FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 08 jan 2025, 02:43

Kaze da je cuo da je neka Bundesliga rekla da ne treba da se vraca do centra i da zeli da se i to ubaci u ugovor :rol: :rol:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 jan 2025, 10:03

Objektivno, sami ste si krivi za ovu situaciju sa Musialom, već godinama ga držite na 5 milki i sad ćete platiti da mu ovo naknadite. Osobno bih mu dao 22 milke plaće i klauzulu 250, ispod 250 ne bih išao.
Može se realno procijeniti koliko je novaca "izgubio" u prijašnjim godinama gdje je bio potplaćen, isto tako se može procijeniti njegova sadašnja vrijednost i to može bit podloga za pošten dogovor.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jan 2025, 10:24

ledar je napisao/la:
08 jan 2025, 10:03
Objektivno, sami ste si krivi za ovu situaciju sa Musialom, već godinama ga držite na 5 milki i sad ćete platiti da mu ovo naknadite.
Samo ljudi ovdje zaborave da igrace koji ti donosi titulu sa 20ak godina i koji je drugi treci najbolji igrac ekipe ( treci u najgorem slucaju, realno drugi ) igra za manje para od Laimera, Stanisica, Nubela, Palije.

Ima isto para kao Tel, Dier... Da ne spominjem glavonje Sanea i Gnabrya.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 jan 2025, 12:21

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 08 jan 2025, 14:39

Znao sam da će uprava ispasti kriva😂😂 Aljudi moji što mi možemo filozofirati, da ne kažem srati. Čuj, malo ga plaćali😂… kao da je to plaćano odakativno, onako frljoke, kao da dečko nije imao agente i ugovor. A još dvije godine prije isteka toga ugovora počeli pregovore i dali mu platu medju 5 najvećih u ligama petice što naravno joś ne zaslužuje plus popišali sami sebe oko klauzule. Eto treba mu klauzula što je bio malo plaćen 😂😂 Ttreba mu dati retroaktivno otkako je iz pi.de izvirio pa ložda nebi tražio klauzulu. Generalno sve više dobijam želju da se ono baš dobro popišam na fudbal i fudbalere.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 jan 2025, 15:03

Trenutno Muzijala ima 8-9 milki i to je objektivno premalo za drugog igrača momčadi, a puno premalo u odnosu na neke druge igrače tipa kurecka, debeli itd. Jednom kad sklopiš ugovor onda ovisiš o volji druge ugovorne strane, ali zato dođe vrijeme za izravnanje računa, kad se i tebe nešto pita.

Što se tiče klauzule ne sumnjam da ćete dobro odigrat, njegovo je pravo tražit market + 10% ali treba razgovarat sa argumentima. Ausstieg klauza se daje samo vrhunskim igračima, isto kao i plaća od 20+ milki. Kolika je izlazna klauzula drugih vrhunskih igrača, npr. embapca, malog mindže, hej judea? 1 milijarda ojra! Ne možeš za status i plaću bit world class a za klauzulu prosječan igrač. Neka njegovi agenti kažu kakav je on po njima igrač pa će se brzo dogovorit stvari.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 jan 2025, 16:59

Musiala trenutno ima 9mil...sto je sasvim realna plata..ovo povecanje na 25mil€ nije zasluzio..jer lik protiv jacih protivnika je nevidljiv..i veoma cesto se zapetlja u svojim pokusajima...Bayern do sad niko nije ucjenjivao izlaznom klauzulom...osim ovog balavca..da sefovi imaju damu..ponudit mu 15mil€ godisnje..dat mu ultimatum hoces neces..ako neces sjedit ces dvije godine na klupi..i pustit govedo onda dzaba..ionako ga je Bayern doveo za mizerne pare...opet ponavljam Bayern je njemu dao mnogo vise nego sto je on Bayernu dao...nazalost ovdje ima dosta slijepaca koji od ovog balavca prave novog Messija..a prava istina je da Musiala ne moze jos ni u istu recenicu sa Robbenom...da je njemu stalo do Bayerna kao sto mnogi ovdje predstavljaju, davno bi on potpisao produzenje..cim to trazi izlaznu klauzulu znaci lik planira svakako da napusti Bayern..i jos trazi 110mil€ otkupnu klauzulu?? To je vec pisanje po klubu...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jan 2025, 17:11

edo07 je napisao/la:
08 jan 2025, 16:59
Musiala trenutno ima 9mil...sto je sasvim realna plata..ovo povecanje na 25mil€ nije zasluzio..jer lik protiv jacih protivnika je nevidljiv..i veoma cesto se zapetlja u svojim pokusajima...Bayern do sad niko nije ucjenjivao izlaznom klauzulom...osim ovog balavca..da sefovi imaju damu..ponudit mu 15mil€ godisnje..dat mu ultimatum hoces neces..ako neces sjedit ces dvije godine na klupi..i pustit govedo onda dzaba..ionako ga je Bayern doveo za mizerne pare...opet ponavljam Bayern je njemu dao mnogo vise nego sto je on Bayernu dao...nazalost ovdje ima dosta slijepaca koji od ovog balavca prave novog Messija..a prava istina je da Musiala ne moze jos ni u istu recenicu sa Robbenom...da je njemu stalo do Bayerna kao sto mnogi ovdje predstavljaju, davno bi on potpisao produzenje..cim to trazi izlaznu klauzulu znaci lik planira svakako da napusti Bayern..i jos trazi 110mil€ otkupnu klauzulu?? To je vec pisanje po klubu...
a sto moraju uvijek tri tacke, ne moze jedna?

pitam za druga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 jan 2025, 17:17

Nije rekao sve što ima ili nastaviće se... :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jan 2025, 17:31

a prava istina je da Musiala ne moze jos ni u istu recenicu sa Robbenom
inace Robben u Musialnim godinama zonglirao u Groningenu i borio se za transfer u veci klub Holandske lige

nevjerovatna kolicina gluposti koja se napise svakodnevno ovdje, nema smisla jbt, razmisljate li vi ljudi glavom ikako

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jan 2025, 17:48

Previše se bespotrebne pompe diže. Potpisati će Musiala ubrzo. Naravno da klauzula nije dobra stvar, ali ako se sve bude odvijalo kako treba, Musiala neće niti htjeti ići iz Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jan 2025, 17:51

Bundesliga je napisao/la:
08 jan 2025, 17:48
Previše se bespotrebne pompe diže. Potpisati će Musiala ubrzo. Naravno da klauzula nije dobra stvar, ali ako se sve bude odvijalo kako treba, Musiala neće niti htjeti ići iz Bayerna.
Tako je, a i ako bude isao Bayenu ce donijeti brdo para.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 jan 2025, 19:05

harden je napisao/la:
08 jan 2025, 17:31
a prava istina je da Musiala ne moze jos ni u istu recenicu sa Robbenom
inace Robben u Musialnim godinama zonglirao u Groningenu i borio se za transfer u veci klub Holandske lige

nevjerovatna kolicina gluposti koja se napise svakodnevno ovdje, nema smisla jbt, razmisljate li vi ljudi glavom ikako
Robben je sa 18.godina razvaljivao u PSV! Tu je proveo 2-3 sezone. To mu je kasnije donijelo transfer u Chelsea..ti ocito ne nit pratis igrace Bayerna nit se razumijes u fudbal opcenito...bitno je da ti razmisljas glavom..po tvojoj prici ispade Musiala novi Messi..tu onda dobro ne vidis...Lamine Yamal je daleko veci talenat a i bolji igrac..pa lik ne trazi astronomsku cifru od Barce a ni klauzulu jer dijete voli Barcu za razliku od ovog laznog svabe..mene samo interesuje kako ti ne vidis da lik ne postoji protiv vecih klubova?? U ovoj raspravi nisi ni 1% upravu..omalovazavati Robbena?? To se moze samo od tebe procitati..mozda je bolje da pratis prvu bradu NBA lige - Hardena...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 jan 2025, 19:07

harden je napisao/la:
08 jan 2025, 17:11
edo07 je napisao/la:
08 jan 2025, 16:59
a sto moraju uvijek tri tacke, ne moze jedna?

pitam za druga
Ne moze jedna. Moraju tri 😂😂😂

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 jan 2025, 19:10

Musialu da nije doveo Brazzo iz Chelseaa, on bi sad igrao za Sheffild Wednesday ili Preston kao posudjen igrac Chelseaa 😂

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 jan 2025, 19:24

Rekoh ja da nije rekao sve što ima...

:lol: :lol:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 jan 2025, 19:55

armando je napisao/la:
08 jan 2025, 19:24
Rekoh ja da nije rekao sve što ima...

:lol: :lol:
Nastavit ce se... 😂😂😂

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 jan 2025, 20:10

Ma neka malo humora i opuštenije atmosfere, ko smo mi da upiremo prstom.

Došla su neka druga vremena i htio ili ne, moraš prihvatiti.
Klauzula gore, klauzula dole, pa šta ako je potpišemo.
Mi smo do skora imali Brafheida ili kako već kao jedinog crnju u ekipi ( ne računam tu plaho brazilce, oni su posebni :mrgreen: ) Evo danas više od pola čokoladni. Englezi sowieso, eno Real selekcija Afrike. Dobro, to je druga tema.

Kada ode Neuer, Müller, pa i Kimmich, koga ćeš imati u ekipi da barem pomisliš da ima Bayernov DNK?
Ko će biti lider, ko će dres sa ponosom nositi.
Ne možeš preko noći reći, neka miler, noja idu u mirovinu, neka se riješe kimiha, neka prodaju musijalu. Ionako konstantno ismijavate stopere...Pa ko će nositi ekipu, gdje su ta nova lica i može li se to preko noći napraviti i još u trenutku dok Uli zadnje trzaje daje i vidjećete svi šta će biti sa Bayernom kada on bude pokojni.
ManU je blag primjer nakon Fergija.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 jan 2025, 20:14

Može klauzula ali milijarda.On bi platu od 20mil+ i još da postavlja uslove i oko visine klauzule neće moći paša moj solidni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 08 jan 2025, 21:01

armando je napisao/la:
08 jan 2025, 20:10
Kada ode Neuer, Müller, pa i Kimmich, koga ćeš imati u ekipi da barem pomisliš da ima Bayernov DNK?
Ko će biti lider, ko će dres sa ponosom nositi.
Problem je što oni niti imaju Bayernov DNK niti su lideri nego predstavljaju sve što trenutno ne valja u klubu, preplaćene wannabe bivše zvijezde koji svojim ugovorima i pristupom na i izvan terena rade samo štetu klubu. De ligt je recimo imao taj DNK, bio lider i igrao s ponosom pa su ga se riješili prvom prilikom.
armando je napisao/la:
Ne možeš preko noći reći, neka miler, noja idu u mirovinu, neka se riješe kimiha, neka prodaju musijalu. Ionako konstantno ismijavate stopere...Pa ko će nositi ekipu, gdje su ta nova lica i može li se to preko noći napraviti i još u trenutku dok Uli zadnje trzaje daje i vidjećete svi šta će biti sa Bayernom kada on bude pokojni.
Igru nose oni koji se trude, trče, dovoljno je pogledati ugovore i potražiti koji je prvi igrač koji donekle opravdava svoj ugovor, Kane pa onda tko ispod njega?
armando je napisao/la:
ManU je blag primjer nakon Fergija.
To će Bayern postati ako produže i dalje budu taoci nabrojanih lidera, a riješe se svega što valja.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.