FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 18:14

Majkl je napisao/la:Kako jadovi spinuju,jadovi jadni "ne pamtim gore Sarajevo" je mislio na danasnju igru,a ja znam da Cala i Zijo i Toso vjeruju u ovu ekipu.Fuj gadite mi se,docekali ste jedva da serete,umjesto da pruzite podrsku i ds bodrite ekipu i kad je tesko ,pogotovo sad kad imamo sansu da iz ovog ekspresno izadjemo pobjedom protiv Radnika,pruzimo podrsku i ova ekipa ima potencijal i treba da ostane ,treba joj podrska.
Ti znaš da ti dajem uvijek podršku ali sad ne možeš dobiti ove pićke treba otjerati sve iz svetinje moju podršku neče imati i iskreno zbog ovoga današnjeg naćina igranja dao Bog da ništa ne osvojimo i da Europe ne vidimo sramotaaaaaaaaaaaaaa
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 18:15

Memara je napisao/la:Puna podrška Čali i stručnom štabu a igračima se sjetim najbližih.
Sto si ti podivvljao, bio si jedan od normalnijih. :mrgreen:
Gdje GIGH, sta on kaze na ovo?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 mar 2017, 18:16

Zagor je napisao/la:Neka polako braco. Ne bjezi nam zeljo il zrinjski po 5 bodova. Da se to rjesiti odmah naredno kolo. Prakticno jednom pobjedom mozemo na prvo mjesto izbit. Samo sabura. Dobro se i na ovoj poziciji nalazimo s obzirom kako smo poceli sezonu. Nek se sad u ovo desetak dana pripreme jos bolje, pa cemo vidjeti.
Ma naravno treba dati podrsku treneru i ekipi al ne treba biti slijep ekipa nema kvalitet a uprava nista ne radi na jacanju ekipe i kluba zbog toga je raja nezadovoljna . ne mogu vise varati navijace svima je jasno u cemu je problem .

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 18:17

xeksor je napisao/la:Ma dobra ste vi ekipa, uvijek dođe do pada igre na vasu zalost a nasu sreću to se danas dogodilo, sreća i skutori zijanse, tako da sa ove pozicije je vama laksi raspored, mene je vise strah da nasa uprava ova nova koji su zaljubljenici ovih strumfova nebudu igrali za njih, al vidjećemo. I sto me je iznenadilo sinoć je vaaš tim i stručni stab prenoćio u melainu, hotel skup i za dubai heeheh, 250 km po sosbi noćenje sa doručkom. sretno u ligi samo da ona dva prva odvratna tima ne uzmu titulu
Hvala drug ali iskreno volio bi da vi ili Krupa ili Radnik pokupite kajmak a nama ne želim ni Europu dres Sarajeva je svetinja ovo danas je bruka niko se od pićki oznojio nije
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 18:19

sekac je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Ma dobra ste vi ekipa, uvijek dođe do pada igre na vasu zalost a nasu sreću to se danas dogodilo, sreća i skutori zijanse, tako da sa ove pozicije je vama laksi raspored, mene je vise strah da nasa uprava ova nova koji su zaljubljenici ovih strumfova nebudu igrali za njih, al vidjećemo. I sto me je iznenadilo sinoć je vaaš tim i stručni stab prenoćio u melainu, hotel skup i za dubai heeheh, 250 km po sosbi noćenje sa doručkom. sretno u ligi samo da ona dva prva odvratna tima ne uzmu titulu
Hvala drug ali iskreno volio bi da vi ili Krupa ili Radnik pokupite kajmak a nama ne želim ni Europu dres Sarajeva je svetinja ovo danas je bruka niko se od pićki oznojio nije
@sekac imas godina, nisi balavac. Opusti se malo, bice bolje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 18:23

Sabinho evo javno izjavljujem da ne budem lažov godišnju imam ali ni na jednu utakmicu više otići neču bolje može biti ali bez mene moja ljubav je Sarajevo a ne pićkice ako se razumijemo i to bolje neka bude bez mene a iskreno želim im sve najgore.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 mar 2017, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 18 mar 2017, 18:23

Neko reče nije im plata bila...ovaj post demantuje takve laži

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 18:25

sekac je napisao/la:Sabinho evo javno izjavljujem da ne budem lažov godišnju imam ali ni na jednu utakmicu više otići neču bolje može biti ali bez mene moja ljubav je sarajevo a ne pićkice ako se razumijemo i to bolje neka bude bez mene aiskreno želim im sve najgore.
Sve te razumijem brate moj. Ohladi glavu, strpi se malo, nikom nije lako vjeruj mi. Ja sam ovo ocekivao tu i tamo, jednostavno mora se dogoditi. Picke bi bili da sad odustanu, protiv Radnika i opet u Tuzli cemo imati konacan odgovor jesu li picke ili ne.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 18:26

@PitarBordo
Ako ti nije frka napisi samo kako nam je kapiten odigrao?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 18:29

Sarajlijica1946 je napisao/la:@PitarBordo
Buljevic nije imao s kim. :(

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2017, 18:30

Dobra lekcija od Slobodanke koja je došla u pravom trenutku. Ono što me raduje je to što Čala nije onaj pogubljeni tip koji tvrdoglavo gura svoje. Shvatit će on da tu nešta ne funckioniše i da niko na osnovu imena neće igrat'. Ja lično bih ohladio Almira, Crnku i Mersu. Almir je promaha lijevo, probat Balića tu koji nije ofanzivan al' je nazad dosta bolji, neće ga svi okretat' kao ringišpil. Umjesto Crnkića gurnut' Liivaka, negdje mora pročepit a Crnkić je fakat loš od pauze pa 'vamo. A što se napada tiče, ubacit Amera ili isprobat ovog Estonca naprijed (pričalo se da može špica igrat), pa na lijevom krilu nešta izmudrovat, tu je veća širina. Ja kao navijač i ljubitelj fudbala primjećujem da imamo visokog špica na kojeg u toku utakmice dođu 3-4 lopte na glavu. Mi više igramo na te lopte u prostor, krila ulaze prema golu a te centaršuteve obezbjeđuju bekovi, i dok Hodžić fino centrira, s lijeve strane ništa ne prolazi. Zato pokušat s nekim bržim napadačem pa igrat kroz sredinu (kao protiv Mladosti na Koševu kad smo im 4 strpali i fakat lijepo igrali).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 mar 2017, 18:30

Evo ja ću ti odgovoriti - nikako. Niko nije odigrao da kažeš da je bio loš a svi ostali katastrofalni. Su su bili katastrofa ali šta sad možemo, idemo dalje, pobjedit Radnika i onda opet valja u Tuzlu, ne sviđa mi se što opet igramo na Tušnju, zbog psihe igrača, pravo loše prolazimo s njima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 18:30

Sabinho je napisao/la:
sekac je napisao/la:Sabinho evo javno izjavljujem da ne budem lažov godišnju imam ali ni na jednu utakmicu više otići neču bolje može biti ali bez mene moja ljubav je sarajevo a ne pićkice ako se razumijemo i to bolje neka bude bez mene aiskreno želim im sve najgore.
Sve te razumijem brate moj. Ohladi glavu, strpi se malo, nikom nije lako vjeruj mi. Ja sam ovo ocekivao tu i tamo, jednostavno mora se dogoditi. Picke bi bili da sad odustanu, protiv Radnika i opet u Tuzli cemo imati konacan odgovor jesu li picke ili ne.
Ti ostaješ moj brat sa tribine ne sekiraj se ali ovaj put nek nastave bez mene a ja im želim da ne uspiju
Sarajevo ljubavi moja!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 mar 2017, 18:31

Pa gledao si na tv-u brate.. Standardni Duljevic. Strasno talentovan ali i strasno glup. Kada treba dodati on pokusava proci igraca, kada treba sutati on centrira, kada treba proci on daje poprecu loptu. Nista ni sa cim. Danas se uklopio u sivilo ekipe uz par onih svojih prepoznatljivih trkova gdje prodje protivnickog igraca i onda sam sebi izbije loptu iz nogu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 18:32

Sabinho je napisao/la:
Buljevic nije imao s kim. :(
On je iznad ove lige. Nece momcina ugovor da produzi! Jarane krila ne naprave niti jedan prodor protiv krs bekova, tu sam se debelo razocarao, debelo. Mogao bi Crnkic malo na klupu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 18:33

FrancescoTotti je napisao/la:
Pa gledao si na tv-u brate.. Standardni Duljevic. Strasno talentovan ali i strasno glup. Kada treba dodati on pokusava proci igraca, kada treba sutati on centrira, kada treba proci on daje poprecu loptu. Nista ni sa cim. Danas se uklopio u sivilo ekipe uz par onih svojih prepoznatljivih trkova gdje prodje protivnickog igraca i onda sam sebi izbije loptu iz nogu.
Što danas neko od Tuzlaka reče na njihovoj tribini: "ja sad sa njim ne bi potpisao ugovor, a ne on sa klubom", to je to otprilike.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 18:35

Hvala momci, nisam gledao tekmu, mozda sam 5 minuta sveukupno gledao. Ali dovoljno da zakljucim da je Bekic ****, ali raja kaze Balic suicid.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2017, 18:37

@majkl i ostali placenici;

Niko ovdje nista ruzno ne govori o ekipi i igracima,a pogotovo ne o strucnom stabu,jer smo na ovom 3. mjestu ponajvise zahvaljujuci njihovom entuzijazmu i ljubavi prema FKS,kao i veelikoj dozi srece.
Ova ekipa i SŠ,barem sto se mene tice a vjerujem i vecine ovdje,ce imati podrsku makar Evrope ne izborili. Danas su pali,ali generalno iz njih se izvlaci maksimum.
Problem je ovdje nesto sasvim drugo i puno vece i ozbiljnije od jednog visokog poraza.
Mi imamo sasvim prosjecnu ekipu po PL BiH standardima koju Cala sa svojim SŠ cini malo boljom,ali nije ni Cala cudotvorac,sta cemo kada i on dosegne limite? Nisu u stanju jedno kvalitetno pojacanje dovesti da ispostuju covjeka,otpustaju najboljeg skauta koji pored toga voli FKS,ove sezone stidljivo govore da nam je cilj Evropa,a za par sezona nece iznenaditi ni ako budu najavljivali opstanak kao cilj.
Istovremeno ti i slicni tebi ublehasi nam pricate,kako imamo najbolji tim,kako smo najuredeniji klub u regionu,nemamo duga,sve super,sve naj-naj...
Zato poklopi usi i zavuci se u misju rupu ubleho placenicka i ti i slicni tebi. Vama je dobro vi klepate usima,cuvate svoje pozicije,a plata lijeze...dok mi ostali **** svoje zivce i sve vise i vise se raje otuduje od kluba i od koševa.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 18 mar 2017, 18:38

PitarBordo je napisao/la:
KenChoo je napisao/la: Šta smo trebali da se ne radujemo pobjedama protiv Olimpica, Viteza, Širokog i prolasku u Kupu?
Nkon Viteza pritisak150/100, pišti u ušima, a nisam ni 30 napunio? Ma hajde molim te.
KenChoo je napisao/la: Ko je govorio da ne ličimo na ozbiljnu ekipu, možda Evander?
Između ostalog, svi koji su htjeli da gledaju očima, a ne "furkom".
KenChoo je napisao/la: Protiv Viteza pobijedili, prva tekma, bitna je pobjeda normalno.
Eto Vitezu bila 10. tekma pa su zato odigrali onako (kao i u prvom dijelu sezonu) i prosuli tri boda.
KenChoo je napisao/la: Protiv Olimpica se isfulali drama, ali ušla je jedna lopta i pobijedili smo.
Protiv ekipe koja je drugoligaš od prvog kola, ne bih ja tu ništa dodao.
KenChoo je napisao/la: Protiv Širokog odigrali utakmicu života, PERFEKTNO odigrali 80 minuta.
Možda ćeš nekada sjesti i pogledati to sve hladne glave i skontati da u toj utakmici mi smo samo bili drastično manje loši.
KenChoo je napisao/la: Danas katastrofa, a da li se treba ići iz krajnosti u krajnost? Loš dan, loša igra, nezainteresovanost...
Ovako se igralo barem službenih 10 utakmica ove sezone. Koliko utakmica po sezoni se smije odigrati nezinteresovano i loše protiv poluamaterskih ekipa da bi to postalo bitno? 20?
KenChoo je napisao/la: Hoćemo li opet pisati da se raspadamo (ne bi me čudilo)?
Ko je napisao da se raspadamo? Šta se tačno u ovom prvom timu ima da raspane?
KenChoo je napisao/la: Jel to ekipa ne može imati loš dan?
Može, ne jedan, i dva-tri u toku sezone. Ono što ne može jeste više od pola sezone odigrati nezainteresovano, nespremno, nelogično. Imao si 3, možda četri utakmice koje liče na nešto. Od ukupno 22 utakmice. Dobar omjer za takav izgovor.
KenChoo je napisao/la: Da li ekipa ne smije izgubiti?
Smije, svako ima loš dan, ne jedan i dva-tri u toku sezone. Ono što ne može jeste otići i protiv kombinovanog sastava jedne Slobode, znači nije čak ni potpuna, otići i odigrati amaterski i ako mi dozvoliš piičkasto.
KenChoo je napisao/la: Pa i najveći izgube, pa se ide dalje.
To nije pobjednički mentalitet, i veoma je tužan taj izgovor.
KenChoo je napisao/la: Bit je da smo svaku utakmicu u drugom dijelu odigrali veoma dobro, dobili smo neke tekme i velikom gol-razlikom da nije bila preloša realizacija.
Kako nešto može biti dobro ako je najbitniji dio igre - koji na kraju krajeva donosi bodove, realizacija, preloš/a?
KenChoo je napisao/la: Šta će biti sa ostalim ekipama? Sve ekipe u ligi su u pet deka.
Jesu, samo što na kraju će se gledai koliko tačno deka ko ima, neće u Ligu Šampiona ići prvih 3 samo zato jer su "u pet deka". Takođe tužan izgovor.
KenChoo je napisao/la: Evo Zrinjski gubi 0:2 od Metalleghea, na svom stadionu.
Ništa mi time ne dobijamo, taj isti Metalleghe je i na Koševu pobjedio.
KenChoo je napisao/la: Svako svakog može dobiti.
Nebo je plavo, sunce je žuto, svježa trava zelena... itd itd.
KenChoo je napisao/la: FKS uz PRAVI PRISTUP, BORBU, ZALAGANJE i HTJENJE, koje je krasilo ovu ekipu do ove tekme može svaku ekipu dobiti.
Šta nas je bolan krasilo do ove tekme? Zalaganje i htjenje protiv Viteza? Ma hajte molim vas.
KenChoo je napisao/la: Samo je bitno da ih Čala motiviše.
Već polako prolazi kritični trenutak do kojeg je Čala mogao da motiviše ovu ekipu. Tek sada kada se vrati pritisak navijača, to što te nakon koliko godina Željezničar prestigao na tabeli, te stvari ako Duljino vrijeđanje kluba koje klub nagrađuje kapitenskom i slične stvari će početi da se odražavaju sve više i više.
KenChoo je napisao/la: Nijedna ekipa u ligi nije jača od Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je stvar pristupa.
Niti jedna ekipa u Ligi za Prvaka nije slabija od Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je stvar da li će imati loš dan ili ne.
KenChoo je napisao/la: I ja sam do neba razočaran, ali to je fudbal i to je sport.
Ti imaš pravo da budeš razočaran, a kada to jesmo ja ili neko drugi koji je na ovo upozoravao onda seremo i pljujemo?

KenChoo je napisao/la: Hoćemo li se ubiti ili ćemo reći "nema veze" i dati dalju podršku našim igračima?
Niti ću se ubiti niti ću reći nema veze. A podršku ću dati Fudbalskom Klubu Sarajevo. Boli me kurrac za prolaznim personama koje vole FKS k'o "Bajro mater".
KenChoo je napisao/la: Mnogo si napadan sa svojim postovima ovdje. Vazda ti nešto ne odgovara, ne valja ovo, ne valja ono.
Kada smatraš da nešto ne valja, šutiš? Ili pokušaš da ukažeš da se to poboljša? Kad vidiš da kod nekog kočnice ne rade hoćeš li mu reći to ili ćeš ga pustiti da sjede i odveze se u nesreću?
KenChoo je napisao/la: Back to the real life, ništa ne može biti savršeno i naša liga i klubovi su specifični.
Niko ne traži savršeno, niti neko priželjukuje raskol.
KenChoo je napisao/la: "Pozić iz Tz" - jel to nešto treba značiti?
Znači da sam ustao jutros, otkazao poslovni sastanak, sjeo u auto, cimno gorivo, sjeo među papke u drugom gradu - i onda nisam vidio 1 pasa uvezanog. Da zlo bude veće nakon svega ulazi mi Rustemović? Ma hajte molim vas.

Odoh vozit' dalek je put preko Karaule.
1. Da, i? Tri boda osvojena uz bolju igru Vitežana. Kao što sam rekao, prva tekma je, to je normalno. A za pritisak idi kod doktora da ti da neku terapiju.

2. Niste vi ništa kako kažeš "očima" govorili, već vazda pišete u negativnom smislu, jer imate tu neku "crnu" percepciju. Uvijek pišete negativno, a pošto je Klub ima nekoliko kriznih perioda (npr. Ješić i Hurtić), onda se ispostavi kao da vi nešto pogodite. I ja da stalno govorim da će nakon sunca pasti kiša, pogodio bi. Ali najjači likovi, pobjeđuje se, dere se, uspostavi se niz, top atmosfera i nigdje ih. Čim dođe loša igra i rezultati, eto klana da truje ostale.

3. Porediš Sarajevo i Vitez. Vitez nema pritiska, ništa, dok FKS UVIJEK ima imperativ pobjede, imperativ dobrih igara, imperativ zvani TROFEJ. Mora se vazda ganjati i non stop boriti, i kada imaš loš dan. Iskoristili svoju šansu i pobijedili.

4. Sve sam već rekao. Hebib dvije-tri šanse, Said dvije, Pero jednu i koliko se sjećam, Ahmet i Sarić po jednu. Realizacija nije bila na nivou, a da je bila, lagano bi bilo još dva gola najmanje.

5. Ne prosipaj se svega ti. I protiv lištice milion šansi, ali još hora realizacija nego protiv Olimpica. Hebib dva zicera, Dulja dvije-tri šanse, Crnka i Ahmet po jednu. I onda kažeš bili loši? Evo ne znam, da li se ti zezaš ili si ozbiljan?

6. Da li se smije desiti loš dan kao danas? Naravno da da. Da li će se opet isto desiti? Naravno da da. Valjda se u fudbalu nešto pita i protivnik. Evo ti primjera. PSG razbije Barcu i da li je bila kolektiva pljuvačine? Naravno da ne, jer su to ljudi koji znaju o fudbalu. Bilo je normalno kritika, ali dali ljudi podršku i odvališe jadne Parižane. Narednu tekmu gube od Deportiva i opet ništa strašno. U ovoj ligi je sve amatersko i sve se može desiti, ne navijaš za Barcu i Bayern nego za FKS.

7. "Raspadamo" pod znacima navoda. Kraj svijeta ako izgubiš jbt. Iz krajnosti u krajnost.

8. Kralju, ponavljam po ko zna koji put. U ligi nema profesionalne ekipe do kraja. Svi su u pet deka, svako svakog može dobiti, samo ako zapne. Nije ovo neka inostrana liga, pa da si dominantan. Kod nas je bitno da si fizički dominantan i tvrd protivnik i uz malo sreće, to je to. Ubiješ Širokog, narednu ubije tebe Sloboda i sve tako. Što prije to shvatiš, biti će ti lakše.

9. To je činjenica. I najveći klubovi svijeta izgube ili budu poniženi. Sjećam se kad je ja msm. četveroligaš izbacio Reala iz Kupa. Milion takvih primjera imaš. To je sport, fudbal i čar lopte. Zar bi zanimljivo bilo da jedan tim od 50 utakmica u sezoni pobijedi 49 i da li je to moguće? Sam znaš odgovor. Danas si na tronu, sutra na dnu, ali treba se truditi da napraviš pravu analizu, otkriješ uzroke, preneseš to na igrače, pa trenirati još jače i sljedeći put preći tu prepreku. To je pravi način.

10. To znači da smo odigrali veoma dobre susrete. Da smo bili dobri u odbrani, sredini, ali da napad nije bio na toj razini kakav zna biti. Stvarale su se šanse, bila je ideja u igri, igralo se pametno, borbeno i agresivno. Sve na nivou osim realizacije. Šta fali toj konstataciji?

11. Pojma nemam šta si htio reći. Aludirao si na to da će nas u Ligi za Prvaka ostali poderati. Ja kažem da neće biti tako.

13. Taj isti je Metalleghe na Koševu dobio, ALI DOK JE BIO HURTIĆ NA KLUPI FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO. Ogromna razlika roki.

14. Ovdje su neki prenosi, ne bih da ulazim u to.

15. Da, baš to. Zalaganje, borba, agresiva, želje i htjenje, u sve tri tekme (ne i danas). To što neki nemaju šta napisati, pa napišu onu odvratnu i otrcanu floskulu tipa "nisu se borili" i "nisu igrali srcem", njihova stvar. U većini tekmi od dolaska Čale je bila borbenost i izgaranje.

16. Glupost čista. Svi u ekipi su dobri momci i rade odlično, bez ikakvih problema. Kako su slušali Čalu, Ziju i Tosu prije, tako će i ubuduće. To što Dulja nema volju da produži je njegova odluka i u to se ne miješam, niti se osvrćem na to. Sretno mu!

17. Pokušaj nečega.

18. Vrati se na nekoliko redova gore i tu ti se krije odgovor. Ja kad sam razočaran poslije tekme, ne kakim protiv Kluba, igrača... Ne potpaljujem vatru i ne izađem iz mišije rupe, kao ti i još nekoliko tvojih jadova običnih. Samo mi odgovori na pitanje zašto nisi pisao sve ovo kada je Klub upisao historijski niz i zabilježio četiri pobjede u drugom dijelu sezone? Evo zašto nisi nakon Širokog Brijega došao i rekao nešto tipa "nećemo mi osvojiti ligu, nemamo kapacitet, nećemo ovo, nećemo ono" i ja bih te poštovao i rekao "kralju, upravu si, skidam ti kapu". A ne kao ti sad nešto znaš i dođeš nakon loše tekme i napišeš lafo neki roman i ja sam ovo rekao, ja sam to davno rekao, ja sam to predvidio... Samo si dobar demagog i dobro izvlačiš iz konteksta, Miodrag Ješić ti zavidi.

19. Dati ćeš podršku, ali dok svoje frustracije istreseš po Klubu.

20. Ti hejtaš 00-24h. U jednom postu se kaže: "Ja mislim da ovo nije dobro, ja bi ovako, možda bi se to ispostavilo kao pravo rješenje...". A ne, 50 postova sve isto. Ti si onda neki perfekcionista i ti dok si živ nećeš dočekati da tako nešto bude. Napišeš nekakve stvari i onda se javljaju par njih i nešto ti se klanjaju.

21. Za izmjenu Rustemovića nađi Čalu i požali mu se. A ne kao u tom fazonu da mi moramo znati da li si tamo ili kući sjediš/ležiš i gledaš tekmu. Možda ti i lažeš da si bio, ko to može znati. Vidim sad je aktuelno na forumu da se raspravlja i bocka ko je pravi navijač, ko ide, ko ne ide na tekme itd. itd. Na tekmu će otići svako kome se ide i ko ima sredstava. Svi mi pratimo FKS jer volimo taj Klub. Da li ću ja ovo kolo ostati kući i pratiti preko tekme, jer nisam nešto dobre volje, možda sam bolestan... Ide onaj ko ima i kome se ide.

Hoću samo reći da ne trebamo praviti halabumu i vraćati se na dobru prijašnju prepoznatljivu atmosferu kakva je bila ovdje. Stručni štab i igrači će sve to analizirati i popraviti. Sve je to sport i fudbal, samo se treba učiti iz grešaka. Možda budemo to mi i osvetimo se Slobodi u Ligi za Prvaka. Šta vam je nije sve propalo u vodu. Ne trebaju se pisati gnusni postovi kako ovo, kako ono. Trebamo uvijek da smo zajedno, da budemo složni, isplatiće se to. To je sve od mene!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 mar 2017, 18:42

Ne mozes biti pametan nakon ovog prizemljenja,mene bole dvije stvari,a to je da smo izgubili od ekipe ciji je kapiten Adnan Jahic igrao u Poljicu,brat bratu 10 kila viska ima,kako gore neko napisa,druga stvar sto me boli je da smo i sa bodom jos vise prisli prvom mjestu.Pauza dolazi u pravo vrijeme,da se saberemo i vratimo na pobjednicki kolosjek.Sto se tice promjena u ekipi sve je to u 5 deka,da stavis lijevo Balica covjek ne bi prelazio u protivnicku polovinu,Livak nema potrebnu brzinu da igra krilo,jedino Dulju staviti lijevo,a Saida na njegovo mjesto,opet pitanje je koliko Said moze izdrzati na terenu,vjerujem da ce Cala vec nesto skontati,jer sad ide pauza,pa onda pakao od rasporeda,nek nam je Bog na pomoci.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: USB i 28 gostiju.