mislim da ti mislis na Redzica JoseJoseMourinho je napisao/la:Ne vjerujem ima ugovor sa krupom i neće ga dati tako lahkoroleeee je napisao/la:Šta je sa onim predragovicem iz borca hoce li dolaziti?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislim da ti mislis na Redzica JoseJoseMourinho je napisao/la:Ne vjerujem ima ugovor sa krupom i neće ga dati tako lahkoroleeee je napisao/la:Šta je sa onim predragovicem iz borca hoce li dolaziti?
Je jednom s starijom gardom bacio šuplju krenuli od Videotona došli do Zubandana i tu stadoše... dalje se valjda ne sjećaju šta je biloMinjore je napisao/la:
Ma ja sa starijom gardom malo suplju bacio..
ja bi vise volio Livaju ponovo nego Svraku i jamaka !jaludovolimte je napisao/la:Ja bih volio Svraku vidjeti ponovo na Grbavici
Jaozinho22 je napisao/la:Je jednom s starijom gardom bacio šuplju krenuli od Videotona došli do Zubandana i tu stadoše... dalje se valjda ne sjećaju šta je biloMinjore je napisao/la:
Ma ja sa starijom gardom malo suplju bacio..
Daleko mu kuca od nas bila, kos Edisa nema mjesta jer nam trebaju igrači koji ce ginuti a ne čuvati staklene noge.jaludovolimte je napisao/la:Ja bih volio Svraku vidjeti ponovo na Grbavici
Valjda se znaju, rekli su na zvanicnoj da ce uskoro objaviti.bagrcavi je napisao/la:Odlična ideja.
Interesuje me znaju li se protivnici sa kojim ćemo igrati na pripremama u Turskoj?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 29 gostiju.