dobro kazu...soba 39 je napisao/la:kažu 200-tinjakbuja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro kazu...soba 39 je napisao/la:kažu 200-tinjakbuja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL
Prenose Zelju ukljucuju u Man tot !!!tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se uhvatili stranih jezika...sta mene briga znaju li ili ne znaju strane jezike...samo je pitanje da li ce se od 21:00 prenosit Željo a ukljucivat u Eng....il ce se prenosit Eng...a ukljucivat na Želju...to je vaznije...i na to ako neko ima odg. nek javi...a iskreno...ne zanima me strucna sprema Belmina i njegovih kolega!pozz
Pa ako je malo trebo si onda i ti otic a ne govorit malo glupsone jedan neznas da je danas radni dan.Lahko je tebi sjedit u kuci i gledat utakmicu dok nasi vjerni navijaci idu cak u Banja Luku da bodre nas timjuveboy je napisao/la:Malo . . .soba 39 je napisao/la:kažu 200-tinjakbuja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL
plavimomak je napisao/la:Popović: Cilj nam je ne primiti gol
Naš cilj je da ne primimo gol, te da u uzvratu na Grbavici pred našim navijačima, podignemo pehar osvajača Kupa, izjavio je napadač Želje, Lazar Popović
Na Gradskom stadionu u Banja Luci, Borac večeras dočekuje ekipu Željezničara u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH. Biće ovo duel trenutno najboljih ekipa naše zemlje – i jedni i drugi su još uvijek u borbi za duplu krunu. Željezničar u Banja Luku dolazi u dobrom raspoloženju. Momci Amara Osima su se odvojili na vrhu tabele, odnijevši sva tri boda iz Vrapčića u subotu, te tako, po mnogima, napravili veliki posao u borbi za titulu. U prilog ovome ide i poraz Borca u Tuzli, a banjalučani sigurno nisu zaboravli ni nedavni poraz na Grbavici, kada ih je Željo u okviru prvenstva savladao sa 4:2.
Naš cilj je da ne primimo gol, te da u uzvratu na Grbavici pred našim navijačima, podignemo pehar osvajača Kupa. Iako nas očekuje teška utakmica, mi se sigurno nećemo braniti, kao ni u jednoj utakmici do sada – istakao je za naš portal Lazar Popović, koji je postigao dva gola Borcu u nedavnoj utakmici na Grbavici.
Volio bih da pogodim i večeras. Ali mi je bitnije da napravimo dobar rezultat u Banja Luci. Mislim da će utakmica biti p
oprilično teška, jer su obje ekipe imale teške utakmice za vikend. Idemo u Banja Luku bez ikakvog pritiska – dodao je Popović, nekadašnji mladi reprzentativac Srbije.
Željo i Borac će do kraja odigrati još jednu utakmicu, četvrtu ove sezone, treću u samo mjesec dana. Druga utakmica Finala Kupa BiH igra se 19. maja, kada će vjerovatno ime novog prvaka Premijer lige biti poznato. To što prvu utakmicu gostuju, Amar Osim, trener Plavih, ne vidi kao veliku prednost.
Najbolje se to pokazalo u Ligi prvaka, gdje su prve utakmice odlučile ko će proći dalje. Mi očekujemo korektnu utakmicu, kao i zadnji put. Nemamo nekog specijalnog pritiska, već smo osigurali plasman u Evropu, što je i bio naš cilj. Vjerujem u svoje igrače i nadam se povoljnom rezultatu – kratko je prokomentirao Amar Osim.
Plava ekspedicija je jučer otputovala za Banja Luku. Osim povrijeđenog Mešanovića, te Bogičevića koji nema pravo nastupa u Kupu BiH, svi igrači koji su bili u kombinaciji za meč sa Veležom su tu.
Sastav koji će večeras vjerovatno istrčati: Šehić, Radovanović, Bajić, Kerla Bučan, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija, Svraka, Mešić, Popović.
cega malo pa qme sto nisi i ti otiso da bude vise a bice solidna brojka kao i uvijek..mene je posao omeo da idem..juveboy je napisao/la:Malo . . .soba 39 je napisao/la:kažu 200-tinjakbuja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL
HVALA!sad sam miran...KUP KUP KUP JE NAS!EdinTM87 je napisao/la:Prenose Zelju ukljucuju u Man tot !!!tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se uhvatili stranih jezika...sta mene briga znaju li ili ne znaju strane jezike...samo je pitanje da li ce se od 21:00 prenosit Željo a ukljucivat u Eng....il ce se prenosit Eng...a ukljucivat na Želju...to je vaznije...i na to ako neko ima odg. nek javi...a iskreno...ne zanima me strucna sprema Belmina i njegovih kolega!pozz
nemoze vise u BL ima drvena tribinablue 18 je napisao/la:cega malo pa qme sto nisi i ti otiso da bude vise a bice solidna brojka kao i uvijek..mene je posao omeo da idem..juveboy je napisao/la: Malo . . .
^ Aminmarsovac je napisao/la:nek nam je sa srecom i da dokazemo BIH koje najbolja ekipa trenutno
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], JuzniVjetar1979, Redfire16 i 33 gosta.