AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dajte molim vas nemojte sa tolikom negativnoscu, pa nije ni poceo prelazni rok a mi vec imamo trenera novog....dajte malo pozitive, valjda oni znaju sta rade.... 

Samo gledam ove stopere talijanske , a mi bacamo pare na strance, evo sad ce Calafioriju cijena skociti samo tako, za pare koje smo doveli tomorija mogao si dovesti Scalvinija, Buongorina i mnoge druge talijane. Jbt porazavajuca je cinjenica da nakon 86 godina niti jedan talijanski reprezentativac nije iz Milana, to je meni bas razocarenje
Dabome da je porazavajuce, vise sam se poceo radovati kad Francuzi igraju nego Italijani 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Zar nije ta klauzula od 9mil vazeca za naredne 2 godine (vjerovatno period razvijanja Jimeneza pa ili ce stasati u dobrog beka ili stagnirati), a poslije toga on je Milanov gdje ce se moci novi uslovi psotavljati i klauzule otkupne?enzo777 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 06:55Hahahaha "manadžeri i biznismeni sa Kembridža iz Amerika"
Ma nema, to su stručnjaci teže klase, snjima nas čeka divna budućnost. Vec nas vidim na tronu Serie A i CH League.
Real si za 4mil osigurao razvijanje sopstvenog igrača. Za 4 godine npr. dođe ti Liverpool i hoće ga sebi za neki 50miki, ovi ga vrate sebi za 9 (-4 mil) i prodaju za 50 (+50) i dobiju zaradu od 46 miliona a prsta nisu makeli. Ali mi imamo stručnjake koji vide budućnost i svijet gledaju kroz algoritam
Bit ce sve super, stiže nam Mister X krajem Augusta
Moguce da sam pogresno negdje procitao, ali urezala mi se ta info oko Jimeneza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Klauzula vazi za ljeto 2025 i 2026. Real to radi za svakog igraca ili stavi buyback opciju ili 50% resale klauzulu i to se ne moze izbjeci. Alex Jimenez je bio blizu prvog tima Reala , ali ga je zeznula povreda i glupo je bilo za ocekivati da ce ga Real pustiti bez opcija da ga vrati nazad.
Jest, al ne treba uošte ići u takve dealove sa Realom.
Kako se pametnije odradilo kad je Theo u pitanju.
Ako su oni shvatili da su se tad zaj... pa poslije toga insistiraju na takvim klauzulama, onda lagano zabiđeš njihove igrače pa nek truhnu kod njih il nek ih šalju u Alaves, Murciu...
Ako su oni shvatili da su se tad zaj... pa poslije toga insistiraju na takvim klauzulama, onda lagano zabiđeš njihove igrače pa nek truhnu kod njih il nek ih šalju u Alaves, Murciu...
Il Club più titolato al mondo!
Pazite sad ovo

-
- Kontakt:
Vidio sam i zgrozio se. Uostalom Zirkzee, Broja, David, Morata, Calvert Lewin, Demirovic, prilično sam xiguran da sam nekog zaboravio ali ne sviđa mi se nijedna od tih solucija.
Bravo Muxa na postu, konacno da napises nesto normalno, svaka cast....muxa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:04Jest, al ne treba uošte ići u takve dealove sa Realom.

Lukaku je ponovo u modi izgleda 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
E moj memo nije sve crno-bijelo, ima i drugih bojamemaga je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:10Bravo Muxa na postu, konacno da napises nesto normalno, svaka cast....muxa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:04Jest, al ne treba uošte ići u takve dealove sa Realom.
Ako su oni shvatili da su se tad zaj... pa poslije toga insistiraju na takvim klauzulama, onda lagano zabiđeš njihove igrače pa nek truhnu kod njih il nek ih šalju u Alaves, Murciu...![]()

Treba samo biti realan, a ne drvlje i kamenje i kad treba i kad ne treba.
Tako to bude. Te klauzule idu uglavnom na 2 ljetna transfer roka. S tim da je uglavnom i otkupna cijena različita, za prvo ljeto uvijek bude manja nego za drugo. Tako da je ovih 9M€ vjerojatno za ljeto 2025. Onda je po nekom standardu za ljeto 2026. 13-14M€. Al opet su male cifre.Beduin je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:26Zar nije ta klauzula od 9mil vazeca za naredne 2 godine (vjerovatno period razvijanja Jimeneza pa ili ce stasati u dobrog beka ili stagnirati), a poslije toga on je Milanov gdje ce se moci novi uslovi psotavljati i klauzule otkupne?enzo777 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 06:55Hahahaha "manadžeri i biznismeni sa Kembridža iz Amerika"
Ma nema, to su stručnjaci teže klase, snjima nas čeka divna budućnost. Vec nas vidim na tronu Serie A i CH League.
Real si za 4mil osigurao razvijanje sopstvenog igrača. Za 4 godine npr. dođe ti Liverpool i hoće ga sebi za neki 50miki, ovi ga vrate sebi za 9 (-4 mil) i prodaju za 50 (+50) i dobiju zaradu od 46 miliona a prsta nisu makeli. Ali mi imamo stručnjake koji vide budućnost i svijet gledaju kroz algoritam
Bit ce sve super, stiže nam Mister X krajem Augusta
Moguce da sam pogresno negdje procitao, ali urezala mi se ta info oko Jimeneza.
Vjeruj ti memi svom, ovi kardani sto rade 85 procenata je crno, haman svaki potez sto rade je UZASAN....to se pokazuje iz dana u dan, al opet vrijeme sve pokaze....muxa je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:23E moj memo nije sve crno-bijelo, ima i drugih bojamemaga je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:10Bravo Muxa na postu, konacno da napises nesto normalno, svaka cast....muxa je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:04Jest, al ne treba uošte ići u takve dealove sa Realom.
Ako su oni shvatili da su se tad zaj... pa poslije toga insistiraju na takvim klauzulama, onda lagano zabiđeš njihove igrače pa nek truhnu kod njih il nek ih šalju u Alaves, Murciu...![]()
![]()
Treba samo biti realan, a ne drvlje i kamenje i kad treba i kad ne treba.
Ako moze panjina jovic igrati u Milanu zasto ne bi mogao Demirovic? Nista slabiji nije...
Da se razumijemo, i ja bih Haalanda al necemo se te pure najesti.
Da se razumijemo, i ja bih Haalanda al necemo se te pure najesti.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ode Guirassy u BVB, levati se uhvatili klauzule od 17.5 M
Jedan znaci manje koji se povezuje sa nama 

Prodaji i u pola cijene, samo da ne gledam kiksera viseIn the last few hours Newcastle and Milan have had contact to discuss Malick Thiaw.
The German footballer is one of the profiles appreciated by Newcastle who aim to strengthen the department with a central defender. Tomori was not part of the discussions

Maldini: "Staying close to the boys in moments of difficulty cannot be explained to the owner with the Excel..."

OFFICIAL: Milan launch their U-23 team that will be named Milan Futuro and will be coached by Daniele Bonera. Team will compete in Serie C starting season 2024/25

- Beduin
- Kontakt:
Imal kojeg odrona da mediji ne povezu sa Milanom, Rabiot, Lukaku, Emerson Royal?
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Newcastle pravo zagrizao za Thiawa. Amin da nasi to pametno odrade i prodaju ga za masne pare blentavim englezima.
Guirassy ode u Borusiju. Ne znam kako ga nasi nisu kupili za onako smijesnu klauzulu, posto onaj pametolog rece da je tako lahko dovesti igraca sa klauzulom. Samo aktiviras i igrac je tvoj.
Guirassy ode u Borusiju. Ne znam kako ga nasi nisu kupili za onako smijesnu klauzulu, posto onaj pametolog rece da je tako lahko dovesti igraca sa klauzulom. Samo aktiviras i igrac je tvoj.
075 ❤
075 ❤
Jest al kad je mala klauzula onda igrač traži veću platu, agent traži veću proviziju. Sve u svemu na kraju dodje na isto.
A algoritam pokaze sve ukupno sa platom, sa provizijom, agentom, sa obestecenjem ne smije preci 25 mil, eh sad ti vidi kako to izvesti....madjionicar treba biti....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.