Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hordas19xx je napisao/la:Ekipa ss.ba ljubim vas, uradili ste odlican posao oko prenosa i ako vam uslovi nisu bili idealni, ja danas na poslu imao predavanje, neki trening, ja upali stream na mobitelu a zaboravi zvuk smanjiti, kad zagrmise horde zla svi u mene pogledase, jesam se izradio mislio sam da cu otkaz dobit.
Hmm mozda ovo i nije tako losa ideja, prodas evo u ovom slucaju dva golobrada mladica za koje samo Bog zna kako bi se nosili u ovoj nasoj ligi, uzmes solidnu lovu i kupujes sami krem nase lige. Novi pravac u nasoj transfer politici?Evander je napisao/la:I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Odlične pare, da se bar hoće trećina tih para uložiti u prvi tim, bilo bi odlično. Nije loše ovako prodavati mlade igrače još ako imamo dobar procenat od prodaje tih igrača kasnije, ne znam jel se sada dovode talenti u akademiju, ali treba dovoditi i prodavati, puna je drzava talenata, eto Široki nas mlatnu prošli vikend, i kadeti i juniori, sve što valja treba dovest i prodavat ali akl ce se te pare od prodaje ulagat dalje u akademiju i prvi tim.Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Obradović prije....Ordaga slobodan na ljeto....Evander je napisao/la:I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
moj uzor-S.G je napisao/la:Hmm mozda ovo i nije tako losa ideja, prodas evo u ovom slucaju dva golobrada mladica za koje samo Bog zna kako bi se nosili u ovoj nasoj ligi, uzmes solidnu lovu i kupujes sami krem nase lige. Novi pravac u nasoj transfer politici?Evander je napisao/la:I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Ovo je listici jedini put do Evrope zato njih ne bih volio,baš zbog toga,bilo bi tu svega,mislim da će oni dobiti Mladost a mi i kone smo drugi par...zagorski je napisao/la:Joj koji bi to merak bio,prvo u polufinalu ostaviti listicu bez Evrope,a onda u finalu kone bez trofeja
Oko 29. martababoatif je napisao/la:kad je izvlacenje za kup
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Koji **** je 29 marta mmau im ****.MortemHz je napisao/la:Oko 29. martababoatif je napisao/la:kad je izvlacenje za kup
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Po drevnim pričama to su Istočari.High je napisao/la:Ko su najveći pljuvači koji se nazivaju navijačima FKS?pitic je napisao/la:Negativa i pljuvačina se provlači i na dan utakmice
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.