Premijer liga BiH - aktuelno

Riquelme1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riquelme1921 » 26 sep 2025, 23:13

let3 je napisao/la:
26 sep 2025, 23:10
Riquelme1921 je napisao/la:
26 sep 2025, 22:40
Umjesto što kontamo hoćemo li računati trofeje superkupa mislim da je nama vakat da kontamo kako ćemo osvojiti bilo kakav novi trofej jer ako ovako nastavimo za 20 godina će nam Sarajevo bježati 10 trofeja. Nisu ni oni nešto uspješni ali ulažu puno i vratit će se nekad, u svakom slučaju prije nego nama.
Kako mislis osvojit trofej u ovoj korumpiranoj ligi, bez svojih ljudi u savezu, plus bez normalne uprave, plus bez investitora, plus bez top ekipe (sto Zeljo nema osim par dobrih igraca).
Kako ?

Pitari koji imaju ubjedljivo najskuplju i na papiru najjacu ekipu u ligu nece osvojiti titulu. Nece im se dozvoliti ni da budu u utrci za nju.
Ako sad treba objasnjavati zasto i kako, onda smo promasili citav forum :mrgreen:

I ove Husrefove izjave kako je Zeljo neki favorit u derbiju moze okaciti macku o rep, bas papansko pilanje naopako.
Pa ne kontam šta trebamo umjesto boriti se za taj savez, svake godine unapređivati ekipu i da za 10 godina kad Vico ode imaš dobru ekipu i nekog u savezu ili trebamo i 2035. bit 8. u ligi i govorit pa jest to ali mi smo osvojili 15 trofeja prije 20 godina?
Grupa iznad svakog pojedinca.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 26 sep 2025, 23:19

fks74 je napisao/la:
26 sep 2025, 21:17
Orvel je napisao/la:
26 sep 2025, 20:32
E da vam se hoce obistiniti ta kuknjava da vas uzmemo glat
To zaboravi, možete slučajno uzeti. Bez obzira što nismo još na nivou.
Haj se ti skontaj pa napisi.

Mi smo favoriti jer vi niste na nivou i pritisak je na nama ali da zaboravimo na pobjedu jer ste vi ipak jaki i mozemo slucajno uzeti sto znaci da je pritisak na vama da ne smijete izgubiti :crazy: kakvih sve dijabola ima

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 sep 2025, 23:20

26 sep 2025, 23:13
let3 je napisao/la:
Umjesto što kontamo hoćemo li računati trofeje superkupa mislim da je nama vakat da kontamo kako ćemo osvojiti bilo kakav novi trofej jer ako ovako nastavimo za 20 godina će nam Sarajevo bježati 10 trofeja. Nisu ni oni nešto uspješni ali ulažu puno i vratit će se nekad, u svakom slučaju prije nego nama.
Kako mislis osvojit trofej u ovoj korumpiranoj ligi, bez svojih ljudi u savezu, plus bez normalne uprave, plus bez investitora, plus bez top ekipe (sto Zeljo nema osim par dobrih igraca).
Kako ?

Pitari koji imaju ubjedljivo najskuplju i na papiru najjacu ekipu u ligu nece osvojiti titulu. Nece im se dozvoliti ni da budu u utrci za nju.
Ako sad treba objasnjavati zasto i kako, onda smo promasili citav forum :mrgreen:

I ove Husrefove izjave kako je Zeljo neki favorit u derbiju moze okaciti macku o rep, bas papansko pilanje naopako.
Pa ne kontam šta trebamo umjesto boriti se za taj savez, svake godine unapređivati ekipu i da za 10 godina kad Vico ode imaš dobru ekipu i nekog u savezu ili trebamo i 2035. bit 8. u ligi i govorit pa jest to ali mi smo osvojili 15 trofeja prije 20 godina?
Za pocetak, osloboditi Savez od bande poput Vice, Misketa, Beusa i ostalih kriminalaca. Da ne pominjem B balijsku korumpiranu komponentu. To je osnovni preduslov za napredak fudbala u ovoj drzavi.

I sta ces ulagati u ekipu kad ti se nece dozvoliti da budes prvi ili da se bar boris za titulu ? kakva je to logika. Ovo sto radi Mirvic je mazohizam, ulaze ogrmne pare, dovodi top igrace za nase uslove, a na kraju ce biti treci i ispasti smijesan. Pa to je mogao i sa 3X manje ulaganja.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 sep 2025, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 sep 2025, 23:22

Glavni štab!
slika
Fk Željezničar.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 sep 2025, 00:36

NoDi80 je napisao/la:
26 sep 2025, 21:38
Evo vec su otjerali husrefa i pregovarali mu iza ledja
Na pauzi vec novi trener u planu i opet sve u krug
Bravo kone za jedno 20 godina ce te imati kontinuitet
Nek sutra padne oprostajna suza :bih:
Moj Nodi, ovaj trener je 10 levela iznad mocvare zvane PL BiH...

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 27 sep 2025, 00:42

Rade Dinu F-ovi da valja..
The saddest thing in life is wasted talent.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 27 sep 2025, 00:48

let3 je napisao/la:
Kako ?

Sve si ovo super objasnio i sve je tačno. Može li onda odgovor na pitanje; Zašto se nas (na ovom forumu - nećemo "gledati" dalje) ismijava jer ne možemo da osvojimo titulu? :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 79 gostiju.