Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Brao Hrgota! Klinački!
Čelik Zenica 1945
daj Hrgotu Pape njusko ona hinjava
ucinite nesto trazite zamjene starijim zmajevima
ucinite nesto trazite zamjene starijim zmajevima
Možda sam malo požurio sa komentarom, ali momak se nije vidio 90% utakmice. Poklon Bandovića, jedan šut i eto dva gola.Virtu4l je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Ma kakav Hrgota neka ga Hrvatima, imamo mi takvih koliko hocesbagrcavi je napisao/la:Ovaj Hrgota krampa teška, Dupovac ga u džep stavio.![]()
![]()
Ljudi znaju, kao i uvijek
Dabogda ih i u najdražem dresu zabijao uskoro.

DRUG NEBI TI PUNCA
E ljudi...
Čovjek iz 2 dodira da 2 gola i ne valja.
A ova zadnja šansa pogotovo...
Ako ova dvojica iz Sarajeva zaslužuju poziv, onda i Hrgota zaslužuje daleko više, a to je da se naš Savez potrudi oko njega.

Čovjek iz 2 dodira da 2 gola i ne valja.

Ako ova dvojica iz Sarajeva zaslužuju poziv, onda i Hrgota zaslužuje daleko više, a to je da se naš Savez potrudi oko njega.
Čelik Zenica 1945
Ni Džeko se obično ne vidi pa zabija po dva gola. Iskoristio je ono što je trebao, evo sad zamalo i do trećeg.
Valjao bi nam Hrgota, ali tu se mi najmanje pitamo.
Valjao bi nam Hrgota, ali tu se mi najmanje pitamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo onog Hrgote Hrvata iz Kaknja koji nije interesantan Sušiću nažalost vjerojatno zato što je Hrvat i što bi nekim Papetovim miljenicima bio konkurencija.Na žalost svakim novim danom vidimo da je Boris Pandža bio apsolutno u pravu.....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije neki igrac da bi za njim trcali. Upitati pa ako hoce - super. Ako krene kalkulisati i razmisljati ja se ne bih zamarao.
naravno. na poziciji napadaca iza dzeke/ibisevica imamo kvaliteta koliko hoces tako da nema potrebe trcati sto ti kazes za hrgotom.calcio je napisao/la:Nije neki igrac da bi za njim trcali.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Samo da potcrtamo da je poziv Bandovicu jednak skecu top liste nadrealista i da je za njega Avdukic Bernd Leno
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Davno sam to rekao ali Head ima tal sa cimijemAhmetNY je napisao/la:Mnogo bolji od uzvikanog Gojka Cimirotalegenda reala je napisao/la:joj malog Radovca, al tačno nakon svakog dodira lopte, znaš da je to to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unknown Genius
- Kontakt:
Cimirot je pod "must" za ovo sad okupljanje. Moguće i mladi Radovac. Kakav tandem. 
Baj d vej, invalid na golu mi je utakmicu davno ogadio. Što dalje od repke.

Baj d vej, invalid na golu mi je utakmicu davno ogadio. Što dalje od repke.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 21 avg 2014, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Lik ima 20 godina, igra za Borusiju, igra Bundesligu i iz minimalnog broja šansi zabije 2 gola. I ti hoćeš reći da to nije neki igrač?calcio je napisao/la:Nije neki igrac da bi za njim trcali. Upitati pa ako hoce - super. Ako krene kalkulisati i razmisljati ja se ne bih zamarao.
Čelik Zenica 1945
Ne baš u tom omjeru,ali svakako da Bandović ne smije dobiti poziv!brazzo je napisao/la:Samo da potcrtamo da je poziv Bandovicu jednak skecu top liste nadrealista i da je za njega Avdukic Bernd Leno
A.F.C. Bournemouth!
Postavljajuci ga na siri spisak za SP, Pape me je ubijedio da nikada prije danas nije pogledao utakmicu jednog premijerligasa.rambo16 je napisao/la:Ne baš u tom omjeru,ali svakako da Bandović ne smije dobiti poziv!brazzo je napisao/la:Samo da potcrtamo da je poziv Bandovicu jednak skecu top liste nadrealista i da je za njega Avdukic Bernd Leno
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Evo HR pozva Tina Jedvaja, mostarac, koliko sam upratio niko ga nije spominjao na forumu kao potencijalnog repr.
Steta, stari mu je igrao u Veleza, a mali sad igra sa Spahicem, na posudbi iz Rome
---
FKS je pokazalo zube i protiv jakog evropskog protivnika, ima materijala za repke u veznoj liniji
Steta, stari mu je igrao u Veleza, a mali sad igra sa Spahicem, na posudbi iz Rome

---
FKS je pokazalo zube i protiv jakog evropskog protivnika, ima materijala za repke u veznoj liniji

Bilbija buducnost bh napada
kakav kloc.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prvo pokusaj shvatiti da ne govorimo o Diegu Armandu nego o momku koji je ljetos imao ponudu da se vrati nazad u Svedsku zbog male minutaze ali je odlucio ostati i pokusati se izboriti za mjesto. Da, mislim da ga ne trebamo moliti da igra za nas. Njegov najveci adut je to sto je mlad i moze eventualno nesto biti od njega. Jos uvijek nije nesto.Nimla_RZ je napisao/la:Lik ima 20 godina, igra za Borusiju, igra Bundesligu i iz minimalnog broja šansi zabije 2 gola. I ti hoćeš reći da to nije neki igrač?calcio je napisao/la:Nije neki igrac da bi za njim trcali. Upitati pa ako hoce - super. Ako krene kalkulisati i razmisljati ja se ne bih zamarao.
Safet mora, jednostavno mora pozvati Cimirota, pa taj momak je strašan igrač. Sarajevo može dobiti par miliona eura za njega, koji talenat.
Radovac je još mlad, njega odmah u mladu repku, a ne neku U - 19.
Duljević je igračina, fali mu još dosta utakmica u nogama da stekne neku rutinu, vidi se ogroman potencijal, samo da ne ode u neki Slovačku ili Češku ligu (jedino Plzen ili Sparta).
Radovac je još mlad, njega odmah u mladu repku, a ne neku U - 19.
Duljević je igračina, fali mu još dosta utakmica u nogama da stekne neku rutinu, vidi se ogroman potencijal, samo da ne ode u neki Slovačku ili Češku ligu (jedino Plzen ili Sparta).
Dobro, onda nek zove Zeca ili Štilića. Oni su naša budućnost.calcio je napisao/la:Prvo pokusaj shvatiti da ne govorimo o Diegu Armandu nego o momku koji je ljetos imao ponudu da se vrati nazad u Svedsku zbog male minutaze ali je odlucio ostati i pokusati se izboriti za mjesto. Da, mislim da ga ne trebamo moliti da igra za nas. Njegov najveci adut je to sto je mlad i moze eventualno nesto biti od njega. Jos uvijek nije nesto.
Čelik Zenica 1945
Dobro sad. Hrgota definitivno nije neki WC potencijal,ali može postati nešto slično kao Ibišević,ako ne i bolji! Ako postoji bilo kakva šansa da zaigra za Svetinju to treba iskoristit!
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Google [Bot] i 30 gostiju.