Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mora i Radnik nakupiti negdje bodova, da bi se moglo dati Borcu. Siroki samo sluzi da se na njemu stima, tj. da se kradu bodovi gdje treba, ne zbog njih nego za Borac i Zrinjski
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- imekorisnicko
- Kontakt:
Zadnji put kad je Husref prepustio Želji ulogu favorita,primili su peticu. Ako ništa,Hus je sjajan prognozer.
Hrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
Nadaj se...
Bravo Široki, bod ko kuća s igračem manje

Ne razumijem cemu predkontrole na ulazima i barikade ispred stadiona, samo se komplikuje i stvaraju guzve ako vec nema gostujucih navijaca
Futo pa istom tom zrinjskom je Široki otkinuo bod nedavno, a na pecari ga nije dobio ima 100g
Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
-
- Kontakt:
Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.Lazarov je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:57Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.Lazarov je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:57Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
Blizu si bio, Boga mi navijam da ih kriza udari i da ispadnu
U sta shama nije mjesto ovde, cuj cirkusant.. bravo tupane
Tebe je stara mjesto kroz pizdu rodila kroz supakHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:09jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zato je mjesto ovdje Širokom Brijegu, sa 3 kupa i 2 titule i 0 ispadanja u federalnuHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:09jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.

U skladu s tvojom gramatikom: Po Pushi Ga
Ipak nisi u pravu, rezultat nije bitanjurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.Lazarov je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:57Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
E da vam se hoce obistiniti ta kuknjava da vas uzmemo glat
-
- Kontakt:
Ti si jedan od realnijih forumaša ovdje kad je fudbal u pitanju. Ne znam sudijska pravila u ovom slučaju, ali igrač ŠB prije dolazi do lopte i ne znam kako u toj milisekundi nakon izbijanja lopte može da povuče nogu pod inercijom, bez obzira na gaženje. Zamisli golman izađe na centaršut, skoči i uhvati loptu i onda “pokupi” usput napadača u vazduhu svojim tijelom, je li to penal? Ja za ovo ne bih dao crveni karton, ali me zanima šta će reći Kaljanac. Sve se vrti u krug, osim kod zaštićenih klubova, a ostali služe za potkusurivanje i namirivanje ovih zaštićenih.
Ma puno blizi lopti i puno prije ju je izbio nego je dosao u kontakt s ovim. Al nebitno. Poslije čist penal nije se ni gledalo, a crveni i start 5x gori nego ovaj od ŠB bio je samo žuti. Vrti kolo dalje. Cirkus zvani bh nogometna ligasuccessminator je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:35
Ti si jedan od realnijih forumaša ovdje kad je fudbal u pitanju. Ne znam sudijska pravila u ovom slučaju, ali igrač ŠB prije dolazi do lopte i ne znam kako u toj milisekundi nakon izbijanja lopte može da povuče nogu pod inercijom, bez obzira na gaženje. Zamisli golman izađe na centaršut, skoči i uhvati loptu i onda “pokupi” usput napadača u vazduhu svojim tijelom, je li to penal? Ja za ovo ne bih dao crveni karton, ali me zanima šta će reći Kaljanac. Sve se vrti u krug, osim kod zaštićenih klubova, a ostali služe za potkusurivanje i namirivanje ovih zaštićenih.
-
- Kontakt:
Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:47Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Treba ponistiti clanstvo po hitnom postupku .jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:47Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Wagner96 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:22Zato je mjesto ovdje Širokom Brijegu, sa 3 kupa i 2 titule i 0 ispadanja u federalnuHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:09jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00
Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.
U sta shama nije mjesto ovde, cuj cirkusant.. bravo tupane![]()
U skladu s tvojom gramatikom: Po Pushi Ga
Cuj Wagner

Pa zar vi volite protestante? Wagner je bio protestant