Spustio je druze.simidobar je napisao/la:Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
Sad je pored gola..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Spustio je druze.simidobar je napisao/la:Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
Bravo, isto razmišljamo. Sa skretničarima svaki dan kafu pijem a ovi iz Z. Mostara kažu da imam drugačiju boju kože.ThrillerHz je napisao/la:Meni skretnicari nikog nisu ubili, a ustase jesu. Koliko god mrzim zelju, vise mrzim svinjski!moj uzor-S.G je napisao/la: Nabijem i tebe i skretnicare
Ne mozes ti to objasnit ovim retardima. Ljubav prema Sarajevu se ne mjeri mrznjom prema Selji, al to ove maloumne generacije ne razumiju, njima su drazi Siroki, Svinjski i Borac!skoroalen je napisao/la:Isti mi đavo ko god osvojio, al' mi je u ligi šampiona draže vidjet ljiljane nego šahovnicu.![]()
Ma nije još ništa izgubljeno, svakom se desi loš dan, Zrinju su u vrijeme njihove top forme skretničari samljeli 0:4 pa ih sudija provuče već naredno kolo (msm Želju). Samo, Almir je fakat ograjis'o, ne znam šta mu je.
Šta smo trebali da se ne radujemo pobjedama protiv Olimpica, Viteza, Širokog i prolasku u Kupu? Ko je govorio da ne ličimo na ozbiljnu ekipu, možda Evander?PitarBordo je napisao/la:Bio ja ovdje nakon svake utakmice, samo što je bilo "crnjačenje" i "rise" kad su ovdje ljudi govorili da ne ličimo na ozbiljnu ekipu i pored pobjede. Možeš do sutra osporavati i govoriti da se ovdje neko pojavi samo kad se gubi, ja sam ovdje stalno. I na tribini. Zato prođi me se samo zato što su nerealna očekivanja i pumpanje BEZUSLOVNO pali u vodu.KenChoo je napisao/la:Lik dođe i rise samo kad je loše i kad gubimo. Kad se pobjeđuje i kad se zigu, nigdje ga.PitarBordo je napisao/la:Ma ja, a kad se govorilo da se nižu pobjede protiv poluamaterskih ekipa kažu "nemoj crniti". Ovo je šamar u facu svima kojima su gledali "ma tri bobe" a igru ignorisali.
Pozić iz Tz.
Boli nas.
Ovo danas je gotovo isto kao protiv Viteza recimo, ili protiv Travnika u uzvratnoj. Jedno veliko ništa. A pitat ću te šta možeš s ovom ekipom kad ti se zaredju Zrinjski, Sloboda, Željezničar, Radnik, po dva puta u mjesec i po' dana.
No nastavimo se lagati. IMALI SMO NIZ jeb'o te. Treba nam dati titulu za NIZ.
FUJ!
Lijepo je da si optimista. Zaboravio si na Radnik a evo i Slobodu.joker90 je napisao/la:Pisao sam i prije nastavka sezone da ćemo biti treći i da to očekujem, ali nisam očekivao nove sramote i brukanje kluba. Kod nas uvijek ide gore nego što i najavim. Nek vas "babuka" i onaj svrakindoac nahajcaju kako smo ekipa, yebo realnost i vaše oči zdrave!
Nek promjeni maloZip je napisao/la:Spustio je druze.simidobar je napisao/la:Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
Sad je pored gola..
Od sad pratim samo ligu petice, svi su iz kuce pobjegli od mene! BEKICU KARINO!TobeYarabi je napisao/la:samo nek ne puca
Ma ne treba se sekirati samo, brate. Znalo se kad nas nafaka luda popusti da će nas realnost ošamariti. Ovo je malo prebrutalno, ali jbg, to je fudbal. Iduću tekmu će nas biti 1000 na Koševu, ali kakvim putem ide ovaj klub, dosta je i to.kengur je napisao/la:Lijepo je da si optimista. Zaboravio si na Radnik a evo i Slobodu.joker90 je napisao/la:Pisao sam i prije nastavka sezone da ćemo biti treći i da to očekujem, ali nisam očekivao nove sramote i brukanje kluba. Kod nas uvijek ide gore nego što i najavim. Nek vas "babuka" i onaj svrakindoac nahajcaju kako smo ekipa, yebo realnost i vaše oči zdrave!
Kompleksiskoroalen je napisao/la:Koje seljačine su ovi Tuzlaci. Zadnjih 15 minuta samo vrijeđaju naše igrače. Ja da živim u Tuzli objesio bih se i tražio da me ukopaju u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JavierBosnia, juka55, tajsamja i 31 gost.