OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je neko upoznat sa pravilima ovog meridianBeta i kako sve to funkcionise molio bih ga
da se javi na pp.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je neko upoznat sa pravilima ovog meridianBeta i kako sve to funkcionise molio bih ga
da se javi na pp.
OTNYS_YNWA je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je neko upoznat sa pravilima ovog meridianBeta i kako sve to funkcionise molio bih ga
da se javi na pp.
ahaOTNYS_YNWA je napisao/la:
Sjecas se @hodza kad i kad smo ja i ti rekli da ce Francuzi uzeti, ja mislim da je otvaranje bilo.
i jedan i drugi 10.$eLLa je napisao/la:znal ko kolko su dali golova hansen i karabatic
Osasuna po tradiciji je težak protivnik Realu. Uvijek se brane, i sada imaju po 5-6 ljudi u zadnjoj liniji. Ja sam na sistemu odigrao x/2. Siguran sam da će real pobjediti večeras.Citizen-X je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je neko upoznat sa pravilima ovog meridianBeta i kako sve to funkcionise molio bih ga
da se javi na pp.
nemas pravila otidji registruj se i vidi pravila.
kreditna kartica i to je to
jboti ovaj Real Madrid - do sad bi Barca vec nakantala hettrik... smijesan tim do jaja... realni ma drek...
Zamalo.badblueboylivno je napisao/la:Odigrano
Jesenice - Villach 1. trećina/kraj 1/2 @ 13,00
Francuska - Švedska X @ 8,00
Fenerbahce - Trabzonspor 1 @ 2,10
ulog 1 KM
zamalo da si upiso danskubadblueboylivno je napisao/la:Zamalo.badblueboylivno je napisao/la:Odigrano
ulog 1 KM
Švedska, Danska, quratz, palac... nego ovi dominiraju, i kontra Janeza i golCitizen-X je napisao/la:zamalo da si upiso danskubadblueboylivno je napisao/la:Zamalo.badblueboylivno je napisao/la:Odigrano
ulog 1 KM
Pierce under 17,5.haris1812hz je napisao/la:imali ko prijedlozi za NBA?
Nemoš' zamislit koliko mi je drago, cuj 1.25 kvotaCitizen-X je napisao/la:osasuna 1:0
reko ja Real Madrek
Los Angeles Lakers - Boston 1 (probati sa Kobe-om over poena(preko 25))haris1812hz je napisao/la:imali ko prijedlozi za NBA?
Citizen-X je napisao/la:sad nesto kontam kako li na ovo gledaju barcini fudbaleri - sad gledaju ovaj mec i navijaju za osasunu divljacki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.