FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANAN » 12 jan 2016, 07:29

Kapitenski.....

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 12 jan 2016, 08:36

InatSilanBosanski je napisao/la:Koliko mi imamo igraca ukupno, kad odbijemo ove sto ce poslije priprema igrati za juniore? I da li je neko poslan na posudbu?
Evo sa prozivke + Bekrić:

Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Benjamin Šehić, Aleksandar Kosorić, Emir Hodžurda, Kemal Osmanković, Ismail Duraković, Adnan Alihodžić, Mirko Kramarić – Jovan Blagojević, Amir Hadžiahmetović, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Dino Hasanović, Kerim Memija, Muris Midžić, Mailson, Tiago, Amer Hiroš, Denis Žerić – Ajdin Mujagić, Ivan Lendrić, Nedo Turković, Dženis Beganović, Samir Bekrić

Od ovih uzmi da je moguće da Antolović ide, po priči Šehić i Alihodžić idu na posudbu, dok za juniore mogu igrati Osmanković, Duraković, Žerić i Mujagić. Bez njih imamo 20 igrača.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2016, 08:43

Alispahića ne bih volio vidjeti da prođe pored Grbavice, a ne u našem dresu, momak ima problema kako s glavom tako i sa formom a sve i da je tip-top neka hvala, nemojte povezivati igrače sa lavora sa našim klubom

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 12 jan 2016, 09:07

Ima li danas trening i ako ima u koliko i gdje zna li neko ?hvala unaprijed

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 jan 2016, 09:08

Rezimirat ću prelazni kad se sve završi. Do sada ide malo i preko mojih očekivanja s obzirm da je zimski prelazni rok, a mi ne plaćamo obeštećenja :)
Slušam Mulalića i moram reći da je dosta popravio spiku, dosta ljepše priča nego je to bilo u početku. Onda valjda bio u euforiji nekoj :) i vidi se da radi na sebi na tom segmentu. I Lendrić mi je dao optimizam sa onom rečenicom da je svjestan da je pao u formi i da Želju vidi kao priliku da se digne. To mi je znam da još uvijek misli ozbiljno sa svojom karijerom.
Moramo biti svjesni ovoga:
Stevanović>>>>>Livaja
Kramarić>> Mladenović
Lendrić=Stokić (ovo bi bilo da nismo gledali Stokića u našem klubu), ali ja mislim da će biti >>> minimum
Mailson>> Kokot (mada je Koka donosio potrebno iskustvo pogotovo za ove naše seljačke lige, po onome što sam ja vidio Mailson je ozbiljniji igrač, brži, sa više rješenja, bolji šut, i željan dokazivanja)
Bekrić>>>>> Diata (nisu iste pozicije ali po meni Bekrija je i na krilu jači dosta od Diate na krilu, pogotovo kad treba probiti bunker tj kad krilo ne treba puno da se vraća), nisam njih možda trebao ni porediti, ali eto čisto usporedbe radi ko je došao a ko otišao :)

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 12 jan 2016, 09:11

Uporedi Midžića i Diattu a Bekrić gratis :-)
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 12 jan 2016, 09:15

Ove sezone, iako smo katastrofalno igrali nismo vidjeli mogucnosti a da ne pricam da smo progurali makar jos jednog omladinca. Cak sta vise, unazadili smo Sadikovica a gurali smo pEnisa. Jedino se moze reci da je Mujagic dobio nekakvu priliku, ali sada ce je dobijati jos manje ako dodje Đermanović. Ljudi moramo biti svjesni da se samo na mladim igracima moze uzeti fina lova.
FORZA ZELJO

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 12 jan 2016, 09:34

kenan_tm87 je napisao/la:Ove sezone, iako smo katastrofalno igrali nismo vidjeli mogucnosti a da ne pricam da smo progurali makar jos jednog omladinca. Cak sta vise, unazadili smo Sadikovica a gurali smo pEnisa. Jedino se moze reci da je Mujagic dobio nekakvu priliku, ali sada ce je dobijati jos manje ako dodje Đermanović. Ljudi moramo biti svjesni da se samo na mladim igracima moze uzeti fina lova.
Dado je igrao evropu i igrao je sve do povrede. Dok je igrao svojstveno njemu imao je padova i bljeskova. Tesko je staviti u ekipu 6-7 juniora tj nase djece, kako i Edis rece, to nije prirodno da djeca sa 17-18 god. preuzimaju svu odgovornost. Vidjelo se protiv Viteza kad se rezultat rijesio da su priliku dobili svi mladji igraci i msm da je njih 7 tu utakmicu igralo. Treba vjerovati Edisovim rijecim, kako je jucer rekao i u Njemackoj je razgovarao sa drugim strucnjacima, da nije prirodno da djeca od 17-18 budu lideri i nosioci, jednostavno ne mogu podnijeti taj pritisak i teret.
Takodjer, misljenja sam da i veca konkurencija ce natjerati da rade da se ne opuste. Jer oni su jos uvijek mnogo mladi, ako vide da ce igrati svaku utakmicu samo zato sto su nasa djeca onda nece raditi sto ne valja ni za tim a jos vise za njih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 jan 2016, 09:36

hajde Ogi produzi, onda bi bas bili tip top ekipa
ogi i zajeban zadnji vezni za savrsen prelazni rok
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 jan 2016, 09:47

godrina je napisao/la:hajde Ogi produzi, onda bi bas bili tip top ekipa
Za Ogija nisam siguran, ali za ovu drugu poziciju sam siguran da ce biti adekvatna...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2016, 09:55

ako neko ima informaciju u koliko je trening nek napiše. hvala

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 jan 2016, 09:58

tm8782 je napisao/la:
Za Ogija nisam siguran, ali za ovu drugu poziciju sam siguran da ce biti adekvatna...
drzim te za rijec :P
al i Ogi bi bio sad bas pojacanje, kad su krenuli u ovu ofanzivu neka i to zavrse dogovore se
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 12 jan 2016, 09:58

Velahalve je napisao/la:ako neko ima informaciju u koliko je trening nek napiše. hvala
U 13

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 12 jan 2016, 10:04

jel opet na bivsoj sljaci?

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 12 jan 2016, 10:22

HenryLloyd je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ponudjeno mu bilo 8milja,odbio,vise nije ni vrijedio,kraj price.Davno proslo,je ono vrijeme,nemamo...
8 milja je smijesna cifra za igraca kao sto je Ibricic, znao sam ja da od pregovora nema nista.
Milaneeee milaneeee milaneeeee c c c jesi jadan frajer ne vjerovatno...
Kralj price

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 jan 2016, 10:37

vrbanjusa je napisao/la:Uporedi Midžića i Diattu a Bekrić gratis :-)
Može i tako ali eto njega sam gledao kao našeg bez obzira što je bio na posudbi :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jan 2016, 11:10

Djelma ako produži ugovor mi smo na konju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 12 jan 2016, 11:15

Da je htio produziti valjda bi do sada.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 27 apr 2016, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 12 jan 2016, 11:17

Elegant je napisao/la:Djelma ako produži ugovor mi smo na konju.
zabio ti ga Djelmic na konju

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 12 jan 2016, 11:39

godrina je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
drzim te za rijec :P
al i Ogi bi bio sad bas pojacanje, kad su krenuli u ovu ofanzivu neka i to zavrse dogovore se
Mozda budemo i slatke muke imali :mrgreen:
Ajzea je forumaš godine !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: broj6, Paromlinac, pinki i 47 gostiju.