FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

edotm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edotm87 » 05 maj 2010, 18:57

soba 39 je napisao/la:
buja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL :D
kažu 200-tinjak :cry:
dobro kazu... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 maj 2010, 18:57

tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se uhvatili stranih jezika...sta mene briga znaju li ili ne znaju strane jezike...samo je pitanje da li ce se od 21:00 prenosit Željo a ukljucivat u Eng....il ce se prenosit Eng...a ukljucivat na Želju...to je vaznije...i na to ako neko ima odg. nek javi...a iskreno...ne zanima me strucna sprema Belmina i njegovih kolega!pozz
Prenose Zelju ukljucuju u Man tot !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 05 maj 2010, 18:59

juveboy je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Malo . . .
Pa ako je malo trebo si onda i ti otic a ne govorit malo glupsone jedan neznas da je danas radni dan.Lahko je tebi sjedit u kuci i gledat utakmicu dok nasi vjerni navijaci idu cak u Banja Luku da bodre nas tim
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 maj 2010, 19:00

Gledam pomalo finale hratskog kupa Šibenik-hajduk.Kuku majko šta je ono? Nogomet ili ti fudbal sigurno nije,ko zna što li je :lol: Niđe veze
Izvinjavam se na "ispadanju sa teme"
"Indija,Pakistan..."

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 05 maj 2010, 19:03

Popović: Cilj nam je ne primiti gol
Naš cilj je da ne primimo gol, te da u uzvratu na Grbavici pred našim navijačima, podignemo pehar osvajača Kupa, izjavio je napadač Želje, Lazar Popović
Na Gradskom stadionu u Banja Luci, Borac večeras dočekuje ekipu Željezničara u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH. Biće ovo duel trenutno najboljih ekipa naše zemlje – i jedni i drugi su još uvijek u borbi za duplu krunu. Željezničar u Banja Luku dolazi u dobrom raspoloženju. Momci Amara Osima su se odvojili na vrhu tabele, odnijevši sva tri boda iz Vrapčića u subotu, te tako, po mnogima, napravili veliki posao u borbi za titulu. U prilog ovome ide i poraz Borca u Tuzli, a banjalučani sigurno nisu zaboravli ni nedavni poraz na Grbavici, kada ih je Željo u okviru prvenstva savladao sa 4:2.

Naš cilj je da ne primimo gol, te da u uzvratu na Grbavici pred našim navijačima, podignemo pehar osvajača Kupa. Iako nas očekuje teška utakmica, mi se sigurno nećemo braniti, kao ni u jednoj utakmici do sada – istakao je za naš portal Lazar Popović, koji je postigao dva gola Borcu u nedavnoj utakmici na Grbavici.

Volio bih da pogodim i večeras. Ali mi je bitnije da napravimo dobar rezultat u Banja Luci. Mislim da će utakmica biti poprilično teška, jer su obje ekipe imale teške utakmice za vikend. Idemo u Banja Luku bez ikakvog pritiska – dodao je Popović, nekadašnji mladi reprzentativac Srbije.

Željo i Borac će do kraja odigrati još jednu utakmicu, četvrtu ove sezone, treću u samo mjesec dana. Druga utakmica Finala Kupa BiH igra se 19. maja, kada će vjerovatno ime novog prvaka Premijer lige biti poznato. To što prvu utakmicu gostuju, Amar Osim, trener Plavih, ne vidi kao veliku prednost.

Najbolje se to pokazalo u Ligi prvaka, gdje su prve utakmice odlučile ko će proći dalje. Mi očekujemo korektnu utakmicu, kao i zadnji put. Nemamo nekog specijalnog pritiska, već smo osigurali plasman u Evropu, što je i bio naš cilj. Vjerujem u svoje igrače i nadam se povoljnom rezultatu – kratko je prokomentirao Amar Osim.

Plava ekspedicija je jučer otputovala za Banja Luku. Osim povrijeđenog Mešanovića, te Bogičevića koji nema pravo nastupa u Kupu BiH, svi igrači koji su bili u kombinaciji za meč sa Veležom su tu.

Sastav koji će večeras vjerovatno istrčati: Šehić, Radovanović, Bajić, Kerla Bučan, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija, Svraka, Mešić, Popović.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 maj 2010, 19:12

plavimomak je napisao/la:Popović: Cilj nam je ne primiti gol
Naš cilj je da ne primimo gol, te da u uzvratu na Grbavici pred našim navijačima, podignemo pehar osvajača Kupa, izjavio je napadač Želje, Lazar Popović
Na Gradskom stadionu u Banja Luci, Borac večeras dočekuje ekipu Željezničara u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH. Biće ovo duel trenutno najboljih ekipa naše zemlje – i jedni i drugi su još uvijek u borbi za duplu krunu. Željezničar u Banja Luku dolazi u dobrom raspoloženju. Momci Amara Osima su se odvojili na vrhu tabele, odnijevši sva tri boda iz Vrapčića u subotu, te tako, po mnogima, napravili veliki posao u borbi za titulu. U prilog ovome ide i poraz Borca u Tuzli, a banjalučani sigurno nisu zaboravli ni nedavni poraz na Grbavici, kada ih je Željo u okviru prvenstva savladao sa 4:2.

Naš cilj je da ne primimo gol, te da u uzvratu na Grbavici pred našim navijačima, podignemo pehar osvajača Kupa. Iako nas očekuje teška utakmica, mi se sigurno nećemo braniti, kao ni u jednoj utakmici do sada – istakao je za naš portal Lazar Popović, koji je postigao dva gola Borcu u nedavnoj utakmici na Grbavici.

Volio bih da pogodim i večeras. Ali mi je bitnije da napravimo dobar rezultat u Banja Luci. Mislim da će utakmica biti p

oprilično teška, jer su obje ekipe imale teške utakmice za vikend. Idemo u Banja Luku bez ikakvog pritiska – dodao je Popović, nekadašnji mladi reprzentativac Srbije.

Željo i Borac će do kraja odigrati još jednu utakmicu, četvrtu ove sezone, treću u samo mjesec dana. Druga utakmica Finala Kupa BiH igra se 19. maja, kada će vjerovatno ime novog prvaka Premijer lige biti poznato. To što prvu utakmicu gostuju, Amar Osim, trener Plavih, ne vidi kao veliku prednost.

Najbolje se to pokazalo u Ligi prvaka, gdje su prve utakmice odlučile ko će proći dalje. Mi očekujemo korektnu utakmicu, kao i zadnji put. Nemamo nekog specijalnog pritiska, već smo osigurali plasman u Evropu, što je i bio naš cilj. Vjerujem u svoje igrače i nadam se povoljnom rezultatu – kratko je prokomentirao Amar Osim.

Plava ekspedicija je jučer otputovala za Banja Luku. Osim povrijeđenog Mešanovića, te Bogičevića koji nema pravo nastupa u Kupu BiH, svi igrači koji su bili u kombinaciji za meč sa Veležom su tu.

Sastav koji će večeras vjerovatno istrčati: Šehić, Radovanović, Bajić, Kerla Bučan, Ćulum, Bekrić, M. Bešlija, Svraka, Mešić, Popović.

hajjde lazareeeeee hajde lazareeee :mrgreen:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2010, 19:17

Bice otvoreno veceras sa obadvije strane.Ocekujem rezultat 3-2 za Borac.A ti lazo mojne onakve zicere fulat,nemoze nas Seha vazda izvlacit.

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 05 maj 2010, 19:27

juveboy je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Malo . . .
cega malo pa qme sto nisi i ti otiso da bude vise a bice solidna brojka kao i uvijek..mene je posao omeo da idem..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 05 maj 2010, 19:42

SRETNO ZELJO SAMO NAPRIJED

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 05 maj 2010, 19:51

EdinTM87 je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se uhvatili stranih jezika...sta mene briga znaju li ili ne znaju strane jezike...samo je pitanje da li ce se od 21:00 prenosit Željo a ukljucivat u Eng....il ce se prenosit Eng...a ukljucivat na Želju...to je vaznije...i na to ako neko ima odg. nek javi...a iskreno...ne zanima me strucna sprema Belmina i njegovih kolega!pozz
Prenose Zelju ukljucuju u Man tot !!!
HVALA!sad sam miran...KUP KUP KUP JE NAS!
TM87

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 maj 2010, 19:57

blue 18 je napisao/la:
juveboy je napisao/la: Malo . . .
cega malo pa qme sto nisi i ti otiso da bude vise a bice solidna brojka kao i uvijek..mene je posao omeo da idem..
nemoze vise u BL ima drvena tribina :D :D za goste mislim da je 200 max

[youtube][/youtube]

ustvari evo vam pa procijenite
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 05 maj 2010, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 05 maj 2010, 19:57

Idemo na dobar rezultat :D Utakmnica samo sto nije pocela, nadam se dobroj igri i atmosferi (nasih manijaka) steta sto ih je otislo tako mali broj ali dobro.

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 05 maj 2010, 20:03

nek nam je sa srecom i da dokazemo BIH koje najbolja ekipa trenutno
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 05 maj 2010, 20:07

Malo . . .[/quote]
Pa ako je malo trebo si onda i ti otic a ne govorit malo glupsone jedan neznas da je danas radni dan.Lahko je tebi sjedit u kuci i gledat utakmicu dok nasi vjerni navijaci idu cak u Banja Luku da bodre nas tim[/quote]
Halo ba sta se palis :D La salamet . . . Kazem malo je i stojim iza toga, Zeljo je klub s najvise navijaca i ovakva cifra u ovako vaznoj utakmici je ispod prosjeka. Forza Zeljo ! Sretno momci !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 maj 2010, 20:08

Zvizde :(
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 maj 2010, 20:08

Pocinjeee zvizdali su nam na himnu :twisted: :twisted: :twisted:
svoj ti pos'o !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2010, 20:10

marsovac je napisao/la:nek nam je sa srecom i da dokazemo BIH koje najbolja ekipa trenutno
^ Amin

exsist
Kontakt:

Post Postao/la exsist » 05 maj 2010, 20:12

POsto je BHT izgubila prava na Eng PL , onda bi bio red da se vise koncentrise na nasu PL od sljedece sezone , fino , uvodna emisija , da bude na nekom nivou a ne ovako , odmah na stadion , nego da imamo finu pripremu , graficki prikaz , tabelu , listu strijelaca a ne ovako preko kur.a .

FORZA ZELJO !!!!
Life for Bosnia

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 05 maj 2010, 20:12

Banja Luka se pretvorila u jedno malo vece selo...steta

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 maj 2010, 20:13

nafula se ovaj komentator jbt nista se nije pripremao
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], JuzniVjetar1979, Redfire16 i 33 gosta.