FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj nazovi "klub" treba ugasiti koliko sutra
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pu yebem ti grob više
-
KosevoZove
- Kontakt:
Malo bolje pogledaj nije vjeruj mi , dobili ga i fulimo to mozemo mi samo.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tebe treba banovati odmah !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ja htjedoh napisati da je čovjek pokupio loptu. Penala z' glave nije bilo.KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:19Malo bolje pogledaj nije vjeruj mi , dobili ga i fulimo to mozemo mi samo.![]()
Sto su se ovoliko povukli, ko da igraju protiv Liverpoola
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- relativizam
- Kontakt:
Da je Musija na golu bilo bi vec 0-2
+1
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sve što nedostaje je još jedan gol Tatara protiv nas.
Ovo je jedna velika SRAMOTA. vuku se ko prebijene macke. Trebalo je vec biti 0-2 izuzmemo li penal.. Ubi nas Sloga na domacem tetenu..KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:19Malo bolje pogledaj nije vjeruj mi , dobili ga i fulimo to mozemo mi samo.![]()
Nevjerovatno, 2 šuta van 16 metara niko živ ne ide u blok,
nije mi jasno kako je to moguće, odbrana užas i to se nastavlja.
nije mi jasno kako je to moguće, odbrana užas i to se nastavlja.
Odbrani Banic, da je Mušija bio...mrka kapa
Bolje je Tatar puče s 25 metara nego strašni Butić neometan s penala. 
Mi smo naograjsali opasno.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Nek je on brkove zategao sve im ebem vise bezobrazno sramota od kada nismo pobjedu upisali.
@ nemoj fudo tako nemamo mi pojma, sad ce nasa braca pisati kako smo mi ovakvi, onakvi naravno da smo cirkus postali od ekipe , najskuplja ekipa u ligi i vidi nas gdje smo, na stranu i sudije mi lose igramo i to je to, kaze vidi posjete s obzirom na rezultate ovo je top.
Pogledaj ti nama stopera sve ti **** usta smotano u tri picke materine se nosite!!
@ nemoj fudo tako nemamo mi pojma, sad ce nasa braca pisati kako smo mi ovakvi, onakvi naravno da smo cirkus postali od ekipe , najskuplja ekipa u ligi i vidi nas gdje smo, na stranu i sudije mi lose igramo i to je to, kaze vidi posjete s obzirom na rezultate ovo je top.
Pogledaj ti nama stopera sve ti **** usta smotano u tri picke materine se nosite!!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 24 okt 2025, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Jbt ova Sloga isto kao da igramo protiv Liverpool-a. Bolja od nas na našem terenu u prvom poluvremenu. -_-
Ovo ce biti izgleda najgora sezona u nasoj historiji.
Kakva sramaota od igre. Kuci protiv Sloge 1 covjek pravi pressing. Sudija je odlican po nas za sada.KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:24Nek je on brkove zategao sve im ebem vise bezobrazno sramota od kada nismo pobjedu upisali.