Evolution87 je napisao/la:
ubodi ga nodi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evolution87 je napisao/la:
ubodi ga nodi
AminLakoste je napisao/la:Protiv Sirokog sam pogodio da Novakovic zabija. Sutra Crnka skida mrak s ociju
Nemoj biti nacionalistaEvander je napisao/la:Drzavljanin Malezije, po nacionalosti kinez.pasica je napisao/la:Mislim da je vlasnik upravljackih prava malezijac, za ovog drugog nisam siguran.Evander je napisao/la: Na to mozes zaboraviti. Kinez ce ostati glavni dok nam drugi kinez bude vlasnik.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kinezi su drugi najbrojiniji narod u Maleziji.
I Ordagic je u sastavuHigh je napisao/la:Jesu li oni kompletni? Samo im Ordagić ne igra?
Selam džematu iz Beograda. Prošli sam put u centru grada bodrio tim kad smo kandžijali Čelik na Koševu. Bit će i sad pobjeda, nadam se, iako mi je remi najrealniji.
Peroni daje gol!
Uuuuuuukakio sam se.Guest007 je napisao/la:I Ordagic je u sastavuHigh je napisao/la:Jesu li oni kompletni? Samo im Ordagić ne igra?
Selam džematu iz Beograda. Prošli sam put u centru grada bodrio tim kad smo kandžijali Čelik na Koševu. Bit će i sad pobjeda, nadam se, iako mi je remi najrealniji.
Peroni daje gol!![]()
![]()
![]()
![]()
Bitno je ponoviti odnos prema igri, rezultat sigurno dolazi. Na dobrom terenu, jači smo za Saida.Amca007 je napisao/la:Teren u Tuzli dobar. Moramo ponovit igru kao protiv Širokog ako hocemo pobjedu..
Esport je napisao/la:Samo da podsjetim na današnji dan 2015 g.
62′ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Sarajevo vodi 1:0. Odličan centaršut Duljevića, a rezervista Velkoski odlično pogađa glavom mrežu Ružića.
![]()
esprit24 je napisao/la:Idemo danas da im vratimo sa kamatama
Za raju koja ce biti izmjesana sa Tuzlacima na tribini. Nemojte se zayebavati i imati neke izlive emocija da ne zavrsite na UKC-u. Tuzlaci kad se probude prvo kazu mrzim Sarajevo pa onda piju kafu. Odgledo sam dosta utakmica na tusnju i samo ja znam kako mi je bilo. Sjecam se prije 4-5 godina kad smo igrali dole, i dade torlak ili krpic gol, nmg se sjetiti, ja stisnu pesnicu, kad me neki stariji lik potapsa po ramenu i kaze:" Momak smiri se, nije ni vrijeme ni mjesto za pokazivanje emocija"