FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Balić je suicid u najavi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ocistio je kartone.High je napisao/la:Balić je suicid u najavi.

Zanimljivi nadimici u svlačionici
U vremenu provedenom u Mostaru najčešće su ga zvali Ani. Na Koševu ga zovu Heba, a zanimljivo je čuti i ostale nadimke fudbalera Sarajeva. Sajkača, Crnka, Sara… Zanimalo nas je ko je autor istih.
“To se dešava između nas u svlačionici, gdje postoje neke interne šale i mislim da je Ahmetović najviše zadužen za atmosferu i šalu, te da je on pokretač svih tih nadimaka i svega ostalog”, otkrio nam je desnokrilni igrač.
Zanimljivo, Hebibović je još kao dječak za jedan školski list priznao da mu je san da obuče bordo dres. Uspio ga je ostvariti, ali ne krije da još više napreduje.
“Kada čovjek ispuni svoj san, u suštini je zadovoljan sam sobom. Ja želim da još napredujem i da ako Bog da odem još dalje.”
U vremenu provedenom u Mostaru najčešće su ga zvali Ani. Na Koševu ga zovu Heba, a zanimljivo je čuti i ostale nadimke fudbalera Sarajeva. Sajkača, Crnka, Sara… Zanimalo nas je ko je autor istih.
“To se dešava između nas u svlačionici, gdje postoje neke interne šale i mislim da je Ahmetović najviše zadužen za atmosferu i šalu, te da je on pokretač svih tih nadimaka i svega ostalog”, otkrio nam je desnokrilni igrač.
Zanimljivo, Hebibović je još kao dječak za jedan školski list priznao da mu je san da obuče bordo dres. Uspio ga je ostvariti, ali ne krije da još više napreduje.
“Kada čovjek ispuni svoj san, u suštini je zadovoljan sam sobom. Ja želim da još napredujem i da ako Bog da odem još dalje.”
Spreman je za nove.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ocistio je kartone.High je napisao/la:Balić je suicid u najavi.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- hzzavidovici
- Kontakt:
Pozdrav iz centra Zenice

Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
kinosvra je napisao/la:Zanimljivi nadimici u svlačionici
Sve su to sjajni momci
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Najjaci sastav ubjedljivoSarajlijica1946 je napisao/la:....pavlovic...
hodzic...novakovic...balic...ivetic
........mihojevic....saric....
hebib...duljevic.....crnkic
...........Ahmetovic....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pavlović je odličan golman za naše uvjete. 

- franklampard8
- Kontakt:
Balic bi bi najbolji kao LB,uostalom to mu je i standardna pozicija mislim,kod nas silom prilika igra stopera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlican, Delač je jedino bolji poslije rata.High je napisao/la:Pavlović je odličan golman za naše uvjete.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel bitan sastav toliko
Bitno je kakav ce odnos da bude..uglavnom se 95% sastava zna, i za nas i za njih. Nije to presudan faktor, nego je bitno da se iskoriste prilike, a nazad da se napravi sto manje gresaka, s obzirom na pritisak sa tribina/protivnickih igraca i sl.
A Mehmed ce im skrenuti paznju na to sigurno. Znaci koncentracija 90 min., trcanje i pozitivan rezultat ce biti aBda.
PS. Ja sam zadovoljan i sa remijem, ali svakako da treba pokusati i pobijediti.

A Mehmed ce im skrenuti paznju na to sigurno. Znaci koncentracija 90 min., trcanje i pozitivan rezultat ce biti aBda.
PS. Ja sam zadovoljan i sa remijem, ali svakako da treba pokusati i pobijediti.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Teren u Tuzli dobar. Moramo ponovit igru kao protiv Širokog ako hocemo pobjedu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Drzavljanin Malezije, po nacionalosti kinez.pasica je napisao/la:Mislim da je vlasnik upravljackih prava malezijac, za ovog drugog nisam siguran.Evander je napisao/la: Na to mozes zaboraviti. Kinez ce ostati glavni dok nam drugi kinez bude vlasnik.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kinezi su drugi najbrojiniji narod u Maleziji.
Odličan je bio i onaj što ga je biciklo sprčilo u prolazu.MortemHz je napisao/la:Odlican, Delač je jedino bolji poslije rata.High je napisao/la:Pavlović je odličan golman za naše uvjete.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znaci oni su njihovi srbi, samo nisu toliko zaostaliEvander je napisao/la:Drzavljanin Malezije, po nacionalosti kinez.pasica je napisao/la:Mislim da je vlasnik upravljackih prava malezijac, za ovog drugog nisam siguran.Evander je napisao/la: Na to mozes zaboraviti. Kinez ce ostati glavni dok nam drugi kinez bude vlasnik.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kinezi su drugi najbrojiniji narod u Maleziji.

Sutra ako Rustem bude igrao, kakav god pristup imali tesko cemo do pobjede.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
1,25 kvota da Hebib daje gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
ubodi ga nodi

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Protiv Sirokog sam pogodio da Novakovic zabija. Sutra Crnka skida mrak s ociju 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, budzak, fks74, johntravolta123, Napapijri, nedimmmm1337, Pitaristok, Tarapi i 63 gosta.