Ne znam otkud priča o Anti al' momak je Costa za ovu ligu... kad se sjetim euforije Drage Ćosića i onog "Vukušiću Ante, sinjski dijamante''

P.S. @MortemHz sve najbolje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da su tacne informacije na TM, sad sam pogledao.muhamedhulk je napisao/la:Raduje spisak MarinovicaOvaj nas trio bi mogao i odigrati finu minutazu, pogotovo Mihojevic i Kadusic. Sad je logicno sto su lazni ostali bez trenera, Savez se izgleda malo opametio oko izbora selektora, jer Vinko je najbolji moguci izbor trenutno (uzmimo u obzir da selektor mora biti po nacionalnosti Srbin).
I u ostalim selekcijama ima nasih, eto malo nas je zakinulo oko Hadzije i Dulje, ali bice bolje.
PS. Gledam spisak Mese i osim Visce ne vidim nekog krilnog igraca, mogao bi Dulja upasti..pogotovo jer je Djuric otpisan, a Avdija je vise bek..
PS2. @zuka update-tuj U-21 repkuda na miru mogu vidjeti ko je sve pozvan..
Moguce da za tel. verziju malo kasni. Hvala na infoMortemHz je napisao/la:Mislim da su tacne informacije na TM, sad sam pogledao.muhamedhulk je napisao/la:Raduje spisak MarinovicaOvaj nas trio bi mogao i odigrati finu minutazu, pogotovo Mihojevic i Kadusic. Sad je logicno sto su lazni ostali bez trenera, Savez se izgleda malo opametio oko izbora selektora, jer Vinko je najbolji moguci izbor trenutno (uzmimo u obzir da selektor mora biti po nacionalnosti Srbin).
I u ostalim selekcijama ima nasih, eto malo nas je zakinulo oko Hadzije i Dulje, ali bice bolje.
PS. Gledam spisak Mese i osim Visce ne vidim nekog krilnog igraca, mogao bi Dulja upasti..pogotovo jer je Djuric otpisan, a Avdija je vise bek..
PS2. @zuka update-tuj U-21 repkuda na miru mogu vidjeti ko je sve pozvan..
Evolution87 je napisao/la:SVI U ?!!!
ThrillerHz je napisao/la:Sta s njim? Definitivno bi prekucao ovu ligu...Majkl je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/ante-vukusi ... eler/99345
Ja 99 posto idem. Jaran i ja sami u autu. Ozbiljna ekipa 30+ godina, bez cuge, belaja i slicno. Ako si za, javi se na PP.sarajevo46 je napisao/la:Ko s foruma planira u Tuzlu? Da li ima slobodnog mjesta kod nekog?![]()
pitic je napisao/la:Ko krene sa @Evanderom neka odvoji koji sat za priče o pesimizmu i negativi.
Trenutno korisnika/ca: Vrhbosnian i 25 gostiju.