FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 18 mar 2017, 16:36

simidobar je napisao/la:Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
Spustio je druze.
Sad je pored gola..

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 18 mar 2017, 16:37

Husejnovic je bolji za 3 klase od svih "spremnih"

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 18 mar 2017, 16:37

Otrese nas Sloboda k'o stoljnak poslije ručka :crazy:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 mar 2017, 16:38

Pa dobro, pozitivno sto i lazni gube - teoretski jos imamo sansu za titulu. Igramo sa svima u ligi 6, sad odmoriti se i prekontati.
Idemo zapoceti novu seriju aBda :!:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2017, 16:38

ThrillerHz je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la: Nabijem i tebe i skretnicare
Meni skretnicari nikog nisu ubili, a ustase jesu. Koliko god mrzim zelju, vise mrzim svinjski!
Bravo, isto razmišljamo. Sa skretničarima svaki dan kafu pijem a ovi iz Z. Mostara kažu da imam drugačiju boju kože.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 mar 2017, 16:39

skoroalen je napisao/la:Isti mi đavo ko god osvojio, al' mi je u ligi šampiona draže vidjet ljiljane nego šahovnicu. :kafa:
Ma nije još ništa izgubljeno, svakom se desi loš dan, Zrinju su u vrijeme njihove top forme skretničari samljeli 0:4 pa ih sudija provuče već naredno kolo (msm Želju). Samo, Almir je fakat ograjis'o, ne znam šta mu je.
Ne mozes ti to objasnit ovim retardima. Ljubav prema Sarajevu se ne mjeri mrznjom prema Selji, al to ove maloumne generacije ne razumiju, njima su drazi Siroki, Svinjski i Borac!
1946~

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 18 mar 2017, 16:39

PitarBordo je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ma ja, a kad se govorilo da se nižu pobjede protiv poluamaterskih ekipa kažu "nemoj crniti". Ovo je šamar u facu svima kojima su gledali "ma tri bobe" a igru ignorisali.

Pozić iz Tz.
Lik dođe i rise samo kad je loše i kad gubimo. Kad se pobjeđuje i kad se zigu, nigdje ga.

Boli nas.
Bio ja ovdje nakon svake utakmice, samo što je bilo "crnjačenje" i "rise" kad su ovdje ljudi govorili da ne ličimo na ozbiljnu ekipu i pored pobjede. Možeš do sutra osporavati i govoriti da se ovdje neko pojavi samo kad se gubi, ja sam ovdje stalno. I na tribini. Zato prođi me se samo zato što su nerealna očekivanja i pumpanje BEZUSLOVNO pali u vodu.

Ovo danas je gotovo isto kao protiv Viteza recimo, ili protiv Travnika u uzvratnoj. Jedno veliko ništa. A pitat ću te šta možeš s ovom ekipom kad ti se zaredju Zrinjski, Sloboda, Željezničar, Radnik, po dva puta u mjesec i po' dana.

No nastavimo se lagati. IMALI SMO NIZ jeb'o te. Treba nam dati titulu za NIZ.

FUJ!
Šta smo trebali da se ne radujemo pobjedama protiv Olimpica, Viteza, Širokog i prolasku u Kupu? Ko je govorio da ne ličimo na ozbiljnu ekipu, možda Evander?
Protiv Viteza pobijedili, prva tekma, bitna je pobjeda normalno. Protiv Olimpica se isfulali drama, ali ušla je jedna lopta i pobijedili smo. Protiv Širokog odigrali utakmicu života, PERFEKTNO odigrali 80 minuta. Danas katastrofa, a da li se treba ići iz krajnosti u krajnost? Loš dan, loša igra, nezainteresovanost... Hoćemo li opet pisati da se raspadamo (ne bi me čudilo)? Jel to ekipa ne može imati loš dan? Da li ekipa ne smije izgubiti? Pa i najveći izgube, pa se ide dalje. Bit je da smo svaku utakmicu u drugom dijelu odigrali veoma dobro, dobili smo neke tekme i velikom gol-razlikom da nije bila preloša realizacija.

Šta će biti sa ostalim ekipama? Sve ekipe u ligi su u pet deka. Evo Zrinjski gubi 0:2 od Metalleghea, na svom stadionu. Svako svakog može dobiti. FKS uz PRAVI PRISTUP, BORBU, ZALAGANJE i HTJENJE, koje je krasilo ovu ekipu do ove tekme može svaku ekipu dobiti. Samo je bitno da ih Čala motiviše. Nijedna ekipa u ligi nije jača od Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je stvar pristupa.

I ja sam do neba razočaran, ali to je fudbal i to je sport. Hoćemo li se ubiti ili ćemo reći "nema veze" i dati dalju podršku našim igračima? Mnogo si napadan sa svojim postovima ovdje. Vazda ti nešto ne odgovara, ne valja ovo, ne valja ono. Zašto nakon neke pobjede, ne dođeš i ne napišeš neki post o tome šta nije dobro? Nego nakon poraza i loše igre ti dođeš kao da si najgori dušman Kluba i pišeš gluposti? Mnogo si arogantan. Back to the real life, ništa ne može biti savršeno i naša liga i klubovi su specifični. "Pozić iz Tz" - jel to nešto treba značiti?
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 18 mar 2017, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 mar 2017, 16:39

Objektivno evropa vrh ove godine . tesko za prihvatit al tako je . koliko znam nasa ambiciozna uprava je postavila cilj izlazak u evropu :crazy: :crazy: napomena u doigravanju ce sve ovakve na noz biti utakmice osim mozda Krupe , nek nam je Bog na pomoci .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 16:40

Pisao sam i prije nastavka sezone da ćemo biti treći i da to očekujem, ali nisam očekivao nove sramote i brukanje kluba. Kod nas uvijek ide gore nego što i najavim. Nek vas "babuka" i onaj svrakindoac nahajcaju kako smo ekipa, yebo realnost i vaše oči zdrave! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 18 mar 2017, 16:41

samo nek ne puca :kafa:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 mar 2017, 16:41

Vlasnik upravljackih prava citaj "milijarder"...imas kamp citaj tri terena i renoviranu baraku....imas "redovne plate" i dere te ekipa koja je promijenila 7-8 igraca od prosle godine. To nigdje jos nisam vidio ni cuo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 mar 2017, 16:42

joker90 je napisao/la:Pisao sam i prije nastavka sezone da ćemo biti treći i da to očekujem, ali nisam očekivao nove sramote i brukanje kluba. Kod nas uvijek ide gore nego što i najavim. Nek vas "babuka" i onaj svrakindoac nahajcaju kako smo ekipa, yebo realnost i vaše oči zdrave! ;)
Lijepo je da si optimista. Zaboravio si na Radnik a evo i Slobodu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2017, 16:42

Nemojte se sikirati braćo,ovo je na žalost naša realnost,možemo i pobijediti svakoga,ali isto tako i izgubiti. Nemamo mi kvalitet dovoljan za neki ozbiljniji rezultat (titula).
I ovaj niz pozitivnih rezultata je zahvaljujući entuzijazmu Ćale i njegovog SŠ kao i velikoj dozi sreće. Takođe ja igrače i SŠ ne krivim apsolutno mora se i njima desiti loš dan,loš trenutak jbg.,uostalom nisu oni krivi što,kao prosječni ili ispodprosječni igrači,igraju u klubu čiji navijači imaju najviše moguće ambicije.
Krivi su oni koji klub vode u jednom sasvim neizvjesnom stazom i bez ikakve vizije ili ambicije!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 18 mar 2017, 16:43

Zip je napisao/la:
simidobar je napisao/la:Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
Spustio je druze.
Sad je pored gola..
Nek promjeni malo :mrgreen:

Onaj mali Hadzic treba igrat obavezno, serem im se na Benficu eure
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 16:43

TobeYarabi je napisao/la:samo nek ne puca :kafa:
Od sad pratim samo ligu petice, svi su iz kuce pobjegli od mene! BEKICU KARINO!

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 18 mar 2017, 16:44

otresli su nas ko seljak slinu s ruke.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 16:45

kengur je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Pisao sam i prije nastavka sezone da ćemo biti treći i da to očekujem, ali nisam očekivao nove sramote i brukanje kluba. Kod nas uvijek ide gore nego što i najavim. Nek vas "babuka" i onaj svrakindoac nahajcaju kako smo ekipa, yebo realnost i vaše oči zdrave! ;)
Lijepo je da si optimista. Zaboravio si na Radnik a evo i Slobodu.
Ma ne treba se sekirati samo, brate. Znalo se kad nas nafaka luda popusti da će nas realnost ošamariti. Ovo je malo prebrutalno, ali jbg, to je fudbal. Iduću tekmu će nas biti 1000 na Koševu, ali kakvim putem ide ovaj klub, dosta je i to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 mar 2017, 16:45

Svaka cast Zagorski na komentaru, meni su smiješni likovi sto su ovdje pisali kako nam ne trebaju kapitalna pojacanja - prevage na terenu, kako ovaj tim moze uzeti titulu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2017, 16:46

Koje seljačine su ovi Tuzlaci. Zadnjih 15 minuta samo vrijeđaju naše igrače. Ja da živim u Tuzli objesio bih se i tražio da me ukopaju u Sarajevu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 mar 2017, 16:47

skoroalen je napisao/la:Koje seljačine su ovi Tuzlaci. Zadnjih 15 minuta samo vrijeđaju naše igrače. Ja da živim u Tuzli objesio bih se i tražio da me ukopaju u Sarajevu.
Kompleksi
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JavierBosnia, juka55, tajsamja i 31 gost.