FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma **** nas mentalitet, pojedini navijaci bi trebali na metadonsku terapiju 

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ma realno psihološki pad, nama je Tuzla postala nova Zenica i Lištica, ovdje mi zadugo ni boda nećemo vidjet, nažalost.
yebi ga, život ide dalje, ovakvim ishodom narednu igramo s Radnikom kući a kone sa Slobodom u gostima, tu nam je šansa da opet njih prestignemo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ali nikako ne kontam kako su ovako pali u odnosu na prošlu subotu? Hajde da se oni bore kao prije, ali ovo.. Ne znam, razočaran sam pravo.
Horde po svom 

realno ako zrinjski izgubi onda je koliko toliko bolje danas izgubiti od slobode jer ostajemo na -2
nego da zijanimo od zrinjskog
ovo nek nam bude opomena ovo je druga slaba tekma protiv travnika je vecinom bilo izbij nabij jbg dobro pa je i pauza sad
nego da zijanimo od zrinjskog
ovo nek nam bude opomena ovo je druga slaba tekma protiv travnika je vecinom bilo izbij nabij jbg dobro pa je i pauza sad
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Gotovo je ovo. Najgora utakmica poslije 3 mjeseca nasih, Almir Bekic ubjedljivo najgori igrac na terenu, Novakovic isto smijesan, Ivetic.. Ma svi uzas, Duljevic opet potez viska svaki napad a Ahmetovic ne moze nista uradit.
Teren dobar fakat, dugo nismo imali bolji gostujuci teren, ali djaba kad igramo za qrrac.
Ko ce sad vratit se kuci popisan **** ti sunce.
Teren dobar fakat, dugo nismo imali bolji gostujuci teren, ali djaba kad igramo za qrrac.
Ko ce sad vratit se kuci popisan **** ti sunce.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 mar 2017, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne moze ljudi od gov.ana pita, bezze se sekirate. Ova sloboda je jedno veliko nista, e zamislite sad kakvi smo mi kad ovako igramo.
To da nam je tesko gostovanje macku o rep, ovo je tesko samo ako mi sebi umislimo u glavi da je tesko. Realnost je da je ovo najlakse gostovanje u ligi 6.
To da nam je tesko gostovanje macku o rep, ovo je tesko samo ako mi sebi umislimo u glavi da je tesko. Realnost je da je ovo najlakse gostovanje u ligi 6.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 18 mar 2017, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
I neka vala, do sada nisam podržavao ali neka naši debili iz uprave plaćaju kazne, barem to znaju kada već ne znaju pristojnu ekipu sastaviti! PODRŠKA HORDAMA, PALI, CIJEPAJ, NEKA SVE GORI, NABIJTE ŠTO VEĆU KAZNU BRAĆO!!!edRed je napisao/la:Horde po svom
-
- Kontakt:
ma samo nerealna raja je očekivala 3 boda ovdje,pa ja ne pamtim kada smo ih dobili u tuzli,ne treba im sada ni kočijaški psovati,treće mjesto je realnost a ni to nije loše objektivno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sada su našli da ne trće, Zrinjski gubi, mogli ih stići.KenChoo je napisao/la:Ali nikako ne kontam kako su ovako pali u odnosu na prošlu subotu? Hajde da se oni bore kao prije, ali ovo.. Ne znam, razočaran sam pravo.
Čala zaduži bić. uzkanđijaj ih sve.
Umjesto da idemo na prvo padamo na treće
-
- Kontakt:
Da si doveo u januaru kapitalna pojacanja - prevage na terenu, sad bi vodio 2:0.Ovaj sastav Slobode je presmješan
- muhamedhulk
- Kontakt:
De vadi Ivetica, popusice crveni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Uzasno je sto se gubi od drugog tima Slobode 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Užasno, nikad gore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svi volimo Ahmetovica, ali u ovom proljetnom dijelu nista nije pokazao, sta vise smeta.
1946~
Lik dođe i rise samo kad je loše i kad gubimo. Kad se pobjeđuje i kad se zigu, nigdje ga.PitarBordo je napisao/la:Ma ja, a kad se govorilo da se nižu pobjede protiv poluamaterskih ekipa kažu "nemoj crniti". Ovo je šamar u facu svima kojima su gledali "ma tri bobe" a igru ignorisali.
Pozić iz Tz.
Boli nas.
Lego bi nam bod sad
Zaklet na BORDO bijele bojeeee , da vjecno cu ih bodrit jaaaaa......
Zaklet na BORDO bijele bojeeee , da vjecno cu ih bodrit jaaaaa......
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Mađari fulali kreč, Kajkut k'o po jajima šut'o, Melun je za njega Balotelli. A evo nam i Hrustem-paše.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ajmo Rusteme
-
- Kontakt:
Evo Rustempaše...GASI MJEŠALICU, MOTAJ KABLOVE!!! 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, riki46, samoFKS, Tatamata1946 i 66 gostiju.