FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Smirite se malo, covjek bi rekao da ce nam doci jos 5-6 igraca a ne realno jos 2-3.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dialiba

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel može neko napisat kakva su pravila kupa što se tiče registracije igrača,gledao sam po pravilniku saveza al ne mogu da nađem.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ne petljajte više narodu, ako već ne zelite reći, reći ću ja

Ajzea je forumaš godine !
Ja bih sve dao da Dialiba opet zaigra za nas. Lendric i on u napadu, iza njih Bekrić. lijevo Tiago, desno Memija 

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Mozda Kvesic i Eto'o posalju Lamina Diarru 

Ako je vec igro za dr klub u kupu ne moze za nas igrat npr Stanic da dodje ne moze igratJaozinho22 je napisao/la:Jel može neko napisat kakva su pravila kupa što se tiče registracije igrača,gledao sam po pravilniku saveza al ne mogu da nađem.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Valja uigrat sve ovo .
Zadnja izmjena: club21, dana/u 27 apr 2016, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Koja ti je to formacija?Brkoo je napisao/la:Ja bih sve dao da Dialiba opet zaigra za nas. Lendric i on u napadu, iza njih Bekrić. lijevo Tiago, desno Memija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Dialiba ima ugovor do juna 2017 sumnjam da ce dobit tek tako papire
- Jaozinho22
- Kontakt:
4-4-2 DIAMONDFormat je napisao/la:Koja ti je to formacija?Brkoo je napisao/la:Ja bih sve dao da Dialiba opet zaigra za nas. Lendric i on u napadu, iza njih Bekrić. lijevo Tiago, desno Memija

Hvala na odgovoru,znači da će svi do sad koji su potpisali moći nastupat za nas u kupu

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Nemam pojma koja je al' zvuci mocnoFormat je napisao/la:Koja ti je to formacija?Brkoo je napisao/la:Ja bih sve dao da Dialiba opet zaigra za nas. Lendric i on u napadu, iza njih Bekrić. lijevo Tiago, desno Memija

Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 10 jan 2016, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
To se trazi !Glavni dio priprema, od 09. do 19. februara, ekipa će odraditi u Antaliji. Planirano je odigravanje nekoliko pripremnih utakmica, neke su već dogovorene, a uskoro ćemo objaviti imena protivnika i termine odigravanja utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Daj tog drugog napadača neću moć zaspat.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Hocemo izvjestaj ! I to godisnji, odmah !Psajdak je napisao/la:A dze budzet za ovi jade Senadami ?!

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Misimović: Pijte, ludujte, razbijte diskoteku, razbijte hotel, razbijte sve po Antaliji, Željo i ja cemo sve platitiPsajdak je napisao/la:A dze budzet za ovi jade Senadami ?!

Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.