FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se sekirate? Zar ne rece Mirva neki dan da Zrinjski ima sudije i da je Vico dobro upoznat sa tim 

-
- Kontakt:
Bili i otjerani…fks74 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 16:05Jesu li ikada bili takvi ljudi u upravi ?Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 16:01Nama trebaju ljudi u klubu i upravi koji ce ziviti za Sarajevo a ne od Sarajeva.TETRAPAK je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:45
Meni se cini da se u to vrijeme nije znalo ni dio ovoga sto se zna sada o njoj. Tuka koja je pricala gluposti i isla svima na zivce, pa tjerana sa ovim koji su bili oznaceni kao glavni krivci, a to su **** mirza i Hadzija koji je napravio nekoliko vezanih gresaka u periodu prije bojkota. Nije bila toliko bitna u to vrijeme, tek kasnije se saznalo ovo sve. Bar je to moj neki dojam desavanja.
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
MOZESLI NAPISAT IMENA TI KOJI SU BILI PA OTJERANI?atomskaNavika je napisao/la: ↑20 okt 2025, 17:28Bili i otjerani…fks74 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 16:05Jesu li ikada bili takvi ljudi u upravi ?Jet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 16:01
Nama trebaju ljudi u klubu i upravi koji ce ziviti za Sarajevo a ne od Sarajeva.
Meni licno jedino JE EDIS KUSTURICA IZGLEDO DA VOLI KLUB I DA JE PISMEN, i da nebi nikad stavio privatni interes prije kluba..
Kusturica jedan od boljih, on je i doveo tana
Kažu na Nišićima Zula odučen od huliganstva.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa to ti i govorim.RaymondRed je napisao/la: ↑20 okt 2025, 16:29Sve stoji, ali mi nemamo nikakvu "moc" kao navijaci nad klubom. Nemamo brojnost prije svega. Tkd ne mora se mirvic nesto boriti da nas skloni kada mu nismo nikakva prijetnjaJet2Holiday je napisao/la: ↑20 okt 2025, 15:42Navijaci su uvijek bili korektivni faktor, kad klub ide u pogresnom smijeru tu su bili navijaci da dignu glas. Ko ce ti dici glas kad nema navijaca na stadionu?RaymondRed je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:21
Ne podrzavam mirvica, ali koje gluposti ce covjek na forumu nekad procitati. De molim te pojasni kada smo mi kao navijaci imali uticaj na klub pa da neko mora raditi da mi "dizemo ruke"
Evo sad nas jedva dvije milje ima na tribinama.
Zbog cega se mi kao navijaci nismo na tribinama oglasili kad smo saznali zvanicno da je ayla i dalje dio kluba? Zar to nije bio razlog bojkota?
Zato i nemamo brojnost zbog uprave, losih rezultata i svega sta se desava u klubu.
I to je njima i u interesu. Sto manja brojnost, lakse ce moci manipulisati.
Nazalost, fali nam i inata da nas dodje 10 milja, da kazemo sta treba da kazemo.
Sve ove borbe protiv saveza nam sad nista ne pomazu.
Prvo trebamo u klub dovesti ljude koji zele klubu ono sto zele sebi. Kad tu se ocistimo od kancera, onda trebamo krenuti u borbu za zastitu od sudija i ostalo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
jedno nek je jasno, mi imamo investitore vec godinama koji ulazu u igrace i kamp koji je jalo upitnog kvaliteta, a nije ni mrva nije ulozena u stadion koji je realno ruglo.
do sad se mogao istok dograditi, pokriti da imamo 8k natkrivenih mjesta i bez problema da se gledaju utakmice u periodu oktobar-april kad je posjeta znatno manja i zbog uslova na istom.
do sad se mogao istok dograditi, pokriti da imamo 8k natkrivenih mjesta i bez problema da se gledaju utakmice u periodu oktobar-april kad je posjeta znatno manja i zbog uslova na istom.
Zašto ulagati u tuđu imovinu ?SHZ82 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 19:13jedno nek je jasno, mi imamo investitore vec godinama koji ulazu u igrace i kamp koji je jalo upitnog kvaliteta, a nije ni mrva nije ulozena u stadion koji je realno ruglo.
Kaze mi ovaj mladji sin danas. da je promjenjeno ime akademije u ime nekog malezijca. Jel to istina ? Trener ga pozvao na zajednicko snimanje i slikanje
-
- Kontakt:
Bilo bi pravo dobro da uđe najavljivani investitor.
Pod a jer ima para
Pod b jer je neuračunljiva osoba
Pod c jer zna stvorit dominaciju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)