Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Romariooo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2011, 20:19

madridist je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ispustiće tri boda u duelu sa Barcelonom , nemoj da vas zavara ova forma Blaugrane.
uzdajte se u sudije,crvani karton,glumatanje.play death alves,pussy i kompanija jeebeš formu kad sudije puše taktiku sa omanjim igračima koji u svakom muškom duelu padaju ko da na nagaznu minu nalijeću sarumane,reci da lažem i izmišljam,samo pravedno sudjenje ništa drugo ne tražim

u zabludi si decko

sto se tice realove forme i njenog uticaja na el classico, to je teska glupost tako razmisljati, em sto do el classica ima vise od mjesec, em sto je i u prethodnim sezonama real imao strasne nizove od po 10-15 pobjeda zaredom, pa onda opet protiv barce ne moze ljudski preci pola centra

vidljivo je u dosadasnje dijelu sezone da se real samo istice po nabijanju slabasnijih protivnika, dok guardiola lagano i pametno tempira formu ekipe

sto se tice snaga ekipa, i dalje je omjer ubjedljivo na strani barcelone, real je nesto jaci nego prosle sezone, ali i barca je jaca, ipak je sad tu jedan fabregas koji se sjajno uklopio, te jos jedan genijalan igrac alexix, koji ako bude zdrav i uklopi se potpuno u barcin sistem, mogao bi bi biti strasna prijetnja za real.

sto se mene tice drago mi je real ovako kupi samopouzdanje nabijanjem protivnika, pa da u el classico udjete sa nekom normalnom formacijom, da se pokusavate nadigravati, i tu ce vam biti fasung jos jedan, koliko god da su vasi igraci dobri i mocno izgledaju protiv drugih ekipa, na terenu se lako uvjerimo da jednostavno nisu dorasli za nadigravanje s barcinim madjionicarima

vidjli smo to i u super kupu, kad nas niste mogli pobijediti a nismo imali skoro nijednog prvotimca u odbrani, bez pola ekipe prve smo igrali, edovoljno pripremljen, jedan messi je jedva hodao po terenu, ali opet ostali ste donji

bude li barca kompletna u el classicu, i bude li se igralo bez bunkera, jos jedno stradanje vam ne gine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 nov 2011, 20:24

Romariooo je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ispustiće tri boda u duelu sa Barcelonom , nemoj da vas zavara ova forma Blaugrane.
uzdajte se u sudije,crvani karton,glumatanje.play death alves,pussy i kompanija jeebeš formu kad sudije puše taktiku sa omanjim igračima koji u svakom muškom duelu padaju ko da na nagaznu minu nalijeću sarumane,reci da lažem i izmišljam,samo pravedno sudjenje ništa drugo ne tražim

u zabludi si decko

vidjli smo to i u super kupu, kad nas niste mogli pobijediti a nismo imali skoro nijednog prvotimca u odbrani, bez pola ekipe prve smo igrali, edovoljno pripremljen, jedan messi je jedva hodao po terenu, ali opet ostali ste donji

bude li barca kompletna u el classicu, i bude li se igralo bez bunkera, jos jedno stradanje vam ne gine
samo pošteno sudjenje,ništa drugo me ne zanima,nemam čarobne moći da predvidjam budućnost na osnovu prošlosti kao ti ali ponavljam samo da sudija ne ujeebe clasico za pošten poraz ruku pružam
p.s. dobro ti je ovo"dečko" na početku posta,autoritativno nadasve
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 nov 2011, 20:37

sudije vam nisu krive, ako zelite da sudije ne uhebu el classico, onda pisite morinju, da radi vise ono sto je radio prosle sezone, a sto je bilo ocigledno i najvecim fudbalskim laicima, ocigledno je bilo kako je morinjo spremio ekipu tako da igraju na ivici crvenog kartona pokusavajuci tako prepasti barcu, ocigledno je bilo u svim el classicima, ne u jednom, da su ionako prgavi igraci reala bili jos prgaviji, a i to da se nekad posteni igraci postali prgavi postujuci morinjove zahtjeve da se igra ostro, u kost, vidjeli smo kolike je samo prgavo igrao jedan marcelo i kako namjerno bez ikakve potrebe gazi djonom igrace barce, kao sto smo vidjeli i da je prica o simulacijama pocela od angela d marije itd

morinjo je mislio zahebati guardioli psiholoskim ratom i ubijajem nogometa, ali guardiola je adekvatno odgovorio, kad je morinjo postavljao bunker i pep je naredio da nema srljanja, mislio je morinjo po svom starom receptu nekoga zahebati na kontru, medjutim niste imali ni kontre ni prelaza centra, jednostavno pep je prozreo sve njegove namjere, a i igraci barce su pametno odreagovali na prljavu igru reala, kad igrac reala ide djonom, treba se izviti sto vise, real je dobijao svaku utakmicu po crveni, al ako prozivas toliko pravdu, pregledaj te utakmice jos jedanput i vidjeces da je real u svakoj utakmici cisto-posteno trebao dobiti po dva-tri crvena kartona

prozreo vas je pep, prozrele su vas i sudije, nisu ni sudije levti da puste jednoj ekipi da igra bunker, da se moze djonom ici na igraca, da dopuste gazenja igraca i samaranja, sankcionisali su vas i manje nego sto je trebalo, pa samo je onaj adebayor u svakoj utakmici zasluzio po crveni itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2011, 20:40

Nas'o se RomArio pricati o sudjenju :lol:

Za titulu je dovoljna pobjeda u decembu na SB-u, a i sad je jasno ko je prvak, okrenimo se kupu kralja...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 nov 2011, 20:41

bunker??? odo ja večerat,ovo je ko gledanje sapunica,**** od dijaloga
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 08 nov 2011, 21:38

LBJ MVP je napisao/la:[quote="Nail for Real"]Kad se vec igramo managera, onda valja napomenuti da je Ronaldu lakse protiv Abidala igrat'. Ipak ga je Alves ustopao u zadnjem duelu :mrgreen: .
Mislim, Mourinho o tome razmislja i siguran sam da ce dobro pripremiti ekipu ali nije na odmet da i mi prozborimo nesto :) .
Istina,Alves ga pojeo.Abidal je sporiji tako da bi protiv njega imao više prostora.Kad se sjetim šta mu je radio Džeko i njemu i onom Ramiju :lol:
Ma kažem ti ja lako je Mourinhu :lol:[/quote]

pa nije ronaldo džeko :mrgreen: :lol:
.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 nov 2011, 21:59

Kad se vec igramo managera, onda valja napomenuti da je Ronaldu lakse protiv Abidala igrat'. Ipak ga je Alves ustopao u zadnjem duelu .
Mislim, Mourinho o tome razmislja i siguran sam da ce dobro pripremiti ekipu ali nije na odmet da i mi prozborimo nesto .
Abidal jeste dosta sporiji,ali i defanzivniji i jaci.Alves vise igra na protivnickoj polovini,ali vidjecemo.Samo da se Di Maria oporavi sto prije,jer on je jedno od najjacih oruzja protiv Barcelone.Ali bilo bi lijepo vidjeti i Benzemu i Higuaina zajedno,mada nadam se da ce Mourinho naci pametno rjesenje.
Za titulu je dovoljna pobjeda u decembu na SB-u, a i sad je jasno ko je prvak, okrenimo se kupu kralja...
Nista jos nije rijeseno,a i da Real Madrid pobijedi u decembru,ni tada ne bi bilo.Sezona je duga i bice neizvjesno do kraja,kao i u prethodne dvije sezone.Utakmica na Nou Campu ce vrlo vjerovatno biti ta koja ce odluciti prvaka.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 08 nov 2011, 22:09

Romariooo je napisao/la:sudije vam nisu krive, ako zelite da sudije ne uhebu el classico, onda pisite morinju, da radi vise ono sto je radio prosle sezone, a sto je bilo ocigledno i najvecim fudbalskim laicima, ocigledno je bilo kako je morinjo spremio ekipu tako da igraju na ivici crvenog kartona pokusavajuci tako prepasti barcu, ocigledno je bilo u svim el classicima, ne u jednom, da su ionako prgavi igraci reala bili jos prgaviji, a i to da se nekad posteni igraci postali prgavi postujuci morinjove zahtjeve da se igra ostro, u kost, vidjeli smo kolike je samo prgavo igrao jedan marcelo i kako namjerno bez ikakve potrebe gazi djonom igrace barce, kao sto smo vidjeli i da je prica o simulacijama pocela od angela d marije itd

morinjo je mislio zahebati guardioli psiholoskim ratom i ubijajem nogometa, ali guardiola je adekvatno odgovorio, kad je morinjo postavljao bunker i pep je naredio da nema srljanja, mislio je morinjo po svom starom receptu nekoga zahebati na kontru, medjutim niste imali ni kontre ni prelaza centra, jednostavno pep je prozreo sve njegove namjere, a i igraci barce su pametno odreagovali na prljavu igru reala, kad igrac reala ide djonom, treba se izviti sto vise, real je dobijao svaku utakmicu po crveni, al ako prozivas toliko pravdu, pregledaj te utakmice jos jedanput i vidjeces da je real u svakoj utakmici cisto-posteno trebao dobiti po dva-tri crvena kartona

prozreo vas je pep, prozrele su vas i sudije, nisu ni sudije levti da puste jednoj ekipi da igra bunker, da se moze djonom ici na igraca, da dopuste gazenja igraca i samaranja, sankcionisali su vas i manje nego sto je trebalo, pa samo je onaj adebayor u svakoj utakmici zasluzio po crveni itd
Stvarno,alves eno nakon onog starta jos uvijek ne igra,1356 mjeseci rehabilitacije ima.Al na svu srecu pepe je ispravno i zasluzeno kaznjen.
Sretno zmajevi!!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 nov 2011, 22:10

Ako se Angel ne vrati, slabiji smo za 30% najmanje...pa taj čovjek dijeli lopte k'o rukom! :shock:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 08 nov 2011, 22:20

raul-zakon je napisao/la:Ako se Angel ne vrati, slabiji smo za 30% najmanje...pa taj čovjek dijeli lopte k'o rukom! :shock:
Nemoj sada da se vadimo na to.Jeste on ubjedljivo prvi asistent,ali ima Real jos kvalitetnih igraca da ga zamijene.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 nov 2011, 14:59

Bane Madridista je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Ako se Angel ne vrati, slabiji smo za 30% najmanje...pa taj čovjek dijeli lopte k'o rukom! :shock:
Nemoj sada da se vadimo na to.Jeste on ubjedljivo prvi asistent,ali ima Real jos kvalitetnih igraca da ga zamijene.
Mislim da će ga Kaka zamjeniti na veoma dobar način ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2011, 15:06

------------------------------------------------Iker------------------------------------------------------------
---------Lass-------------Ramos---------------------------------Pepe------------Marcelo----------------
--------------------------------Sahin-----------------Xabi--------------------------------------------------
----Ozil--------------------------------------Kaka-------------------------------Ronaldo----------------
-----------------------------------------------------Higuain---------------------------------------------- :D

Sta mislite?

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 nov 2011, 15:35

Edin TM87 je napisao/la:------------------------------------------------Iker------------------------------------------------------------
---------Lass-------------Ramos---------------------------------Pepe------------Marcelo----------------
--------------------------------Sahin-----------------Xabi--------------------------------------------------
----Ozil--------------------------------------Kaka-------------------------------Ronaldo----------------
-----------------------------------------------------Higuain---------------------------------------------- :D

Sta mislite?
A gdje je tu moj miljenik Arbeloa? :lol: :lol: :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2011, 15:36

raul-zakon je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:------------------------------------------------Iker------------------------------------------------------------

Sta mislite?
Ne moze ispred mog miljenika po boku Lass-a :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 nov 2011, 15:37

Edin TM87 je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:

Sta mislite?
Ne moze ispred mog miljenika po boku Lass-a :mrgreen:
Poštujemo,poštujemo. :lol:

HALA MADRID !

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 09 nov 2011, 15:50

Bit ce vatreno ove sezone, igrate ekstra , svaka čast! Mene zanima hoće li opet vraćati pepea u vezni red, jer s barcom je uvijek igrao s njim u vezi???

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 nov 2011, 16:05

šampioni je napisao/la:Bit ce vatreno ove sezone, igrate ekstra , svaka čast! Mene zanima hoće li opet vraćati pepea u vezni red, jer s barcom je uvijek igrao s njim u vezi???
Dobro pitanje...mislim da bi ga ovaj put Mou ipak mogao koristiti naq stoperu jer mislim da ce ih ovaj put napasti a ne samo grcevito se braniti...Steta bi bilo jednu ovakvu ekipu, sa igrom koju sad imamo, natjerati da se brani.Moje mišljenje. ;)

HALA MADRID !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 nov 2011, 16:20

raul-zakon je napisao/la:mislim da bi ga ovaj put Mou ipak mogao koristiti naq stoperu jer mislim da ce ih ovaj put napasti a ne samo grcevito se braniti...Steta bi bilo jednu ovakvu ekipu, sa igrom koju sad imamo, natjerati da se brani.Moje mišljenje. ;)
ko' da cete imati drugog izbora, osim braniti se.. :twisted: :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 09 nov 2011, 16:47

..............................Casillas..............................
.....................................................................
Arbeloa............Pepe..............Sergio............Marcelo
................Khedira.........Lass.........Xabi................
Ronaldo....................Higuain....................Benzema

Sta mislite o ovakvoj?Vjerovatno ce biti flaster na Messiju,Lass ili Coentrao?!Ili mozda cak bez Khedire,a da igraju Kaka i Ozil po poluvrijeme.Samo treba igrati oprezno i sacekati pravu priliku,jer Barca je ta koja mora juriti rezultat.Mislim da Real treba da zaigra svoju igru,onako kako je igrao u Supercupu.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 nov 2011, 17:05

Scof1eld je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:mislim da bi ga ovaj put Mou ipak mogao koristiti naq stoperu jer mislim da ce ih ovaj put napasti a ne samo grcevito se braniti...Steta bi bilo jednu ovakvu ekipu, sa igrom koju sad imamo, natjerati da se brani.Moje mišljenje. ;)
ko' da cete imati drugog izbora, osim braniti se.. :twisted: :mrgreen:
Ajde dečko, prvo nauči gdje se stavlja taj apostrof ( ' )(nije ko', nego k'o), pa onda tek nauči da je nekad pametnije ostati tih... ;) Ne valja svašta pričati, ubit će te neko...No hard feelings

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.