Kako bolje zvuci : Sexy Ugljesa ili sexy Sinisa ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko ?sajo10 je napisao/la:Zoki potpisao za Mladost iz Podgorice. Sretno!
Hadziahmetovic prema Lendricu i GooooooolllllllllllllllllllllllllPsajdak je napisao/la:![]()
http://videochart.net/video/02367.072bd ... 250dbd8939
5:08
Ovo ćemo često gledati
Velahalve je napisao/la:Evo na treningu Bogicevic na treningu znači trenira, antolovic ne trenira vjerojatno ide ,danas će se znati, kao i za Zolotića
Onda pogresno sam ga shvatio, mislio sam da pricamo o Ibricicu. Dobro ne zna se za tacnu cifru, ali koja god da mu je bila ponudjena na kraju nije bilo dovoljno. A sto se tice Alispahica ma ni u snu. Prvo nebi ga mogli placati, drugo nikad vise igraca od njega.ChWilla je napisao/la: citirao si lika koji misli na alispahića, a ne na ibričića. ibričića jesmo htjeli, to je i javno priznato.
a ne znamo sa čim je pokušano osim mahalske. 8k svakako nije dovoljna plata za ibričića ni u ovakvom stanju.
Drug, tebe je izgleda onaj levat bas traumatizirao.ZeljoSampioneGo je napisao/la: Milaneeee milaneeee milaneeeee c c c jesi jadan frajer ne vjerovatno...
Hahahaha, e jesi me nasmijo svaka ti cast hahahah.FaraonTM je napisao/la:
Razumijem te, ali ne bi ja tako. On je ipak i dao puno za nas, dosta znoja i dosta dobrih utakmica. Jedna utakmica protiv nas u kojoj jeste bio ispod svih normi ponasanja i na terenu i van njega, mislim da moze da mu se oprosti, vjerujem da na to mislis. Ne bi trebalo tu sve pasti u vodu, bar ja tako mislim. Ja mu to oprastam zarad svih dobrih utakmica koje je odigrao kod nas i zelim mu dobrodoslicu i da podsjeti na onog starog Bogicevica, sampionskog .shzna je napisao/la:Samo da pozdravim jadranka, yebem ti majku!
Bolesno... Fkt bi se ova djecurlija trebala malo smiriti, zdravije i pametnije komentarisati i ne praviti se nekakvim "velikim" navijacima.shzna je napisao/la:Samo da pozdravim jadranka, yebem ti majku!
E njemu ja jeb.em majku.club21 je napisao/la:Psovao je i Antolovic pa se ne spominje.