volio da u prvih 11 imamo 5-6 akademaca s poteza Bjelave-Bardakčije-Breka-Vratnik, ali nažalost, to je samo romantika.
Reakcija Renata, Adema i Elezija nakon Nerminovog gola govori sve suprotno od onog što pokušavate plasirati ovde. Emociju i iskrenu radost kod njih trojice jednostavno ne možeš sakriti ma koliki bio njihov doprinos i učinak do sada u našem klubu.
Nekad je razumljivo da raji smetaju neki potezi i odluke uprave pa i pojedici iz iste i sve je to ok, ali da su počele smetati pobjede i zajedništvo ekipe vlastitim navijačima je neki novi nivo šizofrenije.
Ne znam samo koji je cilj ovakvog pisanja i izmišljanja, pored svih problema koje imamo mi ga pokušavamo stvoriti i tamo gdje ga nema.
Nevjerovatno!
Nekad je razumljivo da raji smetaju neki potezi i odluke uprave pa i pojedici iz iste i sve je to ok, ali da su počele smetati pobjede i zajedništvo ekipe vlastitim navijačima je neki novi nivo šizofrenije.
Ne znam samo koji je cilj ovakvog pisanja i izmišljanja, pored svih problema koje imamo mi ga pokušavamo stvoriti i tamo gdje ga nema.
Nevjerovatno!
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
Ne znam kako je sudjenje u super ligi Srbije…?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Pogledaj ti malo bolje kad prilazi nametnuti kapiten Mujkiću na šta to liči.pitar je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:15Reakcija Renata, Adema i Elezija nakon Nerminovog gola govori sve suprotno od onog što pokušavate plasirati ovde. Emociju i iskrenu radost kod njih trojice jednostavno ne možeš sakriti ma koliki bio njihov doprinos i učinak do sada u našem klubu.
Nevjerovatno!
Recimo to tako da smo mi u onom najvecem naletu prosle godine imali borčevo suđenje.KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:29Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
Može li iko ovo prevesti? O čemu se radi ovdje?KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:29Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
Ubačeni element.Herson je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:19Može li iko ovo prevesti? O čemu se radi ovdje?KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:29Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sta ti nije jasno naveo sam primjer susjeda zvezde koliko se ulaze i kako haraju ligom, i pitao sam ako ko prati jeli bolje sudjenje nego kod nas, sta se cudis??Herson je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:19Može li iko ovo prevesti? O čemu se radi ovdje?KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:29Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
@ fks hahahah sta kaze ubaceni element hahahah
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Znam da jesi.KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:24Sta ti nije jasno naveo sam primjer susjeda zvezde koliko se ulaze i kako haraju ligom, i pitao sam ako ko prati jeli bolje sudjenje nego kod nas, sta se cudis??Herson je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:19Može li iko ovo prevesti? O čemu se radi ovdje?KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:29Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
@ fks hahahah sta kaze ubaceni element hahahah![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Hahhaah haj se zakuni u najmilije sta imas da jesam, pa ja se tebi trebam pravdati mozda , svi koji mi poznaju prosli profil znat ce ko sam, a ti starac i dalje zivi u ilizuji boze sacuvaj kakvih ljudi sve ima. 
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ko ulaže? Na koji način? I kada je počeo uspon Zvezde?KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:24Sta ti nije jasno naveo sam primjer susjeda zvezde koliko se ulaze i kako haraju ligom, i pitao sam ako ko prati jeli bolje sudjenje nego kod nas, sta se cudis??Herson je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:19Može li iko ovo prevesti? O čemu se radi ovdje?KosevoZove je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:29Jbt kako ova zvezda igra jarane pa to je nevjerovatno, sve znam vucic i drzava u nju ulazu mozda mi ne mozemo osvojiti kao oni prosli put bruku bodova u odnosu na drugog, ali i mi smo najskuplja ekipa lige i meda opet ne mozemo, razumijem i sudije da nas kolju, opet je ovo veoma lose za klub kakav je FKS.
@ fks hahahah sta kaze ubaceni element hahahah![]()
Za početak, malo se informiši o stanju u Srbiji, srpskom fudbalu i društvu u cijelini. A, onda ćeš i sam shvatiti kakvu si glupost lupio. Od svih klubova u Evropi, on Zvezdu navodi kao primjer nečega...