Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
21
39%
2. Ne
19
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
26%

Ukupno glasova: 54

Finn
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Finn » 26 nov 2025, 23:43

:salut:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 nov 2025, 00:57

Ali covjek je uporan u svojoj taktici, formaciji i pristupu igre. Jedan od pokazatelja koliko smo nisko pali jeste da se zamjera sto Chiesa ne igra, jadni mi ako ce nas vaditi covjek koji nije postenu utakmicu odigrao od 2020 a na pojacanja potrosene tolike pare. Novi covjek, novi pristup igri i prilagodjavanje igracima je jedino rjesenje. Bas sam ga u nekom od proslih postova uporedio sa Hodgsonom, izvinio bih se gospodinu Royu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 nov 2025, 08:06

Hvala Allahu toliko sam bio pijan da se se ne sjećam ničeg poslije pola devet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 27 nov 2025, 08:31

Ma ovaj leti ko fišek u ova 3-4 dana.Pušten je niz vodu od igrača i to je baš evidentno , po reakcijama , slavlju kdo onog frljavog gola.Nadam se da cemo od decembra krenuti se buditi s novim trenerom.LP je vjerovatno upad u 24 pa kako god sa 302 a liga probati uhvatiti 4 mjesto.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 27 nov 2025, 08:44

Venom je napisao/la:
26 nov 2025, 23:34
Al nevjerovatan klub bgm. Svaki put kad se trebas konacno ustaliti na vrhu, naprave sve dva koraka nazad. Sa Kloppom je to bilo isto u sezonama 20/21 i 22/23, ali se to moze pripisati povredama i losim prijelazim rokovima gdje se nije radilo dovoljno.

Ovo sad sto gledamo je iskreno 10 puta gore nego situacija iz navedenih sezona, 500 miliona potrosenu za ekipu koja izgleda mrtvo. Svaki igrac ugasen ko opusak.

Ne treba ni ocekivati cuda kad dođe novi trener, ekipa je mentalno na dnu, previse segmenata u igri ne funkcionise i ne mogu se ispraviti preko noci. Bar na neki pozitivni sok malo popravit rezultate i sacekati zimu pa krenuti po Guehija i eventualno neku sesticu.
Toliko, ali toliko sam se nadao da ovom osvojenom titulom konacno idemo u smjeru stvaranja legacy ekipe, koja bi harala bar ligom u nadolazecim godinama. Citavo to ljeto, takve kupovine, toliki hype, toliko para koje se dalo na ta pojacanja, stvarno sam bio ubjedjen da je klub povukao sve dobre poteze.

Sad, u retrospektu, vidim da je sve ovo sto se desava u klubu jedan veliki tranzicijski period. Toliko si promijenio ekipu u jednom transfer roku, da je to nevjerovatno. Ok, ta sredina - Macca, Dom i Ryan su tu, ali SVE ostalo je drugacije.

I, koliko god je supacki otisao u Madrid, Trentov odlazak je ostavio takvu crnu rupu, te disbalans na tom desnom beku, da se mi nikako ne mozemo sastaviti cijelu sezonu.
Godinama unazad si gradio igru po toj desnoj strani, velik procenat nasih napada je isao preko kombinacije Trent-Salah. Imao si hibridnog lika koji je igrao odbranu, ali koji je ofanzivno bio 2-3 puta vrijedniji. Sad nam Dom u svom **** prime-u mora pokrivati tu stranu, sinoc Curtis (realno, veoma lose), a ocigledno je da Bradley i Frimpong ne mogu biti go-to opcije na toj poziciji, AKO NISTA, zbog povreda koje stalno vuku...

Bili smo nevjerovatno sretni imati Trenta i Robba godinama u dobrom zdravlju na bekovskim pozicijama.

Sto mi kaze jedan prijatelj, ne vidi kako Slot ovo moze okrenuti, a ne vidim vala ni ja. Ne moze biti toliko tvrdoglav, da nikako ne zeli da promijeni pristup igri i da nema nekih drugih opcija koje moze isprobati tokom tekme. Na ovom nivou to ne pije vode.

Toliko toga se jos moze napisati, ali ne pamtim da je ovih 20+ godina otkako pratim klub bio u ovako losoj seriji i veoma je zabrinjavajuce. Evidentno je da nesto ne stima i moraju se povuci preventivni potezi, ekipa se mora trznuti, jer smo skoro u decembru, 3 i pol mjeseca igre, a mi tonemo i postajemo sve gori, bez naznaka ikakvog svjetla na kraju tunela.
Cak i kad **** damo gol, osjecaj je takav da cemo primiti jos 3, a to je nedopustivo, pogotovo KUCI NA ANFIELDU :shock:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 nov 2025, 09:28

Finn je napisao/la:
26 nov 2025, 23:13
Samo da poselamim gastona i nerku, fino sam im jos u septembru najavio sta ce biti.

Samo je jos @Torres tad prepoznao kuda ovo vodi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 27 nov 2025, 09:45

Mislim da ne može gore. Igrači izgledaju poput amatera, jasno da neko može biti u padu forme, ali kompletan tim?
Slot nije loš trener, dokazao se prošle godine, ali je evidentno da je izgubio ekipu. Nažalost. Moraće da ide, jer sumnjam da može stvoriti rezultate na duge staze.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 nov 2025, 10:07

Devet prošlo po britanskom i još nema communicado officiale...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 27 nov 2025, 11:00

Zanimljivo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 nov 2025, 11:38

Je•ote, samo smo 1953 godine imali losiju sezonu
jasonstatham je napisao/la:
27 nov 2025, 09:45
Mislim da ne može gore. Igrači izgledaju poput amatera, jasno da neko može biti u padu forme, ali kompletan tim?
Slot nije loš trener, dokazao se prošle godine, ali je evidentno da je izgubio ekipu. Nažalost. Moraće da ide, jer sumnjam da može stvoriti rezultate na duge staze.
Nije los, najlosiji u historiji Liverpoola

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 27 nov 2025, 11:45

eh da su svi tako loši pa da donesu titulu u prvoj sezoni :kafa:

podrška za Arnea, okrenut će se ovo :salut:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 nov 2025, 12:01

Ma sta je on bolan donio :rol:

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 27 nov 2025, 12:05

Solanke nam donio titulu, nije Slot. :kuknjava:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 nov 2025, 12:06

Naravno, poslije Suareza nas najbolji igrac u spicu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 nov 2025, 12:09

slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 27 nov 2025, 12:28

Jel realno da klipan jos nije otkaz dobio? Sinoc gledam utakmicu i mislim kako ni na sta ne licimo, kako se patimo ko da igramo protiv PSGa, Arsenala, Bayerna itd ali nisam htio biti pesimistican i pisati ovdje ista, kontam ipak je PSV, kod kuce igramo, solidna ekipa na terenu, vjerovatno preokrenemo nekako, na silu. Na kraju nas ljudi zasluzeno nakantaju. Nikakve igre nemamo. Primamo svaku tekmu po 3 gola od prosjecnih ekipa i to kod kuce. Ekipa nije za titulu ali jeste za top 4 i eventualno zaganjat neko kup takmicenje, a ovaj ce nas ostavit nekonkurentnima za bilo kakav trofej, a cak ni ligu prvaka necemo izboriti. MORA DOBITI OTKAZ ON I KOMPLETAN STRUCNI STAB POD HITNO

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 nov 2025, 13:02

Nemoj tako, ON nam je donio titulu :beba: :beba:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 27 nov 2025, 14:33

Aa jos nema otkaza :plac:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 27 nov 2025, 15:27

Koga je zvao :rol:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 27 nov 2025, 15:47

Finn je napisao/la:
26 nov 2025, 23:43
:salut:

Iz iskustva mogu reci da kada ne ide komplet ekipu svi igraci izgledaju kao kante.
Treba vam novi trener to je to.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.