FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoceli ko vise potpisati,uprava napolje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
kokotmanija u crnu goru.
Kad u ponedjeljak napadac potipise a onda @KrajPrice napise znalo se vec dva mjeseca. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma nije me briga uopšte ko je kad znao. bitno je da se konačno pojačavamo kako treba i na vrijeme.
ChWilla je napisao/la:ma nije me briga uopšte ko je kad znao. bitno je da se konačno pojačavamo kako treba i na vrijeme.

realno, ko je stvarno dobar bolje da dođe i kasnije nego nikako.
dobro ti stvarno dobri i ja se slazem ,ali kazem za ove sto su blizu dolaska....ChWilla je napisao/la:realno, ko je stvarno dobar bolje da dođe i kasnije nego nikako.
svi koji su hajmo reći već dogovoreni će brzo. ugovori ističu ovo nekoliko dana i to je to.
ok superChWilla je napisao/la:svi koji su hajmo reći već dogovoreni će brzo. ugovori ističu ovo nekoliko dana i to je to.
-
- Kontakt:
Najbolji potez ove sezone je vraćanje Bekrije, samo da ga povrede zaobiđu.

- jaludovolimte
- Kontakt:
Na proziviku idemo s transom "UPRAVA NAPOLJE" ako ne potpišu igrača do kraja dana i objave na zvaničnoj
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Mnogi su pljuvali Edisa kada se riješio igrača koji nisu davali veliki doprinos, ali je Sablja to planski uradio.
Oslobodio je prostor, stvorio plan i zamijenio je igrače koji su izgledali da su tu samo da popune roster, igračima koji imaju izgrađena imena, koliko toliko.
Naravno, niko nije pojačanje dok to ne pokaže, ali, već sada, ovaj prelazni rok je odličan za razliku od nekih prethodnih.
VTŽ.
Oslobodio je prostor, stvorio plan i zamijenio je igrače koji su izgledali da su tu samo da popune roster, igračima koji imaju izgrađena imena, koliko toliko.
Naravno, niko nije pojačanje dok to ne pokaže, ali, već sada, ovaj prelazni rok je odličan za razliku od nekih prethodnih.
VTŽ.
-
- Kontakt:
SAbljin plan je dobar i ovo je dosta bolje nego prije sto se radilo. Ali postavlja se sad pitanje da li je Mulalic dobar trener!? Nadam se da jeste i da ce ovo sve biti dobro, puna podrska EdisuOmark je napisao/la:Mnogi su pljuvali Edisa kada se riješio igrača koji nisu davali veliki doprinos, ali je Sablja to planski uradio.
VTŽ.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dobar trener prijevsvega zna dovest i otpustit igraca to je valjda jasno sad vidjet cemo kako ce on to poslozit,ali do sad radi dobar posao i raduje me sto je autoritet pa nece biti opustanja i sl.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Edis me je fascinirao sa svojom energijom, količinom pozitivne energije koju širi tokom utakmice i moralom kojeg daje igračima.
To me raduje, ali uvijek to ne pali, trebaš biti i dobar strateg i znati pripremiti ekipu za određene stvari.
Ali, otišao je i na to stažiranje pa ćemo vidjeti od svega šta će biti. Nadamo se najboljem i potpuna podrška, naravno.
To me raduje, ali uvijek to ne pali, trebaš biti i dobar strateg i znati pripremiti ekipu za određene stvari.
Ali, otišao je i na to stažiranje pa ćemo vidjeti od svega šta će biti. Nadamo se najboljem i potpuna podrška, naravno.
18. januara se putuje, taman jos ova sedmica dovoljno vremena da stigne ko treba, a poznavajuci nase neko doci i za vrijeme priprema dole u Medjugorju. Kompetan zaokruzen tim ide u Antaliju a to je tek u februaru.DR.HOUSE je napisao/la:ChWilla je napisao/la:ma nije me briga uopšte ko je kad znao. bitno je da se konačno pojačavamo kako treba i na vrijeme.![]()
meni je bitno da barem zavrsimo sve igrace do polaska u Medugorje ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pisu na Slobodinoj temi nudio im se Bekric hahahah, kakvi pacenici

SaltCityAttack je napisao/la:fukaratz je napisao/la:koliko smo profesionalni postali najbolje pokazuje cinjenica da nismo doveli hrpu igraca (zvijezda) koje su nam nudilijedan od njih danas potpisa za Zelju nama nudjen i prosle i ove sezone, uskoro ce mu 32 godine a ljudi mu dali ugovor na 3.5 godine
samo pametno pa doveli dvojicu nema veze. bitno je da idemo u pravom smjeru
Istina sa Azmirlm sjedio u lozama nudio se..eto vrati se u Zelju.. Ali dobar je igrac bio sad ne znam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
FK Željezničar
Pusti ih ba Bekric bi im evo sad sa Zebom bio najbolji igrac,njima se svi nudili to ti je tako u zivotu malo kad krene dobro dignes se ko da si Inter a **** si vec stoljece
Zeljeznicar! 1921 !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Zoki nastavlja karijeru u podgorici, u ekipi lidera crnogorgske lige, mladosti!!! sretno zorane!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blackwargreymon, bvsic, Google Adsense [Bot], Proximic i 46 gostiju.