FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
12
8%
Drugi
9
6%
Treći
38
25%
Četvrti
47
31%
Peti
13
8%
Šesti
12
8%
Sedmi
4
3%
Osmi
10
6%
Ispadamo iz lige
9
6%

Ukupno glasova: 154

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 okt 2025, 01:05

H8Z7 je napisao/la:
24 okt 2025, 23:04
MaroonBjelave je napisao/la:
24 okt 2025, 20:51
Posjed lopte 63-37% za nas? A u tih 37% posto ljudi pokazali više od nas.
Mudra stvar. Puste loptu našim igračima, stoperi se dodaju dođe lopta do zadnjeg veznog oni pomjeraju linije i vrše presing, znaju da ne možemo iznijeti loptu tako lahko te da smo skloni greškama u zadnjoj liniji.

Ako nam puste loptu znaju da ne možemo ništa napraviti na postavljenu odbranu, 1 na 1 naši igrači cca od 10 pokušaja prođu 2 ili 3, završnica loša tako da se ni tu ne moraju brinuti.
E jesmo pali Hašimu za uši malo je reći.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 25 okt 2025, 01:23

Plakat cemo za zekicem i bubanjom

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 25 okt 2025, 01:28

Ne znam za vas ali pored Bubanje i Pavicic mnogo fali
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 25 okt 2025, 01:40

nedimmmm1337 je napisao/la:
25 okt 2025, 01:28
Ne znam za vas ali pored Bubanje i Pavicic mnogo fali
Bio mi je previse toplo hladno. Kad hoce da igra bude najbolji na terenu, a ako ekipa igra lose on bude najtanji

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 okt 2025, 02:24

Koliko god bila igra za ****, mora se priznat da je posle zrinjskog sloga najozbiljnija ekipa koja je gostovala.

Sreca sto se krdzakic pivrijedi (NADAM SE DA NISTA NIJE OZBILJNO I DA MOMAK VEC SUTRA BUDE SPREMAN ZA TRENING, MUJKIC JE ODRADIO POSO.

Pored Mujkica Banic je donio bodove.

Gulas tanak kera tanak mlinaric tanak butic tanak bralic tanak. Gledao sam zrinjski doduse u doboju nista zrinjski nije bio dominanti odnas.

Gulas je gubio dosta lopti
Brakic je 4-5 lopti bacio

Danas je Djordhevic prvi put od povrede odigrao sa energijom.

Imali smo energiju citavu utakmicu, na visem nivou

Treba uzet u uvidu da smo fulali penal, koji je cist, neznam zasto se iz sloge ljute za sudjenje, penal cist oprosten im cist crveni igrac sloge udara zmujkica bez lopte sledja namjerno.

Minus nemamo igraca koji zna poslat loptu izmedju igraca a ni igraci u napadu neznaju da naprave taj prostor.

Centar sutevi takodje tanki bez obzira sto smo dali go iz nabacaja iz kornera.

Musija danas da je bio na golu izgubili bi jer bi primio onaj go kad je banic odbranio iz 5 min i ona odbrana sto je zavrsila uz odbranu banica naprecki kad je cigan sutiro

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 okt 2025, 03:06

"Imali smo energiju citavu utakmicu, na visem nivou" 🤣🤣🤣 jesmo vala, lakse bi koncentraciju drzala azerbejdzanska poezija....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 okt 2025, 05:00

Sansa sloge u 5 minuti; Nekazem da se iz one situacije nemoze zabit go, al ono nije 100% sansa, i smatram za ekipu kao sloga (sredina tabeke) da je igrac sutirao veoma dobro. Banic lagano odbranio.

Sut Tatara sa 25 m direktno iznad naseg golmana, i precka. Dobar sut rijetko kad vidjen od strane tatara, al moramo ovde PODVUC 2 stvari; prvo prije tog suta mi smo imali penal, pod b) Tatar nije bio sam, izborio se za sut a bila su 2 igraca, koja su blokirala ono sto Tatar uobicajno radi a to je ubacaj u srce sesnesterca ili odlaganje lopte u stranu, on se odlucio za sut i dobro je sutirao.

Osim te 2 polusanse SLOGA NIJE IMALA NIJEDNU SANSU. Nisu bili bolji ni ujednom segmentu igre.

Sloga je od 54 minute pocela radit sto je radio radnik iz bjeljine kad ih je zizovic vodio, od 70 minute svaki napad su lezali odugovlacili, igraci sloge su pali kondiciono oko 82 minute, I SUDIJA JA JE PRODUZIO 4 minute.

Sloga je igrala sa autobusom, i sa takvom taktikom nije uspjela imat nijednu kontru polu kontru za 90 minuta, a mi smo konstantno kontrolisali i napadali (jalovo) al smo bili ti koji su nesto pokusavali i koji su izlazili visoko

Gulijashvili po ko zna koju utakmicu gubi 15 tak lopti, fizicki nejak nijedan jedini duel nije dobio ni na 1 na 1 niti je ijednu drugu loptu uzo, u duelu gguranju nijedan duel nije dobio, ako duel (sitan) nisi dobio al nijedan faul, dovoljno govori, keremeh je bar zaniansu fizicki jaci od gulija, MLINARIC ODKAD JE DOSAO U FK SARAJEVO NISTA NIJE POKAZAO niti ima presing ni sut ni pas ma nista

Igraci su mekani sitni nejaki lahko povrjedljivi.

Elezi gulijashvili keremeh djordjevic mlinari jovic su premekani igraci

Bez obzira na sve igraci su u danasnjoj utakmici trcali i borili se maksimalno onoliko koliko mogu u ovom trenutku, u trenutku kad fulas penal i kad protivnicki igraci dobivaju jos veci motiv a nasim igracima sveze jos vise noge..

Takodje smatram da ova ekipa moze jos vise i bice jos bolje kad se vrati Ekezi cimirot Adem, jer i danas se moglo vidjet sta znaci Mujakic banic djordjevic i kvalitetna sirina.

MUSIJA NIKAD NECE BIT NIVO GOLMANA KAKAV JE BANIC, daj boze da budem u krivu.

Adem i djordjevic po 45 minuta

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.